Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 70 évesek beszélgessünk! fórum

70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
1297. 2d539db31c (válaszként erre: 1296. - 2d539db31c)
2009. febr. 24. 18:19
Bocsánat, az újult erővel két j-re sikeredett.
1296. 2d539db31c (válaszként erre: 1292. - Alfoldi13)
2009. febr. 24. 18:18

Kedves István! Nemsokára itt a tavasz, és akkor ujjult erővel tudjátok lezárni a költözést.

Jó egészséget, főzőcskézést, rámolást kivánok.

2009. febr. 24. 18:16

Szia Évike! Nincs nap, hogy ne gondoljak rád. Jönnek a szebbnél-szebb küldeményeid. Sokfelé vagy elkötelezve. Megkaptam a meghívót, de úgy érzem, nekem a fórum és a ismerőskereső a megtalált barátokkal, volt kollégákkal kitöltik az időmet. Többet nem akarok vállalni.

Szép estét, jó pihenést kivánok, Klári

1294. 2d539db31c (válaszként erre: 1293. - Sünciné)
2009. febr. 24. 18:11

Szia Gabika!

"Azt írja az újság", hogy már csak néhány napig kell elviselni a telet. Adja Isten, hogy igazuk legyen. Mi is saroktelken lakunk,igaz csak a ház előtt kell ellapátolni, -egyben a szomszéd néninek is megcsinálom-, a másik felén út és parkolók vannak, azt a városgazdálkodás eltakarítja. De az udvaron is van bőven söpörni való.

Ma itt voltak a fiamék a kicsi unokával. Hozták a kutyát is magukkal. A kicsi mindenáron a hátára akart ülni, de nem hagyta. Azt modják, tegnap a szánkót a kutya húzta a kicsivel. Mostanra már nagyon összebarátkoztak, ez nem mindig volt igy. Örülök az újra megtalált rokonoknak. Kár az elmulasztott évekért. De tudod, mi is, ők is rengeteget dolgoztunk, hagytuk, hogy ellaposodjon a kapcsolatunk. Mig anyukám élt, ő szorgalmazta, ő hozott össze egy találkozást. Aztán megint csend volt, majd egy telefon, hogy a testvérük meghalt. A temetésen -mert hát hol találkozik az ember a hozzátartozóival, mint esküvőn vagy temetésen- jöttünk össze. Aztán megint csend. Tegnap az ismerős keresőn megtaláltam a meghalt unokaöcsém gyerekeit is. Úgy döntöttem, átmegyek tyúkanyóba, összekotkodálom a rokonságot. Azt a luxus, hogy évek teljenek el úgy, hogy nem hallunk egymásról, nem engedhetjük meg. Már nincs annyi időnk.

Jó, hogy neked is van kisgyerek a közeledben. Nagy élmény, amikor együtt lehetünk velük. Rengeteg szeretet energiát adnak.

Szép estét kivánok, puszillak: Klári

1293. Sünciné (válaszként erre: 1291. - 2d539db31c)
2009. febr. 24. 14:42

Klárikám!

Nem irigyellek érte!!!

Tudod anyósomék ezért adták el a nagy családi házat. Ráadásul saroktelek volt. Nem fiatalok már. Apósom nem csinált már semmit az utóbbi időben és minden anyósomra maradt! Szegénykém van vagy 35kg. De jó a közérzete és elég sokat is eszik. Ő ilyen fajta sajnos!

Örülök, hogy a hétvégétek jól sikerült.

Az unokahugomal azóta is nap mint nap beszélünk, és már kétszer is találkoztunk. Éppen most írta, hogy állandóan engem emleget a kislánya. Nagyon sokat foglalkozom vele mikor találkozunk és a gyerek megérzi, hogy ki szereti.

Szombaton itt voltak a keresztlányomék - tudod akinek a kisfiára szoktam vigyázni - és amikor a kicsi meglátott az ajtóba a nyakamba ugrott. Ilyet még nem csinált, csak puszit kaptam mindíg. Még a könny is kijött a szememből!!!!!

Timi!

Jól tetted amit a tettél. Lehet, hogy kicsit sok volt a tanulópénz, de legalább megszabadultál tőle!!!

Puszillak Benneteket!!!!!!

Gabi

1292. alfoldi13
2009. febr. 24. 14:22
Hát lassan de már az uj házba is kerülnek helyére a dolgok, paprikáskrumplit föztünk..ma..itt olvad jó lenne már egy kis meleg is ...
1291. 2d539db31c (válaszként erre: 1290. - Sünciné)
2009. febr. 24. 14:06

Szia Gabika! Nagyon kéreti magát a jó idő, esik a hó én pedig lapátolok, söprök. Mikorra befejezem, kezdhetem előlről. Tele a hócipőm vele.

Szép napot, jó egészséget kivánok. Klári

1290. Sünciné
2009. febr. 24. 10:18

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!

Remélem mindenki jól van, ebben a rossz időben.

Puszilok Mindenkit!

Gabi

1289. 82f54af148 (válaszként erre: 1287. - Ae12cc5be5)
2009. febr. 24. 09:43

Drága Timikém! A videókat szívesen és addig küldöm,még nem szólsz,hogy már nem kell több!

Most zavarba vagyok,mert nem tudom melyik oldalon lévő linkről írsz? Kérlek igazíts el.

Sokszor puszillak: Éva

1288. 2d539db31c (válaszként erre: 1287. - Ae12cc5be5)
2009. febr. 23. 20:55

Szia Timike! Már meg is néztem a jelzett linket és tényleg nagyon jónak találtam. Úgy érzem gyakran fogom látogatni.

Köszönöm a gratulációt.

Nocsak milyen "jó lelkü" beosztottad volt! Töröld ki az életedből, a gondolataidból. Fogd fel úgy, hogy tanultál a történtekből. Még ha drága volt is a tanulópénz.

Puszillak: Klári

2009. febr. 23. 18:07

Sziasztok!

Nagyika, köszönöm a szép e-maileket, igazán nagyon szépek.

Azt sajnálom, hogy hiába tettem fel 2-szer is a linket, senki nem írt róla semmit, biztos nem is néztétek meg. Pedig szép nagyon!

Klári!

Örülök, hogy jól sikerült a találkozó, gratulálok a Bajnoknak, és Neked őhozzá, Borcsikát is puszilom!

Most tudtam meg, hogy az eladóhölgy rengeteget jótékonykodott, olcsóbban árult dolgokat, (pl. a pelenkát is olcsóbban adta, darabját 10 ft.-tal, amin nekem 3 ft. hasznom volt. Na de el akarom felejteni, ezentúl jobban figyelek.

Mindenkit szeretettel puszilok: Timi

2009. febr. 22. 17:41
Kedveseim! Mindenkit sok szeretettel puszilok.Jövő héten több időm lesz.
1285. 82f54af148 (válaszként erre: 1281. - Sünciné)
2009. febr. 22. 17:40
Gabikám Drága! Megvagyok,csak rengeteg dolgom akadt az elmúlt héten.Most nem győzöm bepótolni az elmaradásaimat.Millió puszit küldök szeretettel:Éva
2009. febr. 22. 17:31

Drága Évike! Köszönöm a szép diákat, képeket. Nagyon hüséges, kedves barát vagy.

Nektek is jó egészséget kivánok: Klári

1283. 2d539db31c (válaszként erre: 1275. - Ae12cc5be5)
2009. febr. 22. 17:29

Szia Timike! Megvolt a nagy találkozás. Sokat beszélgettünk, sok kérdésünk volt egymáshoz, hiszen annyi minden történt velünk. Késő este mentek el. A testvérem is velünk volt.

Apukámék hatan voltak testvérek, már egyikük sem él. Különösen alakult az életük, a felvidéken éltek, hárman jöttek Magyarországra, hárman Szlovákiában maradtak. Az ottani unoktestvéreim nem is beszélnek magyarul. Valamikor gyerekkoromban találkoztam velük. Egy unokatestvérem Dombóvárom él? vele sohasem találkoztam. A nyolc unokatestvérem közül ez a kettő van, akivel ritkán, de még látjuk egymást, illetve hallunk egymásról. -Az öccsük néhány éve halt meg.-

Borikánknak még mindig bent van a varrat, de szépen gyógyul. Büszkeségem Regina, megyei bajnokságot nyert.

Timike jó döntést hoztál, amikor elbúcsúztál a beosztottadtól. Az olyan embereknek, mint ő máshol van a helyük.

Jó egészséget kivánok, puszi: Klári

1282. 2d539db31c (válaszként erre: 1281. - Sünciné)
2009. febr. 22. 17:08

Szia Gabika! Jól sikerült a találkozás. Arra nem jöttünk rá, hogy miért is volt ez a hosszu kihagyás, de szinte ott folytattuk a beszélgetést, ahol évekkel ezelőtt abbahagytuk.

Az unokahugom több évig élt külföldön, az unokabátyám egyedül él, régen elvált, a fia kicsi korától vele van. Komoly beosztásban és sokat dolgozik. A tesókám is velünk volt.

Ők apai ágról unokatestvéreink. Az édesapám nagyon korán meghalt, a családjukról keveset tudtunk. Most sikerült tőlük olyan kérdésekre is választ kapnunk, ami foglalkoztatott, de már nincs akiktől megkérdezhettük volna. Egyszóval nagyon kellemes, jó hangulatú napot töltöttünk el együtt. Rajtam nem múlik a folytatás.

Örömmel olvasom, hogy ti is tartjátok

a "megtalált" rokonokkal a kapcsolatot. Érdemes tenni érte, hiszen szükségünk van a minket ismerő és szerető hozzátartozóinkra.

Puszillak, Klári

1281. Sünciné (válaszként erre: 1279. - Alfoldi13)
2009. febr. 22. 14:42

Sziasztok!

István!

Remélem nincs komoly baj a kisunokáddal!!!!!! Mi a gond? És a lányod?

Timi!

Végre itt vagy!!!! Örülök Neked! A volt kolléganőd egy ostoba tyúk! Ilyeneket hiresztel. Jobb is hogy megszabadultál Tőle. Annak viszont nagyon örülök, hogy az új kis kolléganő jó választás volt.

Évikém!

Merre vagy?

Klári!

Hogy sikerült a tegnapi nap? Biztos minden rendben volt!!!!!

Puszilok Mindenkit!

Gabi

1280. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1279. - Alfoldi13)
2009. febr. 22. 14:12

Szia!

Mi a baja a kis unokának?

1279. alfoldi13
2009. febr. 22. 08:10
Hát az uj faluba érkeztünk sok hosszú nekiindulással... már madarakat etetjük gyors és jó ebédet fözünk utána pakolni fogunk merts emmi nincs a helyén...csak reménykedni fogunk ,hogy egyszer valamikor a végére fogunk majd érni... Az egyik unokánk korházba az egyik lányunk beteg..szóval a figyelmünk most is sokrétű.. sajnos a bajok nem kerülnek el a lányok is bizony megfázva vannak..kuráljuk...
1278. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1274. - Sünciné)
2009. febr. 21. 13:57

Gabika!

Én múlt éjjel 3 órát aludtam, a cica nem hagyott, és a fiam is rendesen köhögött, már látom, tél végéig 1 hét itthon, 1 hét ovi, pedig most nagyon ott kellene lennem az üzletben, új még a kolleganő, de imádom, nagyon aranyos!

Képzeljétek, egyre több vevő akarja meggyőzni a Kingát, hogy higgye el, én itt alkalmazott vagyok, és a volt eladóhölgy (Kati) a főnököm.

A busás borravalóért mindenkinek úgy tett, mintha ő hozná pl. keddre az ígért cuccokat, ő tenné félre fizetésig a ruhákat, pedig hányszor túrtam órákig a garázst vasárnaponként, hogy pl. egy néninek fehér blúzt találjak 1 zsebbel stb. Most Kingának dícsérik a Katit, mert persze ő sosem kötötte a vevők orrára, hogy nem az ő érdeme, hogy ott van az áru.

Most találtam meg egy kék inget, amit farsangra 3 hétig kerestem a Four Fathers együttesnek, eldugta a pult alá, és jót röhögött rajtam, hogy vasárnap nem a gyerekeimmel vagyok. Na, ez van.

Most bent voltam délig, és nagyon élveztem, hogy végre én is csinálhatom. Tudom, ez hülyén hangzik, de én is be tudtam volna anno ülni, csak nem akartam, hogy pénzügyileg beljebb legyen. Most meg mik derülnek ki, el sem hinnétek, ezért nem is untatok ezzel senkit!

Jó hétvégét!

Puszi: Timi

2009. febr. 21. 13:54
Minden kis család tagomnak kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok szeretettel: Éva
1276. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1273. - Sünciné)
2009. febr. 21. 13:50

Szia Gabika!

Neked is minden jót, szép hétvégét!

1275. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1272. - 2d539db31c)
2009. febr. 21. 13:49

Szia Klári!

Nagyon Kellemes időtöltést a családhoz!

1274. Sünciné
2009. febr. 21. 10:50

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!

Kllárikám!

Te már biztos nagy sütés-főzésben vagy gondolom!

István!

Te mint Úri ember, biztos főzől, pakolászol és gondoskodsz a családodról!

Évi, Timi, Csörgőkígyó!

Ti mi jót csináltok ma? Biztos főzés és a hétvégi teendők!

Elég nagy a csend!

Hozzám jönnek a keresztlányomék délután már régen láttam Őket!

Puszilok Mindenkit!!!!!

Gabi

1273. Sünciné
2009. febr. 20. 20:25

Sziasztok!

Klári!

Érezzétek jól Magatokat! Remélem jól sikerül a találkozás!

Most én is itt vagyok a nővéremnél és itt volt az unokahugom, tudjátok akinek az anyukája nem fogadott szívesen. Mi már nem szeretnénk elszakadni egymástól. Aza baj, hogy a békesség kedvéért nem mondja el az anyukájának. De pici lány úgyis kicsacsogja. Júniusban lesz 2 éves de mindent mond és egésznap az én nevemet mondogatta.

Puszilok Mindenkit!!!!!!

Gabi

2009. febr. 20. 18:25

Jó estét mindenkinek!

Olvasom ám a levelezést, de ritkán jutok a gép elé. Fáj a derekam, csak úgy, egyik napról a másikra. Előzménye nem vol. Szeretném csinálni a dolgom, de nem nagyon megy. Holnap vendégeket várunk, az unokatestvéreim jönnek el hozzánk. Még ennél a háznál nem voltak, pedig már hat éve lakunk itt. Igaz én azt sem tudom ők merre laknak, még egyszer sem voltak náluk, nem hívtak. Utoljára kb. hét éve édesanyám volt, aki megszervezte a találkozást, még a régi házunkba. A találkozás után rövid időn belül meghalt az unokaöcsém. A temetésén találkoztunk ujra, és azóta ujabb évek teltek el, úgy hogy semmit sem tudunk egymásról. A karácsonyi üdvözlésekkor beszéltük meg, mekkorát hibázunk, hogy nem keressük egymást. A testvérem is eljön, lesz egy szép közös napunk. Sok finomsággal készülünk.

Mindenkinek jó hétvégét kivánok, Klári

1271. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1268. - Alfoldi13)
2009. febr. 19. 20:00
Nem baj, csak szép lassan!!!
2009. febr. 19. 19:59

Tegnap küldtem Nektek egy videot, kérlek nézzétek meg, mindenkinek eltörpül a problémája, annyira példaértékű ez a srác:

[link]

1269. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1267. - 82f54af148)
2009. febr. 19. 19:58

Szia Évi!

Hát, látod, ilyen világot érünk. Ma már a 40-esek is veszélyeztetve vannak, hiszen, állandó szorongás, aggodalom az életünk. A sógorom is ezért lett beteg, ez tuti.

Koncentrálj arra, hogy NEM LESZ BAJ! Én most is elmondtam értük egy imát, de este is biztosan imádkozni fogok érte, hiszen minden este ezt teszem mindenkiért, és hiszem, hogy nem lesz baj!!!

Én is pont ilyen vagyok, mint Te. Nem véletlenül viseli meg ennyire a szívemet a sógorom esete, és nem véletlenül alszom csak 3 órát éjjel, mielőtt kirakok egy embert az állásából. Bár nem tudta értékelni (talán most utólag tudja), ezt kellett tennem, engem mégis nagyon megviselt.

Nyugodj meg, Brigire kell gondolnod...és magadra.

1268. alfoldi13
2009. febr. 19. 19:52
eltelt a nap alig haladtunk valamit a kipakolászással...
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook