A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok (beszélgetés)
...és akkor csodálkoznak miért utáljuk a c...-kat...
Ha nálunk ilyen lenne a férjem rögtön bemenne a suliba és úgy lerendezné a gyereket, hogy az nem merne többet a mienkhez szólni. EZ TUTI!!!
A másik téma: beszéj a tanítónénivel, hogy nem nagyon szerencsés ez az ültetés.
Nálunk az osztályban van egy kisfiú kisebbségi
Ricsi nagyon sokat azzal jön haza hogy fojtogatta vagy hogy a gyomrába úgy bele vágót
tegnap nagyon mérges voltam ültetési rend van Ricsit hátra ültetek de egy fél fejel magasabb gyereket ültetek elé kitolás de tényleg mikor direkt kértem a tanító néniket hogy nem figyel pedig jó esze van hál istenek azért ezt látják a tanító nénik s mégis mikor megláttam szét durrant a fejem nem tudom mért basznak ki a gyerekkel?
Nálunk magatartás katica van az egyik fen a falon és ha jók a napocskába és ha rossz akkor a sűrű sötét felhőben de ha már a felhőben van akkor a tolltartójukban levő katicát is elveszik .
Tegnap nálunk is volt eset Ricsit szemét bökdöste az egyik fiú és Ricsi úgy el lökte magától hogy neki lökte a padnak és a kisfiú be verte a fejét a padba ezt látta a tanító néni és repült a katicánk
pedig ugyan úgy hibás volt a másik kisfiú
nálunk ha nem látja a tanító néni akkor meg kérdezi a gyerekeket hogy mi történt ez sem helyes szerintem
Szia Virgi!
Nekem a 7 éves lányom 27 kg. Mondjuk elég magas, 134-es cuccot hord. Amúgy vékony.
Az még hagyján, hogy mindkét felet büntetik, de miért matekból kap feketét, miért nem magatartásból? ...
35-40 kg? Nekem a 9 évesem 26. :S
szeretnénk tudni ám hogy sikerült neki
Ricsi most kungfura jár nem bírtam anyagilag a karatét 6500 havonta és ha vizsga volt 6000
Sziasztok! Nekem is van hasonló örömöm, rohangya. Eese már 2X magától terigette ki az úszócuccát.
Ma sokáig lesz suliban. Fél 7-re megyek érte. Marad a haladó karate edzésen, mert 28-án országos bajnokságra megy. Olyan büszke vagyok rá. Még, ha nem ér el helyezést, akkor is nagy szó, hogy indítja az edző.
sziasztok
mi újság veletek ?meséljetek
kébzeljétek nagyon büszke vagyok Ricsi fiamra magától le ült tanulni úgy hogy nem mondta neki senki
nagyon örültem ilyen ügyes
sziasztok
. vikike79 próbálj meg venni az írással kapcsolatos segéd füzeteket amiben gyakorolhatok
Sziasztok!
Rég voltam. Gondom volt.
Mi megkaptuk a II. havi értékelést. Kicsit javított a félévihez képest. Csak dumcsizik meg a környezetkultúrája nem a legjobb.
Remélem jól vagytok, majd visszaolvasok.
sziasztok
nálunk se rózsás a helyzet fárad a gyerek ez az eredményén látszik
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Légcsőszűkületes a gyermekem
- Egyedül fogom felnevelni születendő gyermekem
- Gyermekem sokszor elesik, megbotlik az utóbbi időben. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Alvajáró a gyermekem, kinek mi a tapasztalata, kinövi vagy ilyen marad?
- Óvodás lett a gyermekem - tapasztalatok, kérdések, megoldások