Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A csúnya, gonosz nagykutya fórum

A csúnya, gonosz nagykutya (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A csúnya, gonosz nagykutya

❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
648. d6b71af9a8 (válaszként erre: 647. - 3f5c70e7b8)
2010. júl. 24. 14:31
Én értettem...:D
647. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 643. - 3f5c70e7b8)
2010. júl. 24. 12:24
ez a teteszett annyira béna, hogy ki kell javítanom: tetszett... :)
2010. júl. 24. 11:53
A kutyát csak az tartson, aki foglalkozik is vele, hiszen a gazdáján is mulik hogyan neveli és milyen lesz nagykorára. Itt már nem csak a harci ebek lehetnek veszélyesek, különben, hanem az egyszerű fajták is sajnos. Láttam a tévében egy család több kutyust tartott a lakásban, de nem számolt azzal, hogy azokkal törödni és gondoskodni kell és kétségbeesetten hivott egy szakembert, aki mindent elmagyarázott, hogyan kell velük bánni. Ráadásul gyerekekkel együtt egy lakásban. Megjegyzem, ha jól bánnak velük akkor semmifelől nem kell aggódni, hiszen, ha minden fontos dologra odafigyelünk, nem történhet semmi baj. Csak rajtunk múlik. Üdv.Ágnes
2010. júl. 24. 11:30

Nézzétek, ezt találtam:

"Idegrendszeri tünetek is megfigyelhetők, ami elsősorban a kifejlett férgek okozta toxikus hatással magyarázható. Megfigyelések szerint 300-400 kifejlett féreg jelenléte a 3-5 hetes kölykök kimúlását is okozhatja. Tünetek között előfordulhat pl.: orrfolyás, porcelánfehér nyálkahártyák, híg, nyálkás bélsár, hasmenés, a bélsárban, a hányadékban férgek, izomgyengeség, bizonytalan mozgás stb. "

Az összes tünet észlelhető volt a kutyuson!!!!!!!!!!!! :'(((((

Meg is írtam, annak a szaporítónak, akitől vettem! De, tuti, még neki fog feljebb állni, holott ezek tények sajnos.

Lehet, hogy hülye vagyok, hogy még mindig ezen lovagolok, és megígérem, hogy be is fejezem, de iszonyatosan bosszant, hogy lehet agy elhanyagolni egy állatot!!!!! Megírtam neki, hogy lehet, hogy nem direkt, csak, hozzá nem értésből hanyagolta el a kutyát/kat, de aki nem ért hozzá, az ne tartson, és főleg ne szaporítson kutyát!!!!!

644. d6b71af9a8 (válaszként erre: 643. - 3f5c70e7b8)
2010. júl. 24. 11:17
Örülök, hogy tetszik, ez is megerősít abban, hogy jól választottunk. Fontos, volt, hogy mi legyen a neve, hiszen egy életen keresztül viseli.:D
643. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 642. - D6b71af9a8)
2010. júl. 24. 10:58
Szia! Nekem teteszett a Sayen is, de a Menta nagyon jó! Vicces, vidám, életre való (legalábbis az én fülemnek), és neki pont egy ilyen név kell, azok után, amin keresztül ment, megy.... Szeresd nagyon!
2010. júl. 24. 10:01

Sziasztok! Nem voltam már két napja. :(

Szóval csütörtök állatorvos Veszprém egyik legjobb dokijához vittem el(nem, akihez eddig hordtuk a kutyákat), a Bujáky kisállatklinikára,....antibiotikum injekció, mert annyira súlyos féregfertőzése volt/van, a doki egyből mondta, hogy ki volt száradva.... Azt mondta, hogy szerinte van hat hetes a kutya, de nagyon le van maradva, rossz a kondíciója, szerinte kapott már húst(amúgy, amikor megszagoltattam vele egy falat husit, mert kíváncsi voltam, mit csinál, mint aki megőrült, annyira enni akarta, nem olyan volt, mint, aki nem tudja mi az....és ezt nem mondtam a dokinak, csak miután mondta, a hús dolgot), még mindig férges, mert hordó hasa van, úgyhogy újra féreghajtó, plusz hetente, nem kéthetente, mint normális esetben. Jövőhéten csütörtökön kell visszavinnem, hogy megnézze, és, ha javult már, akkor megkapja az első oltását.:)

Annyit mondott a doki, hogy szerinte, nem lesz vele más baj.

A neve pedig: Menta lett! :DDDD

641. 119a4bf976 (válaszként erre: 639. - D6b71af9a8)
2010. júl. 23. 16:52
Nos, hogy hívják a kutyust?
640. Nikike1988 (válaszként erre: 639. - D6b71af9a8)
2010. júl. 22. 14:10

értem én:DDDD

olyan kis törékenyek tudnak lenni ilyenkor(vagy csak annak látszanak?:D)

lehet megijedt a kis drága..természetesen jobb ha látja az állatorvos..

igen tudom milyen az amikor csendben szenved egy kutya:'( tapasztaltam:(

Bercit is nagyon kell figyelni mert ezek a labradorok hajlamosak arra hogy csendben tűrik a fájdalmat meg mindent..

amikor 2hónapos volt és még ölbe tudtam venni akkor egyszer kiugrott a kezemből képzeld el de pont hajoltam le hogy leteszem szóval nem esett nagyot:( Na akkor majdnem szívrohamot kaptam.még sírtam is mert azt hittem valami baja lett .kb 2percig furán nézett rám de meg simiztem megdögönyöztem aztán semmi baj nem volt:D

Szerintem nagyon szerencsés ez a kutyus hogy hozzátok került mert lehet vagyis biztos hogy az életét mentettétek meg ..

Pedig olyan szép név a Sayen de ti tudjátok:D

és van már új neve?

639. d6b71af9a8 (válaszként erre: 638. - Nikike1988)
2010. júl. 22. 11:00

Igen, én is érzem, hogy kissé túlreagálom, de tudod, amikor az állatok hang nélkül szenvednek, az a legborzasztóbb. És az van bennem ilyenkor, hogy lehet, hogy rosszul esett, nem tudom mi baja lehet, nem látok bele, lehet, hogy fáj neki....mert utána olyan kis bágyadt lett, elfeküdt... De szerencsére semmi baja mára már! Viszont jó az, ha megnézi a doki, az oltás miatt is. Hogy húzzuk még, vagy....mert már sokkal jobban néz ki, mint hét elején!:DDDD Az ínye is hófehérről rózsaszínűre változott, hogy végre parazita mentes lett!:DDDD A párom tegnap azt mondta, mintha nőtt volna péntek óta.:DDDD

Jah, és névváltoztatáson esünk át! A család nem tud megbarátkozni a Sayennel.:(((( S, mivel még nem hallgat rá, azt mondta a párom, még nem késő, és keressünk neki másik nevet.

638. Nikike1988 (válaszként erre: 637. - D6b71af9a8)
2010. júl. 21. 21:10

háááát szerintem kissé túl aggódod :)

persze abból nem lehet baj ha megnézi de 50cm az nem sok:)

LÁtom nagyon beleszerettél a kis drágába ami nem csoda mert nagyon kis édesek tudnak lenni:)

2010. júl. 21. 19:17
Ma nem vettem észre, hogy kiment, és leesett a teraszról. 50 cm magasról. Már hívtam is a dokit, annak ellenére, hogy amúgy semmi különös nincs a kutyussal, úgyhogy, holnap viszem is hozzá. Inkább nézze csak meg! :D Vagy nem kellene ennyire aggódnom? :DDDDDD
636. Jázminhercegnő (válaszként erre: 635. - D6b71af9a8)
2010. júl. 21. 13:35
Az al ényeg, hogy ott van veletek, és vigyáztok rá, szeretitek! Nem tragédia, csak nem értem az ien lelketlen embereket! Imádnivaló kis csöppség az biztos! Én sem adnám Jázmint semmiért senkinek! Úgy hozzámnőtt már! Mégha kicsit gyagyás is néha! ;D
635. d6b71af9a8 (válaszként erre: 634. - Jázminhercegnő)
2010. júl. 21. 13:04

Igen, a tenyésztő, akitől Maffit vettem anno, ő is azt mondta, hogy 8-10 hetes kora előtt nem adott oda soha kiskutyát!

De azt mondta, azért ne ijedjek meg, nem lesz kezelhetetlen kutya, nem olyan tragédia ez.

Mindegy, ez már így alakult, ebből kell a legjobbat kihozni. :))))

Utána nézek annak is, amit te írtál.....több információ, nagyobb siker. :D

634. Jázminhercegnő (válaszként erre: 633. - D6b71af9a8)
2010. júl. 21. 08:19
Amióta nekem Jázmin megvan, rendesen belevetettem magam a kutya élet rejtelmeibe! Beszéltem egy tenyésztővel is, ő azt mondta, hogy az ő kenneljéből 10-12 hetes kor alatt nem ad ki kölyköt. Mert pont az az idő az, amikor megtanulnak a kölykök egymással "viselkedni", "kommunikálni". Ez mgé kell, hogy az alomban legyenek. Jázmin is 11 hetesen került hozzám, semmi probléma nem volt vele, hamar és jól beilleszkedett. Én egyébként most a Cesar Millan féle nevelést alkalmazom, több-kevesebb sikerrel.
2010. júl. 20. 15:51

Most olvasgatom újra a Kutyapszichológia című könyvet, mert már korán szeretném elkezdeni tanítani. Abban is az van, hogy 8 hetes kor előtt nem szabad elhozni az alomból!!!!!!!:(((

De talán nem lesz nagy baj, hogy ő sajnos, előbb került el. Úgyhogy, már most azért próbálkozom a kisebb dolgokkal, aztán két-három hét múlva, pedig elkezdem valóban tanítgatni! :D

632. d6b71af9a8 (válaszként erre: 622. - Nikike1988)
2010. júl. 20. 15:47

Sayen is az anyukájával és még kettő testvérével volt, amikor mentem érte. De, talán ő is érzi, hogy sokkal jobb helye van itt, mint ott volt! :DDDDD

Most épp a szúnyoghálót gyűri, tépi.....:DDDD Megyek, mert mindjárt cafatokban fog lógni. :DDDDD

631. Nikike1988 (válaszként erre: 630. - Jázminhercegnő)
2010. júl. 20. 15:25

igen ez így van

pár nap és túl lesztek rajta:)

2010. júl. 20. 14:59
Én is azért döntöttem így, mert aztán megm it kezdek egy alomnyi kitudjamilyen kölyökkel? Szaporítani meg ugye nenm akarok.De majd ha már túl leszünk rajta, fellélegzem....
629. Nikike1988 (válaszként erre: 628. - Jázminhercegnő)
2010. júl. 20. 14:32

én is féltettem,ez egyértelmű.

SZerejük őket persze hogy féltjük de neki is jobb lesz így

Én nem szerettem volna hogy csavarogjon meg minden ezért döntöttem az ivartalanítás mellett és nem bántam meg

ha meg otthon leszel vele akkor meg főleg semmi gond:)

628. Jázminhercegnő (válaszként erre: 627. - Nikike1988)
2010. júl. 20. 14:18
lehet hogy hülyeség, de kicsit féltem is őt, ugyanakkor meg, mivel nem szeretnénk kölyköket, ezt látom a legjobb megoldásnak.CSütörtök péntek otthon leszek vele, biztos ami tuti!
627. Nikike1988 (válaszként erre: 626. - Jázminhercegnő)
2010. júl. 20. 14:14

az enyém fiú

nálunk semmi különös nem volt.a 2.napon már sétáltunk.

de a fiúknál ez rutin műtét viszont a lányoknál azért bonyolultabb..

szerintem nem lesz gond!

bár ehhez az jobban hozzá tudna szólni akinek lány kutyusa van

emlékszem én hogy izgultam :S

626. Jázminhercegnő (válaszként erre: 623. - Nikike1988)
2010. júl. 20. 14:07
Milyen tapasztalataid vannak az ivartalanítással kapcsolatban? É n holnap viszem Jázmint, és eléggé izgulok!
2010. júl. 20. 14:06
Világéletemben nagy kutyára vágytam, szerelmese vagyok a Dog-oknak, de sajnos mivel emeletes házban lakom, egyenlőre ilyen kicsi kutya lehet a társam.
624. Jázminhercegnő (válaszként erre: 621. - D6b71af9a8)
2010. júl. 20. 14:06
Igen Havanese. 7 hónapos lesz. Nehezen ment a pelusra szoktatás bevallom, de aztán rájöttem , hogy az zavarta, hogy kicsi volt a pelenka. Amióta negyot veszek, azóta automatikusan megy oda. ÉS képzeld újabban pisilés után a kis fejével felgyűri a pelenkát.
623. Nikike1988 (válaszként erre: 620. - D6b71af9a8)
2010. júl. 20. 13:58

ááááááá ne is mondd:DDDD

az én kutyám egy éhenkórász:DDDDDD

megkapja a kaját és 2perc alatt befalja aztán meg úgy csinál mint aki éhen akar halni.10szer megy vissza a tányérhoz hátha maradt egy falat:DDD

azt hozzátenném hogy még így is több kaját kap mint amennyit lehetne..

a labradorok sajnos hízásra hajlamosak plussz ivartalanított is úgyhogy vele vigyáznunk kell

622. Nikike1988 (válaszként erre: 617. - D6b71af9a8)
2010. júl. 20. 13:49

az én kutyám 8hetes volt amikor hozzánk került és ő napokig kereste az anyukáját meg hisztizett:S

Igaz ők az anyukájukkal voltak még akkor is amikor mentünk érte.

621. d6b71af9a8 (válaszként erre: 619. - Jázminhercegnő)
2010. júl. 20. 13:40
Nagyon édes a kutyid.:) Havanese? Egy kis szőrgombóc.:DD Mennyi idős? Hogy szoktattad a pelusra? Ugyanis, nekem a pinscheremet sem sikerült anno, hanem az jött be, hogy 2 óránként kivittem, még éjszaka is, és addig kint voltunk, amíg nem produkált. Produktum után dícséret...egy hét alatt megtanulta és kéretőzött ki. Igaz, ő már akkor 7 hónapos volt, mert akkor került ide hozzánk.:)))) De próbáltam neki a pelust, de az istenért nem használta.
620. d6b71af9a8 (válaszként erre: 618. - Nikike1988)
2010. júl. 20. 13:35
Ez így van! Kaját sem kunyiznak, csak olyan szemekkel néznek rád, hogy lelkiismeretfurdalást keltsenek benned, ha nem adsz nekik! :DDDDDDDDDDDDD
619. Jázminhercegnő (válaszként erre: 617. - D6b71af9a8)
2010. júl. 20. 13:16
Édes pofa lehet! Az éjszakai felkelésekkel még mi is hadakozunk. Na meg a szobatisztasággal! Bár annyit már elértem, hogy a pelenkát használja ha pisilnie kell, de néha hajnalban rájön a kakilhatnék, és azt előszerettel a konyhában végzi el.:( De majd lassan alakul ez is! Holnap viszem ivartalanítani! Nagyon izgulok!
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook