A hajhullás (beszélgetés)
Mi van a hormonjaitokkal? Nem termel tul sok ferfihormont a szervezetetek?
Fogamzasgatlo abbahagyasa utan mondhatni "normalis", ha hullik a haj, ugyanis probal a sajat hormonhaztartas eszhez terni, es a szintetikus hormonok kiurulese a kozhiedelemmel ellentetben minimum 1 ev.
Hát én is kiváncsi vagyok....
meg amennyi pénzt már beleöltem hasztalanul ebbe az egészbe. megettem vagy 200 revalidot, béres szépségvitamin, biovanne, bánfival mosom a hajam már ezer éve, jártam kineziológusnál (7000 ft/óra!!!),
fül-orr-gégészet,bőgyógyász,allergiateszt,
hajgyógyász ...csak ennyi ami hirtelen eszemben jut:(:(:( de a legjobb diagnózist még mindig a háziorvos állitotta fel:én magam téptem ki:D:D
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
hát ez óriási:(:(:(:(:(
ennyiféle hatást váltson ki egy gyógyszer....
most mi a fenét csináljak???nem akarom h. még több hajam kihulljon...:(:(:( most kerestem egy új dokit, hétfőn szeretnék hozzá elmenni.de már nem bizom meg egy dokiban sem.
szerintem semmiképp ne kezd el újra!!
Nekem is a yadine-t írta fel a normálisabb, új dokim, gondolom, nem lehet vele baj, mert nem említette. A Diane-ra viszont rögtön mondta, h magas a hormontartalma és csak 2 évig szedhető. Nincs nagyon tapasztalatom a yadine-ról, mert 1-2 hónap után abbahagytam. De bízom ebben a dokiban, biztos nem írta volna fel, ha nem lenne jó. Én amúgy eldöntöttem, nem szedek több fog.gátlót, nincs rá szükségem, hogy más bajom is legyen.
Nekem mindenhol elhullott, de leginább a fejtetőmön és hátul. Mindig igazgatni kell, ne látszon ki a fejbőröm. :-(
A fodrászom mindig erősködik, hogy fessük be, de én sem merem. Hiába mondja, hogy jó minőségű festékek vannak, csak vegyszer az is a hajnak. Ritkán tetetek bele egy enyhe dauert, mert iszonyúan zsírosodik, de attól is félek mindig. :-(
az meg a másik, hogy festetni egyáltalán nem merem.
nehogy még ez a pár szál is megadja magát.
ti festetiktek?
Amúgy nektek milyen mértékben és hol ritkult meg a hajatok?nekem a fejtetőn két folt-ezek elég látványosak-meg úgy általában az egész.
már lassan 5. éve kínlódok és nagyon félek h. majd egyszer hajbeültetésre kell spórolnom,mert egyszer volt, hol nem volt egy nőgyógyász,aki nem nagyon értette a dolgát....
hát ez nagyon durva. akkor jónéhányan vagyunk, akiknek a diane tönkretette az önértékelését.
már nem merem kibontva hordani a hajamat,mert úgy érzem mindenki engem néz:(:(szinte mindig össze van kötve, ami szintúgy nem tesz jót neki,mert érzem h. fáj, mikor kiengedem.
a yadine-nak mennyibe kerül 3 havi adagja?vajon annak milyen mellékhatásai vannak????ha már ugye az orvosban sem bizhat az ember...
Sajnos az orvosok nem vallják be, hogy a dianétól hullik a hajunk. Én 3 évig szedtem, 28 éves vagyok és negyede van meg a hajamnak, és még mindig hullik.
Ne keserítsetek már el, jelentkezzen legalább egy valaki akinek vissza nőt a haja. Így nem lehet élni.
Ja és nekem is ki vették a mandulámat, de semmi.
Én kb 7 év után hagytam abba, akkor felírt az új doki egy gyengébbet. Azt már nem sokáig szedtem, mert babát szerettünk volna, és lett is. :-) Nem volt semmi mellékhatás, hogy abbahagytam. Voltam hajgyógyásznál, mert furcsálltam, hogy nem nő vissza semmi a mandulaműtét után. Nekem nem sokat ért. Valamennyi talán visszajött, de kb harmad annyi hajam van, mint régen. :-( Most már próbálok rá vigyázni, most éppen a Varga cseppet kezdtem el kb 1 hete, mert azt olvastam, stimulálja a hajhagymákat és van esély, hogy visszanő a haj. Hát, reménykedem.
Lehet, hogy tényleg kéne keresned mást. Nekem is az egyik doki éveken át szívbaj nélkül felírta, a mostani meg szörnyűlködött rajta. De már késő. :-(
én most az alpicort F-et /nöknek/használom ez is hormonális
van csak nöknek férfias tipusú kopaszodásra a fejtetön, és csak férfiaknak
nekem öröklött hajhullásom van már a nagymamám is kopasz volt a fejtetön.szivem megszakad mai napig ha szép frizurát ,hajat látok.
a családunkban nöi vonalon mindenki kopasz!
szörnyen kihat a személyiségfejlödésre sohasem lehet megszokni eggyütt élni vele.
még sza..al is bekenném ha tudnám hogy segit,elsö voltam azok között akik minden uj megjelenö szert kiprobáltam semmi nem jött be,
már menopauzá-s korban vagyok eleinte figyeltem hogy hullik-e még a hormonváltozás miatt ugy vettem észre hullik de nem olyan intenzitással,most höhullámoktol szenvedek,szedem az estrofem-et
Nekem a VICHY hajhullas elleni sampon segitett. Legalabb is ugy veszem eszre hogy nem hullik olyan mertekben a hajam, vagyis marad a fesumben 4-5 hajszal de tobb nem! Meg annyi a problemam hogy elol nagyon kihullott a hajam s ha kicsit is el kezd zsirosodni a hajam akkor maris latni...erre szeretnek kerni toletek vlmi segitseget, hogy mi eredmenyez uj hajszalak kinoveset...
elore is koszi!!!
kedves lányok, nekem bejött a patikában kapható szer, amelyet helybeni számítógépes hajfelmérés után ajánlott a nő. csak természetes dolgok vannak benne, és a lefgőbb hatóanyaga a bambuszvelő, meg persze más is. oltre a neve, de kérjetek előbb ingyenes vizsgálatot, és megmondják melyik változata kell.
Üdv