Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerelmi horoszkóp fórum

Szerelmi horoszkóp (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
2022. jún. 18. 21:26
Hmm
270. Scherlock (válaszként erre: 269. - Gyöngy:))
2022. jún. 18. 21:05
Hát még jó hogy. 😎✌️
269. gyöngy:) (válaszként erre: 268. - Scherlock)
2022. jún. 18. 20:36
Szedd még elő ezt is, így is horoszkópba botlani úton-útfélen. 😊
2022. jún. 18. 20:31
Ez működik még? 😊
2020. márc. 8. 09:41

Szia!

Én 1966 09 05-én születtem szűz a horoszkópom van-e esélyem a szerelemre?

2011. febr. 11. 13:53

Sziaa!


16 éves vagyok,és van egy kos fiú aki nagyon tetszik nekem én rák vagyok!!

Mik a tapasztalatok,mit gondoltok!


Előre is köszönöm!!!

2010. okt. 19. 08:28

Szia Tinendo!


Segítesz?

Férfi: 1979. október 7.

Nő: 1978. december 23.


Talán a csillagjegyben a hihetetlen vonzás oka?

264. Szofril
2010. aug. 4. 12:59

Szia Alexaa!


Szerintem ez a két jegy jól passzol össze, mert mindkettő elég tüzes. Viszont a Nyilas nem fogja hagyni, hogy a Kos uralkodjon rajt, mert ez előfordul. Biztosan izgalmas időket élhetnek át együtt, és rengeteg kaland, romantika, izgalom lesz a kapcsolatban, de a Nyilas egy idő után megunhatja ha csak fizikai kihívások és időnként az uralkodásért vívott harc határozza meg a kapcsolatot. Fontos az intellektuális összhang, a közös érdeklődési kör. Persze a Kosnak is lehetnek ilyen tulajdonságai, de a nap jegyből nem derül ki.

Összefoglalva: Nem rossz páros, de elsőre inkább kaland. Ha hosszú távra terveznek mindkettőnek változni kell. A Nyilasnak meg kell tanulnia befejezni a dolgokat, a Kosnak pedig intellektuális kihívásokat is vállalni, beszélgetni.

2010. júl. 23. 18:46
sziasztok:)kos férfi-nyilas nő?:)van valakinek tapasztalata?
262. tinendo (válaszként erre: 261. - C43f7bf504)
2010. júl. 9. 06:03

A Halak nő jellemvonásai:

A Halak érdekes természetű nő. Ha el akar játszani valamilyen szerepet, bármilyen alakot könnyen magára tud ölteni. Kiváló színészi alakításában csak a nagyon avatott szem képes felfedezni a hamisságot.

A Halak nagyon nőies, barátságos és leleményes. Mivel másokkal szemben megértő, igen sok barátja van.

Mégis inkább a befolyásos embereket szereti megnyerni, és tudja is, miként férkőzzék a kegyeikbe. Valójában gyengének érzi magát és mindig szüksége van egy segítő kézre, egy támaszra. Lelkileg labilis s folyton elégedetlen és csalódott. Mindig bizonytalan mindenben ezért környezetétől folyton elvárja, hogy igazolják magukat, hogy mindent bizonygassanak. Mások megítélésében a látszat nem hat rá, inkább az érzékeire támaszkodik. Az igazságot ösztönösen megérzi, így nehéz becsapni. Az anyagi problémák nem érdeklik, ha megteheti, szívesen költ ajándékokra, de ha megsértik vagy becsapják, hamar elveszti a józan eszét, nagyon feldühödik, és nem könnyen felejti a sérelmet, bosszút áll. Vonzza az ismeretlen és érdeklődik az okkult tudományok iránt. A sikert mások szolgálatában vagy a művészetben érheti el.


A Halak nő érzelmi élete:

Elragadó szirén, aki könnyen elbűvöli a férfiakat. Viszont maga is könnyen szerelembe esik. De a Halak nő valahogy mindig rosszul választ. Folyton az eszményi szeretőt keresi, pedig fél a kalandoktól, mindig dramatizálja a helyzetet. A meghittségben kellemes atmoszférát teremt, játékos és nincsenek komplexusai. Hamar elszédíthető, még a ruhája szépségétől is képes meghatódni.A Bak férfi jellemvonásai:

A Bak szülötte szívesen hagyatkozik az ösztöneire. Csökönyös ember, aki nem szívesen köt kompromisszumot. Mintha az egész életet olyan könyvnek venné, melyben mindent kiolvas a sorok között. épp ezért nehezen átejthető. Annak ellenére, hogy ravasz és hallgatag, a hazugságot gyűlöli s ő maga igyekszik is őszinte lenni. Mert hidegnek és érzéketlennek tűnik, nehezen megközelíthető, de valójában szenved magányossága miatt és szeretné mindenki rokonszenvét megnyerni. Megállapodott személy. Céljai eléréséért bármit megtesz, sokat ígérget, s még az sem zavarja, ha gyakran nem képes eleget tenni a feladatainak és teljesen beváltani az ígéreteit. Szereti a gazdagságot és sikerre áhítozik, de sosem mer kockáztatni, hogy azt elérje is. ám ha valaki mellé áll a nehéz pillanatokban, azt sosem felejti el és igyekszik meghálálni a kitartását. Kapzsi és mérhetetlen mégis sokat gondolkozik azon, hogy mit hogyan tegyen, valóságos terveket dolgoz ki egy-egy akció érdekében. De mindig számító és spórolós. Az ellenvetést nem tűri, de a legegyszerűbb bókoknak is bedől. Ha sikeres, ezt gyakorlatiasságának, határozottságának és ambíciójának köszönheti.A Bak férfi érzelmi élete:

érzéki típus. Ha a Bak férfinak megtetszik valaki, nem ismer ellenvetést, képes erőszakos lenni. Nagyon büszke a férfiasságára, mégsem ő az, aki kezdeményez. Egész egyszerűen nem érdekli, hogy ő tetszik-e valakinek vagy sem, a szerelemben mindent elvár és keveset ad. Totális szerelemre vár, melyben a nő csak vágyai engedelmes eszköze lehet. A Bak férfi számára fontos az érzéki szerelem, s felfogása szerint nem is létezik komoly nő. Ezért is kedveli a fiatal hölgyeket, akiket könnyen elszédíthet játékosságával, romantikus készülődéseivel. Meggyőződése, hogy azoknak hálásaknak kell lenniük mindazért amit ő nyújt nekik, amire megtanítja őket.A Bak nem partnerfüggő típus, ha hozzászegődik valaki, akkor annak nagyon fegyelmezettnek kell lennie. Kapcsolatában a másik ellenőrzésének vágya hajtja. Lépten-nyomon korlátozza társát egy magasabb rend érdekében, amihez alkalmazkodni kell. Megszorításokat vezet be, határokat szab, amit a másiknak be kell tartani. Partnere soha nem teheti azt, amit szeretne, csak azt ami szerinte helyes. Fontos számára, hogy a társára számítani, építeni tudjon. Nem annyira az érzelmi fellángolás, mint inkább a reális ész kap hangsúlyt a kapcsolatában. Hűséges, ragaszkodó és stabil, aki tűrni is tud. Szerelmi ügyekben zárkózott. Nehezen oldódik. Számára nem a lángoló szenvedély fontos, hanem az értelmi alapon nyugvó hosszú távú praktikus kapcsolat. Rigolyái ellenére erősen vágyódik az érzelmi biztonságra. A szakításnál nagyon kell vigyázni, nehogy megbántsuk a kelleténél jobban. Álljunk elé és mondjuk nyíltan a szemébe, mit is akarunk, de győzzük meg, hogy nem ő tehet róla.Ha Bak a párod:

Kiegyensúlyozott, tartós kapcsolat. Egy Bakban megbízható, fegyelmezett társra találtál, aki erős kezekkel tartja a kormányrudat. Ez megnyugvással tölt el, és inspirál, hogy hasonló kitartással végezd saját dolgaid. Soha nem leszel ugyanolyan céltudatos, hiszen egy Bak a maga szívós módján legyűr minden akadályt. Kedvesed mégis jó hatással van rád: nyugodtabb vagy, ritkábban keseredsz el, és ha mégis, van ki vigasztaljon. A te odaadó gyöngédséged hamar felolvasztja a Bak gátlásait. Neki meg kell tanulnia elfogadni, hogy te a túláradó érzelmeiden keresztül nem látod olyan objektívan a dolgokat, mint ő, neked pedig nem szabad hagynod, hogy partnered a szokások rabjává váljon, és egyre merevebb legyen, hogy mindent túlságosan komolyan vegyen. Meg kell mutatnod neki, hogyan kell elengednie magát és élvezni az életet.

2010. júl. 9. 00:38
Halak nő Bak férfi
260. kiddy
2010. máj. 14. 19:55

En kivancsian varom a valaszod:)

1988.04.15.en szulettem:)remelem csupa jokat olvasok majd:)

259. Kajszin
2010. máj. 7. 16:27

Szia!


Mostanaban zurok vannak velem es parommal... Nem tudom eldonteni,hogy ez csak egy ilyen idoszak,vagy ugy egyaltan nem talalnak "csillagjaink". Ha megkerlek - egy Nyilas-lany ,es Vizonto -ferfi altalanos kapcsolat elemzeset el tudnad kuldeni...?


Nagyon orulonek!

Sokat segitenel!

Minden jot ! - Kajszin

258. tinendo (válaszként erre: 255. - 3e82f49e78)
2010. márc. 11. 15:19
Szívesen.
257. ritimiti (válaszként erre: 254. - Tinendo)
2010. márc. 11. 15:19

Kedves tinendo!


Bak nő vagyok és skorpió férfi a nagy szerelmem..

Írnál nekem is párhoroszkópot?


Köszönet érte!

256. tinendo (válaszként erre: 253. - Babyshambles)
2010. márc. 11. 15:19
Egy általános horoszkóphoz nem kell a szül. hely (pl. nyugati horoszkóp), viszont ha egy részletesebb elemzést szeretnél, ott már kérik. Pl. aszcendens, radix.
255. 3e82f49e78 (válaszként erre: 254. - Tinendo)
2010. márc. 11. 15:14
köszönöm...aranyos vagy...és gyors:))))
254. tinendo (válaszként erre: 252. - 3e82f49e78)
2010. márc. 11. 15:12

A Bika nő érzelmi élete:

A Bika nő minden körülmény között érzéki jelenség. Ha egy férfi megtetszik neki, nem kíméli ostromától, minden eszközt bevet a meghódítására. Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni. Már csak azért sem, mert a Bika nő képes előrelátni, hogy egy jövendő kedves miként fog viselkedni. épp ezért nagyon is igényesen választja meg a partnerét. A Bika nő szerelme sosem valami megszokott, kitaposott út, hanem csupa kaland, előreláthatatlan akadály. Az a férfi, aki képes megadni a Bika nőnek az általa elvárt luxust és nyugalmat és az életet úgy bemutatni neki amint azt elvárja, hamar meghódíthatja. Csakhogy minél több férfit ismer meg, a Bika nő annál igényesebbé válik partnerével szemben. Neki a legfontosabb az, hogy egy férfi erős akaratú legyen. De az is fontos neki, hogy választottja társadalmilag magasan álljon, ugyanakkor az intimitásban gyöngéd és romantikus legyen. Szereti a megállapodottságot. Leginkább a szexuális erő és a biztonságérzet hatja meg.


Mire kell vigyáznod? Túlságosan ki akarod sajátítani a párodat. Ha le tudod győzni a féltékenységedet, azzal nem csak saját életedet könnyíted meg, de a kapcsolatod is tartósabbá válik.

Ki illik hozzád? A Bak és a Szűz megbízhatóságával vesz le a lábadról, de legjobban a határozott fellépésű, erotikus kisugárzású Skorpióval egészítitek ki egymást.

Ki nem illik hozzád? A Vízöntő és az Ikrek.Az Oroszlán férfi érzelmi élete:

Az örök szerelmes és folyton elégedetlen Oroszlán férfi tüzes természetű. Mivel egyszerű megjelenésével is vonzza a nőket, férfitársai irigyek rá. Szereti a szép hölgyeket, de hogy azok sikerrel járjanak, szépségük mellett elvárja, hogy intelligensek, ápoltak, jó modorúak s még szerények is legyenek. Elvből elítéli a könnyelmű asszonyokat. érzéki férfiként mégis hamar átlép a konvenciókon. úgy véli, hogy bármit akar is, az a helyes. Nincs tekintettel semmiféle társadalmi különbségre, minden nővel egyformán viselkedik s úgy véli, neki bárkihez joga van, ha kedve tartja. ám ha valaki hitegeti, nem jól jár az Oroszlán férfival. Nagyon féltékeny és nem tűr semmiféle megjegyzést. Az asszony, még ha szerelmes is, számára csak egy rabszolga, aki megtisztelve érezheti magát, hogy épp őt választotta.


Az Oroszlán elvárja, hogy felnézzenek rá és csodálják. Ezért hódolókat gyűjt maga köré. Ő mindenkire sugároz, de társának kizárólag ő lehet az egyetlen. Hatalmát erőteljes szexualitásával teremti meg. Könnyen megsértődik, rendkívül büszke és hiú, a kritikát nehezen tűri. Hamar méregbe gurul és ordítozik, de a következő percben úgy tesz, mintha mi sem történt volna. A hízelgésnek viszont soha nem tud ellenállni. Aki Oroszlán társat választ magának, annak fel kell készülnie arra, hogy gyakran lesz egyedül, mert neki mindennél fontosabb a baráti társaság, ahol szerepelhet és ő lehet a központban. Imád flörtölni, mindig keresi az új kalandokat. Érzelmileg és anyagilag bőkezű, társának mindent megad, de csak addig, amíg szeretetet, megbecsülést és csodálatot kap cserébe. Ha ezt nem kapja meg, akkor új kapcsolatot után néz, ahol megtalálja amit keres. Meghódítása igen egyszerű. Legyünk nyíltak és hagyjuk, hogy magáról beszéljen. Tápláljuk egoizmusát, szorítsuk háttérbe saját akaratunkat. Csodáljuk és bókoljunk neki szüntelen.


Ha OROSZLÁN a párod:

Erős, örömteli kapcsolat - az élet szeretete és élvezete köt össze titeket. Mindketten imádtok nagyokat enni, sütkérezni a napon, vagy délig lustálkodni az ágyban. Te boldogan főzőcskézel, ínyencségeket készítesz kedvesednek, hízelegsz neki, kiszolgálod, amivel egy Oroszlán igencsak elégedett - egy darabig. Azután elege lesz az édes kettesben eltöltött órákból. El kell fogadnod - bármennyire nehezedre is esik - hogy az Oroszlán szenved a hétköznapok szürkeségétől, és ennek ellensúlyozására szüksége van a szórakozásra másokkal is. Neked szerencsére megvan minden képessége arra, hogy a tekergő fantáziájú Oroszlánodat kilengései ellenére is megtartsd, hiszen bármikor képes vagy levenni a lábáról valamilyen érzéki természetű meglepetéssel. Mindketten kitartóak és öntudatosak vagytok. Ebben a kapcsolatban, mint az összes többiben is, az Oroszlán akarja viselni a nadrágot. Viszont te is szívesen irányítanál. Kompromisszumot kell kötnötök, ami csak úgy képzelhető el, ha hagyod, hogy a párod érezze magát vezető pozícióban, te pedig elfogadod - legalábbis látszólag - a második helyet. Ha ezeket a kemény próbákat ki tudjátok állni, és képesek vagytok alkalmazkodni egymáshoz, akkor nagyszerű életet élhettek együtt, csodálatos szexuális élményekben lehet részetek, mert az érzékiség mindkettőtök kedvenc elfoglaltsága.

2010. márc. 10. 20:32
Engem is érdekelne szerelmi horoszkóp, de előtte egy kérdésem lenne úgy általában. Horoszkóp és aszcendens számoláskor kérik a születési évet, hónapot, napot, órát és percet. Ez eddig oké, de mi van a születési hellyel? Mert ha én Budapesten, a párom meg New Yorkban született teszem azt, akkor egészen más a csillagok állása. Ezt hogy kell belekalkulálni a szerelmi vagy másmilyen horoszkóp készítésénél?
2010. márc. 10. 20:28

Szia tinendo!!!

Írnál nekem is...

Én: 1978.05.09 Bika

Párom: 1972.08.15 Oroszlán...


és erre a két horoszkopra mit tudsz mondani ,hogy jönnek ki...és hogy érthetik egymást...

köszi:))))

251. tinendo (válaszként erre: 250. - Ismerjmeg)
2009. szept. 21. 06:42
:D
2009. szept. 20. 15:46

Én ebbe abszolút nem hiszek nem ez mutatja meg kivel illünk össze


de aki hisz benne váljék egészségére csak ne erőszakolja rám, hogy én is higyjek benne

2009. jún. 17. 18:21
Ez mióta részletes horoszkóp amit tinendo csinál? Bármelyik weblapon elolvashatjuk ugyanezeket amiket ő ír. Pl astronet. Ugyanígy kivesézik hogy mi illik az oroszlánra és a többire. Mennyire passzol össze a kedvesével(horoszkóp összeillőség)Kicsit vicces amíg itt elkülditek a születésnapotokat és percet ugyanazt írja egyik és másik oroszlánnak is, csak amíg egyik 89-ben született a másik 68-ban. Igazi asztrológus írjon aki születési dátumból tud következtetni, és nem általános infókat küld
248. tinendo (válaszként erre: 247. - Csigamanci)
2009. jún. 13. 21:16
Szívesen.
247. Csigamanci (válaszként erre: 246. - Tinendo)
2009. jún. 13. 12:51
Köszi szépen:)
246. tinendo (válaszként erre: 243. - Csigamanci)
2009. jún. 11. 07:43

Szia.

Csak hobbiként foglalkozom az ezotériával.


1989. 08. 14. , hajnali 5 és negyed 6 Dunaújváros

Oroszlán:

Az Oroszlán nõt sokan csodálják, legalább ennyien irigylik. Királynõi a megjelenése, s emellett okos, erõs, méltóságteljes, nagyvonalú. Átlagon felüli férfi partner után vágyódik. Igényei túlságosan is nagyok, így hamar rá kell jönnie, hogy manapság kevés a királyfi. Könnyen lelkesedik. Nagy hévvel veti bele magát új kapcsolatba, és büszkesége sokáig nem engedi, hogy észrevegye, már megint rangon alul választott. Szenvedélyes szeretõ, odaadó és hûséges is, mindaddig, amíg úgy érzi, legalább annyit kap, mint amennyit ad. Ha kell, erõs és határozott, máskor gyengéd, simulékony, becézõ, mindaddig, míg azt nem érzi, megszerezte a zsákmányát. A gond, hogy úr akar lenni a saját házában. Ha nem így történik, könnyen válhat belõle házisárkány.Az Oroszlán nő érzelmi élete:

Az Oroszlán nő örökös vadász. A folytonos új keresése során, mivel érzelmileg eléggé felületes, olykor egyszerűen enged a vágyainak. és nem is drágán, hiszen csak arra vágyik, hogy dicsérjék. A párkapcsolatban elvárja, hogy társa számára ő legyen az egyetlen, ám ő maga, bár nem könnyelmű természetű, nem hajlandó lemondani vadász szenvedélyéről. Ezzel együtt nem könnyen hódítható meg. Gyakran játszik a szerelemmel, de kompromisszumot sosem hajlandó kötni. Mivel nem feltétlenül szükséges számára a férfi, elvárja, hogy biztassák, hogy bókoljanak neki és mindig a férfi legyen az, aki kifejezi hódolatát. Látszólag nagyon csábító, de lusta. Semmit sem siet el. Mindenben eredetiségre törekszik, amiért dicséretet vár. Bár diszkréten, a szexben mindvégig az Oroszlán nő maradt az uralkodó, legfeljebb egyenlő társ, s ha valakit már elfogadott, azt könnyen rabjává teszi. Az Oroszlán szülötte egész egyszerűen valódi uralkodónő.2009:

Párban élők: Ha bármi feszültség támadna közöttetek a pároddal nyár elején, akkor kérjetek segítséget egy megbízható baráttól! Ő jó hatással lehet rátok. Békítően léphet fel. Ha nincs olyan barátotok, akiben mindketten megbíztok, akkor egyszerűen menjetek baráti társaságba! Kapcsolódjatok ki, szórakozzatok! A tánccal például rengeteg feszültséget le lehet vezetni.

Júliusban szakítsatok időt a közös hobbitokra! Ha még nincs ilyen, akkor találjatok! A közös érdeklődés és a közös élmények a legjobb összetartó erők. Próbáljatok ki több dolgot is, például falmászást, vitorlázást, squasht, bowlingot stb. Keressetek olyasmit, amiben mindketten járatlanok vagytok, így egyforma esélyekkel indulhattok. Vagy ha egyikőtök már gyakorlott, akkor ő legyen a másikkal türelmes, és óva tanítgassa!

Augusztusban te energikusabb és optimistább leszel. Ne kritizáld a párod, ha ő nem tud annyira, mint te!

Párra várók: Nyár elején a munkád rengeteg idődet lekötheti. Ha nem szervezed tudatosan az életedet, azt veheted észre, hogy semmi másra nem jut időd, csak a munkára. Pedig az ismerkedésre sok lehetőséged lesz. Az sincs kizárva, hogy egy barátságból szerelem alakulhat ki. Ne legyél gyanakvó! Beszélgessetek sokat, őszintén, vállaljátok, és mondjátok is ki, mit éreztek! De csak akkor menjetek bele, ha mindketten egyformán éreztek! Az egyoldalú érzések nem vezetnek jóra. A végén valaki megsérülhet.

Egész nyáron zavaros helyzetek alakulhatnak ki körülötted. Vigyázz, hogy ne keveredj semmilyen méltatlan szituációba! Legyél óvatos, ne dőlj be minden szép bóknak! És mielőtt komolyan vennél bárkit, tudd meg, hogy független-e, ne menj bele titkos kapcsolatba! Nem neked való a bujkálás.

A születésnapod környékén ne akarj ismerkedni! Túl „sok” leszel, és ezzel többeket irritálhatsz. Jobb, ha most nem erőltetsz semmit. Elég, ha hagyod…


Csak ennyit tudtam neked segíteni.

245. tinendo (válaszként erre: 242. - O.andi)
2009. jún. 11. 07:43
Szívesen.
2009. jún. 10. 13:05
Ja igen, és Dunaújváros.
2009. jún. 10. 13:03

Szia Tinendo!

Asztrológus vagy? Mennyire tudsz részletes horoszkópot készíteni? 1989.08.14., hajnali 5 és negyed 6 között születtem.

Ha tudsz részletest, megcsinálnád nekem? :) Előre is köszi!

242. o.andi
2009. jún. 10. 12:40
Köszi szépen...huuu sok valóság alapja van!:-)))
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook