Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid? fórum

Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8
2020. márc. 8. 09:35
Sajnos nem tudom de érdekel a téma szeretném ha meg írnád nekem. 1966 09 05-én születtem.
2011. dec. 4. 13:25
Jó napot kérhetem a 1974.8.24 és a 1992.8.13 előre is köszönöm Claudia
223. amacska
2011. jan. 6. 18:55
én is örülnék ha megirnád köszönöm! 1966 12 05
2011. jan. 6. 18:00

nem. de erdekel a dolog.


1989.12.06 5:46

221. gigiii
2010. szept. 22. 22:20

én is szeretném ha megírnád nekem... előre is köszönöm.

1991. 03. 26.

220. rozsa13 (válaszként erre: 218. - Tinendo)
2010. szept. 3. 17:50

Köszönöm szépen!

Üdv:Rózsa

219. tinendo (válaszként erre: 217. - Boginde)
2010. aug. 23. 21:51
Szívesen.
218. tinendo (válaszként erre: 216. - Rozsa13)
2010. aug. 23. 21:51

1979. 01. 16.

Arab horoszkóp:

Lándzsa vagy.

Nagy hatósugarú fegyver, amelynek használata tudást igényel. Sok harcos a kézitusa megkezdése előtt a lándzsa eldobásával zavarta meg, gyengítette az ellenfelét. Ha a lándzsa eltörik nem ér semmit.

A te kritikád, megjegyzéseid rendszerint célba találnak; őszinték, ettől kemények. Harcot pusztán a tekintélyért nem indítasz, a vitákról pedig úgy gondolod, hogy nem visznek előre. De ha harcolsz, nem tűröd az ellentmondást, és ezzel szerzed meg a tekintélyt.Inka horoszkóp:

Bagoly vagy.

E jegy szülötte, akárcsak a madár melyről nevét kapta, bölcs és megfontolt. Szűkszavú, rendkívül gyakorlatias és megfontolt vagy. Hűséges és megbízható társ, partnerednek, családodnak biztosítod a nyugodt otthont, szenvedélyre, vagy hatalmas érzelmekre azonban nem számíthat az, aki téged választ. Szorgalmas vagy, és mindent megteszel céljaid elérésének érdekében.Tibeti horoszkóp:

Kék 3 (Parkha Cin) vagy.

Jellemződ: Független egyéniség vagy, aki tele van optimizmussal, lendülettel, idősebb korodban is fiatalokkal barátkozol. A társaság középpontja vagy, remek mesélő, ambiciózus, hajlamos vagy a türelmetlenségre, a makacsságra, és hitvallásod, hogy az életben minden lehetséges, csak akarni kell.


Szerencsés életszakaszod: 34–38. életév.


Egészséged: Érzékeny testtájad a lábad, hajlamos vagy a visszerek, a seprűér kialakulására. Mentális és idegi problémák is létrejöhetnek.


Anyagi helyzeted: Inkább tücsök, mint hangya. Nem tartozol a gyűjtögetők, kuporgatók táborába, amit keresel, azt el is költöd.Antik-héber horoszkóp:

DÁN (haragudni) vagy, tévét hó.

Jelentése: "bíró".

Jelképed: kígyó.

Az öregség jegye, de ugyanakkor az ambíció jegye is. Indulatos jellem vagy, javításra szorulsz. A “harag” legnemesebben a jó ítélőképesség megnyilvánulásában fejeződik ki, és méltányos ítéleteket szül.

Képes vagy az életben a legnagyobb terheket cipelni, és pontosan tudod, hogy mi a felelősség. Rendkívül ambiciózus ember vagy, aki mesteri módon találja meg az életében és cselekedeteiben a vezérfonalat. Tiszta és szigorú vagy, akinek a következetesség, a fanyar stílus, és a szabályok betartása, illetve hozása zavarba ejti a környezetét. Te vagy a biztonság és a rend garanciája, aki megköveteli, hogy a cél érdekében minden úgy táncoljon, ahogy te fütyülsz.

Kulcsmondatod: Amit elkezdtem, azt bejezem!2001. 07. 14.

Arab horoszkóp:

Hosszú kés vagy.

A hosszú kés nem alkalmas közvetlen támadásra, inkább a hétköznapi megélhetés fegyvere. Hosszú kés jegyű ember szeret kimaradni a kényes helyzetekből, a vitákból. Családodért mindenkor képes vagy kiállni, és – ha kell – hatalmas nehézségek árán is képes vagy biztosítani megélhetésüket. Meg van az esélye arra, hogy az idő előrehaladtával szakmád kiválósága legyél, akinek tudására, megbízhatóságára mindenkor alapozni lehet.Inka horoszkóp:

Fürj vagy.

Gyakorlatias, és rendkívül családszerető. Családodért bármikor készen állsz áldozatot hozni, szerény és nagylelkű vagy. Néha kissé zsémbes, és mindig saját igazát bizonygatod, azonban néhány jó szóval és azzal, ha neked adunk igazat, könnyen meg lehet nyugtatni. Családcentrikus, nagyszerű szülő vagy.Tibeti horoszkóp:

Fehér 8 (Parkha Kin) vagy.

