A hajhullás (beszélgetés)

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
2008. okt. 19. 12:00
valaki tudna nekem segiteni???????????????????:-((((((((((((((((((((
323. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 322. - Anyucika072)
2008. okt. 17. 11:17
Szia, én most használom pár napja a hyacint head nevű terméket, a párom is használja, ő seborreás sebekre, lehet hogy nem jól írtam. 1 hónap használat után beszámolok róla. Amit tapasztaltam, hogy nem zsírosodik annyira, nagyon kellemes gyöngyvirág illata van, ami szuper.
2008. okt. 17. 09:33

Normajeane!

A hozzászólásaidból az derül ki számomra, hogy "otthon vagy" a hajhullás témakörében. A problémám az alábbi, amennyiben tudsz, kérlek adj tanácsot (akár priviben is lehet): hónapok óta hullik a hajam (az egész fejemről), nincs újranövésem, a homlokomnál szépen lassan húzódik fel a hajvonalam. Már nagyon megritkult. Egyébként zsíros, hetente 2x mosom, mosás utáni második nap kezd zsírosodni. Ilyenkor úgy érzem mintha valami rágcsálná a hajhagymáimat, és ez az érzés a zsírosodással fokozódik. A kihullott hajszálak végén nincs az a fehér göböcske (hajhagyma?). Rémálom a hajmosás és a fésülködés. Várom tanácsod, vagy bárki másét aki jár, vagy járt ilyen cipőben.

321. a998f0467a (válaszként erre: 320. - Maty)
2008. okt. 16. 13:28
Szia! Addig örülj amig ugyanannyi a hajad, nyilávn akkor nem kopaszodsz. Kívánom, hogy soha ne kelljen azon aggódnod, hogy látszik a hajvesztésed!
320. maty
2008. okt. 15. 20:58

Szevasztok!

Mostanában unalomból olvasgatok fórum hozzászólásokat, köztük a hajhullással foglalkozóakat is. Nagyon furcsa ez a számolgassuk a hajszálunkat, mert ha nem 98, hanem 101 hullott ki, akkor már biztos kopaszodok stb. Nekem kiskorom óta sokszor előjönnek a fejbőrömön gyulladásos tünetek, ugyanígy kiskorom óta a stressztől tépkedem a hajamat, és amúgy is nagyon hullik a hajam, mindig. Tele van vele a egész fürdőszoba, meg az egész kóceráj, és biztos hogy bőven 100 szálnál több hullik naponta, soha nem hordok sapkát, és még sorolhatnám, mégis mindig ugyanannyi hajam van, mint gyerekkoromban, pedig még iszonyat vékonyszálú is. A lényege az egésznek, hogy szerintem (persze nem minden esetben) kicsit túl van lihegve a dolog. Na ennyi voltam, lehet megkövezni. Sok sikert a gyógyuláshoz.

2008. okt. 13. 20:15
Csabi: olvasd vissza a hozzászólásokat. Ez nem ilyen egyszerű. A foltos kopaszodás még problémásabb mint ha egyformán mindenütt hullik. A fejbőrön is megvannak az egyes szervek területei, nem mindegy honnan hullik. Valószínűleg a területhez tartozó belső szerveddel van gond, azt kell orvosolni és ki fog nőni a hajad is ha ott nincsen gond. De ezt szakember tudja megnézni.
318. csabi79
2008. okt. 13. 07:20
sziasztok!segitseget szeretnek kerni,mi a leghatasosabb keszitmeny szerintetek ami a kicsi foltokban kihulott hajat vissza novesztene,vagy ujra aktivalna a hajhagymakat?elore is koszonom kerlek irjon valaki!!!
2008. okt. 9. 14:36

Hogy itt egyesek milyen sértődősek ...

Meg kell tanulni elfogadni azt, hogy az embernek nincs mindig igaza. Nekem sincs mindig igazam.

Azt pedig nem hinném, hogy jogod lenne bárkit máshová küldeni innen. Hozzászólunk. Ezért vagyunk itt. Gondolatszabadság.

316. 6f609a13af (válaszként erre: 306. - 94c02c5bb5)
2008. okt. 9. 14:22

Nem azért írok ide, hogy kedveskedjek, barátokat szerezzek. Hanem: ha valami segít a hajproblémáink megoldásában, azt leírom, elolvasom a többiek tapasztalatait, véleményét, de ha valamiről tudom, hogy nem igaz, akkor azt is közlöm. Mindenféle finomkodás nélkül.

