70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)
Drága Évikém!
Nálunk is süt nap! Ettől sokkal jobb a kedvem! A fakanál már kezemben, mert vendégeket várok. Jön a keresztpapám ( persze a felesége nem tudja ) tudod akiknél voltam és kicsit csalódtam! A kép ami a profilomon van és rá van írva, hogy keresztpapám ne tévesszen meg nem Róla van szó, csak én Őt is keresztpapámként szeretem. Tudod az én keresztmamám anyukám huga a keresztpapám pedig anyukám öccse. Így van nekem két keresztpapám!!!!
Egyébként húslevel lesz és bakonyi borda!
Puszillak Benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabi
Ja és a képeknek, videóknak mindíg örülök, eszedbe se jusson, hogy zavarna sőőőőőőőőőt.....
Mindenkit szeretettel puszilok!Süt a nap! legalább is Debrecenben.Tessék mosolyogni,fakanalt és a gondot letenni és egy nagyot sétálni.Ennek akadálya esetében az ablakot kitárni és egy nagyot szippantani a friss levegőből.Tíz percet pihenni és
újult erővel,jó kedvel folytatni a tevékenységet.
Vigyázzatok magatokra,ne idegeskedjetek és ne hajtsátok magatokat túl.Az élet nem roham pálya,
erre mindig gondoljatok!Sok szeretettel: Éva
Sziasztok!
Nekem elég komoly problémáim akadtak az üzlettel kapcsolatos, de amíg nem egészségügyi, addig nincs gond, csak időigényes, na és persze idegeskedem, de ne aggódjatok, nem fogok felrobbanni!
Péntekig igyekszem benézni, sajna rengeteg dolog összejött megint, de visszaolvasás nélkül nem szeretk...csak ilyen beköszönök valamit írni!
Remélem jól vagytok, puszi mindenkinek, majd jövök!
T.
Lányok! István!
Merre vagytok? Nagyon nagy a csend!!!!!!!
Puszilok Mindenkit!!!!!!
Gabi
Sziasztok!
Nagyon nagy a csend!
Timi, Klári!
Hol vagytok? Rég nem hallottunk Rólatok! Remélem nincs semmi baj!!!!
Puszilok Mindenkit!
Gabi
Évikém!
Ez bizony így van! Mindíg itt jár a fejemben, ha olyat főzök amit Ő is nagyon szeretett, még amikor takarítok akkor is, mert nagyon tiszta Asszony volt. Mikor látom a lányom, mert imádta Őt, mikor mosok mert mindenre Ő tanított meg! Ezért nagyon hálás vagyok Neki.
Minden este úgy fekszem le, hogy megpuszilom a fényképét!
Éppen a múlt héten, mikor itt volt a lányom elővettük a fényképeket és elkezdett sírni. Egymás mellé tette Édesanyám első esküvői képét és az enyémet. Csak annyit tudott mondani Édesanyám!!!!! És már jöttek a könnyek. Akkor fedeztem fel, hogy teljesen egyformák vagyunk!!!!
Köszönöm a sok jó szót!!!!!!!!!!!!!!!
Így van egy ÉDESANYÁT senki sem pótolhat!!!!!!!!!
Puszilok Mindenkit
Gabi
én vagyok kinek nem kell gondolkodnom mindig tudok miről irni most az ujházhoz közelebb viszem a sulikban a gyerekeket... szóval iskola cserék lesznek...többnél most jol mennek a sulik nincs gond... az unokám a legnagyobb itt van velem jol köhög... az idő nagyon rossz lett szél hó...
A héten kati csak két nap megy és utána szabadságon lesz és pakolunk tovább...ma én fözök .. én fözök ma szeretek főzni jó láttni hogy esznek...
Drága Klárikám,Gabikám,Timike és István, természetesen Erzsike is,ha bekukkantasz hozzánk!
Gondoljatok néha a Hoxára,egy percre nézzetek be,hogy megmaradjon a barátságunk kiinduló pontja.
Véleményem és érzésem szerint itt ismertük és szerettük meg egymást.Emlékszem milyen boldog voltam,amikor látta,hogy egy olyan kis család jött össze,melynek minden tagja szeretettel van a másik iránt.
Ez most nem záró,vagy búcsú mondat,hanem buzdítás egy-két mondat megírására.
Nagyon sok szeretettel puszilok mindenkit: Éva
Drága Gabikám!Együtt érzek Veled.Mindenki azt mondja,hogy ilyen esetekben az idő megold mindent,sajnos ezt tapasztalatból tudom,hogy nem így van!
Édesanyád nagyon fiatalon ment el és ez dupla fájdalom.Tudom,mert én 23 éves voltam amikor Édes 53 évesen elment.Mai napig,szinte minden este úgy alszom el,hogy gondolatban Vele vagyok és Drága jó Párommal.Az utóbbi,még nem régen történt.
Egyszerűen számomra feldolgozhatatlan a Drága Párom elvesztése.
Édes pedig minden este velem van,minden dologról és tettemről az eszembe jut.
Ezért nem írok most Neked olyat,hogy majd " az idő.....!" mert sajnos nem így van! Nálam legalábbis nem!Párom esetében mennél több idő múlik el annál jobban hiányzik.A fájdalom is csak nő.Édesnél az a nagy űr és fájdalom ugyan tompult,mivel 1961-ben hagyott el,de semmi nem pótolja.
Kívánok Neked azért megnyugvást és gondolj arra,hogy emlékeidben mindig Veled lesz.Nagyon sok szeretettel puszillak Kedvesem: Éva
Bocsánat, hogy ma csendben vagyok!
Ma lenne ÉDESANYÁM 64 éves!
Szomorkodom és sírok!
Már több mint 16 éve elment de Őt soha nem lehet elfelejteni!
Puszi!
Gabi
Kedves kis "Családom" Végre megint megjöttetek!
Mi még kicsit " kényeskedünk" Én át mentem
"hujjó-góba" már csak a botos táncot kell megtanulnom.Ahányszor megmozdulok,mindig azt mondom " huj" nem juj!Az olyan közismert lenne,
szeretek különcködni.Azóta az unokám csak "Huj nagyinak" hív.
Brigitta sajnos még mindig köhög és az arc ürege sem tisztul,szerintem.
Infrázzuk,ahogyan az orvos előírta,de nem indult el a váladék.Hétfőn már engedik iskolába,nem tudom nem lesz-é gond belőle.
Annak kifejezetten örülök,hogy örömet tudok szerezni Nektek a képekkel és videókkal!
Vigyázzatok magatokra,mert állítólag most az idő enyhülésével jön a vírus.
Mindenkit,kivétel nélkül sok-sok szeretettel puszilok: Éva
Sziasztok!
Klárikám!
A vejem az RTL klub-nál dolgozik mint grafikus! Ő csinálja a híradóhoz, fókuszhoz, XXI. szádhoz a táblázatokat, grafikákat és animációkat! Tényleg nagyon megbecsülik!
A párom amióta kinevezték sokkal többet dolgozik! Ez van! Szereti a munkáját és meg is becsüli. Tudod Ő sem ugrálhat persze nem is akar. csak egy dolog miatt morgok vele. Állandóan azt mondogatja, hogy lelkiismeret furdalása van, hogy nem csinál itthon semmit. Mondtam is Neki, hogy szép is lenne, hogy itthon vagyok egésznap és Ő mosna, főzne meg takarítana. Egy dolgot viszont megtíltott az ablakpucolást. Tudod amióta a fülemet és a gerincemet műtötték elég szédülős vagyok és gyakran egyensúlyzavarom van! De ezt az egyet meghagyom Neki. Mondjuk utálok is ablakot pucolni!!!!!!!!!!!
Évikém!
Rég nem hallottam Rólatok! Jobban vagytok?
Timi! István!
Ti is elég csendben vagytok! Tudom sok dolgotok és ezt meg is értem!
Vigyázzatok Magatokra!
Puszilok Mindenkit!!!!!
Gabi
Szia Gabika! Törjük meg a csendet. Irod, hogy sokat dolgozik a párod, kevés idő tudtok együtt tölteni. Ez sajnos ismerős. Nálunk ugyanez a helyzet. De örülni kell, mert van hol dolgozniuk, van munkájuk, feladatuk. Minden esetre, használjátok ki közös programokkal a szabadidőt.
Vejed mit dolgozik. Erről még nem beszéltünk. Jó, ha elismerik az ember munkáját és magát az embert. Az már kevésbé, hogy csökken a fizetése.
Évike engem is ellát szép képekkel.
Szép hétvégét, jó pihenést kivánok. Klári
Sziasztok!
Klárikám!
Tényleg nagy csend volt ma ia! Köszönjük jól vagyunk! Csak szegény férjem dolgozik rengeteget. A héten csak egy szabadnapja volt csütörtökön a következő pedig jövőhét kedden lesz! Na nem baj jövőhéten szombaton megyünk imádott anyósomékhoz Miskolcra és majd csak szerdán jövünk haza. Ott aztán csak pihenni lehet!!!
A lányom vőlegényééknél is volt körömrágás mert gyűlés volt a megszorítások miatt! Szerencsére a munkahelye maradt de a fizetéseket csökkentették 10%-kal. Mondjuk nagyon jó munkaerő. A Szellő István Erős Antónia páros csak Vele szeret dolgozni. Persze a többiek is örülnek ha Ő van! Büszke vagyok Rá!
Évike nagyon szép képeket küld nem tudok betellni velük!
Vigyázzatok Magatokra!
Millió puszi
Gabi
Drága Gabika! Régen beszéltünk. Hogy vagytok? Hogy van a család? El voltam foglalva, ritkán tudtam benézni. Azért igyekszem visszaolvasni. Bár az igazat megvallva, nem nagyon maradtam le, meglepő a csend. Évikénk küldi a szebbnél szebb képeket, amit itt is köszönök neki.
István, a pici babátok is gyönyörű. Jó egészséget, sok boldogságot és még több erőt kivánok nektek.
Adrinak és a kismamának mielőbbi gyógyulást.
Évike! Hahó. Hogy vagytok? Irj!
Drága Timike! Titeket is próbára tesz az élet.
De tudod, erősek vagyunk, sohasem adjuk fel.
A gyerekeidnek is mostanában van a farsangi buli?
A unokáinknak ma van. Az anyuka a Borcsával otthon maradt. A fiam a "bálpapa" gofrit süt a gyerekeknek az iskolában. Otthon kipróbálták, igazán finom lett. Bori nagyon jól tűrte a megpróbáltatást. Nagyon büszke vagyok rá. Vittünk a kis hősünknek egy szép fehér plüss macit. Jövő héten együtt leszünk. Benike -a legkisebb- a hisztis korszakát éli, döbbenet, hogy mit produkál. Van tippetek, mit lehet ilyenkor csinálni?
Üdvözlet, és puszi mindenkinek: Klári
Igen, ha lemaradtál, gratuláltam is, amikor írtad, de még egyszer GRATULÁLOKKKK!!!
Azt az esetet meg felejtsétek el, engem folyamatosan lenyúl az alkalmazott hölgy, és elégedetlen állandóan, azt hiszem, meg is válok tőle, mert a kérésem ellenére most eladta az üzlet díszeit is, 2 amerikai zászlót, az egyiket 50 ft.-ért, a másikat 70.-ért (ÁLLÍTÓLAG), mondván, hogy mindent a vevőért.
Pedig az első után is megkértem, a másikat lehetőleg már ne bántsa. Mintha a falnak beszélnék, az üzlet tiszta kosz, pedig alig van vevő, bőven lenne ideje. Na, a többit el sem mesélem, hányszor, és hogy aláz meg engem a vevők előtt, nyilván állandóan panaszkodik rám a hátam mögött. Na mindegy, most már elegem van belőle, ha nem értékeli, hogy van munkája, majd fogja valahol 3 műszakban.
Szia Timi!
Sajnos nagyon nagy gondok vannak az eü. rendszerrel. Én már tapasztaltam!!!! Gondolom Te is! Amit a múltkor írtál azon nagyon felháborodtam!! Ilyet tenni egy beteggel!!!!
Sajnos ki kellett fizetnie méghozzá az elemelt pénz 66%-át Neki a maradék 33%-ot pedig a kolléganőjének. Pedig a lányom bennt sem volt az üzletbe, mert éppen a mosdóban volt, de azért kellett Neki fizetni a többet mert Ő a vezető. Az első részlet ( engedélyezték Neki 3 havi részletre ) levonták a fennmaradó összeget pedig mi odaadtuk, hogy rendezze le. A férjem mondta, hogy ennyivel is segítsük Őket!!! Olyan vele mintha az édeslánya lenne!!!! A főnökségnek is és nekem is gyanús a kolléganő de sajnos nincs bizonyíték!
Biztos hallottad a nagy hírt! Menyasszony lett karácsonykor!!!!!!! Jövőre esküvő!!!!!!!!!
Puszillak, vigyázz Magadra!!!!!!!
Gabi
Szia Gabika!
Boldognak tűnsz, nem is szívesen idegesítelek a kérdéssel, hogy mi lett a pénzzel, ki kell fizetnie a lányodnak?
Mi jól vagyunk, csak a magyaro.-i eü. rendszer okoz némi bosszúságot, de már napi szinten. Ez legyen a legnagyobb problémánk!
Puszi: Timi
Sziasztok!
Timi, Klári!
De jó hallani már Rólatok! Remélem jól vagytok!!!!
Évikém!
Köszönöm a sok szép képet amit küldtél. Nem tudok betellni velük!!!!!
Jobban vagytok már? Remélem igen!!!!!
István!
Gyönyörű ifjú unokád jól van? Jó baba?
Én most értem haza a lányoméktól, mert ma mindketten dolgoznak és jöttek a kéményseprők, aztán én vártam őket.
Vigyázzatok Magatokra!!!!!!!!
Puszilok Mindenkit!!!!
Gabi
Köszönöm, ugyanezt kívánom Neked, és itt mindenkinek!
Sok puszi: Timi
Szia Timike! Már vártam a jelentkezésed.
Köszönöm, amit a gyerekekről irsz.
Jó egészséget kivánok neked és a családodnak.
Puszillak: Klári
Szép napot.
Évike drága. Most nyitottam meg az e-malilt, jönnek a küdemények.
Hogy vagytok, hogy van a kisunokád? Hogy vagy Te?
Szomorkás ez az esős idő. Kimenni sincs kedvem. Megnézem a leveleket és gyorsan főzök valami finomat.
Puszilak, Klári
Hát, sajnálatosak ezek a téli betegségek, járványok.
Türelem az ügyintézéshez!
Nagyika, neked hogy van a Brigi?
Mindjárt megnézem az e-mailt!
Timikém! A gép mindig vissza jelzi,hogy nem kapod meg a küldeményeimet,mert nem jó az E-mail cím.Lehetséges? Néha elmegy ugyan.Írd meg Nekem az
evikma......Puszillak: Éva