Jellemződ:

Önfejű vagy, makacsul ragaszkodsz elképzeléseidhez, nézeteihez. Konzervatív gondolkodású vagy, ápolod a hagyományokat, és olykor véleményedet másokra erőlteted. Rendkívüli erőt sugárzol, kapcsolataid lassan alakulnak, és az életed végéig kitartanak. Hűséges vagy, házasságod bizalmon alapul.


Szerencsés életszakasz:

49–55. életév.


Egészség:

Idegrendszeri problémák, a hát és a váll területe érzékeny, meszesedés, csontritkulás, székrekedés felléphet.


Anyagi helyzeted:

Úgy vonzod a pénzt, mint mágnes a vasat, értesz a befektetésekhez, takarékos vagy, idősebb korodban kevéssel is beéred, de van mit aprítanod a tejbe.Antik-héber horoszkóp:

Rúben (látni), tamuz hó vagy.

Jelentése: "nézd egy fiú".

Jelképed: felkelő Nap.

E jegy szülöttei nem mindig elfogulatlanok, gyakran látszat után ítélnek. Igyekezned kell, hogy tisztán láss a félelmekben és az érzelmekben, mert ezek homályos világot jelentenek számodra, nem úgy, mint az intelligencia és az észszerűség. Erős a képzelőerőd, de ez pozitívan befolyásolod őket.

Embereket gyűjtesz magad köré, főként a rászorulókat, vagy idősebbeket, a szociálisan rossz helyzetben lévőket, hogy segíts rajtuk, hogy kiállj értük. Ezzel magadhoz is kötöd az embereket, és amikor vészhelyzetbe kerülsz, számítasz a védelmükre. Romantikus típus vagy, A Ruben emberek közül kerül ki a legtöbb hősszerelmes, vagy a régi időkön fájdalmasan nosztalgiázó.

Világosan látod a saját és mások helyzetét, a problémák mozgató rugóját, de nehezen tudsz a saját problémáiddal szembenézni, inkább homokba dugod a fejedet.

Kulcsmondatod: Hagyd csak, majd én!vagy.

217. boginde (válaszként erre: 214. - Tinendo)
2010. aug. 15. 14:09
Nagyon szépen köszönöm. Van benne igazság!
216. rozsa13
2010. aug. 15. 13:49

Légyszíves készítsd már el az unokámét is!

2001.07.14.


Nagyon szépen köszönöm előre is!


Üdv: Rózsa

215. rozsa13
2010. aug. 15. 13:44

Légyszíves készítsd már el a vejemét is!

1979.01.16.


Elöre is köszönöm.


Üdv: Rózsa

214. tinendo (válaszként erre: 213. - Boginde)
2010. aug. 14. 18:40

1971. 09. 11.

Arab horoszkóp:

Kés vagy.

Egyszerű vágóeszköz, amely a zsebben is elfér.

Te is egyszerű lélek vagy, nem szereted a bonyolult dolgokat, tudásoddal, tapasztalataiddal pedig zsebre vágsz másokat. Ahogy a késsel bármit apróra lehet vágni, úgy tudod te is ellenfeledet a vitában ízekre szedni. Általában azzal foglalkozol, ami érdekel, és rendszerint az érdekel, ami érdekedben áll. Ezért, ha menet közben rájössz arra, hogy valami már nem olyan érdekes, szó nélkül abbahagyod, vagyis becsukódsz, mint egy zsebkés.Inka horoszkóp:

Tukán vagy.

Rendkívül megfontolt vagy, akár percekig is képes vagy gondolkodni, mielőtt bármilyen választ adnál. Nem vagy túl bőbeszédű, de bölcs és igazságos. Józan gondolkodásod párkapcsolatodra is kihat. Ha egyszer elkötelezed magadat, mindig számítani lehet rád. Nem vagy kicsapongó alkat, hűséges és hagyománytisztelő vagy.Tibeti horoszkóp:

Fekete 2 (Parkha Khön) vagy.

Jellemződ:

Szeretetre méltó vagy, konvencionális a gondolkodásod, nem kezdeményezel, inkább azt várod, hogy téged szólítsanak meg. Kitűnő munkaerő vagy, megbízható, intelligens, a párkapcsolatban te vagy a figyelmesebb. Ugyan nem tartozol a konyhatündérek táborába, de imádod az édességeket.


Szerencsés életszakaszod:

45–47. életév.


Egészséged:

Emésztőszervi problémák, a háttal, valamint a vérrel kapcsolatos betegségek is kialakulhatnak. Érzékeny szerved a bőröd.


Anyagi helyzeted:

Egyensúlyban van, nem vagy szegény, nem vagy gazdag. Ami katasztrófát jelenthet, az a spekuláció, a tisztesség útjáról való letérés.Antik-héber horoszkóp:

Gád (tenni) vagy, elul hó.