Nem Téged akartalak minősíteni, hanem arról, amit leírtál, közöltem, hogy nem állja meg a helyét. Nem szabad magadra venni és megsértődni.

2008. okt. 8. 18:31
kapszulát nem vok HAJlandó szedni
2008. okt. 8. 18:31
a lényeg h mit kenjek a hajamba? írjatok privibe,mer ide nem lehet márkanevet irni asszem.
2008. okt. 8. 18:28
nah hova tünt a hozzászolásom??
312. a998f0467a (válaszként erre: 311. - 9df60c3431)
2008. okt. 8. 14:30
Szia! Le kell oldani a fejbőrről a megvastagodott és elhalt hámréteget majd megakadályozni, hogy újra kialakuljon. Ha gondolod megadom a hajgyógyászomat, nekem ő segitett. Írj privit ha érdekel!
311. 9df60c3431 (válaszként erre: 293. - A998f0467a)
2008. okt. 8. 11:16

Szia

Mivel és hogyan lehet megszüntetni ezt a zsíros korpásodást? Nekem is marad a körmöm alatt ha megvakarom a fejem. És nagyon gyorsan zsírosodik a hajam is, meg hullik is eldugult nekem is a lefolyó. Ez borzalmas, attól félek hamarosan kpsz leszek még jó hogy alapból is dús hajam volt, tehát van mi kihulljon, de akkor is aggasztó hogy az egész lakás az én hajszálaimmal van tele most már naponta takarítok mindenhol...

310. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 309. - E6339f1e43)
2008. okt. 8. 08:24
Dettó, én sem értettem semmit, ezért kértem, hogy valahogy máshogy adja elő, de eltűnt az emberke.
309. e6339f1e43 (válaszként erre: 299. - Azgard)
2008. okt. 7. 23:28
ez olyan zagyva ,hogy ebből egy szót sem értettem ! valaki kikódolná nekem ?
2008. okt. 7. 17:56
amig szentem a fog.gátlót (lindynette20) szinte csomokban hullott a hajam. Abbahagytam és megzsünt a hajhullás
2008. okt. 7. 16:28
Látom már a korábbi hozzászólásokból, hogy csak belekötni tudsz az írottakba, inkább menj máshova. Nem szeretjük a hasonlóakat, akik csak offolják a fórumot.
306. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 305. - 6f609a13af)
2008. okt. 7. 16:27
Hát te nagyon okos vagy, én leírtam amit én tapasztaltam, de hát te jobban tudod, meghajolok előtte. Nagyon sok ilyen hozzászólást kívánok Neked, akkor biztos mindenki szeretni fog. Nem vitázom, megtisztelt a .....-od, de viszonozni nem fogom.
305. 6f609a13af (válaszként erre: 296. - 94c02c5bb5)
2008. okt. 7. 10:27

Ne haragudj, de ez marhaság.

A Revalid egy vitaminos, ásványi anyagokat és aminosavakat is tartalmazó szer. Éppen ezért a stresszhormonkat nem képes úgy és olyan mértékben befolyásolni, hogy ezzel csökkentse a hajhullást. Lehet, hogy stresszes voltál és hullott is a hajad egyszerre, de ha a revalid segített, akkor biztosan nem a hormonális hatása miatt! Ez a készítmény vitaminhiány vagy ásványi anyag hiány esetén tud segíteni, számottevő hormonális hatása nincs.

304. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 303. - 94c02c5bb5)
2008. okt. 3. 14:59
Meg sampon ízű és papírra kened? Kérlek hogy valahogy fogalmazd át.
303. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 299. - Azgard)
2008. okt. 3. 14:58
Az elejét nem értem, meg úgy a többit sem igazán. Túrod a hajad szárazon és hab jön ki vagy micsoda? Bocsi, nem értem, leírnád máshogy.
2008. okt. 3. 14:40

Moncsi: olvasd sztem vissza kicsit a fórumot

D35: nekem a diane 35 jut az eszembe, de az egy fogamzásgátló, feltételezem nem ezt szedte Azgard :)

Ezt a csak vizzel mosom és citrommal öblitem meg néha tojásos , egyéb pakolást teszek rá és tök jó hajam, ezt más is írta. Tényleg lehet, hogy műxik? Félek belevágni, pedig jó lenne!

301. a1baa7edcc (válaszként erre: 299. - Azgard)
2008. okt. 3. 13:02
A D35 micsoda?
2008. okt. 3. 13:00
sziasztok monica vagyok most töltöttem be a 36 életévemet és márciusban szültem a harmadik kisfiamat azota eszméletlenül hulik a hajam hozzáteszem fekete szinüre festem már 10 éve tud valaki valami gyogyteát amivel csökkentené a hajhulást?
299. azgard
2008. okt. 3. 12:42
Egy apró hozzászólás, sok ember ha elkezd hullani a haja mindenféle marhaságot a fejére ken legyen az egy régi vagy uj sampon ilyen olyan kencék száraz ill zsíros hajra, csak egy dolgot elfelejtenek hogy ezzel adott esetben csak ártanak a hajnak annak növekedésének. én már 8 hója és 3 napja hogy semmitsem használok azótta sokat javúlt a hajam minősége pl. fénye lett sötétedett és már anyi nem hull mint hullott, minden másnap ha megtudom állni persze a fejbőrömet ill a hajat dörzsölöm nem gyengéden úgy nemjó /nem hajat mosok, inkább tisztitom/ és 2 tenyér habot dúr ki a fejbőröm ami sampon ízű még mais, ezt a víz tetejéről össze gyüjtöm és hagyom megszáradni amit utánna papirra kenek és iszonyat ami dzsuva kijön, és emiatt száraz volt a hajam mára jobb mert rengeteg kijött kitisztúlt,. aki akar az mosson én aztmondom teljesen felesleges és semmi különbség nincs hogy használok sampont vagy nem. Még annyit tennék hozzá (és ez mindenkinek a saját dolga hogy hogy csinálja, a saját egéssége) szóval 2007 eleje óta kb 1 évig proscart szedttem negyedelve de semmi utánna ill már elötte elkezdttem napi 1 szem D35 sokáig de ottis semmi sőt ha napi 3 szemet szedttem még a szempillám is hullot úgyhogy letettem, ma kb; 2 hete napi 33 mg androcurt szedek és napi 6 mg estrofemet, sok minden javúlt, a hajam már már /ha csk nem fésűlöm/ nem dől úgy azelőtt 100 meg ezer volt az adag, azaz ennek a töbszöröse akár 3-5 ezer is, de remélem hogy minden okés lessz, mert vmi már van. én 32 éves vagyok és fiú, a változásoktól nem félek mivel mindennél jobb hogy javúlt a közérzetem, és annál minden jobb ahová most jutottam és amit most lezárok, részletesebben ez még annyit tesz hogy ahajam 80-85 %-ban kidőlt a d35-től és a hatástalan többi tablettától meg szeszektől. /alpicort-f, ez kiégette mégjobban és jobban hullott/ ami nem megy az nem megy. egyenlőrre úgynézki így jó lessz, na sziasztok.
298. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 297. - Anyucika072)
2008. okt. 3. 11:02
Nekem nagyon hullott és viszketett is. Most megmosom a detergens sulfuratum nevű samponnal, utána csalánsamponnal. Azután csalános hajvízzel bekenem és szárítom. Ja és grapefruit cseppeket szedek, napi 2x12 cseppet belsőleg. Most nagyon gyorsan nő is a hajam, és hajmosásnál kb. 5 szál ha kihullik.
2008. okt. 3. 10:56

Mi van akkor, ha emelkedett tesztoszteronszint okozza a hajhullást? Fogamzásgátló?

Ha stressz vagy idegi alapon hullt/hullik a hajatok, annak bármilyem más tüntete is van a fejbőrőn (pl. viszket, bizsereg stb.) vagy csak hullik és nincs újranövés?

A hajgyógyász által ajánlott samponnal csak mosni kell a hajat és egyszer csak el kezd újra nőni? Vagy bármi más kiegészítő is kell hozzá?

2008. okt. 3. 10:32
Az én sikersztorim ismét az ami már most másodszor használt. Egyszerűen Revalid kapszula napi 3x1, és ez három hónapig, teljesen megállt a stressz alapú hajhullásom. Kihangsúlyozom, hogy stressz okozta, ezért segített.
295. Lilja
2008. okt. 3. 09:45

Sziasztok!

Egy sikersztorit szeretnék megosztani, hátha másnál is beválik!

Nekem kb másfél hónappal ezelőtt kezdett hullani a hajam, de nagyon drasztikusan, csomók maradtak a kezemben, hajmosásnál a lefolyó is eldugult, stb. Gondolhatjátok, mennyire kétségbe estem!

Kb 1 hónapja szedem a DR Böhm Haj Bőr Köröm regeneráló tablettát és mellé Bánfi hajszeszt használok, és a hajhullásom megállt!

Most egyéb okok miatt abbahagytam a vitamint és áttértem a Béres cseppre, remélem nem fordítok vissza semmilyen folyamatot! : )

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook