A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok (beszélgetés)
Nektek meddíg tart majd a tavaszi szünet? Bencééknek április 9-19-ig. 20-án hétfőn mennek először.
Tegnap az egyik kis hülye kölyök úgy orrbavágta, hogy a szeme körül több kis lila csík látható.
Gratulálok Bencének:)))
Ma Viviék színházba mennek.
sziasztok
csütörtökön írnak matekból tegnap környezetből írtak
Köszi.
Akkor a nyár már lassan nektek is alakul-program szempontjából.
Szia!
Gratulálunk!
Sajnos nem tudok.
Sziasztok, szép napot mindenkinek! Bence szaktanári dícséretet kapott a pénteki matek-magyar-környezet versenyen elért helyezéséért:-)
Nem tudtok véletlenül olyan oldalt itt a neten, ahonnan másodikos környezet, vagy matek feladatokat lehet letölteni?
Sziasztok!
Megnéztem mi is a Mozaikos matekból tanulunk, ebben nincs mértékegységváltásos rész (a Hajúmatekban pl. állítólag van). Mindegy legközelebb jobban felkészülünk. Végül a megyei matekversenyen 4. helyezett lett (35-ből)azért az egész jó eredmény:-)
nagyon gratulálok a kislányodnak
jó gondolat ez a tábor én is gondolkozom hova kéne
egyelőre még úgy van hogy sakktáborba megy és itt helybe van ilyen fürkész tábor oda
Az ide messze van.Jó szórakozást előre is.
Emese lovastáborba megy az idén is.
Ez tényleg baráti ár, és tartalmas. Ki ne hagydd!!
Hol lesz?
Ja és köszi.
Sziasztok!
Megjöttünk a karate versenyről.
Emese két ezüst éremmel lett gazdagabb. Nagyon ügyes volt. Ez a hét ez húzós volt, 6 nap suli, ma kelni 5:10-kor(ami óra szerint 6:10), mégis bírta.
nektek ma kellet iskolába menni ?
mert nekünk nem :)
sziasztok
Tegnap voltunk táncon és azt mondta az oktató varratunk táncos ruhákat s utána viszik házi versenyre őket.
Sakkon is mennek április 11-dikén .
Úgy néz ki végre , nem tudom mondtam-e már örökbe fogadtuk Ricsi most lesz 4-éve. Következő évben meg szerzetük volna de mert 4-éves volt Ricsit nem a kisebbik fiamat Gergőt meg keresztelte.
Mondtuk neki hogy örökbe fogadtuk és ez nem a mi hibánk hogy nincs megkeresztelve. De utána azzal érvelt hogy 4 -vés tud hitet választani majd ha iskolába jár hittanra most jár és megkereszteli
Szia!
Ez teljesen iskolafüggő.
Az én lányomék most első osztályban fogják tanulni a római számokat (összeadnak-kivonnak velük) és tanulják a tömegmérést, űrtartalommérést is.
Az egyik barátnőm lánya egy másik suliba jár és ők ilyet nem tanultak elsőbe. Még annyit, hogy a MOZAIK tankönyvcsaládból tanulják a matematikát.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Légcsőszűkületes a gyermekem
- Egyedül fogom felnevelni születendő gyermekem
- Gyermekem sokszor elesik, megbotlik az utóbbi időben. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Alvajáró a gyermekem, kinek mi a tapasztalata, kinövi vagy ilyen marad?
- Óvodás lett a gyermekem - tapasztalatok, kérdések, megoldások