Jelentése: szerencse.

Jelképed: sátortábor.

Ez a hatodik jel, a hatos a munka száma, a tenni érzék a kemény munkát jelképezi, mely az ötletet tetté alakítja, ebben van a szervezés képessége is, ami a munka hatékonyságát biztosítja.

E jegy szülötteinek nem szabad elvesznie a részletekben, mindig az egészet kell tekinteni.

Önkritikára való hajlam.


Tevékeny, aprólékos ember vagy, akinek rendkívül fontos, hogy hasznossá tegye magát, és ismerje a részleteket. Az, aki a leghamarabb meg tudja különböztetni az értékest a haszontalantól, a jót és a rosszat. Pontosan ismered a hierarchiát, és ebben tudod, hogy hol van a helyed. Előszeretettel választod a második helyet, mert pontosan tudod, hogy az első milyen kockázattal jár, és magasról nagyot lehet esni. Hibád a túlzásba vitt kritizálás, a pedantéria, érdekkapcsolatokat hajhászása.

Kulcsmondatod: Mindent az ellenőrzésem alatt tartok!. . . ..

213. boginde
2010. aug. 14. 17:25

Nagyon hálás lennék, ha nekem is segítenél.

1971.09.11.

212. tinendo (válaszként erre: 211. - Silvery)
2010. aug. 13. 17:10
Szívesen.
211. silvery (válaszként erre: 201. - Tinendo)
2010. aug. 12. 20:52
Köszönöm kedvességed! :) Húú...asszem van benne igazság bőven :)
210. tinendo (válaszként erre: 209. - Rozsa13)
2010. aug. 10. 18:25
Szívesen.
209. rozsa13 (válaszként erre: 208. - Tinendo)
2010. aug. 9. 19:50

Nagyon szépen köszönöm!

Igazán kedves vagy!

Üdv:Rózsa

208. tinendo (válaszként erre: 205. - Rozsa13)
2010. aug. 9. 17:25

1977. 02. 05.

Arab horoszkóp:

Parittya vagy.

A parittya csak megfelelő távolságból hat, akkor viszont rendkívül nagy az ereje. Éppen úgy, ahogy te is megpróbálsz távolságot tartani, és amikor harcra kerül a sor, nem közvetlenül támadsz, hanem megvannak a megfelelő embereid, akikkel győzhetsz, vagy akikkel elvégeztetheted a piszkos munkát.

Mivel rendszerint pókerarcot viselsz, nem tudják, hogy milyen érzelmek rejtőznek benned. Ha ezek a felszínre törnek, nemcsak az ellenfeleidet leped meg, hanem a barátaidat is.Inka horoszkóp:

Napmadár vagy.

Legfőbb jellemződ az önállóság, a függetlenség. Nehezen kötelezed el magadat, ezért partnerednek nincs könnyű dolga. Kapcsolataid nem egyszer igen hamar véget érnek, s a párválasztásban is szélsőséges vagy. Szeretsz világot látni, s bár kedveled a társaságot, alapvetően magányos alkat vagy.Tibeti horoszkóp:

Sárga 5 (Parkha Böm) vagy.

Jellemződ:

Hajlamos vagy a szélsőséges viselkedésre, vagy nagyon kedves, vagy elviselhetetlenül utálatos vagy. Hajlamos vagy a lustaságra, a kicsapongó életre, a romlottságra. Nagy a szeretetigényed, a szerelemben szenvedélyes vagy, a párkapcsolatban uralkodni akarsz. Szakmádban nagy karriert futsz be.


Szerencsés életszakaszod:

42 éves korod után köszönt be.


Egészséged:

Könnyen belázasodsz, hajlamos vagy a magas vérnyomásra, a vérkeringési problémákra, valamint az emésztőszerved sem a legerősebb.


Anyagi helyzeted:

Nincs olyan anyagi csapás, amelyből ne tudnál felállni. Hajlamos vagy a szerencsejátékra, önmagaddal szűkmarkú vagy.Antik-héber horoszkóp:

Áser (ízlelni) vagy, svát hó.

Jelentése: boldogság.

Jelképed: lombos fa.

Célzás az idealista utópiára, amely nemcsak a személyes boldogságot álmodja meg, hanem a társadalmit is.

Erősen önálló és lázadó jellem.

A környező valóságot némileg átalakítva magáévá teszi, majd visszaadja környezetének. A legnyitottabbak mindféle és fajta külvilágból érkező információra.

Benne rejlik a kiválasztás képessége. Mindent átalakít, feldolgoz, hogy összeférhető legyen öntudatával, majd eltávolítja a selejtet. Már korán kialakul benne a "megérzés" képessége.


Te vagy a különc, a kívülálló, az eredeti, a hóbortos, akinek sajátos a véleménye a világról, amely általában megdöbbenti embertársaidat. Rendszerint sztoikus nyugalommal szemléled az embereket, és szereted felvilágosítani őket úgy, hogy tükröt tartasz eléjük, amivel ritkán aratsz nagy sikert. Élvezed, ha beleütheted az orrodat mindenben, kipróbálhatsz olyan új dolgokat, amelyekről a környezeted úgy vélekedik, őrültség. Az vagy, aki mindig mindent mindenkinél jobban tud, és meg vagy győződve arról, hogy mindenki felett állsz.

Kulcsmondatod: Elsősorban magamban hiszek!1980. 06. 11.

Arab horoszkóp:

Csillag vagy.

A harcban akkor használták ezt a fegyvert, amikor a harcos lándzsája eltört, már kilőtte az összes íját, és kiütötték kezéből a kardját. Akkor is bevetették, amikor a csata vesztésre állt.

Ő vagy az, aki soha nem adja fel, és aki bármilyen nehéz, vert helyzetből nyerni tud. Mindezt rugalmasságának köszönheti, annak, hogy képes az érem mindkét oldalát látni, valamint zseniális ötleteinek, amelyekből nemcsak ő, hanem még sokan mások is megélnek a környezetében.Inka horoszkóp:

Papagáj vagy.

A jegy szülötte olyan akár a madár, melyről nevét kapta; színes, és szinte állandóan van mondanivalója. Eleven és jó humorérzékkel rendelkezik, ezért ha társaságba kerül, általában ő a középpont. Nagy szabadságigénye és könnyelműsége miatt azonban nem egyszer felszínes, rövid ideig tartó kapcsolati vannak.Tibeti horoszkóp:

Fekete 2 (Parkha Khön) vagy.

Jellemződ:

Szeretetre méltó vagy, konvencionális a gondolkodásod, nem kezdeményezel, inkább azt várod, hogy téged szólítsanak meg. Kitűnő munkaerő vagy, megbízható, intelligens, a párkapcsolatban te vagy a figyelmesebb. Ugyan nem tartozol a konyhatündérek táborába, de imádod az édességeket.


Szerencsés életszakaszod:

45–47. életév.


Egészséged:

Emésztőszervi problémák, a háttal, valamint a vérrel kapcsolatos betegségek is kialakulhatnak. Érzékeny szerved a bőröd.


Anyagi helyzeted:

Egyensúlyban van, nem vagy szegény, nem vagy gazdag. Ami katasztrófát jelenthet, az a spekuláció, a tisztesség útjáról való letérés.Antik-héber horoszkóp:

Zebulon (menni) vagy, sziván hó.

Jelentése: "lakóhely".

Jelképed: hajó.

Az érzék a haladás, a fokozatos fejlődés képességét mutatja.

Gyakran megtalálható a más iránti vágyakozás, az én másik felének keresése, állhatatos vágy az egység, a teljesség felé.

Sok kapcsolatuk kerül válságba mikor az ő vagy társuk élete sikeresebb lesz, és a másik nem tud alkalmazkodni.


Nagyon erős a tudásszomjad, nyitott vagy minden újra, és mivel az új helyettesíti számodra a régit, vagy tökéletesen kiegészíti, ezért mindig differenciáltabban tudod szemlélni a történéseket. A legjobb kereskedő, kapcsolatépítő, közvetítő, tanár lehetsz. Nyugtalan vagy, imádsz úton lenni, izgalomban tart megérkezésig tartó utazás. Mindenben kételkedsz azért, hogy a meggyőződősedet aztán arra alapozzad, ami azután megmarad. Hajlamos vagy a cinikus, gunyoros stílusra, és rendkívül éles analitikus gondolkodásod miatt előfordul, hogy másokat meg akarsz fosztani a nézeteitől.

Kulcsszavad: Megkérdőjelezek mindent, és ami marad, azt hiszem!. .1997. 02. 18.

Arab horoszkóp:

Parittya vagy.

A parittya csak megfelelő távolságból hat, akkor viszont rendkívül nagy az ereje. Éppen úgy, ahogy te is megpróbálsz távolságot tartani, és amikor harcra kerül a sor, nem közvetlenül támadsz, hanem megvannak a megfelelő embereid, akikkel győzhetsz, vagy akikkel elvégeztetheted a piszkos munkát.

Mivel rendszerint pókerarcot viselsz, nem tudják, hogy milyen érzelmek rejtőznek benned. Ha ezek a felszínre törnek, nemcsak az ellenfeleidet leped meg, hanem a barátaidat is.Inka horoszkóp:

Napmadár vagy.

Legfőbb jellemződ az önállóság, a függetlenség. Nehezen kötelezed el magadat, ezért partnerednek nincs könnyű dolga. Kapcsolataid nem egyszer igen hamar véget érnek, s a párválasztásban is szélsőséges vagy. Szeretsz világot látni, s bár kedveled a társaságot, alapvetően magányos alkat vagy.Tibeti horoszkóp:

Kék 3 (Parkha Cin) vagy.

Jellemződ: Független egyéniség vagy, aki tele van optimizmussal, lendülettel, idősebb korodban is fiatalokkal barátkozol. A társaság középpontja vagy, remek mesélő, ambiciózus, hajlamos vagy a türelmetlenségre, a makacsságra, és hitvallásod, hogy az életben minden lehetséges, csak akarni kell.


Szerencsés életszakaszod: 34–38. életév.


Egészséged: Érzékeny testtájad a lábad, hajlamos vagy a visszerek, a seprűér kialakulására. Mentális és idegi problémák is létrejöhetnek.


Anyagi helyzeted: Inkább tücsök, mint hangya. Nem tartozol a gyűjtögetők, kuporgatók táborába, amit keresel, azt el is költöd.Antik-héber horoszkóp:

Áser (ízlelni) vagy, svát hó.

Jelentése: boldogság.

Jelképed: lombos fa.

Célzás az idealista utópiára, amely nemcsak a személyes boldogságot álmodja meg, hanem a társadalmit is.

Erősen önálló és lázadó jellem.

A környező valóságot némileg átalakítva magáévá teszi, majd visszaadja környezetének. A legnyitottabbak mindféle és fajta külvilágból érkező információra.

Benne rejlik a kiválasztás képessége. Mindent átalakít, feldolgoz, hogy összeférhető legyen öntudatával, majd eltávolítja a selejtet. Már korán kialakul benne a "megérzés" képessége.


Te vagy a különc, a kívülálló, az eredeti, a hóbortos, akinek sajátos a véleménye a világról, amely általában megdöbbenti embertársaidat. Rendszerint sztoikus nyugalommal szemléled az embereket, és szereted felvilágosítani őket úgy, hogy tükröt tartasz eléjük, amivel ritkán aratsz nagy sikert. Élvezed, ha beleütheted az orrodat mindenben, kipróbálhatsz olyan új dolgokat, amelyekről a környezeted úgy vélekedik, őrültség. Az vagy, aki mindig mindent mindenkinél jobban tud, és meg vagy győződve arról, hogy mindenki felett állsz.

Kulcsmondatod: Elsősorban magamban hiszek!

207. tinendo (válaszként erre: 204. - Rozsa132)
2010. aug. 9. 17:19

1958. 06. 12.

Arab horoszkóp:

Csillag vagy.

A harcban akkor használták ezt a fegyvert, amikor a harcos lándzsája eltört, már kilőtte az összes íját, és kiütötték kezéből a kardját. Akkor is bevetették, amikor a csata vesztésre állt.

Ő vagy az, aki soha nem adja fel, és aki bármilyen nehéz, vert helyzetből nyerni tud. Mindezt rugalmasságának köszönheti, annak, hogy képes az érem mindkét oldalát látni, valamint zseniális ötleteinek, amelyekből nemcsak ő, hanem még sokan mások is megélnek a környezetében.Inka horoszkóp:

Papagáj vagy.

A jegy szülötte olyan akár a madár, melyről nevét kapta; színes, és szinte állandóan van mondanivalója. Eleven és jó humorérzékkel rendelkezik, ezért ha társaságba kerül, általában ő a középpont. Nagy szabadságigénye és könnyelműsége miatt azonban nem egyszer felszínes, rövid ideig tartó kapcsolati vannak.Tibeti horoszkóp:

Fehér 6 (Parkha Khen) vagy.

Jellemződ:

Spontán, spiritualitással átitatott személyiség vagy, aki találékony, kreatív. Vezetői adottságokkal születettél, hódító, uralkodó személyiség vagy. Hiú, hajlamos a beképzelt viselkedésre, rettegsz a bukástól.


Szerencsés életszakaszod:

28–33. életév.


Egészséged:

Hajlamos vagy a túlvállalásra, agyonhajszolod magadat, gyakrabban jelentkezik nálad fejfájás, szédülés, láz. Érzékeny szerved a tüdőd, a szíved.

Anyagi helyzeted:

Rafinált vagy, ha pénzről van szó. Rendkívül ügyes, bátor vagy, ezért jobban állsz anyagilag, mint az átlag.Antik-héber horoszkóp:

Zebulon (menni) vagy, sziván hó.

Jelentése: "lakóhely".

Jelképed: hajó.

Az érzék a haladás, a fokozatos fejlődés képességét mutatja.

Gyakran megtalálható a más iránti vágyakozás, az én másik felének keresése, állhatatos vágy az egység, a teljesség felé.

Sok kapcsolatuk kerül válságba mikor az ő vagy társuk élete sikeresebb lesz, és a másik nem tud alkalmazkodni.


Nagyon erős a tudásszomjad, nyitott vagy minden újra, és mivel az új helyettesíti számodra a régit, vagy tökéletesen kiegészíti, ezért mindig differenciáltabban tudod szemlélni a történéseket. A legjobb kereskedő, kapcsolatépítő, közvetítő, tanár lehetsz. Nyugtalan vagy, imádsz úton lenni, izgalomban tart megérkezésig tartó utazás. Mindenben kételkedsz azért, hogy a meggyőződősedet aztán arra alapozzad, ami azután megmarad. Hajlamos vagy a cinikus, gunyoros stílusra, és rendkívül éles analitikus gondolkodásod miatt előfordul, hogy másokat meg akarsz fosztani a nézeteitől.

Kulcsszavad: Megkérdőjelezek mindent, és ami marad, azt hiszem!. .

206. tinendo (válaszként erre: 203. - Rozsa13)
2010. aug. 9. 17:19

Szívesen.

Viszont.

205. rozsa13
2010. aug. 9. 11:13

Megkérhetnélek, írd már meg a gyermekeimét is!

1977.02.05.

1980.06.11.

1997.02.18.

Nagyon szépen köszönöm ekőre is!

2010. aug. 8. 10:27

kérlek írd már meg légyszives nekem is!

1958.06.12.

Előre is köszönöm!

203. rozsa13 (válaszként erre: 200. - Tinendo)
2010. aug. 8. 07:42

Nagyon szépen köszönöm a kedvességed!

További szép napot

üdv:Rózsa

202. a2f5c4270d (válaszként erre: 198. - Tinendo)
2010. aug. 7. 22:32
köszönöm...:))
201. tinendo (válaszként erre: 199. - Silvery)
2010. aug. 7. 22:29

1986. 10. 09.

Arab horoszkóp:

Lánc vagy.

A legrégibb ütőfegyver, amelyet a rablók ellen használtak, és így vált az idők folyamán a pénz, az értékek védelmének szimbólumává.

Neked kiváló az ítélőképességed, éberen kíséred az élet jelenségeit, és erősen szociális beállítottságú vagy. Rendelkezel a másik fél érveinek meghallgatási képességével, ezzel többször elhárítod a fölösleges vitákat, nehézségeket. Emellett a saját igazadat határozottan, de nem provokatív módon mutatod meg. Vasakarat jellemez, mert amit célként kitűztél magad elé, azt mindenáron megvalósítod.Inka horoszkóp:

Kolibri vagy.

Sok barátod van, igazi társasági lény vagy. Kedves, őszinte és jólelkű, könnyen kötsz barátságot. Mindenkiben a jót keresed, s kedveled a szépséget. Párkapcsolatodban remek partner vagy, toleráns és megbízható, mindent megteszel azért, hogy partneredet elkényeztessed.Tibeti horoszkóp:

Sárga 5 (Parkha Böm) vagy.

Jellemződ:

Hajlamos vagy a szélsőséges viselkedésre, vagy nagyon kedves, vagy elviselhetetlenül utálatos vagy. Hajlamos vagy a lustaságra, a kicsapongó életre, a romlottságra. Nagy a szeretetigényed, a szerelemben szenvedélyes vagy, a párkapcsolatban uralkodni akarsz. Szakmádban nagy karriert futsz be.


Szerencsés életszakaszod:

42 éves korod után köszönt be.


Egészséged:

Könnyen belázasodsz, hajlamos vagy a magas vérnyomásra, a vérkeringési problémákra, valamint az emésztőszerved sem a legerősebb.


Anyagi helyzeted:

Nincs olyan anyagi csapás, amelyből ne tudnál felállni. Hajlamos vagy a szerencsejátékra, önmagaddal szűkmarkú vagy.Antik-héber horoszkóp:

Efraim (tapintani) vagy, trisi hó.

Jelentése: kettős termés.

Jelképed: szőlőtő.

Az emberek közötti viszony, a mély és intim érzések jegye. A “ tapintás” harmonikus módon kapcsolódik, minden olyan személyhez, aki nem fél a közelségtől, az intimitástól, az élvezettől.

Ez az érzék valamennyi kapcsolati formát ural, legyen az fizikai vagy lelki jellegű. De elvont módon kifejezheti mások lelkének simogatását.


Életednek megoldandó feladata, nem szabad félned a közelségtől, az intimitástól. Próbálj meg simogatni, akár szóban a lelket, akár érintéssel a testet. Állj szóba azokkal az embertársaiddal is, akik rangban alattad állnak, vagy akiket nem kedvelsz, próbáld legyőzni az ellenszenvedet. Különleges harmóniateremtő képességgel rendelkezel, és az erők kiegyensúlyozásának érzéke miatt a legjobb stratéga, aki elméletben pontosan tudja, hogy mikor, mit kell tenni. Kulcsmondatod: Hogyan is döntsek?. ..

200. tinendo (válaszként erre: 197. - Rozsa13)
2010. aug. 7. 22:25

1956. 06. 12.

Arab horoszkóp:

Csillag vagy.

A harcban akkor használták ezt a fegyvert, amikor a harcos lándzsája eltört, már kilőtte az összes íját, és kiütötték kezéből a kardját. Akkor is bevetették, amikor a csata vesztésre állt.

Ő vagy az, aki soha nem adja fel, és aki bármilyen nehéz, vert helyzetből nyerni tud. Mindezt rugalmasságának köszönheti, annak, hogy képes az érem mindkét oldalát látni, valamint zseniális ötleteinek, amelyekből nemcsak ő, hanem még sokan mások is megélnek a környezetében.Inka horoszkóp:

Papagáj vagy.

A jegy szülötte olyan akár a madár, melyről nevét kapta; színes, és szinte állandóan van mondanivalója. Eleven és jó humorérzékkel rendelkezik, ezért ha társaságba kerül, általában ő a középpont. Nagy szabadságigénye és könnyelműsége miatt azonban nem egyszer felszínes, rövid ideig tartó kapcsolati vannak.Tibeti horoszkóp:

Fehér 8 (Parkha Kin) vagy.

Jellemződ:

Önfejű vagy, makacsul ragaszkodsz elképzeléseidhez, nézeteihez. Konzervatív gondolkodású vagy, ápolod a hagyományokat, és olykor véleményedet másokra erőlteted. Rendkívüli erőt sugárzol, kapcsolataid lassan alakulnak, és az életed végéig kitartanak. Hűséges vagy, házasságod bizalmon alapul.


Szerencsés életszakasz:

49–55. életév.


Egészség:

Idegrendszeri problémák, a hát és a váll területe érzékeny, meszesedés, csontritkulás, székrekedés felléphet.


Anyagi helyzeted:

Úgy vonzod a pénzt, mint mágnes a vasat, értesz a befektetésekhez, takarékos vagy, idősebb korodban kevéssel is beéred, de van mit aprítanod a tejbe.Antik-héber horoszkóp:

Zebulon (menni) vagy, sziván hó.

Jelentése: "lakóhely".

Jelképed: hajó.

Az érzék a haladás, a fokozatos fejlődés képességét mutatja.

Gyakran megtalálható a más iránti vágyakozás, az én másik felének keresése, állhatatos vágy az egység, a teljesség felé.

Sok kapcsolatuk kerül válságba mikor az ő vagy társuk élete sikeresebb lesz, és a másik nem tud alkalmazkodni.


Nagyon erős a tudásszomjad, nyitott vagy minden újra, és mivel az új helyettesíti számodra a régit, vagy tökéletesen kiegészíti, ezért mindig differenciáltabban tudod szemlélni a történéseket. A legjobb kereskedő, kapcsolatépítő, közvetítő, tanár lehetsz. Nyugtalan vagy, imádsz úton lenni, izgalomban tart megérkezésig tartó utazás. Mindenben kételkedsz azért, hogy a meggyőződősedet aztán arra alapozzad, ami azután megmarad. Hajlamos vagy a cinikus, gunyoros stílusra, és rendkívül éles analitikus gondolkodásod miatt előfordul, hogy másokat meg akarsz fosztani a nézeteitől.

Kulcsszavad: Megkérdőjelezek mindent, és ami marad, azt hiszem!. .1966. 08. 18.

Arab horoszkóp:

Kard vagy.

Vágó és döfő fegyver, amelynek forgatásához megfelelő ismeretekre, tudásra van szükség.

Gyakran a nemesség fegyvere volt, ahogyan a te viselkedésedből is érzékelhető a „nemesség kötelez” valamilyen formája. Távol áll tőled a bosszú, nyíltan veszed fel a kesztyűt, és mindig szemtől szembe harcolsz, nem támadsz hátulról. Fontos, hogy csodáljanak, hogy elismerjék tudásodat, tehetségedet, és a társaságban te állj a figyelem középpontjában.Inka horoszkóp:

Albatrosz vagy.

Nem kedveled az egyhangúságot, állandóan valamilyen új kaland után kutatsz. Társasági ember vagy, rengeteg barátod van. Mindig optimista vagy, nem ismersz lehetetlent. Rendkívül nagyvonalú vagy, s családodat, párodat nem egyszer értékes ajándékokkal leped meg.Tibeti horoszkóp:

Vörös 7 (Parkha Da) vagy.

Jellemződ:

Közlékeny vagy, hajlamos vagy a pletykára, kitűnő szónok vagy, a fellépésed magabiztos. Fontosak számodra a külsőségek, az első benyomás, gyors a felfogásod, odafigyelsz a részletekre, és pontosan tudod, hogy az érvényesülésben a kapcsolatok a legfontosabbak. Érzékeny, érzéki vagy, ha párt választasz, fontos, hogy az együttélés során is szabad maradj.


Szerencsés életszakaszod:

36–40 éves kor.


Egészséged:

Gyomor-, valamint hasi problémák jelentkezhetnek, a szájüregben is könnyebben alakulhatnak ki betegségek.


Anyagi helyzeted:

Jelmondatod: „Élvezzük az életet, és költsük el, amink van!” Nagy vagyonra nem teszel szert.Antik-héber horoszkóp:

Simeon (hallgatni) vagy, áv hó.

Jelentése: "meghallgatás".

Jelképed: kard és kancsó.

Ez a tekintély és a parancs jegye, ezen kívül nevelőké. Hajlamos bőkezűségre, szeretnek többet adni, mint amit kapnak. A mások meghallgatásának képessége nagyon fontos e jegy szülötteinél.


Nagylelkű, szuverén egyéniség vagy. Szeretsz irányítani, reprezentálni, és annyi erővel, energiával rendelkezel, hogy a saját erődből képes vagy akár egy nagyobb vállalkozást is felépíteni. Sokkal többet adsz, mint amennyit kapsz, de ez nem zavar. Fellépésed magabiztos, határozott, nem szereted, ha beleszólnak az életedbe, és azt még kevésbé, ha kritizálnak. Életednek fontos feladata, elsajátítani mások meghallgatásának képességét.

Kulcsmondatod: Nagyszerű vagyok!. . ..

199. silvery
2010. aug. 7. 22:24

tinendo: milyen kedves vagy :)


Megkérhetlek egyre én is? (1986.10.09)


Köszönöm előre is!

198. tinendo (válaszként erre: 196. - A2f5c4270d)
2010. aug. 7. 22:20

1978. 05. 09.

Arab horoszkóp:

Buzogány vagy.

A csata leghatásosabb eszköze, amely vezéri, fejedelmi jelvényt is jelent.

Nem támadsz ok nélkül senkit, de ha veszélyben látod mindazt, ami a tiéd, akkor kőkeményen véded érdekeidet. Olyan erővel csapsz, hogy szinte összezúzod ellenfeledet. Amikor a helyzet megkívánja, hallatlan kitartással, nyugodt odaadással, visszatántoríthatatlanul küzdesz, és akár lemondások árán is folytatod utadat. A környezetedben kemény embernek tartanak, akivel nem lehet alkudozni.Inka horoszkóp:

Pulyka vagy.

Nyugodt és kiegyensúlyozott, ugyanakkor rendkívül igényes a szerelemben, s az élet más területein is. Párodat alaposan megfigyeled és megismered, mielőtt komolyra fordítanád a kapcsolatot. De ha egyszer megtaláltad életed szerelmét, mindent megadsz neki. Mindig őszinte vagy, mindent alaposan megfontolsz, így képes vagy bölcs döntéseket hozni.Tibeti horoszkóp:

Zöld 4 (Parkha Zön) vagy.

Jellemződ:

Engedelmes, jóravaló vagy, akinek nagy hibája a döntésképtelenség és a kevéske akaraterő. Csapongó vagy, gyorsan tudsz egyik témáról a másikra váltani. Stílusod könnyed, kifelé nyitott, mosolygós, barátságos, belül makacs vagy.


Szerencsés életszakaszod:

39 éves koráig.


Egészséged:

Reggelente ingerlékeny vagy, hajlamos a légző-, valamint emésztőszervi problémákra, könnyebben elkapod a fertőzéseket, a vírusokat. A nemi szervek is könnyebben betegszenek meg.


Anyagi helyzeted:

Ha más osztja be a pénzedet, biztonságban érzed magadat. Életedben többször lopnak meg.Antik-héber horoszkóp:

Issakár (fontolóra venni) vagy, ijár hó.

Jelentése: "díjjal váltatik meg, megfizetni"

Jelképed: szamár.

Jóindulatú, kedélyes, de konok és dacos vagy. Te értékeled a legjobban a dolgok ismétlődését, szereted és ápolod, ragaszkodsz ahhoz, ami egyszer bevált. A hagyományok őrzője vagy, a rutin embere. Mély hálát érzel azért, hogy minden érzékszerveddel érezheted és észlelheted a természet kimeríthetetlen és sokoldalú szépségét. Bölcselkedő ember vagy, aki tájékozott, és akiben igen erős a birtoklási vágy. Mielőtt döntést hoznál, alaposan tájékozódsz, több véleményt meghallgatsz, majd mérlegelsz, és csak ezután mondasz igent vagy nemet. Módszeres és szilárd vagy, figyelsz a részletekre, nagyon sokat tanulsz tapasztalataidból, töprengsz benyomásaidon. Az “ érzék” kiemeli a megfontolt, bölcselő jellemedet mindezt összekötve izgalommal és meghatottsággal.

Nagyon sokszor előre látod a jövő eseményeit.

E jegyben tipikusan nagy számban születnek nagy gondolkodók.

Kulcsszavad: Nem adom, ami az enyém!..

197. rozsa13
2010. aug. 7. 13:31

Én is kérhetnék egy elemzést?

1956 06.12 Csongrád és

1966. 08. 18. Kunszentmárton.

Eóre is köszönöm!

Üdv:Rózsa

2010. aug. 7. 12:29

szia...én is kérnék egy elemzést..1978. 05. 09. Budapest 08:30

elöre is köszönöm...:)

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook