A horoszkópnak vagy a pasinak higgyek?! (beszélgetés)
UGYAN MÁR MIT LEHETNE EL KAPKODI ?????,MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI SŐT MEG is KELL :(( A MÁSIK MEG AZ HOGY 140 km nagy távolsáG az csak válasz fal lenne igy meg legaláb nem fárasszuk egymást évekig ha még sem müködne ENNYI :/
Hát, gratulálok! Bízom benne, hogy minden továbbra is rendben lesz! :o))
Na , hat ???????
Mar megint itt olalkodsz Te :)
"Mit keresel ezen a forumon ? ! "
Olvasd ki ezt is a csillagokból,ha már ennyire
okos vagy !
Csak aztán meg ne bánja aki elkapkodja !
hmm bár mien hihetetlen de még mindíg müködik ez a kapcsolatom :)))))))))))))))
nagyon jól el vagyunk :))) ezt csak azért írtam le hogy az eddigi fejlemények hol tartanak hát ITT :))) HÉTVÉGÉN IDE KÖLTÖZIK :) : DDDDDD
Mit keresel ezen a forumon ? !
Mar az Istent kivesezted a magad ostoba modjan es most ujra egy olyan forumon mekegsz ahol mast sem csinalsz mint szamodra ismeretlen embereket minösitesz ! Mi lenne ha vegre sajat magadat minösitened ?
Igen én is azt mondtam,hogy okos vagy mert annak képzeled magadat. Vagyis annyira buta vagy ,hogy okosnak képzeled magadat.
Ha meg valamire kiváncsi vagy,miért nem olvasod ki a csillagokból ?
Klassz :D
En a magam reszeröl imadom Linda Goodman , amerikai asztrologus szep munkait es meg nehany mas erdemleges ,nagytudasu asztrologust:)
Az asztrologia elöbb volt mint a keresztenyseg , ugy nez ki mindent tulel :)
rendben,de attól még tiszteletben lehet tartani mások hitét,és nem kell őket hülyének nézni.
"ezek csak a te gondolataid,de az még nem jelenti azt,hogy igy is van."
Nem vagyok olyan okos,hogy ezek a saját gondolataim lennének,csak sajátommá tettem.
Ezek tények és érdemes elgondolkodni róluk.
ezek csak a te gondolataid,de az még nem jelenti azt,hogy igy is van. :)
"AZTROLÓGIA KÖNYBŐL OLVASOK CSAK na abba nincs hiba"
Az Asztrológia és a teológia a legnagyobb áltudomány.
A csillagokat látjuk még akkor is amikor már nem is léteznek mert a fényük többezer fényévnyi távolságból érekzik.Hogy lehetne ebből jósolni ?
Ügyes szélhámosság. A teológia figuráit meg nem is láthatjuk mert csak a képzelet találmányai.
Nem kell mindent elhinni még akkor se ha leirják és eladják.Az üzlet az üzlet.
pl : ami nekem van az a ASZTROLÓGIA TITKAI HIHETETLEN HOGY MIEN HASONLÓSÁGOK VANNAK BENNE ÉN pl nem egyszer lúdbőrös tettem mikor elolvastam annak a horoszkópját akik közel álnak hozzám nem drága a 100ft-osban vettem 299 ft volt akkor ( 3 éve) most utána néztem it is meg lehet rendelni 500ft nem feltétlenűl a legdrágább a leg jobb :)
Attol fug melyik asztrologus könyvet olvasgatjuk , mert ez is mervado , szerintem :)
ja! pedig amugy neki kellene adni,hogy legyen miből osztania. mert ha nincs miből osztania,akkor ez a business csak deficites lesz,és utána már csak a depi marad neki meg az öngyi :DDDD
be kellene álítani őt is a sorba hihi tudod abba , ahol az ész osztja :D
hagyjad szerintem. egyértelmüen beteg ember,aki magányos,unatkozik,boldogtalan,és ebben van öröme,hogy ossza az észt. szánalmas!
na most tegyük tisztába a gyereket :) én sem a kiskegyed ujságból olvasgatom azokat a sületlenségeket mer ott aztán tényleg öszehordanak ezt- azt én konkrét AZTROLÓGIA KÖNYBŐL OLVASOK CSAK na abba nincs hiba
Idönkent annyirra elfuseralt 1-1-horoszkop hogy , akiröl az szol nem mer hinni a szemenek,fulenek es duhös bolond modjara tagadja , s mi több megtamad mindenkit aki abba hinni mer -:D
Sziasztok ,rég jártam itt bocsánat De .....nagyon jó irányban haladunk a boldogság felé !!Barát csak annyit kérek hogy olvasd el a saját nem a napi , hanem az eleted egészére szánt azaz írt horoszkópot csak 1x és utána mond azt hogy nem ismertél önmagadra . De ha tényleg nem ismernéd föl , önmagad az írásban akkor nem mi vagyunk azok akik sajátmagunk ellem harcolunk vagy uram bocsá elcseréltek a kórházba? mert akár egy nap is rengeteget számít hihi :( írd be a GOOGLE -ba a saját pl:kos jellemvonásai nem kell benne hinni csak olvasd el !!!!
Hat akkor tartsd is magad ehhez , amit irtal !
ilyen istentagadokkal mint te is jobb ha nem is beszel az ember,szia.
MOST MAR CSAK AZ A KERDES HOGY , MIT KERESEL itt ???
Látod! Sokkal szimpatikusabb vagy,ha normálisan állsz a dolgokhoz. :) Azért mert nincs fent a neved és a fotód az még nem jogosít fel,hogy idióta legyél (nem sértésként mondom).
nem azt mondom hogy jo ember vagyok ,de a horoszkopban nem hiszek,amiert a vilag 50% hisz benne en akkor is baromsagnak tartom.bantani nem akarok senkit de ha valakit az megsert,hogy a horoszkop hulyeseg,hat sajnalom,elobb utobb rajon,hogy atverik.
Kedves BARÁT! Ha akarsz mondani valamit,akkor ird le nyugodtan,legalább kiadod magadból a keserűséget,a boldogtalanságot és hátha kevésbé leszel rosszindulatu,(bár ezt kétlem). vagyok én annyira pozitív jellem,hogy tudom nem fognak bántani a szavaid. mondjuk vegyük úgy,hogy én csak mosolygok. igy végre dobálhatod rám a sok szart megengedem,ha ezzel segíthetek rajtad és nem kell priviben nyomnod a kis gagyi jeleidet. fogalmazd meg szépen,hogy mi a problémád,vagy mi a nagy világfájdalmad, és tedd rám. hátha utána jobb ember leszel. :D
Az mar csak ugy van hogy , nekunk KOS-oknak minden tökeletesnek kell hogy legyen :)
De , meg olyankor is visszalepunk idönkent :D
További ajánlott fórumok:
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Szerelmi horoszkóp
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- Egyiptomi, indiai, indián, japán, kelta, azték horoszkópok
- Kíváncsi vagy a személyes horoszkópodra? :)
- Kíváncsi vagy milyen a nyugati-kínai horoszkópod?