A csúnya, gonosz nagykutya (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A csúnya, gonosz nagykutya
Előző hsz-ben leírtam, hogy milyen napunk volt!:(( Holnap már képek is lesznek róla!!!!!:)))))
Jó éjt Neked is!
Szia! Húúúúú, nagyon kalandos volt a mai napunk!
Volt benne jó, és rossz is!
A jó, hogy itthon a kutyuska, nagyon szép, ma még nem csináltam róla képeket, mert későn értem haza, és vendégeim voltak egészen estig, meg....másért sem.
Sajnos, sokat utaztunk a melegben, mert én Veszprém megyében élek, és a hülye öcsém, még ott fent kitalálta, hogy menjünk el a kínai piacra is....úgyhogy végig cipeltem a kutyust, aki nekem már a nőnél(aki egy akkora idióta), fura volt. Mondtam is neki, ugye tényleg nincs semmi baja, mert ha meghal, engem a párom megöl!!!!!
Nem, nincs semmi baja, múlt héten lett féregtelenítve, úgyhogy majd csak jövőhéten kell.... Akkor is fura volt a kutyi, de beleszerettem, gondoltam, mindegy, lesz, ami lesz elhozom. Hát itthon aztán kiterült. Csak alszik, fekszik, kába.... Először arra gyanakodtam, hogy hőgutát kapott, pedig útközben kétszer is megmostam az egész kis testét vízzel. Meg ahogy hazaértünk, megfürdettem. Megmértem a hőjét, normális, 38,4. Amikor is észrevettem, hogy a kakijában van egy giliszta. Nem foglalkozva azzal, mit mondott a nő, adtam neki féreghajtót.
Azóta három hatalmas köteg giliszta jött ki belőle!!!!!! Akkor megnéztem a fogínyét, nem halvány rózsaszín, hanem hófehér!!!!!!! A vágott farka sem gyógyult be még teljesen. A vizet nem issza, csak a tejcit. A nagy hasa lement, ahogy a férgek kijöttek! Mindegy, jövőhéten hétfőn viszem is állatorvoshoz, vizsgálja meg, nézze át tetőtől talpig, aztán adja be neki az oltást, amit kell.
Amúgy most már, játszik, a lábamat nagyon szereti, meg a felmosószőrt.:DDDD
Ahova megyek, oda jön utánam, és kicsit sírdogál is, vagyis nem sírdogál, hanem vonyít!!!!!
Az ilyen undorító szaporítók, mint az a nő is, akitől elhoztam, hogy fingja nincs sztem a kutyatartásról!!!!!! De még lesz hozzá néhány keresetlen szavam!!!!! Már csak három kutya volt ott nála, a többit elvitték....de az is, aki 30000-et kifizetett egy kutyáért...jól megszívta, az biztos!:((((
Most nem alszom éjszaka, vagyis itt próbálok a nappaliban a kanapén, hogy felkeljek itatni, és figyeljem, hogy minden rendben van-e vele.
Csak, az ismerős csaj, is megrémített, hogy a gyerekek közelébe ne engedjem, mert ők nagyon könnyen elkaphatják a férget, mivel peték lehetnek a szőrén. Úgyhogy a fiamnak is, ahányszor hozzáért, domestossal mostam meg a kezét, meg a sajátomat is.
Aztán belegondolok, hogy amikor gyerekek voltunk, gyűrtük a kiskutyákat, cipeltük, húztuk, vontuk, biztosan azok is férgesek voltak, mégsem volt semmi bajunk.
Na, mindegy, jobb félni!!!! :)
Úgyhogy, holnap, ha nyugisabb nap lesz, majd csinálok képeket, és teszek fel! :)
Jó éjt mindenkinek!!!!!
Nekem is (harci)kutyám van.
Nagyon szelíd,játékos.
Az igaz hogy senkit nem ereszt be de pont ezért tartjuk.
Ha már beeresztettem, bárki játszat vele.
Olvastam hogy az USA-ba a gyerekek őrzésére tartják,érdekes hogy ott nagy becsülete van az állatoknak csak mi vagyunk még a béka segge alatt vagy 3 méterrel.
Hűűűű, jó korán keltél :)
És jó gazdihoz méltóan szépen fel is készültél.
Ha esetleg budapesti vagy, vagy közel laksz a 3. kerülethez és tudok bármiben segíteni a kutyusaid ápolásával kapcsolatban, szólj nyugotan :) (kutyakozmetikus vagyok)
Mondjuk egy rövidszőrű fajtának nem kell túl sok "beavatkozás", de ha kell vmi, itt vagyok :)
Szép napot!
Igen, eljött a nap, nagyon izgulok, mert hiába van már kutyám, mégis csak egy icipici életet kapok!:))) Már tegnap előtt kész volt a házikó!!! Tegnap vettem kutya kaját, tálacskát, nyakörvet meg csonterősítőt és vitamint is.:))) Kölyökkutyáknak való sampont, és bolhanyakörvet.:)
Fel vagyok készülve!!!! :D
Délután jelentkezem.
Addig is szép napot Nektek!!!! :))))
Pusssz mindenkinek
Sirálylány! Holnap lesz a nagy nap :)
Majd írj! :)
:DDDDD
majd tegyél fel új képeket róla:)
szia
Megnéztem a képet és tündéri a kicsi kutyus:)
és milyen csöpp még:) elhiszem hogy várod már hogy nálad legyen:p
Emlékszem amikor Berci 8hetes kis gombóc volt:):)
:)))
Már csak egy nap, és megyek érte!:D
Nagyon várom már!!!!! ;)
Most, hogy olvastam, milyen neveket szeretnél,
engem nagyon megfogott a Naira! Hol találtad ezeket a neveket?
Még nincs nálam a kiskutya, majd pénteken hozom el.
Nem tudom, még mi legyen a neve. A választék, Naira, ami indián név, és azt jelenti, hogy nagyszemű, vagy Sayen, ami szintén indián, a jelentése édes, vagy Lea, netán Rika. Nem tudom, még melyik fog ráilleni.:D
A nagy kutyus, biztosan nem fogja bántani, már csak a méretkülönbség miatt sem.:))) Azt mondták nekem, amikor a pinscheremet idehoztam, 7 hónaposan, ráadásul az is kan, hogy: ő boxer, nem hülye, ne féljek, nem bántja majd. És úgy is lett! :))))
:) Most felteszem azt, amit kaptam róla. :)))
Igaz, ezek nem olyan jó ,minőségűek, de majd bepótolom, amikor már itt lesz nálam. :DDD
Úgy néz ki, hogy pénteken meg lesz a kicsi boxos leányzóm.:DDDDD Nem az, amiről pár hsz-el ezelőtt írtam, mert arról nem akartak képet küldeni, és ez nekem gyanús lett. S, mivel nem itt van a közelben, nem akarok zsákbamacskát venni.
Így egy 6 hetes kis kutyulim lesz, és már most imádom, pedig csak képen láttam.:)))))
Készítem a helyét, a játékait, kaját veszek neki, és nevet keresek. :))))
Kiválasztottam már párat, csak nem tudom melyik fog ráilleni.
Nekem tetszenek az indián nevek, és kettőt találtam: Naira - nagyszemű; Sayen- édes. :))
Vagy Lea, Rika. Annyira izgatott vagyok. :))))
hát igen..
Az ilyen meg is érdemli hogy megharapja!
Ilyen esetben eszembe sem jut hogy a kutya a rossz.Egyből az hogy az ilyen "gazdát"oda kötném a kutya helyett arra a láncra aztán megnézném mit szólna.
Teljesen egyetértek.Én sem tudnám elképzelni hogy a kutyám láncon legyen.Soha! Neki is van az udvaron egy 12×4méteres elkerített rész és ha valami olyan van akkor oda van becsukva meg este csukjuk be mindig de ritkán van ott:p
Sajnos, bizony sok az ilyen szomorú eset. Aztán csodálkozik az ilyen gazda, ha a saját kutyája harapja meg, akit addig ő kínzott a rövid lánccal.
Na, a lánc az, amit nem tudnék elképzelni a kutyám nyakán! Pedig anno, amikor gyerek voltam, a mi kutyánk ilyen futóláncon volt, a mamáméknál, meg nappal láncon, éjszakára elengedték. De nekem ez valahogy.....nem tudom. Inkább a kennel, ha már valami miatt, gátolni kell a kutya mozgását.
Nálunk az udvarból van lekerítve a kutyának, de már nagyobb helye volt, mint a gyerekeknek játszani, úgyhogy kisebbítettük, de még így is kb. 50nm-es a "kennel":DDDD
Ki mondta, hogy baj? Most minek vagy felháborodva? Honnan tudhatnám, hogy mit és hogyan gondolsz, milyen beállítottságú vagy??? Én csak segíteni próbáltam, Te meg kiakadsz ha valaki jószándékúan próbál rávilágítani olyan dolgokra, amik nem mindenkinek egyértelműek.
Nem kell mindent kioktatásnak venni. Én nem akartalak megbántani. De most minek is magyarázkodom? Nem tartozom magyarázattal, hiszen nem szóltam be vagy bántottalak meg. Ez egy fórum ugye, ami arról szól, hogy az ember megossza a gondolatait.
sziasztok
Képzeljétek el tegnap nyugisan sétálunk Bercivel és arrafelé van egy Shar pei kan kutya.Eddig mindig meg volt kötve egy kb másfél méteres láncra de most az udvarban futkosott amivel nem lenne baj csak az hogy a kerítésen lyukak vannak.Bíztunk benne hogy amíg elhaladunk ott addig nem találja meg hol tudna kijönni.Már messzebb jártunk amikor a párom meg szólalt hogy "vigyázz kijött".Odanéztem és mint egy vadállat úgy rohant a kutyánk felé! A párom megpróbálta elzavarni de szembeállt vele is először és vicsorgott meg habzott a szája:S de aztán magam sem tudom hogyan mégis sikerült arrébb zavarnia meg közben meglátott egy másik kutyát és azt kergette:S Mi meg gyorsan eljöttünk onnan.Én úgy megijedtem hogy elmondani nem tudom:S
Mindig figyeltem hogy az a kutya eléggé meghülyült már ott a láncon és mindig rángatta.Gondolom sikerült elszakítania és éppen mi voltunk ott ezért rajtunk akarta kitölteni a mérgét vagy nem tudom.
Én a kutyát nem hibáztatom mert a gazdájának kellene annyi ész hogy először megcsinálom a kerítést és utána jöjjön a kutya .de ő inkább láncra verve tartja.Marha jó..és rengeteg ilyet lehet látni sajnos:(
További ajánlott fórumok:
- Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Mitől lesz egy 4-5 éves gyerek gonosz?
- Miért gonoszak a nők egymással?
- Miért a csúnya, vagy csak szimplán jelentéktelen nőknek van jó pasijuk?
- Kutyaszakértő segítségét kérném! Új kiskutyámat hogy fogadtassam el a már meglévő nagykutyámmal?