Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egyiptomi, indiai, indián, japán, kelta, azték horoszkópok fórum

Egyiptomi, indiai, indián, japán, kelta, azték horoszkópok (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7
2012. márc. 25. 16:48

Hát ez érdekes...


Na megadom az enyémet is lássuk mi lesz ;)


1990. 01. 20. :)

2012. márc. 25. 15:50

Helló! Nos, egy próbát megér, kíváncsi vagyok.:) Esetleg az enyémet is kielemeznéd?

Születtem: 1998.03.08.

2011. jún. 2. 01:54

Szia! szeretném, ha az én horoszkópjaimat is kielemeznéd. köszönöm :)

1992.06.03.

187. tinendo (válaszként erre: 186. - Lexy11666)
2010. júl. 16. 16:20

1995. 05. 11.

Egyiptomi horoszkóp:

Anubisz vagy.

Története:

Anubisz, a halál és a túlvilági élet istene felügyelte a mumifikáló ceremóniát. Figyelte az elhalálozókat, megvizsgálta a lelküket, és védelmet, békét ajánlott nekik.


Jellemed:

Egy kissé paradox egyéniség vagy. Magányra vágysz, ugyanakkor szenvedélyesen keresed a társaságot. Rejtélyes vagy, tele titkokkal, inkább az árnyékot kedveled, mint a fényt, inkább maradsz névtelen, mint válsz híressé, ez diszkréciód titka. Rendkívüli érzékenység jellemez, és mindenáron lojális maradsz, magaddal és másokkal is őszinte vagy. Igazi idealista, tele túláradó érzelmekkel, aki számos csalódást szenved el életében, de ezeknek nem marad semmilyen hatásuk. A szenvedések gyakran kihozzák depressziós hajlamodat, de képes vagy uralkodni bizonytalanságodon, és egyedül is megtalálod a megoldást problémáidra.

Természettől fogva tehetséged van az emberekhez, a tanításhoz, a gyógyászathoz, főleg a pszichológiához, köszönhetően a tudat alatti világ megértésének.


Indiai horoszkóp:

Kecskebak (Mesha) vagy.

Törekvő, intelligens személy vagy, szellemi képességeid általában jóval az átlag felett mozognak, sokat adsz mások véleményére, így kerülhetsz könnyen vezető pozícióba, vagy épp egy társaság középpontjába. Kicsapongónak tűnhetsz, de korosodva lehiggadsz. Tanulnod kell hibáidból, kevesen fogják csodálni tehetségedet, de ez csak fejlődésedet szolgálja.Indián horoszkóp:

Állatjegyed: Hód.

Elemed: Föld.

Erényed: állhatatosság, megbízhatóság.

Hibád: makacsság, korlátoltság.


Körömszakadtáig ragaszkodsz a megszokott dolgaidhoz, a változás, s az új dolgok - különösen a váratlan események - kizökkentenek egyensúlyodból. Kerülöd a kockázatokat, terveidet alaposan átgondolod, majd ha törik, ha szakad, véghez is viszed azokat. Fontos számodra a biztonság és a kényelem, szereted, ha a talaj a lábad alatt stabil. Kitartásod, állóképességed kiváló, amibe belekezdesz, azt véghez is viszed. Nem szereted a félmunkát. Becsületes és megbízható személy vagy, nem vágysz vezető szerepre. Aki egy Hód jegyű személlyel dolgozik, nemcsak a munkát, hanem magát is rábízhatja.Japán horoszkóp:

Goo – Sárga föld vagy.

Jellemződ:

Vagy szeretni, vagy gyűlölni lehet, középút általában nincs. Karizmatikus személy vagy, aki izgalmas életet él, tele vagy energiával, küzdő típus vagy. Kissé felszínes, és időnként valóban képes vagy a mély együttérzésre.


Munkád:

Sokszínű vagy, ezért sokféleképpen lehet motiválni. Ha valami nem sikerül azonnal, elveszíted a kedvedet, a kritikát pedig nehezen viseled, talán még meg is könnyezed saját magadat.


Szerelem:

Viharos, szenvedélyes vagy, életednek savát-borsát a kalandok, a flörtök jelentik. A hűség nem az erősséged, de az aktuális partneredet mindig szerelemmel szereted.Kelta horoszkóp:

Fűzfa vagy.

A fűzfa szülötthöz igen nehéz közel kerülni vagy mélyebben megismerni, mivel a hold minden rejtélyessége és titka vonatkozik rá. Lelke hatalmas, bármikor bárkinek szívesen segít, könnyű mozgósítani, mert nagyon kifinomult a szociális érzéke. Pozitív jellemébe tartozik az állhatatosság és az eszesség. Szép és bájos, sikeres az életben. Meg kell ismerni, hogy valódi véleményt lehessen alkotni róla. Sokszor álmodozik, néha szeszélyes.


Újhold-ember: Hajlamos a rendkívül hirtelen hangulatváltozásra, s ez a kívülállók számára megbízhatatlanságot jelent, mégis képes a változásokhoz alkalmazkodni, és a felkínálkozó lehetőségekből gyorsan kovácsol előnyt.


Telihold-ember: Öntörvényű, nem veszi figyelembe környezete alapvető elvárásait sem. Azonban bármilyen helyzetben előnyére válhat, hogy nagyon jó az emlékezőtehetsége, és talpraesett.


A szerelmes Fűz: Állandóan a féltékenység gyötri, igaz, egy fűz szerelméhez viszont nem férhet kétség. Olyan partnert kell választania, aki elviseli a féltékenységgel együtt járó jeleneteket, és könnyen túlteszi magát ezen. Könnyen sértődik, hamar békül, szüksége van arra, hogy partnere állandóan mellette legyen.

Ideális társad lehet: Éger, Mogyoró.Azték horoszkóp:

Virág vagy.

Jellemződ:

Művészi tehetség vagy, aki arra született, hogy kimagaslót alkosson. Kedves, aranyos személy, aki azonban sokszor nem tudja kivonni magát mások hatása alól. Ez az oka annak, hogy pletykába keveredsz, vagy téged kívánnak mások bűnbaknak állítani. A párkapcsolatodban hajlamos vagy az uralkodásra.

Igazi társra találsz a Nyúlban. Megbízhatsz a Kígyóban. Boldog lehetsz a Szarvassal. Az ellenséged a Majom. Hamar felmérgesít a Nád. Csalódást okoz a Kutya.

2010. júl. 15. 20:19

Szia! Szeretnék kérni egy elemzést.

Születtem: 1995.05.11.

Válaszodat előre is köszönöm!

185. tinendo (válaszként erre: 184. - Öszitél)
2009. júl. 2. 23:11
Szívesen. Viszont neked is!
2009. júl. 2. 23:10
Nagyon szépen köszönöm. További szép estét, éjszakát! Ildi
183. tinendo (válaszként erre: 182. - Öszitél)
2009. júl. 2. 23:08

Szívesen. :)

Anyukádé: 1946. 06. 26.

Egyiptomi horoszkóp:

A Nílus.


Története:

A Nílust istenítették Egyiptomban, mert varázslatos módon táplálja a földet.

Jelleme:

Nagyon kedves, nagylelkű természete van. Kész mindig meghallgatni a körülötte lévő embereket, nagyon jó ítélőképessége van, kiváló érzékkel hangolódik rá a beszélgetőpartnerére, és jó tanácsokat oszt. Önzetlenül ad, és nem vár viszonzást, mindig békésen és nagyvonalúan viselkedik. Nagyon toleráns, és mindig kész segíteni másokon, sajnos sokan meg is próbálják kihasználni jó természetét. Amíg őszinték, addig nem is bánja, de ha becsapva érzi magát, keserű haragra gerjed, és akkor számolhatnak a következményekkel! Egy dolog azonban biztos, csak a saját ítéletében bízik.Indiai horoszkóp:

Emberpár (Mithuna) .

Az emberpár jegyében napvilágot látottak mindig kettős személyiséggel rendelkeznek. Szinte mindent kétségbe von, megkérdőjelez. Szeret másoknak tetszeni, kiemelkedő humorérzékkel rendelkezik, bárkinek elcsavarja a fejét. Hangulata rendszerint ingadozó, egyik pillanatról a másikra csapong a jó és rosszkedv között. Ebben az életben állandó konfliktushelyzetbe kerülnek, későn válnak igazán felnőtt emberré.Indián horoszkóp:

Állatjegye: Harkály.

Eleme: víz.

Erénye: odaadás, érzékenység.

Hibája: szeszélyesség.


Állandó hangulatváltozások jellemzik, ugyanakkor érzelmi élete igen intenzív. Párkapcsolataiban rendkívül hűséges, odaadó és ragaszkodó, életében a család, a gyermekek töltik be a főszerepet. Az emberekhez való viszonyában a végletek jellemzik: vagy nagyon szeret valakit, vagy nem. De mindig segít a bajba jutottakon, még akkor is, ha nem kedveli vagy ismeri az illetőt. Sokszor szeszélyes, kiszámíthatatlan. Ragaszkodik környezetéhez, és saját tárgyaihoz. A karrier számára csupán lehetőség, nem cél, vezető szerepre, hatalomra nem vágyik. Munkájában, magánéletében kitartó és hűséges.Japán horoszkóp:

Kyushi – Vörös tűz.


Jellemzője: Fantasztikus személyiség, aki talán még a hűtőszekrényt is el tudja adni az Északi-sarkon. Szenvedélyes, nyitott, vidám, modora gondtalanságot sugall, imádja a luxust és a hízelgést.


Munkája: Fogjuk meg, és vigyétek! Senki sem tud úgy lelkesíteni, mint ő. Elismeri mások munkáját, tehetségét, és nem esik nehezére a dicséret. Hibája, hogy először beszél, azután gondolkodik.


Szerelme: Olyan partner mellett lehet boldog és teljesedhet ki, aki biztos támaszt nyújt. Aki higgadt, és képes egyensúlyt teremteni a kapcsolatban.Kelta horoszkóp:

Tölgy.

A fák királya. Gazdag képzeletvilággal rendelkezik. Fantáziája határtalan. Energikus és bátor. Optimista, mindig igazat mond, járjon is ez bármilyen következménnyel. Ritkán meggondolatlan. Terveit általában egyedül, segítség nélkül éri el. Színes egyéniség, aki dicsőségre vágyik, ezért igyekszik mindent meg is tenni. Nagylelkű, ösztönös érzéke van a túlélésre. Jellemző rá az önfeláldozó magatartás, családjáért, közvetlen barátaiért bármit megtesz.


Újhold-ember: Szereti a kockázatvállalást, és olyan kötelezettségeket is elvállal, melyeket nehéz teljesítenie. Vezetői ambíciókkal bír, és képes felülemelkedni az emberi kapzsiságon és zsugoriságon is.


Telihold-ember: Ő már kevésbé hajlandó anyagi áldozatokat hozni boldogulásáért. Mivel úgy érzi, hogy nehéz helyzetekben is csak saját magára számíthat, ritkán kér segítséget másoktól. Pedig néha nagy szüksége lenne rá.


A szerelmes Tölgy: Akár hölgy, akár úr tölti be a szerelemben a Tölgy szerepét, ő viseli a kalapot, ő akar irányítani. Olyan partnerre van szükség, akit nem zavar az alárendelt szerep. Ugyanakkor szüksége van a szeretetre, melyet szívesen viszonoz. Egyben szenvedélyes, s ha szerelmes, ez tölti be a központi szerepet életében.

Ideális társa lehet: Repkény, Nyír.Azték horoszkóp:

Fű.

Jellemzője: A cél szentesíti az eszközt – a siker érdekében bármit megengedhetőnek tart, persze csak a saját részéről. Remekül fejezi ki magát, jól megérteti az emberekkel. Ha kisebbrendűségi komplexusai feltörnek, erőszakos lesz. Olyan partnerrel lehet boldog, aki engedelmeskedik neki.

Igazi társra talál a Majomban. Megbízhat a Krokodilban. Boldog lesz a Gyíkkal. Az ellensége a Koponya. Hamar felmérgesíti a Nyúl. Csalódást okoz a Szél.

2009. júl. 2. 13:00

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod, te a lelkembe láttál:-). ha nem tartod tolakodásnak akkor anyúkámét is megcsinálnád? 1946.06.26-án született.

További szép napot!

Ildi

181. tinendo (válaszként erre: 180. - Öszitél)
2009. júl. 1. 21:56

1974. 08. 15.

Egyiptomi horoszkóp:

Hórusz vagy.

Nagyon kedvelnek téged kedves, nagylelkű természetedért. Tisztán látod a céljaidat, hogy mit szeretnél elérni az életben, és egy harcos lelkével mész előre. Szeretsz kockázatot vállalni, és nem félsz a hosszú távon kamatozó lehetőségektől sem. Van elég önbizalmad, hogy felelősséget vállalj, és végigvigyél mindent, amibe belekezdtél. Szeretsz irányítani, ami persze nem tetszik mindenkinek, főleg mikor elveszíted a türelmed vagy nem viselkedsz elég tapintatosan.Indiai horoszkóp:

Rák vagy.

A Rák rendkívül érzékeny és érzelmes, szenvedélyét megpróbálja mindig mélyen titkolni, mégis minden az arcára van írva. Ragaszkodik társához, partneréhez, munkájához, családjához és mindahhoz, amit egyszer megszerzett és megszeretett. Szinte retteg attól, hogy ezek bármelyikét elvesztheti. Ebben az életben a szeretet és a kötődés kapja a központi szerepet. Arra törekszik, hogy minél több szeretetet adjon és kapjon. Anyagiakban nem túl szerencsés.Indián horoszkóp:

Állatjegyed: Lazac

Elemed: tűz

Erényed: magabiztosság, melegszívűség

Hibád: büszkeség, arrogancia


Jellemzően magabiztos, bátor, elegáns vagy. Megjelenésedre sokat adsz, fontos számodra, hogy mások mit gondolnak rólad. Egész életedben fontos szerepet játszik az anyagi biztonság. Nagyvonalú, jószívű vagy, kerülöd a vitákat, konfliktusokat. Kiváló vezetői képességeket birtokolsz, s mindent meg is teszel céljaid elérésének érdekében. Hatalmas a szabadságvágyad, nem szereted, ha irányítanak, korlátoznak. Gyakran előfordul, hogy büszkévé és arrogánssá válsz, és fejedbe száll a dicsőség. Vándorlásaid során hatalmas távokat teszel meg, amit a fejedbe veszel, azt véghez is viszed.Japán horoszkóp:

Happaku – Fehér föld vagy.

Jellemződ: Magabiztos vagy, életedben a legfontosabb a biztonság és a hagyományok ápolása. Hű barát, megbízható társ vagy, de sajnos, gyakran beleütöd az orrodat mások dolgába.


Munkád: Szomjas vagy a sikerre és az elismerésre. Ha stressz ér, határozatlanná, túlérzékennyé válsz, könnyen megsértődsz, és idegességedben felemeled a hangodat.


Szerelemed: Komolyan veszed a szerelmet, megértő és odafigyelő vagy. Ha megtaláltad az igazit, nem nehéz hűségesnek maradnod.Kelta horoszkóp:

Mogyoró vagy.

Éles a szemed és az eszed, okos, rafinált vagy, jól érvelsz. Kiváló vitapartner, politikus vagy író válhat belőlük. Rendkívül ügyes szervező vagy a legkisebb részletekig mindent előre megtervezel, és mindezt kitűnően kivitelezel. Szeretsz másoknak tetszeni, és megfelelni, sőt általában fel is hívod a figyelmet magadra, bárhol is légy. Jó intuícióval rendelkezel.


Újhold-ember: Tudásvágya hatalmas, kíváncsi természetű. Ha nem figyel oda, akkor tolakodóvá, esetleg alattomossá is válhat, így gyorsan kivívja más emberek ellenszenvét. Gondolkodása tárgyilagos, távol állnak tőle az irracionális dolgok.


Telihold-ember: Nyílt, temperamentumos, s ez néha erőszakosságba csap át. Szívesen vállal közszereplést, nevel és okít másokat. Becsületes, jól meghatározott elvek szerint él. Rossz tulajdonsága lehet, hogy bíráló magatartást mutat, ami túlérzékenységéből fakad. Sokszor ok nélkül is könnyű megsérteni.


A szerelmes Mogyoró: A Mogyoró jegy szülötte szereti betartani a játékszabályokat, hitéhez, céljaihoz minden körülmények között ragaszkodik. Kitartóan hűséges, de ugyanezt várja partnerétől is. Azonban a végletek embere is egyben, néha jégcsap, néha forró tűz. Általában ez a viselkedés hat partnerére is. Így kapcsolatai nem konfliktusmentesek.

Ideális társad lehet: Tölgy, Fűz.Azték horoszkóp:

Gyík vagy.

Jellemződ: Kedveled a természetet, szeretsz a ház körül tevékenykedni, és lustálkodni. A munkádban nagy terheket tesznek a válladra, mert te vagy a céged legstabilabb embere. A párkapcsolatban arra vágyakozol, hogy irányítsanak, de rendszerint olyan személlyel jössz össze, akit neked kell vezetned.

Igazi társra találsz a Házban. Megbízhatsz a Szélben. Boldog leszel a Krokodillal. Az ellenséged a Nyúl. Hamar felmérgesít a Víz. Csalódást okoz a Szarvas.1969. 04. 03.

Egyiptomi horoszkóp:

Thot.

Kíváncsi természetének köszönhetően minden nagyon érdekli, ami furcsa és szokatlan. Harcos lelke folyton arra készteti, hogy felfedezi saját korlátait, anélkül hogy szem elől veszítené mindazt, ami fontos neki. Nem számító, nagylelkűsége az őszinteségével vetekszik. Könnyen megnyeri az embereket, hogy támogassák az elképzeléseit, természetes tekintéllyel rendelkezik, melyet az emberek érzékelnek és elismernek.Indiai horoszkóp:

Hal.

A Hal rettentő találékony, büszke, kreatív, mégis ritkán valósítja meg álmait, terveit. A Hal jegyű személy ebben az életében nem nagyon képes a füllentésre, igen jók a megérzései, akár titokzatosnak is tűnhet. Elrejti büszkeségét, palástolja pozitív tulajdonságait.Indián horoszkóp:

Állatjegye: Sólyom

Eleme: tűz

Erénye: dinamizmus, optimizmus

Hibája: meggondolatlanság, tapintatlanság


Kiváló megfigyelőképességgel rendelkezik, szinte azonnal átlátja az adott helyzeteket, élete a gyorsaságától és a dinamizmusától függ. Élete állandó feszültségben telik, hisz mindig kész kell legyen arra, hogy lecsapjon a kínálkozó lehetőségekre. Minden alkalmat kihasznál, nem tesz különbséget kicsi és nagy között, játszmáit nyíltan játssza. Még be sem fejezte az egyik feladatát, már rácsap a következőre. A kötöttségeket rettentő rosszul viseli, lételeme a szabadság, bátorság, és az önálló döntéshozatal. Teljesítménye változó, egyszer fenn, egyszer lenn. Vezetőként is megállja a helyét, hisz tele van életerővel, új ötletekkel, és sosem fárad el.Japán horoszkóp:

Shiroku – Zöld fa.

Jellemzője: Független, határozott, hipnotikus tekintetű, meggyőző képessége rendkívüli. A kemény stílus gyengéd lelket takar.


Munka: Ha főnök, lojális a beosztottjaival, támogatja, és kiváló teljesítményre ösztönzi őket. Kreatív, de amikor nagyobb stressz éri, kapkod, és képtelen a részletekre figyelni.


Szerelem: Vonzó, sármos személy, akinek mély a tekintete, és ártatlan a mosolya. Egyszerre ördögi és angyali, ettől olyan ellenállhatatlan. Hisz az igaz szerelemben és a romantikában.Kelta horoszkóp:

Éger.

Erős, néha vad egyéniség, aki a maga útját akarja járni a világban. Azonban jó érzékkel választja a legnehezebb utakat, teli problémákkal, de a jegy szülöttei rendelkeznek a bátorság erényével is, így bármilyen célkitűzést véghezvisznek. Az Éger szülöttek hű, kitartó barátok, de egyedül akarják megvívni csatáikat. Szeretik ők diktálni az iramot másoknak is, vezetőként sokszor nehéz velük a lépést tartani. Céljuk néha bizonytalan, nyughatatlanok, mindig el akarnak érni valamit. Szeretik a könyveket, az olvasást, örökké új információkat gyűjtenek.


Újhold-ember: Bátorsága és őszintesége átlagon felüli, azonban nem árt, ha időnként lassítana, és mérlegelné cselekedeteinek következményeit. Sokkal határozatlanabb, mint a Telihold-emberek.


Telihold-ember: Nagyon meggyőző tud lenni. Általában bizakodó, de hiányzik belőle az újhold szülöttekből látványosan sugárzó energia. Rendkívüli sikereket ér el, ha jó stratégiai helyzetbe kerül.


A szerelmes Éger: Mivel állandó bizonytalanság jellemzi szerelmi életét, ezért folyton visszaigazolásra vágyik. Olyan párra van szüksége, aki kimutatja érzelmeit, és jól tűri a nehézségeket. Önzetlen és segítőkész. Nem erőlteti rá partnerére az akaratát, de akkor érzi jól magát, ha meghallgatják. A házasságot biztonságos menedéknek tartja.

Ideális társa lehet: Kőris, Berkenye.Azték horoszkóp:

Párduc.

Jellemzője: Életének legnehezebb feladata szembenézni a hibáival, és vállalni a felelősséget a tetteiért. Hajlamos az elkényelmesedésre, ezért sok mindenről lemarad. Párkapcsolatban féltve őrzi a szabadságát, miközben a társát megpróbálja birtokolni.

Igazi társra talál a Vízben. Megbízhat a Kőben. Boldog lehet a Sassal. Az ellensége a Keselyű. Hamar felmérgesíti a Nyúl. Csalódást okoz egy másik Párduc.

2009. júl. 1. 18:07

Szióka!


Szeretnék kérni két elemzést. 1974.08.15-én születtem. A párom 1969.04.03-án született.

Elöre is nagyon szépen köszönöm a kedvességedet. Ildi

179. tinendo (válaszként erre: 178. - Banyanyanya)
2009. júl. 1. 12:28
Szívesen.
2009. jún. 30. 07:14
Tintendo! Igazän köszönöm! Erdekes, hogy van benn egy jo adag igazsäg is, es persze ellentmondäs is. De mindenkeppen elgondolkodtato. Meg egyszer köszi!
177. tinendo (válaszként erre: 176. - Banyanyanya)
2009. jún. 29. 22:01

Ő: 1952. 12. 19.

Egyiptomi horoszkóp: Ízisz.

Története:

Ozirisz felesége, maga a megtestesült anyaistennő, a születés, az utazás és az állam védelmezője.


Jelleme:

Éber elmével áldotta meg a sors, nyílt másokkal és szeret előre nézni. A legtöbbet hozza ki az életéből, tele van energiával, de nincs benne előítélet. Követi az ösztöneit, melyek új és érdekes kalandok és élmények felé sodorják. Az emberségbe vetett hite megingathatatlan, még ha olykor be is csapják, alapvetően optimista és pozitív személyiség.

Nyugodt, magabiztos természete és nagylelkűsége csodákra képes az emberierőforrás-gazdálkodás vagy a jótékonysági munkák területén.

Mélyen szerelmes típus, és tudja, hogyan tartsa meg a kapcsolat frissességét és a párja érdeklődését.Indiai horoszkóp: Íj (Dhanus).

Képes az állandó megújulásra, energikus, mozgékony, ambiciózus jó vitapartner. Mindenért képes lelkesedni, örök optimista. Ebben az életében meg kell tanulnia, hogy a környezetére is oda kell figyelnie, nem csak magára, sőt néha nem árt, ha engedelmeskedik nekik.Indián horoszkóp: bagoly.

Állatjegy: Bagoly

Eleme: tűz

Erénye: idealizmus, bölcsesség

Hibája: kérkedés, nyugtalanság


A bagoly a bölcsesség, a tudás jelképe. Igazán jól és biztonságban az éj leple alatt érzi magát. A függetlenség, a szabadság iránti vagy létszükséglet, nem szereti a kötöttségeket. Ha ráun valamire, azonnal tovaszáll, és új kihívást keres magának, valamit, ami érdekes, izgalmas. Meglátása szerint mindent tud az életről, egyenesen rajong a vitákért, de nem a veszekedésekért. Végtelenül idealista, mindig küzd valamilyen cél érdekében. Rendszeresen kérkedik, és sosem tud megnyugodni.Japán horoszkóp: Sanpeki – Türkiz fa vagy.

Jellemzője: Stílusával, beszédmodorával, öltözködésével a figyelem középpontjában áll, és annak ellenére, hogy „nyomul”, sokaknak szimpatikus.


Munka: Képes mindig megújulni, tele van ötletekkel, de sajnos, hiányzik belőle a kitartás és a fegyelem, ezért nem mindent fejez be.


Szerelem: Egyszerre vágyik mély kapcsolatra és szabadságra. Érzékeny, szeretetteljes és féltékeny. Gyakran korán házasodik, ezért fordul elő az életében néhány félrelépés.Kelta horoszkóp: bodza.

Csak nagyon lassan válik igazán felnőtté, érett gondolkodásúvá. Ifjúkorában szeleburdi, sok fölös energiát és időt pazarol mindenféle haszontalanságokra. Ugyanakkor szerencsés a pénzügyek területén, s ez akár fényűzésre is ösztönözheti őt. Gyakran nyugtalan, vágyik az újra, ismeretlenre, ennek megismerésére, gyakran elmélyül érdekes tanulmányokban, esetleg távoli vidékekre utazik, ezzel is kielégítve tudásszomját. Társaságban szeret hangadó lenni, és visszautasítja, ha irányítani akarják.


Újhold-ember: Szókimondó, hiányzik belőle a megfontoltság. Ami szívén, az a száján. Rendkívül meggyőző szónok, harcol az igazságtalanság ellen, hisz igen érzékeny erre.


Telihold-ember: Széles látókörű, igazi polihisztor, minden társadalmi megmozdulásban benne van. Sokkal sikeresebb, ha csapatban munkálkodhat. Messze elkerüli a konfliktusokat.


A szerelmes Bodza: Mivel lassan érő típus, rendszerint csak idősebb korában találja meg az igazit. De ezért cserébe megbízható, őszinte társa lesz választottjának. Párjától ugyanezt várja el. Általában magához hasonló, attraktív partnerben találja meg élete párját.


Ideális társa lehet: Galagonya, Repkény.Azték horoszkóp: párduc.

Jellemzője: Életének legnehezebb feladata szembenézni a hibáival, és vállalni a felelősséget a tetteiért. Hajlamos az elkényelmesedésre, ezért sok mindenről lemarad. Párkapcsolatban féltve őrzi a szabadságát, miközben a társát megpróbálja birtokolni.

Igazi társra talál a Vízben. Megbízhat a Kőben. Boldog lehet a Sassal. Az ellensége a Keselyű. Hamar felmérgesíti a Nyúl. Csalódást okoz egy másik Párduc.Te: 1966. 12. 03.

Egyiptomi horoszkóp: Ozirisz vagy.

Története:

Ozirisz az egyik legnagyobb egyiptomi istenség. Húgát, Íziszt vette feleségül, együtt uralkodtak Egyiptomon és elhozták a civilizációt.

Jellemed:

Kíváncsi természeted mindig új kalandok felé sodor, melyek gyakran spontának és rendhagyóak. Hiszel az életben és bízol magadban, sosem adod fel. Létezésed minden pillanatát intenzíven éled meg, nem félsz az elbukástól, mert számodra mindig van menekülés vagy visszaút, hogy aztán új kalandokba vethesd magad. A te életedben semmi sem állandó, minden folyamatosan változik, veled együtt. Bár nem vagy immunis a csalódással szemben, próbálsz józan ítélőképességű lenni, azonban kényszeres optimizmusod túl gyakran érvényesül. A közömbösség szó nem található meg a te szótáradban, így gyakran állítasz akadályokat saját utadba, és néha meginog a magadba vetett bizalmad.


Indiai horoszkóp: skorpió (Vrischka) vagy.

Rendkívül energikus személyiség vagy, szenvedélyes, bár néha vad, sőt agresszív. Olyan partnert válassz, aki odaadó, és meghunyászkodó, mert te magad szeretsz másokon uralkodni. Soha senki nem ismer ki igazán, sőt sokszor félreismernek. Szerelmi életed általában zavaros és fiatal korodban gyakran váltogatod partnereidet. Alapvetően bizalmatlan vagy, pedig veled szemben is azok barátaid, családtagjaid.Indián horoszkóp: bagoly vagy.

Állatjegyed: Bagoly

Elemed: tűz

Erényed: idealizmus, bölcsesség

Hibád: kérkedés, nyugtalanság


A bagoly a bölcsesség, a tudás jelképe. Igazán jól és biztonságban az éj leple alatt érzi magát. A függetlenség, a szabadság iránti vagy létszükséglet, nem szereti a kötöttségeket. Ha ráun valamire, azonnal tovaszáll, és új kihívást keres magának, valamit, ami érdekes, izgalmas. Meglátása szerint mindent tud az életről, egyenesen rajong a vitákért, de nem a veszekedésekért. Végtelenül idealista, mindig küzd valamilyen cél érdekében. Rendszeresen kérkedik, és sosem tud megnyugodni.Japán horoszkóp: Shichiseki – Vörös fém vagy.

Jellemződ: A tudás aurája leng körül, úgy tűnik, mintha minden kérdésre ismernéd a választ. Nagy népszerűségnek örvendesz, az évek során rengeteg tapasztalatot halmozol fel, amit szívesen átadsz másoknak.


Munka: Kiváló diplomata vagy, éles az eszed, pompásan fejezed ki magadat, és képes vagy dönteni. Hibád, hogy ami nem érdekel, azzal nem foglalkozol, ha muszáj, akkor sem.


Szerelem: Állandóan az igazit keresed, ezért sok kapcsolatod van, viszonyaid gyakran párhuzamosak. Fontos számodra a család, de az élvezetek még fontosabbak, emiatt elhanyagolod szeretetteidet.Kelta horoszkóp: bodza vagy.

Csak nagyon lassan válsz igazán felnőtté, érett gondolkodásúvá. Ifjúkorodban szeleburdi vagy, sok fölös energiát és időt pazarolsz mindenféle haszontalanságokra. Ugyanakkor szerencsés vagy a pénzügyek területén, s ez akár fényűzésre is ösztönözhet. Gyakran nyugtalan vagy, vágysz az újra, ismeretlenre, ennek megismerésére, gyakran elmélyülsz érdekes tanulmányokban, esetleg távoli vidékekre utazol, ezzel is kielégítve tudásszomjadat. Társaságban szeretsz hangadó lenni, és visszautasítod, ha irányítani akarnak.


Újhold-ember: Szókimondó vagy, hiányzik belőled a megfontoltság. Ami szíveden, az a szádon. Rendkívül meggyőző szónok vagy, harcolsz az igazságtalanság ellen, hisz igen érzékeny vagy erre.


Telihold-ember: Széles látókörű, igazi polihisztor vagy, minden társadalmi megmozdulásban benned van. Sokkal sikeresebb vagy, ha csapatban munkálkodhatsz. Messze elkerülöd a konfliktusokat.


A szerelmes Bodza: Mivel lassan érő típus vagy, rendszerint csak idősebb korodban találod meg az igazit. De ezért cserébe megbízható, őszinte társa leszel választottadnak. Párodtól ugyanezt várod el. Általában magadhoz hasonló, attraktív partnerben találod meg életed párját.

Ideális társad lehet: Galagonya, Repkény.Azték horoszkóp: krokodil vagy.

Jellemződ: Szerencsés ember vagy, aki az életben sokra viszi, van érzéke a pénzhez. Kitartásodhoz önfegyelem és optimizmust társul, amiért felnéznek rád, és csodálnak. Nagy hibád, hogy a barátokat, az ismerősöket, vagy az üzletfeleket a családod elé helyezed, és sokkal több időt töltesz velük, mint szeretteiddel.

Igazi társra találsz a Szélben. Megbízhatsz egy másik Krokodilban. Boldog lehetsz az Esővel. Az ellenséged a Gyík. Hamar felmérgesít a Szarvas. Csalódást okoz a Fű.

2009. jún. 29. 07:53

En kettö elemzest is kernek, ha lehet. Augusztusban häzasodunk a pärommal. Kiväncsi vagyok, hogy illünk össze ezek szerint a horoszkopok szerint. Mert az eletben minden teren nagyon passzolunk. :)

Ö 1952. 12. 19.

En 1966. 12. 03.

Elöre is köszönöm, ha idöt szänsz räm. :)

175. tinendo (válaszként erre: 174. - Prutti)
2009. jún. 18. 13:27
Szívesen.
174. Prutti (válaszként erre: 173. - Tinendo)
2009. jún. 17. 15:11
Nagyon szépen köszönöm!:)
173. tinendo (válaszként erre: 172. - Prutti)
2009. jún. 17. 13:45

1992. 06. 15.


Egyiptomi horoszkóp:

Széth vagy.

Történeted:

A sötétség, a káosz, a sivatag, a vihar és a háború istene. Széth a gonosz megtestesítője.

Jellemed:

Ambiciózus, szenvedélyes és perfekcionista vagy, mindig egyre magasabbra teszed a mércét. Számodra az akadályok azért vannak, hogy leküzdhesd őket, folyton új kihívások után nézel. Akkor érzed, hogy élsz, ha keményen bánsz magaddal.

Rendületlenül a jövőt kémleled, szeretsz gyorsan túl lenni a dolgokon, és nem szívesen lapozod fel a múltat. A baj csak az, hogy nem mindig tanulsz a tapasztalataidból, vagy legalábbis nem időben. Mindig újra és újra próbára teszed a képességeidet, de ez sosem elég. Gyűlölöd a középszerűséget.

A szerelemben csak nehezen leszel úrrá a féltékenységen, de erős szenvedélyed, ami összehozott a partnereddel, képes arra, hogy életben tartsa a kapcsolatot.Indiai horoszkóp:

Bika (Vrishabha) vagy.

Művészetek nagy rajongója, általában magad is rendelkezel valamilyen tehetséggel, romantikus és érzéki vagy. Hűséges, monogám, ha megtalálod életed párját. Elutasítod a hanyagságot, nem tűröd a hányavetiséget. Nem vagy barátkozó típus, nehezen nyílsz meg, mégis ha egyszer valakit megkedvelsz, azt általában egy életre a szívedbe zárod. Szorgalmas vagy és sok időt töltesz munkával, tanulással, otthonod csinosítgatásával. Ebben az életben a legfontosabb számodra a család, és az ezzel járó biztonság.Indián horoszkóp:

Szarvas vagy.

Elemed: levegő.

Erényed: sokoldalúság, választékosság.

Hibád: felületesség.


Energikus, mozgékony jellem vagy, állandóan az új dolgokat, a változás lehetőségét kutatod. Belső ösztön hajt az új felfedezések felé, minden érdekel, egy dologgal azonban csak igen ritkán tudod magadat lekötni, így ismereteid rendszerint felületesek. Érdeklődésed hatalmas, könnyen szót értesz bárkivel, kiváló társasági ember vagy. Munkádban vagy tanulmányaid során csak akkor várható el kitartásod, ha nem korlátozzák személyes szabadságodat, ötleteid megvalósítását. Véleményedet gyakran változtatod, kevés a kitartásod. Viszont könnyedén feltalálod magadat mindenféle helyzetben.Japán horoszkóp:

Happaku – Fehér föld vagy.


Jellemződ: Magabiztos, életedben a legfontosabb a biztonság és a hagyományok ápolása. Hű barát, megbízható társ vagy, de sajnos, gyakran beleütöd az orrodat mások dolgába.


Munkád: Szomjas vagy a sikerre és az elismerésre. Ha stressz ér, határozatlanná, túlérzékennyé válsz, könnyen megsértődsz, és idegességedben felemeled a hangodat.


Szerelemed: Komolyan veszed a szerelmet, megértő és odafigyelő vagy. Ha megtaláltad az igazit, nem nehéz hűségesnek maradnod.Kelta horoszkóp:

Tölgy vagy.

A fák királya. Gazdag képzeletvilággal rendelkezik. Fantáziája határtalan. Energikus és bátor. Optimista, mindig igazat mond, járjon is ez bármilyen következménnyel. Ritkán meggondolatlan. Terveit általában egyedül, segítség nélkül éri el. Színes egyéniség, aki dicsőségre vágyik, ezért igyekszik mindent meg is tenni. Nagylelkű, ösztönös érzéke van a túlélésre. Jellemző rá az önfeláldozó magatartás, családjáért, közvetlen barátaiért bármit megtesz.


Újhold-ember: Szereti a kockázatvállalást, és olyan kötelezettségeket is elvállal, melyeket nehéz teljesítenie. Vezetői ambíciókkal bír, és képes felülemelkedni az emberi kapzsiságon és zsugoriságon is.


Telihold-ember: Ő már kevésbé hajlandó anyagi áldozatokat hozni boldogulásáért. Mivel úgy érzi, hogy nehéz helyzetekben is csak saját magára számíthat, ritkán kér segítséget másoktól. Pedig néha nagy szüksége lenne rá.


A szerelmes Tölgy: Akár hölgy, akár úr tölti be a szerelemben a Tölgy szerepét, ő viseli a kalapot, ő akar irányítani. Olyan partnerre van szükség, akit nem zavar az alárendelt szerep. Ugyanakkor szüksége van a szeretetre, melyet szívesen viszonoz. Egyben szenvedélyes, s ha szerelmes, ez tölti be a központi szerepet életében.

Ideális társad lehet: Repkény, Nyír.Azték horoszkóp: eső vagy.

Jellemződ: Kevés a barátod, viszont sok az ellenséged, ami elsősorban hirtelen haragodnak és „ami a szívén, az a száján” felfogásának köszönhető. Nem rágódsz sokat a problémákon, gyorsan túlteszed magadat a bajokon. Ha megtaláltad az igazit, egy életen át kitartasz mellette.

Igazi társra találsz a Gyíkban. Megbízhatsz a Virágban. Boldog lehetsz a Széllel. Az ellenséged a Koponya. Hamar felmérgesít egy másik Eső. Csalódást okoz a Nyúl.Utólag bár, de sok boldogságot kívánok születésnapod alkalmából.

Pussz: Tina.

172. Prutti (válaszként erre: 171. - Tinendo)
2009. jún. 16. 22:45

Szia!


Esetleg az enyémet is megtudnád nézni?


Judenburg, 1992.06.15 Hétfő 09:15


Köszi:

Christian

171. tinendo (válaszként erre: 170. - Virgy)
2008. szept. 23. 09:35

1986. 01. 25.

Egyiptomi horoszkóp:

Maat vagy.

Története:

Maat a második legjelentősebb női alak az egyiptomi mitológiában Ízisz után. A neve szó szerint anyát jelent.

Jellemed:

Nagyon érzelmes típus vagy, néha nincs elég önbizalmad, ezért gyakran csapongsz a melankólia és a boldogság között. Érzékenységednek köszönhetően nagyon gazdag a fantáziád és a képzelőerőd is. Sokan rejtélyesnek tartanak, kíváncsivá teszed a nálad kevésbé komplex egyéniségeket. Sok türelemre van szükség veled szemben, mert hajlamos vagy eltaszítani magadtól másokat csak azért, hogy belsőleg megerősödj, ezáltal azonban fennáll annak is a veszélye, hogy teljesen elzárkózol a környezetedtől. Munka szempontjából a szociális jellegű foglalkozások vonzanak, kész vagy minden tehetségedet és nagylelkűségedet az emberek javára fordítani.


Indiai horoszkóp:

Krokodil (Makara) vagy.

A krokodil bármikor valóra váltja álmait. E jegy szülöttei elé az életben rengeteg akadály gördül, módszerességükkel azonban könnyen elérhetik céljaikat, s munkahelyükön sem kell tartaniuk attól, hogy elmarad a várva várt előléptetés. A krokodil általában nyugodt, de éjszaka a legvadabb álmait is valóra váltja. Életfeladata szerint ebben az életében a munkahely, a karrier kerül előtérbe, és egyetlen szerelemre, a nagy Ő-re számíthat.Indián horoszkóp:

Állatjegyed: Vidra.

Elemed: levegő.

Erényed: találékonyság, humor.

Hibád: lázadozás, kötetlenség.


Fizikailag és intellektuálisan is rendkívül energikus, mozgékony vagy, néha igen meglepő dolgokra vagy képes. Sokszor előfordul, hogy terveidet úgy vagy képes megvalósítani, hogy sokan csak akkor kapnak észbe, amikor már rég célba értél. Odavagy az új és meglepő dolgokért, kalandokért. Lételemed a változás, ritkán ugyan, de előfordul, hogy megtalálod azt az eszmét, amiért vállalod akár az állandóságot is. Az unalomba belebetegszel, igazi forradalmár vagy, s mindent megteszel azért, hogy környezetedet vagy akár a világot jobbá tegyed Ötletekből kifogyhatatlan vagy.Japán horoszkóp:

Goo – Sárga föld vagy.


Jellemződ:

Vagy szeretni, vagy gyűlölni lehet, középút általában nincs. Karizmatikus személy vagy, aki izgalmas életet él, tele vagy energiával, küzdő típus vagy. Kissé felszínes, és időnként valóban képes vagy a mély együttérzésre.


Munkád:

Sokszínű vagy, ezért sokféleképpen lehet téged motiválni. Ha valami nem sikerül azonnal, elveszíted a kedvedet, a kritikát pedig nehezen viseled, talán még meg is könnyezed saját magadat.


Szerelemed:

Viharos, szenvedélyes, életednek savát-borsát a kalandok, a flörtök jelentik. A hűség nem az erősséged, de az aktuális partneredet mindig szerelemmel szereted.Kelta horoszkóp:

Berkenye vagy.

Nagyon intuitív személyiség vagy, jól működik a hatodik érzéked, határozott, és megértő vagy. A tettek embere, törékenynek látszol, mégis nagyon erős vagy. Szereted a vezető szerepeket.


Emellett sokszor tartózkodó vagy, szereted az egyedüllétet. Gondolataidat, terveidet csak a hozzád nagyon közelálló családtagokkal, barátokkal osztod meg. Hűvös vagy, de egyben szenvedélyes is, mások számára úgy tűnik, rengeteg titkot őrzöl. Szereted az egyedüllétet.


Újhold-ember: Hajlamos a türelmetlenségre a magasabb tudásért folytatott küzdelem során. Bár általában igen zárkózott, buzgón támogatja a nagy társadalmi változásokat, ha azok jó ügyet szolgálnak.


Telihold-ember: Kevésbé visszavonult, de hajlamos többet ígérni, mint amennyit képes megtenni. Nagy befolyással és ösztönző erővel bír. Tetteit minden helyzetben elsősorban egyéni érvényesülésének vágya vezérli.


A szerelmes Berkenye: Gyakran elragadja a mindent elsöprő szerelem, és keresi a változatosságot, néha kalandokba bonyolódik. Féktelen, heves, szenvedélyes s egyben érzelmes is. Olyan pár az álma, aki folyton megújul, és izgalmakkal telíti meg mindennapjait. Ha féltékeny típusú társat választ, hamar továbblép. Ha szakít, az végleges döntésnek számít.

Ideális társad lehet: Mogyoró, Magyal.Azték horoszkóp:

Virág vagy.

Jellemződ:

Művészi tehetség vagy, aki arra született, hogy kimagaslót alkosson. Kedves, aranyos személy vagy, aki azonban sokszor nem tudja kivonni magát mások hatása alól. Ez az oka annak, hogy pletykába keveredsz, vagy téged kívánnak mások bűnbaknak állítani. A párkapcsolatodban hajlamos vagy az uralkodásra.

Igazi társra találsz a Nyúlban. Megbízhatsz a Kígyóban. Boldog lehetsz a Szarvassal. Az ellenséged a Majom. Hamar felmérgesít a Nád. Csalódást okoz a Kutya.

170. virgy
2008. szept. 22. 22:03

Szia!


Engem is nagyon érdekelne a horoszkópom:1986.01.25. du4

169. tinendo (válaszként erre: 168. - Severus)
2008. szept. 2. 06:32

Szívesen.

Pussz: Tina.

168. Severus
2008. szept. 1. 15:29
Nagyon tanúlságos, köszönöm tinendo. :)
167. tinendo (válaszként erre: 166. - Severus)
2008. aug. 31. 17:12

Egyiptomi horoszkóp:

Szahmet vagy.

Jellemed: szenvedélyes vagy, hajthatatlan és rendkívül büszke, határozott, életerős egyéniség. Ez nem mindig szerez neked barátokat, pedig gyakran elnéző vagy másokkal. Csak ritkán hibázol, sőt nagyon kemény is tudsz lenni magadhoz és másokhoz is. Rendkívüli önuralommal bírsz. A büszke külső mögött egy ő szinte, érzelmes és figyelmes ember lakozik. Az emberek óvatosan járnak körülötted, hogy ne keresztezzék az utadat, amikor rossz passzban vagy. Jó érzéked van az üzlethez.Indiai horoszkóp:

Rák (Kataka) vagy.

A Rák rendkívül érzékeny és érzelmes, szenvedélyét megpróbálja mindig mélyen titkolni, mégis minden az arcára van írva. Ragaszkodsz társadhoz, partneredhez, munkádhoz, családodhoz és mindahhoz, amit egyszer megszereztél és megszerettél. Szinte rettegsz attól, hogy ezek bármelyikét elvesztheted. Ebben az életedben a szeretet és a kötődés kapja a központi szerepet. Arra törekszel, hogy minél több szeretetet adj és kapj. Anyagiakban nem túl vagy szerencsés.Indián horoszkóp:

Állatjegyed: Lazac.

Elemed: tűz.

Erényed: magabiztosság, melegszívűség.

Hibád: büszkeség, arrogancia.


Jellemzően magabiztos, bátor, elegáns vagy. Megjelenésedre sokat adsz, fontos számodra, hogy mások mit gondolnak rólad. Egész életedben fontos szerepet játszik az anyagi biztonság. Nagyvonalú, jószívű vagy, kerülöd a vitákat, konfliktusokat. Kiváló vezetői képességeket birtokolsz, s mindent meg is teszel céljaid elérésének érdekében. Hatalmas a szabadságvágyad, nem szereted, ha irányítanak, korlátoznak. Gyakran előfordul, hogy büszkévé és arrogánssá válsz, és fejedbe száll a dicsőség. Vándorlásaid során hatalmas távokat teszel meg, amit a fejedbe veszel, azt véghez is viszed.Japán horoszkóp:

Sanpeki – Türkiz fa vagy.

Jellemződ: Stílusoddal, beszédmodoroddal, öltözködéseddel a figyelem középpontjában állsz, és annak ellenére, hogy „nyomulsz”, sokaknak szimpatikus vagy.

Munkád: Képes vagy mindig megújulni, tele vagy ötletekkel, de sajnos, hiányzik belőled a kitartás és a fegyelem, ezért nem mindent fejezel be.

Szerelemed: Egyszerre vágysz mély kapcsolatra és szabadságra. Érzékeny, szeretetteljes és féltékeny vagy. Lehet korán házasodsz, ezért fordul elő az életedben néhány félrelépés.


Kelta horoszkóp:

Mogyoró vagy.

Éles a szemed és az eszed, okos, rafinált vagy, jól érvelsz. Kiváló vitapartner, politikus vagy író válhat belőled. Rendkívül ügyes szervező vagy a legkisebb részletekig mindent előre megtervezel, és mindezt kitűnően kivitelezed. Szeretsz másoknak tetszeni, és megfelelni, sőt általában fel is hívod a figyelmet magadra, bárhol is légy. Jó intuícióval rendelkezel.


Újhold-ember: Tudásvágya hatalmas, kíváncsi természetű. Ha nem figyel oda, akkor tolakodóvá, esetleg alattomossá is válhat, így gyorsan kivívja más emberek ellenszenvét. Gondolkodása tárgyilagos, távol állnak tőle az irracionális dolgok.


Telihold-ember: Nyílt, temperamentumos, s ez néha erőszakosságba csap át. Szívesen vállal közszereplést, nevel és okít másokat. Becsületes, jól meghatározott elvek szerint él. Rossz tulajdonsága lehet, hogy bíráló magatartást mutat, ami túlérzékenységéből fakad. Sokszor ok nélkül is könnyű megsérteni.


A szerelmes Mogyoró: A Mogyoró jegy szülötte szereti betartani a játékszabályokat, hitéhez, céljaihoz minden körülmények között ragaszkodik. Kitartóan hűséges, de ugyanezt várja partnerétől is. Azonban a végletek embere is egyben, néha jégcsap, néha forró tűz. Általában ez a viselkedés hat partnerére is. Így kapcsolatai nem konfliktusmentesek.

Ideális társad lehet: Tölgy, Fűz.Azték horoszkóp:

Majom vagy.

Jellemződ: Olyan ember vagy, akinek a társaságában a többiek jól érzik magukat, ezért sokan vesznek körül. Pénz dolgában nem állsz a helyzet magaslatán, mert ami van, az szinte kifolyik a kezedből. Párkapcsolatban az őszinteséget és a hűséget értékeled nagyra, és életed céljává válik a családért élés.

Igaz társra találsz a Krokodilban. Megbízhatsz a Nádban. Boldog lehetsz a Párduccal. Az ellenséged egy másik Majom. Hamar felmérgesít a Virág. Csalódást okoz a Szarvas.

166. Severus
2008. aug. 29. 21:19

Üdv!


Férfiként engem is nagyon érdekelne a horoszkópom: 1979.08.09. du.4h


Előre is köszönöm

165. tinendo (válaszként erre: 164. - Arwenstar)
2008. júl. 21. 19:49
Szívesen. :)
2008. júl. 21. 19:22

Tinendo!


Nagyon-nagyon szépen köszönöm, nemcsak a horoszkópokat, de a jókivánságodat is!!!:)

163. tinendo (válaszként erre: 162. - Mirsian)
2008. júl. 21. 14:41
Szívesen.
162. mirsian (válaszként erre: 161. - Tinendo)
2008. júl. 21. 14:30
köszönöm szépen!
161. tinendo (válaszként erre: 160. - Mirsian)
2008. júl. 21. 14:24

1972. 08. 17. 00:30 .


Egyiptomi horoszkóp:

Hórusz vagy.

Nagyon kedvelnek téged kedves, nagylelkű természetedért. Tisztán látod a céljaidat, hogy mit szeretnél elérni az életben, és egy harcos lelkével mész előre. Szeretsz kockázatot vállalni, és nem félsz a hosszú távon kamatozó lehetőségektől sem. Van elég önbizalmad, hogy felelősséget vállalj, és végigvigyél mindent, amibe belekezdtél. Szeretsz irányítani, ami persze nem tetszik mindenkinek, főleg mikor elveszíted a türelmed, vagy nem viselkedsz elég tapintatosan.Indiai horoszkóp:

Rák (Kataka) vagy.

A Rák rendkívül érzékeny és érzelmes, szenvedélyét megpróbálja mindig mélyen titkolni, mégis minden az arcára van írva. Ragaszkodik társához, partneréhez, munkájához, családjához és mindahhoz, amit egyszer megszerzett és megszeretett. Szinte retteg attól, hogy ezek bármelyikét elvesztheti. Ebben az életben a szeretet és a kötődés kapja a központi szerepet. Arra törekszel, hogy minél több szeretetet adj és kapj. Anyagiakban nem vagy túl szerencsés.Indián horoszkóp:

Állatjegyed: Lazac.

Elemed: tűz.

Erényed: magabiztosság, melegszívűség.

Hibád: büszkeség, arrogancia.


Jellemzően magabiztos, bátor, elegáns vagy. Megjelenésedre sokat adsz, fontos számodra, hogy mások mit gondolnak rólad. Egész életedben fontos szerepet játszik az anyagi biztonság. Nagyvonalú, jószívű vagy, kerülöd a vitákat, konfliktusokat. Kiváló vezetői képességeket birtokolsz, s mindent meg is teszel céljaid elérésének érdekében. Hatalmas a szabadságvágyad, nem szereted, ha irányítanak, korlátoznak. Gyakran előfordul, hogy büszkévé és arrogánssá válsz, és fejedbe száll a dicsőség. Vándorlásaid során hatalmas távokat teszel meg, amit a fejedbe veszel, azt véghez is viszed.Japán horoszkóp:

Ippaku – Fehér víz vagy.


Jellemződ:

Igazi társasági lény vagy, beszédes, aki eltitkolja szomorú gondolatait, vagy elrejti bánatát. Olyan, mint a víz: simogató, gyengéd, de rendelkezel kellő erővel és akarattal.


Munkád:

Vezetői pozíció betöltésére alkalmas vagy, kemény, gyakran hiányzik belőled a beosztottak iránti megértés.


Szerelemed:

Szívesen vagy egyedül, és olyan partnerre vágysz, aki ezt megérti, nem telepszik rád. Ha egyszer döntöttél valaki mellett, akkor hű maradsz, de idővel birtoklóvá válsz.Kelta horoszkóp:

Mogyoró vagy.

Éles a szemed és az eszed, okos, rafinált vagy, jól érvelsz. Kiváló vitapartner, politikus vagy író válhat belőled. Rendkívül ügyes szervező vagy a legkisebb részletekig mindent előre megtervezel, és mindezt kitűnően kivitelezed. Szeretsz másoknak tetszeni, és megfelelni, sőt általában fel is hívod a figyelmet magadra, bárhol is legyél. Jó intuícióval rendelkezel.


Újhold-ember:

Tudásvágyad hatalmas, kíváncsi természetű vagy. Ha nem figyelsz oda, akkor tolakodóvá, esetleg alattomossá is válhatsz, így gyorsan kivívod más emberek ellenszenvét. Gondolkodásod tárgyilagos, távol állnak tőled az irracionális dolgok.


Telihold-ember:

Nyílt, temperamentumos vagy, s ez néha erőszakosságba csap át. Szívesen vállalsz közszereplést, nevelsz és okítasz másokat. Becsületes, jól meghatározott elvek szerint élsz. Rossz tulajdonságod lehet, hogy bíráló magatartást mutatasz, ami túlérzékenységéből fakad. Sokszor ok nélkül is könnyű megsérteni.


A szerelmes Mogyoró:

A Mogyoró jegy szülötte szereti betartani a játékszabályokat, hitéhez, céljaihoz minden körülmények között ragaszkodik. Kitartóan hűséges vagy, de ugyanezt várod partneredtől is. Azonban a végletek embere is egyben, néha jégcsap, néha forró tűz vagy. Általában ez a viselkedés hat partneredre is. Így kapcsolataid nem konfliktusmentesek.

Ideális társad lehet: Tölgy, Fűz.Azték horoszkóp:

Gyík vagy.

Jellemződ:

Kedveled a természetet, szeretsz a ház körül tevékenykedni, és lustálkodni. A munkában nagy terheket tesznek a válladra, mert te a céged legstabilabb embere vagy. A párkapcsolatban arra vágyakozol, hogy irányítsanak, de rendszerint olyan személlyel jössz össze, akit neked kell vezetned.

Igazi társra találsz a Házban. Megbízhatsz a Szélben. Boldog leszel a Krokodillal. Az ellenséged a Nyúl. Hamar felmérgesít a Víz. Csalódást okoz a Szarvas.

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook