70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia Nagyi!
Én láttam ám, hogy fent voltál, ezért nem is aggódtam!
Hogy fut az egér láb nélkül?
Szia Gabi!
Nem is néztem a naptárba, mert Klári azt írta, akkor megy Vácra (ha jól emlékszem vizsgálatra), ezért azt gondoltam, ez hétköznap lehet.
Klári!
Elírtad a dátumot!
Drága Erzsikém!Mond meg nekem,de őszintén! Miért nem jártál oly régen nálunk?
Megoldódott a problémád.Az E-mail címemre sem írtál.Én válaszoltam leveledre és utána semmi.
Pedig én igazán megértettelek és szívesen leveleztem volna továbbra is.
Kedvesem! Kérlek ne légy túl érzékeny,persze ezt könnyű annak mondani akinek jelenleg nincsenek olyan gondjai,mint Neked voltak utoljára írt leveled szerint.Kedvesem tudod az élet nem egy nagy ajándék! Tele van rossz és jó dolgokkal.
Sima,de csúszós tereppel.Ezeket van aki egyedül is könnyedén veszi,van aki gyorsabban van túl rajta,ha megossza búját és baját egy kedves kis baráttal,vagy ezzel a kis családdal.
Nos így vagyunk itt mi,ezért érezheted azt amit leírtál.Foglalkozunk mi minden ujjal aki ide jön! Hidd el Téged is nagy szeretettel fogadtunk!/nézd vissza a levelezést/
Nem kell ide érdekes téma,mert minden ami velünk kapcsolatos az mindenkit bizonyos szinten érdekel.
Sőt! Sokszor többet aggodunk egymásért,mint egy
távoli rokon.
Drágám! Lehet mindenkinek kegyetlenűl rossz napja,ez alól Te és én sem vagyunk kivételek.
Megbánthatjuk egymást akaratunk ellenére is,de tudunk elnézést kérni.
Minden esetre ez nálunk úgy működik,hogy kölcsönösen tiszteljük és szeretjük egymást.Arra nagyon vigyázunk,hogy ne bántsuk a másikat,hisze az élet úgy is kegyetlen mindenkivel.Ráadásul eléggé rövid is.
Megosztjuk egymással azon dolgainkat,melyek mindenkire tartozhatnak és nem untatnak senkit.
Gondolom látod hogyan működik ez a kis közösség,
szeretetben és megértében összekovácsolódott kicsiny csapat.
Írj,ha ide nem akarsz akkor az E-mail címemre.
Hidd el itt Téged nem bántott meg senki.Olvasd el újra leveled és gondold át.Puszillak: Éva
Hát ide rég nem irtam az unokám már velem... a költözés még honapokig eltart de előbb utobb tul leszünk rajta már az uj házban vagyunk a rezsi itt persze kisebb.. remélem majd csak megszokjuk a fütés remek..a lányok már hazajöttek a koleszból nálunk zajlik az élet...
remélem itt mindenki jol van..sajnos keveset szoktam visszaolvasni...
Drága Évikém!
Végre itt!!!! Nagyon köszönöm a szebbnél szebb képeket és videókat!!!! Egyik szebb mint a másik!
Tudod Te mindíg megnevetetsz!!!!
A leleteim hála az égnek jók lettek minden rendben! Még az agyam is a helyén van képzeld!
Megyünk a Klárival meglátogatjuk Timit a boltban!
Na figyelj! Beszéljünk meg egy találkozót! Tudod nekem mindegy, hogy hol!!!! Annyira szeretnélek már megismerni!
Birigitta hogy van? Suli jól megy Neki? Tudom ez buta kérdés volt. Hogy ne menne jól!!!!!
Puszillak
Gabi
Nos Drágáim! Megvagyok itt-ott néha! Nem hagylak magatokra.Úgy láttam egy rövid ideig,hogy nem nagyon jártok erre,ezért más oldalakon sűrűbben zavartalak benneteket.
Nem lehet engem csak úgy elhagyni,főleg magam nem hagyom el!!Itt a Fórum indító " hölgy!"
Olvasom ám a leveleiteket,csak állandó rohanásba vagyok.Nos nem az oldalak között,hanem az egyéb teendőim között.Eléggé sok dolgom volt az utóbbi időben.Napokig csak délelőtt voltam itthon,vagy késő este.Reggel gép,este gép és akkor amikor haza robogtam.Képzeljétek hogyan futottam a fájós derekammal.Mint az egér láb nélkül.
Be néztem ide és írtam egy-két sort. / tessék visszanézni,Drágáim!/ Nem nagyon reagáltatok, ezért máshol kerestelek benneteket.
Olvastam a Karcsinéni gondját is.Sajnos szegényke eltűnik egy időre és nem tud bekapcsolódni a témában.Őszintén nem is nagyon értem! Mindentől függetlenül amit írtatok az igaz.Itt mindenki ismeri a másik gondját és örömét.Közösen izgulunk egymás egészségéért és dolgaink sikerre viteléért.
Jó magam is rengeteget keresem,már régen nem írt
társainkat.Mindenki maga tudja miért nem tud,vagy akar jelentkezni.
Azzal is egyetértek,hogy mindenkinek a saját dolga az elsődleges,ez így van rendjén.
Azt viszont már nem tudom és nem is akarom megérteni,ha azért rónak meg valakit,mert itt jól
érzi magát és a másiknak az nem tetszik.
Igen! Itt pár nagyon kedves és szeretetere méltó emberke levelezik,bár nem sűrűn,mert azért mi sem lógunk állandóan a Hoxán.
Ettől függetlenül érezzük egymás tiszteletét és szeretetét.
Na most én jövök a nagy kalapáccsal!!!
Gabikám! Mi van azzal a lelettel?
Timikém és Klárikám! Milyen bulira készültök Ti?
Illik ki hagyni " öreg anyátokat" mindenből?
És tessenek megmondani! Engem ki fog meglátogatni,senki???
István! Te is elvesztél nagyon.Remélem nem készített ki a nagy költözés? Készen vagytok már?
Nos kedves kicsike családom,most aztán jól ki kaptatok,ugye? Imádlak Benneteket együtt és külön-külön is!
Mindenkinek sok puszi:Éva /a hölgy,oh yes!/
Köszi Timi!
Tényleg szép lány a keresztlányom és imádom!!!!!
Most már tényleg nyugodtabb vagyok!
15-én vasárnap nyitva vagy?
Puszillak
Gabi
Évikém!
Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karcsi néni!
Merre tüntél el megint? Remélem nem bántottunk meg?
Puszi
Gabi
Gabi!
Nagyon édesek, a keresztlányod is milyen szép, gratulálok!
Jó babázást, és most már engedj le az izgalmak után, és pihenj!
Nagyika!
Most már én is aggódom érted!
Karcsi Néni!
Most meg hová tűntél megint?
Mindenkit szeretettel puszilok, később még benézek!
Jaj, de örülök, tudtam én!
Nézem is, aztán ideengedem a gyerekeket, mert elzavartam őket, kaptak 1 óra szám.gépezést!
Szia Timi!
Voltunk a leletért és hála az égnek minden rendben! Azért ez megnyugtató!
Biztos elfogok menni, mert az anyósomért mindent.
Képzeld a kis drágám elaludt a bevásárlókocsiba! Pedig nem is kelt korán és mi sem voltunk későn a boltba. 11-kor aludt el és nemrég ébredt. Most éppen ebédel! Olyan jóízüen eszik!
Ha gondolod nézd meg a képeimet most tettem fel farsangra készülőst!!!!!!!!
Puszilak
Gabi
Szia Gabika!
Nagyon örülök, és izgatottan várlak benneteket!
Ha jól emlékszem, Klári 15-én ér rá, nekem tul.képpen mindegy, hacsak nem beteg a pici fiam!
Neked is megírom privát, hol van ez az üzlet!
Alig várom, már készítem is Neked a porcelán babákat!
Na, mégsem hétfőn mentek a leletért?
Siess írni, mert izgulok azért, de nem lesz baj!!!
Klári!
Te tényleg sokoldalú vagy. Ilyen dolgokhoz én nem is mernék hozzáfogni. Tuti faltörő kos lennék. Sok-sok lyuk lenne a falban. Úgy nézne ki a lakás mint a sajt!
A kisunokád biztos hamar be fog szokni az oviba. A lányom is így volt a bölcsivel, nem akart hazajönni az első napon és egyből beilleszkedett!!
Aranyszivem!!!!!!!
Már alig várom a holnapi napot, hogy jön a kis drágám!!!!!!
Puszi
Gabi
Sziasztok!
Timi!
Biztos elmegyek! Dunakeszi melyik részén? Mi Újpesten lakunk, így nincs is messze!!!
Én is remélem, hogy nem lesz semmi baj! Majd holnap kiderül! Megyünk a leletért!!!!
Majd megírom az eredményt!
Puszilok Mindenkikt!!!!!!
Szia Klári!
Priviben megírom, nem miattatok privi, mások miatt!
Én nem aggódom Éviért, tudom, sok a dolga, és rengeteg csevegő oldalon ott van, de most már azért jár neki egy dorgálás, hogy felénk sem néz!
Szia Gabi!
Ezzel én is így vagyok, de nekem nem csináltak CT-t, elég, ha ráfogják a vérnyomásomra, annak ellenére, hogy a körz. orvos szerint csak az ő körzetében 40 agytumoros beteget regisztrált, a többi rákbetegségről most nem beszélnék.
Nem lesz semmi baj, akinek eddig drukkoltam, nem lett, biztos veled is így lesz, csak hinni kell!!!
Ha egyszer erre jársz (Dunakeszi) ugorj be a boltba, most sok szép baba van, nem is viszik igazán, csak 1-2 gyűjtő a babát, a bohócok meg a nyakamon maradnak, áll benne a pénzem!
Pussz: T.
Hahó Évike!
Ne csináld, hogy magunkra hagysz! Hiányzol!
Jelentkezz!
Puszillak: Klári
Szia Gabika! Micsoda csoda! Egyszerre fent vagyunk a fórumon. Az apjukom meccset néz, engem egy cseppet sem érdekel. Most enyém a gép. Megleptelek a sokoldalúságommal? Tudod, ha sokadszor kérem, hogy ezt a polcot vagy szárítót vaqy bármit fel kellene tenni és hatástalán, akkor nekifogok magam. És meg tudom csinálni! Igaz, hogy egy-két furó betétet eltörök, vagy esetleg a fünyirót rátolom valami kiálló dologra. Ha szerencsém van, akkor kiveszi a kezemből. Most már csak annyit kell mondanom a páromnak, majd én megcsinálom. És sikitva szalad, hogy megelőzzön. Az is igaz, hogy ő szivesen forgolódik a konyhában, de utána a takarítás rám vár. Ami nagytakarítás. Valamit valamiért. De szivesen nyüzsizik. Most, hogy a rokonaim itt voltak még a szivét is a tálcára tette, olyan készségesen látta el őket. Szoktam mondani neki, hogy mi ketten nagyon jó párost alkotunk. Ha mi összefogunk pikk-pakk megcsinálunk mindent. Hát volt időnk összeszokni. Igazi boldogságom az, hogy a gyerekeink is levették a mintát. Ők is igy csinálják.
Remélem, nem mutat ki semmi komolyat a CT. Várom
az eredményt én is. A legfontosabb, hogy semmid se fájjon. A kisgyerek felügyeletével óriási terhet veszel le a szülők válláról. De neked is ugyanakkora élményt jelent.
Képzeld a fiamék ma elmentek megnézni a kisfiú leendő óvodáját, -majd szeptembertől fog kezdeni- azt mondták nem akart hazajönni. Nagyon tetszett neki a gyerektársaság és a sok játék. Csak később is igy érezze. De ez még odébb van.
Jó estét, szép álmokat kivánok. Puszillak, Klári
Szia Timi! Már én is aggódom Évikéért. Tudom, nem veszett el, mert a képek azért jönnek. De jó lenne már beszélgetni is.
Ird meg, hogy merre van az üzleted, tervezem, hogy ha jobb idő lesz felkerekedek és megleplek.
(Kerekednem már nem nagyon kell, elég kerek lettem.) Izgulok is, mert 15-én kell Vácra mennem, és a tanár úr második szava a jó napot után ...-né, fogyjon le. Olyan ciki, még ha tisztában is vagyok azzal, hogy igaza van. "Én magamat kigúnyolom ..."
Na jó, kicsit lealáztam magam, hátha így könnyebben rászánom magam a fogyózásra. Azt még nem mondom, hogy rászántam, a téma már foglalkoztat. És tudod minden a fejben dől el.
Jó éjszakát, puszi: Klári
Sziasztok!
István!
Látod, nem csak én dicsérlek meg!!!!! Te egy fantasztikus apa, férj és nagypapa vagy! Jól vannak már a betegek?
Timi!
Úgy látom mindenben egyetértünk! Klátka is ugyanezt írta Karcsi néninek!
Most, hogy újra megnéztem a képeket én is elfogadnék egy ilyen babát. Tudod az anyósom imádja őket!
Klárikám!
Új oldaladról ismertelek meg! Te mi mindenhez értessz!!!!!
Tényleg hiányzik Évike!!! Reméljük nincs semmi baj!!
Ma voltam agyi CT-n. Nagyon sokat szédülök, zsibbadnak a végtagjaim és nagyon sokat fáj e fejem. Péntekre ígérték a leletet, de csak hétfőn megyek mert pénteken gyermekfelügyelő leszek! Nem tudják másképp megoldani mert az anyuka és apuka is továbbképzésre megy és kicsit későn végeznek! Persze vihetném magammal de nem szeretek gyereket ilyen helyre vinni.
Mondtam a keresztlányomnak, hogy jobb is ha hétfőn megyek mert addig tuti megtalálják az agyamat!!!
Puszilok Mindenkit!!!!!
Gabi
Szép jó estét!
Meglátod, már csak néhány hónap és mintha mindig itt éltetek volna. Mindig örömmel olvasom, hogy éppen mit főzöl. Jó ha egy férfi is megállja a helyét a konyhában. Az én párom is szivesen tesz-vesz. Szeret alkotni, és kétszer már sütött is. Igaz én is tudom kezelni a fúrógépet, vagy a rönkhasitót. Na jó, csináltam már, de ezek használata nem az én reszortom.
Üdv. Klári
Már megint én írtam utoljára!!!
Fórumindító Hölgyet hiányolom Nagggyon!
Brigiről is nagyon régen hallottam!
Karcsi néni! El ne tűnj megint!
Pussz: T.
Ja, és még annyit, én voltam olyan fórumon, ahol beköszöntem, ismerkedni szerettem volna, és szinte azt kérdezték egymástól kb:
-Ez mi volt, mit keres itt idegen?
-Á, semmi, csak VALAKI beköszönt!
Szó szerint, konkrétan nem szeretném idézni, de valami hasonló volt a szituáció, nagyon rosszul esett. Az meg már szinte természetes, hogy egy csomó fórumon figyelmen kívül hagyja a "megszokott társaság" a hozzászólásodat, mintha ott sem lennél.
Szerintem azt hiszed, mi is így működünk.
Hidd el, nem így van!!!
Szia Karcsi néni!
Ez úgy van, hogy pl. jelentkezett Csörgőkígyó.
Annyit írt, tetszik a fórum, néha feljön.
Köszöntöttük, én kértem, írjon pár sort magáról.
2 nap múlva megint beköszönt, de ennyi, és én még mindig nem tudom, hogy ő egy fiatal hölgy, vagy egy idősebb férfi. Lehet, hogy soha többé nem jön, ki tudja.
Vagy itt volt Kész.
2-szer írt ide, de csakis Nagyikának köszönt be, gratulált az unokájához, ő is lekoccolt, én mégsem felejtettem el, és persze rajtuk kívül még voltak sokan (pl. Te is), akik néha-néha felnéznek, ha visszanézed, mi többször kérdezzük, hogy vagytok, konkrétan Tőled is, aztán vagy jön válasz, vagy nem, általában inkább nem.
Részemről azt a következtetést vonom le, hogy mégsem jött be Neki, Neked ez a fórum.
Látod, Gabika később csatlakozott hozzánk, és ma is itt van, és mi, akik itt vagyunk (remélem, többen is leszünk, pl. Te is), azt hiszem mindenki nevében írhatom, szeretjük egymást, megbeszéljük gondjainkat-bajainkat, talán kicsit "ismerjük" is egymást!
Én örülnék, ha Te is gyakrabban felnéznél, leírnád, mi történik épp veled, hidd el, én is nagyon elfoglalt vagyok, pl. most estem haza 1 órája, és fürdetnem kellene a kisfiam, párom még sehol, de pár mondat heti 1-szer belefér, mert hiányoznak a többiek, hiányoztok.
Ha viszont nem írsz rendszeresen, nem vagy jelen, az kicsit olyan, mintha a falnak beszélnék.
Nézd csak vissza, hányszor kerestünk!!!
Sok puszi, és ne gondolkodj, ne csak szemléld a fórumot, gyere!!!
Drága Karcsi néni!
Igen egy páran beszélgetünk, azokkal az emberekkel akik ide belépnek! Bizony elmondjuk a személyes örömönket-bánatunkat! Ez nagyon jó! Tudod itt már egy kis család alakult ki. Hidd el Téged is nagyon sokat kerestünk és vártunk!!!!!!
De Te nem jöttél!!!!! Szívesen látunk bármikor!!! Téged is meghallgatunk és segítünk ( ha csak jó szóval ) nagyon szívesen!!!!!!!
Szóval várunk szeretettel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teljesen egyetértek Klárival!!!!!!
Puszi
Gabi
Szia Karcsi néni!
Azt mondod, hogy csak két-három ember beszélget egymással saját kis ügyeiről. Neked kis ügyek, mert még nem ismersz minket, de nekünk ez az életünkről szól. Mi sem vagyunk fent egész nap a Hoxan. Néha lelkiismeret furdalásom is van a többiekkel szemben. Ha nincs időm csevegni, akkor is elolvasom a társaim beszélgetését, tudjam, hogy mi történt velük. A fórumunkon semmi sem kötelező. Aki ráér, vagy olyan témával találkozik, amihez hozzá tud és akar szólni, az bejelentkezik. Vannak a fórumunkon olyan- szivemhez közel álló emberek, már úgy is fogalmazhatok, hogy barátaim-, akikkel időnként priviben is beszélünk, olyan személyes témáról, amit nem szivesen tárnánk a nyilvánosság elé. Erre is lehetősége van bárkinek. Én azokkal az emberekkel beszélgetek szívesen, akik megmutatják magukat, valamennyire beengednek az életükbe. Megismerem, igyekszem megértem őket, így lehet mondanivalónk egymásnak. Bármikor szivesen meghallgatok bárkit. Véleményem szerint egy jó fórum kapcsolat úgy tud kialakulni, ha megismerjük egymást és kölcsönösen nyitottak vagyunk egymás felé. Ha a bemutatkozó beszélgetéseinkbe visszaolvasol, -ez a fórum kezdetére nyúlik vissza- megérted miről beszélek.
Drága Karcsi néni. Gyere a fórumunkba -bár voltál itt néhányszor- és beszélgessünk. Engedd, hogy megismerjünk, hogy élsz, mi a fontos neked. Te is kérdezhetsz bármikor és ha úgy érzed, hogy a mi kis ügyeink megérintenek, hozzád is szólhatnak, kapcsolódj be a beszélgetésekbe.
Szeretettel üdvözöllek, Klári
Sziasztok!
Tetszik ez a csevegős témátok, csak egy zavar benne. Általában két-három ember beszélget a saját kis ügyeiről, a másikkal vagy egy újjal nem igazán foglalkoztok. Miért van ez? Talán mert ő nincs fent egész napa Hoxán, vagy mert nem olyan érdekes témát hoz fel ami titeket érdekelne. Neharagudjatok, de szeretném tudni, ez Nálatok hogy működik. köszi
Kitartás István, én már érzem, mindjárt jön a tavasz, amilyen hirtelen esett le ez a hó!
Nekem ma ebben az időben 3 vevőm volt, felkopik az állam!
Gabika!
Én is imádom a gyerekeket, az anyukák, amíg turiznak, addig én foglalkozom a babókkal, van gyereksarok is. Na meg néha kutyusokat is behoznak, annyira jó így, mintha újra lenne kisbabum.
EGÉSZSÉGÜGYILEG MINDENKI RENDBEN VAN? Én megúsztam az influenzát ...eddig...., de megcsókolt az unokaöcsém, aki mára hány és hasmenése is van, nekem most írtó kezd fájni a torkom..remélem, nem vírus!
Jó éjt Nektek! Szeretettel: Timi
Szia Klári!
Örülök, hogy tetszett, mindjárt bemásolom Évinek még egyszer. Nem tudom, a 3/4 órás filmet is beraktam -e, ugyanerről a srácról szól, hogy hogyan él ÖNÁLLÓAN, és tartja el saját magát a saját lakásában, ill. Istentiszteletet tart, nagyon szép az is.
Nos, akkor Évi, ezeket Neked küldöm, másold be, és nézd meg:
Az első film:
A 3/4 órás CSAK hívőknek:
[link] ez is róla szól.
Puszi: T.