A Kaáli intézet (beszélgetés)
Lehet, hogy tényleg az ünnepek miatt van.
Én is várakozok, éppen a mensit várom,(de már napok óta), hogy kezdhessük a második inszem.-et.
sziasztok!
Biztos, azért, mert most az ünnepek miatt minden program megállt.
Én is csak várakozok, de nem agyon történik velem semmi. Így nem nagyon tudok mit írni:)
Szuper!!!!!!!!!!!!!! ez tényleg szuperjó hír így év elején!
Nagyon-nagyon gratulálunk!!!!
Sziasztok!Mostanában,csak néha bekukkantok! :)
Mindenkinek Kívánok Nagyon Boldog Babavárós Új Évet!
Jelenleg rosszul,de csak azért, mert az első inszemes próbálkozás után a baba a 8. héten elhalt.
Remélem a második sikerül. Most is ugyanazt a számú donor lett kiválasztva.
Az, hogy donor spermás lenne a baba, az nem okoz gondot, csak lenne már!
1. § A meddőség megállapítására és kezelésére irányuló e rendelet szerinti egészségügyi szolgáltatás - figyelemmel a művi beavatkozással történő megtermékenyítésről szóló 12/1981. (IX. 29.) EüM rendeletre - csak orvosi indikáció alapján, az Egészségbiztosítási Alapból e feladatra finanszírozott egészségügyi szolgáltatónál vehető igénybe térítésmentesen.
(…)
c) az emberi reprodukcióra irányuló különleges beavatkozások közül - de legfeljebb az első eredményes szülésig -
ca) a testen kívüli megtermékenyítés és embrió beültetés,
cb) ivarsejt adományozásával történő testen kívüli megtermékenyítés és embrió beültetés,
cc) embrió adományozással végzett embrió beültetés, valamint
cd) a női ivarsejt megtermékenyülését, illetőleg megtermékenyíthetőségét, valamint a megtermékenyített ivarsejt megtapadását, fejlődését elősegítő egyéb módszer körében legfeljebb öt teljes, az embrió beültetésével végződő beavatkozás - ideértve a felsorolt eljárások során keletkezett, fagyasztva tárolt embriók beültetését is, ha azok a korábbi eljárások során kerültek fagyasztásra -, illetve
ce) a házastárs, illetve élettárs ivarsejtjeivel végzett mesterséges ondóbevitelből legfeljebb hat,
cf) adományozott ivarsejttel végzett mesterséges ondóbevitelből legfeljebb hat beavatkozás.
ez nincs a törvényben
az van, hogy 6 inszem-próbálkozás lehet TB-re a pároknak.
B.nőmnek a 3. sikertelen inszem után lombikoztak egy kislányt, elsőre
Nem, nálam a donor spermás (heterolog) inszem. volt.
Nekem a doki azt mondta, hogy nálam 5-6 inszem. után lehet a lombik,de remélem, hogy addig nem kell eljutni, mert előbb lesz baba. A törvény szerint, ha jól tudom , akkor 6 inszem. után jöhet a lombik.
köszi. ezt nem tudtam, mi az a homológ és heterológ :)
most már tiszta.
A tiedet sajáttal csinálták? Mennyi inszem után "jár" a térítésmentes lombik?
A Kaáli -ba az inszem. "saját" spermával 45.000-
donor spermával: 50.000-Ft
A gyógyszerek, amit nekem írtak az kb:30.000- Ft (Chlostilbegyt, Ovitrell inj., Duphaston, Utrogestan hüv. golyó)
Kirababa gratulálok a babához!!!
Én is pirire várok, de még sehol, pedig már 4 napja fáj a hasam. Ma vagyok a missed ab után 24.nap. A ciklusom 23-25 napos volt eddig.Már nagyon várom a mensi-t, mert a doki azt mondta, hogy mensi után kezdhetjük a következő inszem-et. Tegnap megkaptam a receptet is.
A cickafark teát én is iszom már napok óta, de eddig a mensi ügyében még nem hozott eredményt.
szia,
még nem tudjuk az okot, bár a kiskatonák gyanúsak, nálam annyira rendben tűnik minden. 27-28 napos ciklus, mindig pontosan jön, PÉ van LH tesztek szerint és mégsem...
Még az IR-re gyanakszunk, megyek is amint lehet e Mensmentisbe vizsgálatra.
Miért írtad, hogy csináltak, de értelme nem volt? Mivel fogytál le ennyire?
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben