70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)
Kedveseim! Mindenkit szeretettel ölelek.
Most egy kicsit rossz érzések kerítettek hatalmukban.Tudjátok a Barátaimat,még akkor is ha személyesen nem ismerem,akkor is nagyon szeretem és védem.
Az egyik oldalon megismert Erdészmérnök /42 éves /
hétfőn szívinfarktust kapott.Túl élte,már tegnap Szanatóriumba vitték,de este írt a felesége,hogy újból rosszul lett.Két szép gyermekük van.
A kislány 9 a fiúcska 11 éves.Mélyen érintett nagyon,hogy miért azt ne kérdezzétek én ilyen vagyok.Most azért drukkolok,hogy ne történjen nagy baj abban a kedves kis családban.
Tudom furcsa,de nagyon megtudom szeretni a kedves és rendes embereket,mint benneteket is.
Mindenkinek jó éjszakát kívánok szeretettel: Éva
Sziasztok!
Évikém mi tőrtént? Most olvasgattam vissza!!!!!
Timi!
Örülök, hogy jó az új lányzó. Bizony nagyon kell vigyázni!!!!!
Klári!
Veletek mi újság? Unokák jól vannak?
Csörgőkígyó!
Rólad bizony nem sokat tudunk, tényleg egy pár sort írjál Magadról!!!!!!!
István!
Te egy Úri ember vagy!!!!!
Puszilok Mindenkit!!!!!!!
Gabi
Szia Gabica, örülök, hogy újra itt vagy!
Puszi Neked is: Timi
Sok boldogságot hozzá....csak szépen lassan!
Nekem le kell szoknom a kávéról, mert rendetlenkedik a szívem, a Plusszban jól bedobbant, majdnem elájultam, aztán mindkét lábam lezsibbadt, de hiába voltam vérvételen, EKG-n, minden rendben. Remélem, nem lesz baj.
Ja, csalódást kell okozzak nektek, még mindig dohányzom, amikor letettem, szédültem, és nem mertem vezetni így, pedig muszáj volt.
A boltban az új leányzóval megfogtam az Isten lábát, nagyon jól kijövünk egymással, mivel ezelőtt boltjaik voltak, mindent tud, rengeteget segít nekem, és nagyon lelkes. Örülök, hogy egymásra találtunk!
Nagyika!
Mi történt?
Csörgőkígyó!
Kértem már, írj magadról pár sort, remélem, visszaolvasod!
Klárika!
Minden rendben veletek, gyerekekkel?
Sok puszi: Timi
Sziasztok! Szép Napot Mindenkinek!
Tegnap jöttünk haza, de mire kipakolásztunk, mert ha anyósoméktól jövünk tele a csomagtartó!!!!
Nagyon jó volt!!!!!! Anyósom is olyan boldog ilyenkor, de sajnos mikor jövünk nagyon el van keseredve!!!!
Remélem Mindenki jól van!!!!!!
Puszilok Mindenkit!!!!!
Gabi
Évinek elküldtem egy csodálatos videot, amiből mindenki erőt meríthet.
Aztán azt gondoltam, milyen jó lenne megosztani Mindannyiotokkal.
Szeretettel: Timi
Sziasztok!
Az én napom elég jól telt, de azért fárasztó volt. Legyetek jók, Mindenkinek Jó éjt és sok pusz-pusz!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Timikém én leszek a hét végén! Amit tettlé az pedig éppen időszerű volt.Puszillak: Éva
Sziasztok!
Én is utálom ezt az időt...brrr!
Most gőzerővel bent vagyok egész nap a boltban, mert ma reggel elküdtem a hölgyet, úgyhogy ne számítsatok rám túl gyakran.
Hétvégén jövök, de akkor meg ti nem lesztek!
Múlt éjjel alig aludtam valamit, úgyhogy elteszem magam, jó éjt nektek!
Pussz: Timi
Kedveseim! Mindenkinek nagyon szép napot és még szebb hetet kívánok szeretettel.
Jön lassan a tavasz tessék készülni! Fodrász,kozmetikus,cipő bolt és csinos ruhák!
Az nem baj,ha idősebbek vagyunk,majd ettől megfiatalodunk! Igaz,vagy nem?
Mindenkit sokszor puszilok: Éva
Szia Süncike!
Kösz, hogy rám is gondoltál. Remélem nem csak Valentin napon van jó napunk, hanem egész évben, és mindenkit szeretnek 365 napon keresztül. Kívánok egész hétre kellemes napokat, jó időtöltést és sok bulizást, mert hiszen farsang sem kutya. Puszi Nektek. Csörgőkígyó!
Éeikém Neked külön minden szépet, jót meg amit akarsz, mert szépen összefogod kiscsaládod.
Sziasztok!
Évi!
Örömmel közlöm, most telepítette a párom a kívánt programokat, úgyhogy mindent meg fogok tudni nyitni....remélhetőleg!
Évi!
A levelemben csak azt írtam, de hosszabban, hogy elküldtem a hölgyet, mindent tagadott, még azt is, ami a fülem, szemem előtt történt, ő olyat nem mondott soha stb.
Én hülye adtam neki időt hó végéig, hátha sikerül munkát találnia, most ócsárol minden vevőnek, visszahallom+ az üzletben is alámtesz. Most kezdek tartani attól, hogy esetleg elkeveri, kidobja nekem a fontos iratokat is, azt hiszem, alapot adok még több pletykára, de mihamarabb megválok tőle, még ha nem is ezt ígértem neki. Nem azért hagytam, hogy hó végéig itt legyen, hogy alámtegyen, ahol tud.
Ennyi volt!
Sok szeretettel gondolok Mindenkire, remélem Gabi, neked is jól telt a hétvégéd!
Kedves kis családom! Akit most nem szólítok meg az is érezze,hogy adtam egy finom puszikát az orcájára.
A hüllőktől kissé félek,de Csörgőkígyó rólad szívesen hallanék.Köszöntelek a benézegetők sorában.
Mindenkinek igen kellemes délutánt és pihentető,szép álmokkal tűzdelt éjszakát kívánok szeretettel: Éva
Kedves Klárikám! Köszönöm a szép szavakat.Hidd el nincsen ebben semmi különös,csak csendben kell csinálni a dolgokat.Szépen magamnak beosztom minden nap a teendőket és azokat végre is hajtom.Közben imádom az unokáimat és nagyon szeretem és tisztelem a barátaimat.
A mai nap nekem nagyon rossz! Nem és nem enyhül a fájdalom és az űr egyre nagyobb,de meg kell küzdeni nap mint nap magammal.Eddig még sikeresen harcolok,remélem nem csorbul ki hamar a kardom.
Humor? Valós,vagy kényszerű nem mindegy ugyan,de annak hiányában az ember melankolikus lenne,
legalább is én úgy érzem!Ezért vidítom magam amivel csak tudom.Hidd el Ti itt az interneten sokkal többet segítettetek nekem mint azt gondolnátok.Köszönöm!! Puszillak: Éva
Szia Évike. Veled zárom a sort. Mert azt szeretném, hogy a te neved legyen az első a levek között. Köszönöm a sok szép képet, filmet. Csodálom az aktivitásod. Különösen azt, ahogy a kis életeteket kialakitottátok. Azt, hogy Brigikének meleg otthont teremtettél. Hogy egymásból erőt merítve tudtok átélni embert próbáló, nehéz időszakot. Nem utolsó sorban, hogy a humorod nem veszitetetted el. Nem unatkozol, sürűn élsz. Hogy vagytok, gyógyulgattok?
Nagyon szép napot, jó pihenést kivánok, Klári
Szia István! Ne legyenek kétségeid gyerek neveléssel kapcsolatban. Te már bizonyítottál. Gyerekeid megállják a helyüket az életben. A kamaszokkal tényleg nehéz a dolgunk. Nem kivánom vissze azokat az időket. De emberek lettek! Nem akart a fiam akkor tanulni, amikor módja lett volna rá. És tanult felnőtt fejjel, gyerekek mellett, mert akkor érett meg, akkor jött rá, hogy szüksége van a tudásra. Sokkal könnyebb dolga lett volna anyával-apával a háta mögött. Ő a nehezebb utat választotta. Igí jobban értékeli a diplomáját, a megszerzett tudást, mert keményen megdolgozott érte. Most, amikor ő is kiskamaszokat nevel, látja mekkora felelősség, mekkora szeretet kell, hogy terelgesse őket. És nagyszerüen teszik a dolgukat.
Szép napot, jó főzőcskézést kivánok, Klári
Szia Timike! Úgy sajnálom, hogy nem tudtad elküldeni a levelet. Ugye megpróbálod, ha lesz egy kis időd?
Mi a Valentin napot nem tartjuk. A szeretet nélküle is jelen van a mindennapjainkban. Tegnap a páromtól egy csokor vörös rózsát kaptam. Amikor megkérdeztem tőle, hogy Valentin napra kapom- e, azt mondta, azért adja mert szeret. De a virág nálunk gyakori, tényleg hoz minden körités nélkül. Volt, hogy a lányok megkérdezték, talán lemaradtak valamiről, ünnep van. Miért a virág? Ő mosolyogva mondja nekik, szeretetből.
Jó pihenés, szép napot kivánok, Klári
Szia Gabika!
Jó feltöltődés kivánok neked. Ne feledd, most éled életed egyik legboldogabb időszakát. Na jó, majd az unoka teszi fel a koronát. Jó olvasni, hogy mennyire szeretitek egymást a lányoddal, testvéreddel. Mi is igy éltünk, édesanyánk volt a biztos pont. Nagyon hiányzik. A gyerekeinkkel szoros a kapcsolatunk, rendszeresen találkozunk. De azt is tudomásul kell vennünk, hogy kevés szabadidővel gazdálkodnak. Nekem a menyeim jelntik a plusz szeretetet. Anitával, aki még otthon van a babával, -sajnos már nem sokáig- sokat vagyunk együtt. Neki én olyan anyapótló is vagyok. Szivesen vagyok velük, és úgy érzem ők is velem.
Jó pihenést, sok boldogságot kivánok: Klári
Jó reggelt, most csak beugrok, nem olvasok, de gondoltam rátok...szeretettel.
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, SZERETETBEN GAZDAG VALENTIN NAPOT KÍVÁNOK (NÁLUNK EZ NEM CSAK A SZERELEM NAPJA)
Puszillak benneteket: Timi
Szép jóreggelt Mindenknek!
István! Még Te mondod, hogy nem vagy tökéletes!
Nemsokára indulunk, még gondoltam beköszönök!
Évi, Klári, Timi, István, Csörgőkígyó!
Vigyázzatok Magatokra!!!!!!
Puszilok Mindenkit!
Gabi
István!
Aki felnevelt ennyi gyermeket tisztességgel, becsülettel az előtt le a kalappal!!!!!!
Mindenkinek vannak hibái, aki azt mondja, hogy nincs az hazudik!!!!!!