Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 70 évesek beszélgessünk! fórum

70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
1387. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1384. - Sünciné)
2009. márc. 14. 19:55

Gabika gyógyulgass, ha mégsem jönne össze a hétfő, bármikor örülök majd Neked, és Klári sem lakik messze, biztos össze tudjuk még hozni, de nem akarok Klári nevében ajánlkozni!

Azért remélem, hétfőig meggyógyulsz!

Puszi: Timi

1386. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1385. - 2d539db31c)
2009. márc. 14. 19:52

Szia Klári!

Nagyon nehéz dolgok ezek, főleg váratlanul...őszinte részvétem!

1385. 2d539db31c (válaszként erre: 1383. - Ae12cc5be5)
2009. márc. 14. 15:23

Szia Timike! Azért tettem fel a képet, hogy megismerj, ha betoppanok. Remélem hétfőn is ilyen szép idő lesz.

Gabika! Ne hagyj cserben! Számítok rád.

Nagyon szépen indult a napunk, reggel mind a két gyerekünkhöz elmentünk. Jó kedvűek, vidámak volunk. Délben jött egy szomrú telefon. A legjobb barátunk ma reggel meghalt. A barátságunk a hetvenes években indult, hetente találkoztunk. Teljesen letaglózott a hír. Temetést intézni csak a jövő héten tud a család.

Puszi mindenkinek, Klári

1384. Sünciné
2009. márc. 14. 11:37

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!

Én rendesen lebetegedtem! Nagyon meg vagyok fázva köhögök és ráadásul szédülök is. De ez még nem elég ráment a gyomromra!

Remélem hétfőig rendbejövök!

Puszilok Mindenkit!!!!!!!!!

Gabi

2009. márc. 13. 17:35

Klári!

A jobb oldali lány a képen nagyon hasonlít a Kőbán Ritára (de lehet, hogy csak ezen a képen!)

Szépek vagytok!

1382. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1379. - 82f54af148)
2009. márc. 13. 17:33

Na, ez aranyos volt!

A péntek 13 az én napom, de a boltban a Kinga nagyon fél tőle.

Reggel majdnem hazaküldtem, mert először elrontotta a pénztárgép fiókját, a páromat kellett hívni, hogy megcsinálja, majd nem működött a digitális mérleg, egyszerűen lefagyott.

Azt mondta, a szomszéd újságosnál múlt héten 2-szer volt fénymásolni, mindkétszer elromlott a gép, meg is kérték, hogy inkább én menjek legközelebb, ő meg ha lehet, kerülje el az üzletet. El kellett mennem valahová, mondtam neki, fel ne vegye a konvektort amíg vissza nem jövök, mert leég az üzlet.

De amúgy nagyon aranyos, szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam, nagyon igyekszik, mindenben próbál nekem segíteni, az üzletet úgy irányítja, mintha a sajátja lenne, és ez nekem jó!

Kedden végre hazajön a sógorom, nővérem már nagyon fáradt, folyamatosan a kórház és a munkahelye között ingázik, a hétvégét bent tölti.

Hogy most mi lesz, nem tudjuk, reméljük, nem lesz baj a nyomáscsökkentők nélkül!

Puszi Nektek: Timi

1381. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1377. - Sünciné)
2009. márc. 13. 17:23

Sziasztok!

Szerintem nem is kérdés, hogy megbántottuk -e, nem vagyunk mi olyanok.

Én tudom, hogy be fog majd nézni, és újfent leszúr minket, hogy csak egymással vagyunk elfoglalva. Pedig nem bánnám, ha megismerhetnénk őt is egy kicsit.

Szia Csörgőkígyó!

Klári, Gabi!

Nagyon várom a hétfőt, remélem, ide fogtok találni!

1380. Sünciné (válaszként erre: 1379. - 82f54af148)
2009. márc. 13. 16:32

Drága Évi és Brigitta!

Hát most olyan jót nevettem!!!! El sem hiszitek!!! Brigi! A Te Nagymamád egy FANTASZTIKUS, SZUPERNAGYI!!!! Persze gondolom Neked ezt nem kell mondanom!!!

Évikém tényleg jól megnevetettél!!!

A lányom is mindíg kérdez Benneteket! Én pedig olyan örömmel mesélek Rólatok!

Most egy kicsit beteg vagyok. Láz, nátha, köhögés. De nem adom fel!!!!!!!!!!

Puszilok Mindenkit!!!!!!!

Gabi

2009. márc. 13. 15:42

Gabikám! Nem kell forszírozni,nem lehet tudni milyen gondja van szegénykének.Én most írok Neki egy E-mailt,hátha válaszol.

Én küldtem részére egy pár szép videót,de nem fogadottal visszajött.

Különben hogy érzitek magatokat a nagy találka előtt?

Klárikám,Timikém,Gabikám és István! /Hú,de nagy családom van:))/ Vigyázzatok magatokra ebben a vacak időben.Itt majd egész nap zuhogott a hó,elég

hűvös is van.Péntek 13 ez az én napom,egész délelőtt takarítottam.Utána fejest ugrottam a zuhany kabinba,lemostam a takarítás "porát" és megmostam a hajam is,na csak képzeljétek el,

milyen pedáns csajszi vagyok? No és ekkor ütött be a baj.Nem a 13.-ka,hanem a nagy eszem.

A hajszárítót úgy tettem le a törülközőre,hogy a ventilátor része takarva volt.No-ná,hogy leégett.

Most kissé nedves hajjal írom Nektek a levelem.

Nem mintha nem lenne még két hajszárító,de mérges vagyok magamra és azért se szárítom meg.Nos mit szóltok a mai durcásságomhoz?

Persze ez nem így működik azért,csak egy kicsit jólesett butáskodni.Puszilok mindenkit: Éva

1378. 82f54af148 (válaszként erre: 1376. - E0f56cc971)
2009. márc. 13. 15:27
Várunk kedves " Csörgő kígyó" Néha sziszegjél be hozzánk.Puszillak: Éva
1377. Sünciné
2009. márc. 12. 20:13

Sziasztok!

Végre itt vagy csörgőkígyó! Már többször hiányoltunk!

Ha majd lesz időd írjál Magadról!

Klári, Évi, Timi, István!

Belenézegetek néhány fórumba és olvastam karcsinéni beírásait! Szerintem nem bántottuk meg semmivel! Mi az oka, hogy nem néz be hozzánk?

Puszi Mindenkinek!

2009. márc. 12. 19:25

Sziasztok!

Kicsit "becsörgőztem" hozzátok. remélem jól vagytok. Lassan lesz időm ide is többet kuszni-mászni. Vigy. magatokra, puszi

2009. márc. 12. 17:21
Mindenkinek kellemes pihenést és szép álmokat kívánok.Szeretettel: Éva
2009. márc. 12. 17:07

Sziasztok!

Beugrottam egy puszira: Cupp-Cupp!!!

1373. Sünciné
2009. márc. 12. 10:53

Sziasztok!

Mindenkit puszilok!!!!!!!!

Délután gyermekfelügyelő leszek! Már alig várom!!!

Gabi

1372. 2d539db31c (válaszként erre: 1371. - Sünciné)
2009. márc. 11. 21:48

Szia! Jól vagyunk. Kúráld magad.

Puszi, Klári

1371. Sünciné
2009. márc. 11. 12:21

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!

Remélem jól vagytok én most benyaltam valamit, de nem igazán akar kitőrni rajtam!

Puszi Mindenkinek!

Gabi

2009. márc. 11. 12:07
Puszilok mindenkit sok szeretettel: Éva
1369. 2d539db31c (válaszként erre: 1359. - 82f54af148)
2009. márc. 10. 21:20

Szia Évike! Egyéb elfoglaltságok miatt nem látogattam a fórumra, de változatlan szeretettel gondoltam rátok. Tudod a hétvége már csak ilyen.

Szombatra tudtunk megszervezni egy ünnepi ebédet a családdal. Sokan vagyunk és egyre több elfoglaltságuk van nekik is. Már komoly szervezést igényel.

Egy képet tettem fel, ennyire futotta az időmből.

Sok puszit küldök nektek, Klári

1368. 2d539db31c (válaszként erre: 1361. - Ae12cc5be5)
2009. márc. 10. 21:04

Szia Timike! Kicsit irigyellek a túrásért. Lehet ám jó leleteket találni. Aktiv koromban, a munkahelyem mellett volt egy kincses bánya, imádtunk a kolléganőkkel bejárni. Előfordul, hogy mi bontottuk a zsákot. Soha olyan szaporán nem járt a kezünk, mint akkor. De szép időszak volt!

Izgalommal és várakozással számolom a napokat.

Puszillak, Klári

1367. 2d539db31c (válaszként erre: 1363. - Sünciné)
2009. márc. 10. 20:52

Szia Gabika! Itt vagyok! Hét végén a gyerekeket hívtuk meg ebédre. Együtt volt a nagy család. Tegnap megpróbáltam utól érni magam. A mai napon is pörögtem, délelőtt váratlan vendégem volt, délután pedig a gyerekekhez mentem lángosozni. Felhivott a menyem, hogy éppen lángost süt, ha van kedvem, szivesen lát. Kedvem pedig volt, mint mindig. Tőlük a laborleletéért mentem el, majd vásárolni. Gyorsan vacsorát készitettem, majd mielőtt leültünk vacsizni, csöngetett a szomszédasszonyom, hogy menjek már át, hetek óta nem találkoztunk. Napok óta nem kapcsoltam be a gépet. 18 levél várt. Szóval zajlik az élet. Várom a 16-át, de már várják az ismerőseim is, hiszen sokat beszélek róla, rólatok.

Jó estét, szép álmokat kivánok, Klári

1366. alfoldi13
2009. márc. 10. 14:13
akkor buktál és nem nyertél rajta nekem is van gondoltam ,hogy egye a fene benne hát eszi is.. remélem az idő haladtával valamelyest vissza áll a régi rend mert különben nem fogják tudni eladni a következőt...nem tudom mit kéne tenni
1365. Sünciné
2009. márc. 10. 12:46

Betteük az anyósoméktól kapott pénzt ingatlan alapú befektetésre! A szerződés alapján bármikor kivehetjük. Mi most kiakartuk venni de közőlték velünk, hogy szerződésmódosítás tőrtént az OTP részéről ( novemberben ) és így csak a bejelentéstől számított 90 munkanapon belűl vehetjük ki. Erről semmiféle értesítést nem kaptunk, mi utána néztünk és sajnos nem tudunk mit csinálni. Megteheti az OTP!!!!

Ez van István!

A kis emberrel bármit meglehet csinálni!

1364. alfoldi13
2009. márc. 10. 12:09
mi az a 90 nap
1363. Sünciné
2009. márc. 10. 12:06

Sziasztok!

Nagyon nagy a csend!

Klárikám!

Rég nem hallottam Rólad!

Mi most kicsit bosszankodunk a pénzünk miatt! De hát nem tududnk mit tenni! 90 munkanap! Ki kell várni. Sajnos az OTP módosíthatja a szerződést!

Bezzeg mikor betettük 2 perc alatt kész volt minden papír!

Ez van!

Szép napot Mindenkinek!!!!!!!!

Puszi

Gabi

MÁRCIUS 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1362. alfoldi13
2009. márc. 9. 13:54
remélem belenéztetek a naplómba mert egy két gyereket megnagyítottam.. ,végre tavasz van.. bujnak a virágok..rengeteg lenne a dolog ,de jol megfáztam...
2009. márc. 9. 13:50

Sziasztok!

Nagyon szép napot mindenkinek!

Sokat gondolok Rátok...megyek túrni..csak feljöttem enni, gondoltam, beköszönök!!!

16.-a!!!!!!

1360. Sünciné
2009. márc. 9. 10:10

Szép jó reggelt és szép napot Mindenkinek!

Bocsánat, hogy nem jöttem de szombaton a keresztlányoméknál voltunk, tegnap pedig szabadnapos volt a férjem és kicsit csavarogtunk!

Remélem jól van mindenki!

Puszi

Gabi

2009. márc. 9. 08:57

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!

Mi van Veletek? Két napja senki sem volt itt,hogy meglátogasson.Ettől függetlenül szeretettel gondolok

Rátok és sok puszit küldök: Éva

2009. márc. 7. 17:49

Drága kis családom! Hát egy valamivel többen lettünk.Az én Drága Timikém egyem a szívét már annak is köszön.Szóval "feltörtem,mint a huszár.../

Viccet félre téve!Legyetek nagyon jók,vagy rosszak? Nos ezt Rátok bízom:))

Nagyon szép vasárnapot és még szebb álmokat.

Mindenki azzal álmodjon akit a legjobban szeret.

Puszi mindenkinek: Éva

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook