A hajhullás (beszélgetés)
Szia praliné!
Az addig nagyon jó, hogy megállt a hajhullásod. Csakhogy új hajat is kell növeszteni a kihullottak helyére. Erre a tapasztalatok szerint nem elég a varga. Nekem is megállt a hajhullásom. Sőt most már új kicsi hajszálak is vannak a megritkult területen. Pár hónapja szedem a Viviscalt és kívülről az elején használtam én is a Varga hajcseppet, aztán a Thymuskint. Szerintem megtettem a maximumot, amit lehetett: kívülről és belülről is. És kezd látszani az eredmény!!
sziasztok!
23 éves vagyok és tavasz óta hullott durván a hajam, szinte mindenhol ott volt körülöttem...egy fodrász ajánlotta a varga cseppet, másfél hónap alatt most ott tartok h hajmosásnál egyetlen szál hajam sem hullik ki!ez komoly!!!nem szedek mellé semmilyen kapszulát.mindenkinek ajánlom, nem is drága, 2500 ft volt és még mindig van, pedig naponta használom.kívánom h mindenkinek megoldódjon a problémája, tudom milyen lelki teher...
Köszönöm,hogy szóltál.Picit el is keseredtem amikor utána olvastam! De ezt megtehettem volna magamtól is!Csak annyira bele voltam ebbe bolondulva,hogy a neten nem néztem utána csak az ujságukban és ha jól emlékszem ott nem volt az leírva!De ma megyek be a boltba és rákérdezek! És elmondom,hogy becsapva érzem magam!Pedig ma nagybevásárlást akartam tartani mindenféle termékeikből! Hát így ez elmarad! Köszönöm,hogy szóltál!!De azért én tovább folytatom a használatot mert használ.Csak picit csalódás,hogy mégsem teljesen igaz amit hirdetnek!
Teljesen igazad van Antea! Soha nem volt még újévi fogadalmam, de az idén utána járok ennek a fogügynek. Minden fogam meg van, de...mivel már az ízületeim is fájnak és csontritkulásom is van valamitől harmincpár évesen utána kell járnom. Azér én addig is próbálkozom a szerekkel, habár már nagyon unom és a pénztárcám is. Zs
Evekig tarto goc a szajban, nem felelotlenseg ebbe belenyugodni?? A helyedben mas orvossal is megnezetnem es addig nem nyugodnek, amig nem oldjak meg ezt a problemat. A szajban nem mindegy, hogy milyen elvaltozasok vannak, az egesz egeszsegre kihat a legaprobb is.
Elso helyen all az osszeteteli listan a Sodium Lauryl Sulfate. Legalabbis a magyar honlapjuk szerint. Olvass utana neten ennek az anyagnak. Azert remelem, hogy segiteni fog!
Sziasztok! Mostmár teljesen biztos vagyok abban,hogy a LUSH NEW szappan segít abban,hogy megálljon a hajhullásom!Mert csak ezt használom....semmi mást! És egyre csökken a hajmennyiség amit elvesztek!!Én már próbáltam mindent és pont egy éve vettem észre,hogy hullik a hajam!Semmi nem segített de ez igen! Mára csak 40-60 hajszálam hagy el 1-1 hajmosásnál!Ami azelött 250-300 volt!Az biztos,hogy én soha többet nem bízom se a hajam,se a bőröm szintetikusan előállított szarokra!(Már bocsánat de azok!) Mert ez a termék csak növényi anyagokból van,nem tesztelték állatokon!!! Ami nagyon helyes mert ha egy nyuszi szőre nőni kezd egy adott terméktől akkor a mi hajunknak is ezt kéne tennie??? Nem hiszem! Mostantól hiszek a természet erejében! és még a gondolkodásom is megváltozott ettől! Szelektíven gyűjtöm a hulladékot, egészségesebben étkezem és minden nap mozgok legalább egy fél órát!A korábban szinte már rasztásodó hajam (a sok fodrászati kezeléstől)mára selymes,puha és van tartása. Hihetetlen!!!Próbáljátok meg és kitartással használjátok! Ne adjátok fel egy hónap után!(ahogy először én is tettem) Kicsit tovább kell használni de én biztos vagyok a hatásában!És nagyon hálás vagyok ennek a cégnek! Majd írja mindenki aki elkezdte használni,hogy mi a véleménye!! Köszönöm!
TUDOM!!!,hogy az fogam alatt az ínyem be van gyulladva, többször próbálta már a doki a gennyet is eltávolítani. Az a baj,-illetve ez annyira nem baj-, hogy a fogaimnak semmi baja!!Miután alatta van a gyulladásos góc nagyon, nem akarom kihuzatni ezért a tök jó és ép fogamat! A hajhullásomhoz tuti hogy köze van ennek már évek óta, de ehhez még társul egy hormonális eredetű hajhullás is! Ráadásul nem vagyok már 20 éves és totál ragya és pattanás a bőtöm. A diane35öt viszon nem vagyok hajlandó többé szedni.
A Rossmannban vettem a szép bőrért 30 szemes vitamint, 1390 körül, hajhullásra gyógynövényes samponnal és hajszesszel kezeltem a hajam, és kihúzattam a rossz fogam! Ez bevált recept!
Nekem is el kellene mennem góckutatásra, de nem tudom, hogy hogy fogjak hozza? A fogaim közül biztos bűnös 1-2, de egy teljes körű góckutatást szeretnék. A házi orvoshoz forduljak és kérjek mindenhová beutalót? Vagy csak egy ált. vérképvizsgálatot? Köszi! Zs
Szia! Azért hullik a hajad, mert a terhesség és a szoptatás tápanyagokat von el az anyai szervezetből. Ezt pótolnod kell, különben először az ember haján, bőrén és körmén mutatkoznak ezek a jelek és ha hosszú ideig tart ez a dolog, akkor a hajhagymák véglegesen elsorvadhatnak. Én most kezdtem el szedni egy olyan készítményt, ami nem csak vitaminokból, hanem tényleges hajtápanyagokból áll (Viviscal a neve egyébként). Nagyon reménykedek, mert aki ajánlotta, nagyon meg volt vele elégedve. Azt mondta, hogy használjam fél évig. Nincsenek mellékhatásai sem.
Mindenki azt hiszi, hogy attól nő KI a haja, ha ráken valamit, pedig ez önmagában ritkán hatásos. Nekem egy ismerősöm ajánlotta a Viviscal tablettát, mert ez nem gyógyszer, nincsenek mellékhatásai sem nőknél, sem férfiaknál. Neki ettől állt meg a hajhullása és most kezd újra erősödni. Csakhogy több hónapjába telt! De úgy döntöttem, végig fogom csinálni. Szerintem Te sem add fel.
Nekem is nagyon sok hajam hullott ki,de még fél évig szedtem a magzatvédő vitamint(mást nem).A vízben oldódó vitaminokkal nincs baj,a zsírban oldódó halmozódik fel A,D,E,K.
Köszi a bíztatást! Neked is kétségbeejtően sok hajad hullott ki?
Vitamínokat túl lehet adagolni?És ha igen nem tudjátok hogy mit okozhat a fel nem szívodott vagy, felhalmozódott vitamínállomány?
Biztatót nem tudok,zöldség,gyümölcs.Nekem kb. fél évvel a szülés után állt meg a hajhullásom és utána vissza is sűrűsödött.Amiket használsz biztosan jó,kitartás!
Sziasztok!Nekem is hajhullásos problémám van. 4hónapja született meg a kislányom, és az elmúlt hetekben-gondolom a szüléssel és a szoptatással van kapcsolatban-marokszámra hullik a hajam. Már elérte a látványos szintet. Több mint a fele hajkoronámat elveszítettem. Azt mondták az orvosok, ill. az ismerősök, hogy ne aggódja a szoptatás végére leáll a hajhullás is, de nekem addigra nem marad hajam. Gyakorlatilag ha hozzáérek a hajamhoz-nem rángatva, nem húzgálva- tincsenként jön ki! Nagyon kétségbe vagyok esve.25 éves vagyok, ezidáig gyönyörű hajkoronám volt, most meg...nem beszélve arról hogy nagyon félek a továbbiaktól! Szedek vitaminokat, használok csalános, alkoholos hajhullás elleni hajszeszt, de csak egyre rosszabb. Ha lenne valakinek egy használható tanácsa, vagy ha volt valaki hasonló helyzetbe, és tudna valami bíztatót mondani nagyon megköszönném.
Sziasztok!Azt olvastam a köles jó hajhullásra.A kölesgolyót(DM)biztosan meg tudjátok enni,ha idegenkedtek tőle.Állítólag lúgosítja a szervezetet és sok vitamin van benne.
Sziasztok,én kálcium kovaföld kapszulát szoktam félévente 2 dobozzal beszedni,mert hullik a hajam.
Sziasztok!
Nekem is ez a gondom.Fele hajm van már csak,kb 3 hónapja hullik.Én is voltam már góckutatáson,minden negativ.A bőrgy.doki a Laticort adta,azzal minden este mintha hajat festenék be kellett kenni.Büdös,és nem használt.5 éve volt ilyen gondom,akkor kivették a mandulám,és egy év múlva megint dús hajam volt.De,hogy most mitől hullik...?Olvastam itt a Neocapilt, lehet,hogy kipróbálom.Ha tudtok valamit,ami segitene ,megköszöném.
Nem mert az az 1 ml olyan kevés,hogy meg szárad utána a hajad.
Én pont egy hónapja használom. Az ára változó, nem akciósan 3000ft körül van. A dm-ben a multkor 2600 volt, vettem is 2-t. Nekem egy üveg kb.2hétig elég. Igen. vannak új hajszálaim, de nagyon vékony szálúak. Én mindig összefogott hajat hordok, de így is elég sz.rul áll. Ja, és persze nagyipari zsírkimérést is vállalhatnék ezzel a mennyiséggel. Bezzeg tini koromban...Akkor még Somát is lepipáltam volna olyan birka és dús hajam volt. Ma már csak Kojak-hez közelítek...:(
Csökkent a hajhulásod vagy nőtt is vissza hajad? Én még csak pár hete használom, de csak zsírosodik a hajam (még jobban) :-((
Köszi a választ. És nem rontja el a frizurádat? Nem látszik meg, h bekented vele?
Nekem 2-3 hónap után kezdett használni a Varga csepp! A használata alatt a fokozott zsírosodást nem konkrétan a csepp okozza, hanem a fejbőr gyakori masszírozása!
Mióta használod a Varga cseppeket? észreveszel valami változást?mennyibe kerül?
Engem eléggé aggaszt a neocapil leírása:
"A szer alkalmazásának felfüggesztését követően a hajhullás ismét fellép." (nem "felléphet",hanem tuti fellép)
"fokozott hajhullás vagy kopaszodás"
ha elkezded, akkor örökké használni kell?
aztán évek múlva a rendszeres használat miatt fellép valami más mellékhatás....
most lehet kipróbálom a varga cseppeket,meg újra nekiállok valami biovanne típusú bogyónak.most h. nincs diane lehet h. egész máshogy fogok rá reagálni... legalábbis remélem;);)
Naponta két szer 1 ml. 2400ft-ba kerül 50ml-is kiszerelésben van.A regain is ugyan ez csak sokkal drágább 8900ft.
Milyen gyakran kell használni? És mennyibe kerül?
Sziasztok!
A neocapilt gyógyszertárba lehet be szerezni, megrendelés alapján. Ez ugyan az a szer mint a regaine csak más néven. Én sem tudok még sokat le írni róla, mert még csak egy hete használom. De már most nem hullik a hajam tőle, csak a természetes hullása van meg. Nekem egy ismerősöm használta és látványosan be dúsult a haja. Én is féltem el kezdeni használni, mert azt mondják ha abba hagyod megint hullni fog a hajad. De én úgy vagyok ezzel, hogy ha életem végéig használnom kell,de be dúsul tőle a hajam akkor én biztos nem hagyom abba.
Ja! A neocapil engem is érdekelne. Ugyan használom a Varga hajcseppet, de ha 1 hónapon belül nem használ ráállnék erre. Persze jó lenne tudni, hogy hol lehet beszerezni!
További ajánlott fórumok: