Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 70 évesek beszélgessünk! fórum

70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
1177. alfoldi13
2009. febr. 4. 09:04
Adri jol megfázott erősen köhög csak akor viszem majd haza ha jobban sokkal jobban lesz persze menni akar babához anyukájához ,de hát ez van... pár nap jobb idő lesz talán...vasárnapig... ma Budapest a program az intéznivalok...
2009. febr. 4. 08:05

Klári!

Nem győzöm csodálni ezt a sok gyerkőcöt. Mind külön külön annyira szép!

Az első képen elöl álló kisfiú unokád, kiköpött a fiam. (persze csak ezen a képen).

Puszi Neked is, az egészség a lényeg!

Gabika!

Örülök, hogy rólad is olvastam! Puszi: T.

2009. febr. 4. 08:01

Jó reggelt Mindenkinek!

Én sem tűntem el, csak iszonyat zűrös napok állnak mögöttem!

Nagyika! Remélem, Brigi jobban van már!

István! Leld sok sok örömödet az új jövevényben is, tényleg nagyon szép baba!

Most pedig irány a kávéfőző!

Szép napot Nektek: Timi

2009. febr. 3. 17:46

Szép estét mindenkinek!

Nem tüntem el, csak sok elfoglaltság akadt.

Hétvégén temetésen voltunk. Este pedig a nagylányunk születésnapját ünnepeltük.

Rohannak a napok. Egyszerűen nehéz beosztani az időt. Ma délelőtt mostam, főztem, délután a gyerekekhez mentem el. Egészségileg mindenki rendben van.

Hogy vagytok, tényleg nagy a csend.

Üdvözlet: Klári

1173. alfoldi13
2009. febr. 2. 13:22
én ugy látom mindenkinek sok itt a dolga pár perce sincs a netezéshez... az is igaz a helyzet nem szivderítő sehol... annak ellenérte ,hogy most mindent átalakitunk az árak egyszerre mikor érzékelik ,hogy 300 eu ból vásárolunk kint bizony kétszámjegyüt ugranak majd ujra...
1172. 82f54af148 (válaszként erre: 1170. - 82f54af148)
2009. febr. 2. 12:01

Kedveseim! Mi van Veletek?? három napja csendben vagytok! Csak egy legény van a gáton.

Puszilok mindenki,szeretettel: Éva

1171. alfoldi13
2009. febr. 1. 07:11
az uj unokánk nagyon formás eszik alszik nem bánkodik a világ gondjain...a mamájának kicsit begyuladt a sebe amit persze sok féleképp kezelget... havas lett a táj a budai séleken regelre...olyan csendes békés télies a cinkék már az ablakban kopogtatnak..
1170. 82f54af148 (válaszként erre: 1169. - Sünciné)
2009. jan. 31. 19:54

Gabikám! sajnos a Brigitta rettenetesen köhög még.Hétfőn sem mehet iskolába,röntgenre kell vinni.Én a gerincemmel továbbra is haragban vagyok.

Az autó balesetek sajnos kiszámíthatatlanok,a reakció idő és cselekvés mikéntje kiszámíthatatlan.

Próbáld túl tenni magad az eseményen és pihenj jól.Puszillak: Éva

1169. Sünciné
2009. jan. 31. 17:32

Sziasztok!

Olyan nagy csend mostanában!

Évikém!

Remélem jobban vagytok már!!!!!!

Én tegnap a nővremnél voltam és csak este értem haza. Ma pedig temetésen. Tudjátok a fiatal volt kolléga! Több százan voltunk. Nagyon sokan szerették. Még mindíg a hatása alatt vagyok főleg, hogy hallottam, hogy elkerülhető lett volna. Annyira megijedt amikor látta szemben a kamiont, hogy nem a másik irányba rántotta a kormányt. Ha az ellenkező irányba rántja elkerülte volna az ütközést!!! Felfoghatatlan!

Puszilok Mindenkit!!!!!

Gabi

1168. 82f54af148 (válaszként erre: 1167. - 2d539db31c)
2009. jan. 30. 14:12

Klárikám!Sajnos a küldemények melyek nem kerültek továbbításra,mind az én elírásaimból származtak.Én kapok egy angol nyelvű-blablablát ami nem tudtam mit jelent.A rendszergazda homályosított fel.A vizsgálatot egyszerűen csak!!! halasztottam el.

Nincs nekem semmi bajom attól a kis dudortól.A felszedett 20 kiló,ami állítólag a pajzsmirigy alul működése miatt jött rám,most már itt marad velem.Az unoka nem nagyon javult,délután viszem orvoshoz megint,makacs köhögése van.

Tudod Kedvesem? Nálunk már fő az egészség és a TV nézés!Puszillak sokszor: Éva

1167. 2d539db31c (válaszként erre: 1166. - 82f54af148)
2009. jan. 29. 21:21

Szia Évike! Jobbulást kivánok az unokádnak. Miért döntéttel a vizsgálat elhalasztása mellett? Nem értem!

Nekem januárban volt esedékes a kontroll, de ebben az időben nem akaródzik elindulni. Vácra kellene mennem. Gyógyszert a háziorvos is irhat, majd ha jobb idő lesz bejelentkezek. Évike a meghivódat köszönöm, regisztráltam rá. Én a fiam email-cimében irtam el egy betüt. A napokban küldtem neki valamit, és nem értettem, hogy miért nem kapta meg. A gépem pedig nem irja ki, hogy megkapta- e.

Puszillak, Klári

1166. 82f54af148 (válaszként erre: 1161. - 2d539db31c)
2009. jan. 29. 16:21

Klárikám! sajnos az unoka nem kerülte el a bacikat,de tudod az iskolában könnyű összeszedni.

Azokat a szép képeket és diákat azon az oldalon lehet megtalálni amire akartam küldeni Neked egy meghívót.Vagy küldtem is már nem tudom.Egyébként sokkal többet is tudnék küldeni,csak nem akarlak terhelni.Timinek is szoktam egyet-ketött feladni.Most jöttem rá,hogy sokan nem kapták meg,mert nagy buzgalmamban el-el írtam egy betűt az E-mail címnél,illetve felcseréltem.

Puszillak: Éva

A pajzsmirigy vizsgálatot végleg elhalasztottam.

Most a gerincem nem akar engedelmeskedni.

1165. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1162. - 2d539db31c)
2009. jan. 29. 07:31

Köszönöm szépen, jó egészséget mindenkinek!

Puszi: Timi

1164. 2d539db31c (válaszként erre: 1163. - Sünciné)
2009. jan. 28. 21:25

De jó hogy itt vagy! Nemrég ültem a gép elé. Végig olvastam a leveleket, megnéztem a gyönyörű diákat és képeket, a barátaim naponta meglepnek vele.

Gabikám! A nagyfiam nyáron lesz 40 éves, a kicsi "óriás" pedig 37. Három unokánk iskolás. Egy ovis, és egy készül az oviba. Az iskolások jól tanulnak, nem kell a szülőknek leülni velük tanulni. A félévben is jól szerepeltek. Dicséretet kapott az a fiúnk is, akinél nem is számítottunk rá. Az anyjuk szerint összekeverték őket. Most a fiúk (ikrek) is felvételiztek a gimibe. Most ötödikesek.

Tényleg hallgattak az elismerésről. Szerintem az osztálytársai nem is tudnak róla.

Gabika! Te is hamar felnőttél, nagyon korán elveszítetted a szüleidet. Én 14 éves voltam, amikor édesapám meghalt. Anyukám még kétszer ment férjhez, és mind a kettőt eltemette. Már hat éve, lesz, hogy ő sincs velünk.

Szép estét, jó álmokat. Puszillak: Klari

1163. Sünciné
2009. jan. 28. 20:38

Szia Klárikám!

Bocsi de azt hittem a lányod! Annyira fiatal vagy!!!!!!!! Bizony erről igenis beszélni kell! Én mondjuk mindíg dicsekedtem a lányom eredményeivel mert 4,8 alatt soha nem végzett. Ráadásul nagy szerencsém volt Vele mert soha nem kellett Vele foglalkoznom, ráadásul tanulni csak akkor láttam mikor az érettségire készült. Nem tudom kitől örökőlte de szerintem a biológia apukámtól. Tudod nekem 10 éves koromtól nevelőapukám volt de úgy szerettük mint az édesapánkat. Sajnos már Ő sem él, most lesz 5 éve, hogy meghalt. Édesanyám nyáron lesz 17 éve, hogy elment 47 évesen!!!!!!

Puszillak

Gabi

Puszillak

Gabi

1162. 2d539db31c (válaszként erre: 1154. - Ae12cc5be5)
2009. jan. 28. 20:21

Drága Timike! Együttérzek veletek. Sok erőt és kitartást kivánok az egész családnak.

Szeretettel ölellek: Klári

2009. jan. 28. 19:57

Évike! Köszönöm a szép diákat és képeket. Némelyik olyan szép, hogy az ember csak ámul és bámul. Mi azért valahol csak-csak összefutunk.

Elkerültétek az influenzát? Én igyekszem elkerülni a bacikat. Aktuális lenne pajzsmirigy kontrollra mennem, de most bizonytalan az időjárás, halogatom az időpont kérést.

Szép estét, jó éjszakát kivánok, Klári

1160. 2d539db31c (válaszként erre: 1152. - Sünciné)
2009. jan. 28. 19:50

Szia Gabi! Elnézést a hallgatásért, el voltam foglalva. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Mind a kettőtöknek kijárt a pihenést.

A "mi lányunk", akiről írtam, a legnagyobb unokánk. A hét végén lesz 15 éves. Én bizom benne, hogy megfelelt a felvételin. Két éve megkapta a Köztársaság jó tanulója jó sportolója kitüntetést. Nem nagyon propagálták. Ezért mondtuk a gyerekeinknek, hogy most már ne szemérmeskedjenek, hanem beszéljenek róla, mutassák be az elismerést.

Hogy vagy? Átálltál az itthoni rendre?

Puszillak, Klári

1159. Sünciné (válaszként erre: 1158. - 82f54af148)
2009. jan. 28. 14:12

Évikém!

Én kaptam egy nagyon jó kenőcsöt ( legalábbis nekem bevállt ) Flector a neve! Bár lehet, hogy ismered! Nagyon sajnállak mert tudom mivel jár!!!

Persze, hogy szeretnek az emberek Téged csak SZERETNI lehet. Annyira más a hangulatom mikor itt lehetek!!!

Jobbulást Neked is és Édes GYÖNYÖRŰ unokádnak Briginek is!!!!!!!!

Puszillak Benneteket!!!!!!

Gabi

1158. 82f54af148 (válaszként erre: 1155. - Sünciné)
2009. jan. 28. 12:10

Gabikám Kedves! nem tűntem el,csak amikor fent voltam itt,teljes csend volt.Tudod rengeteg oldalon vagyok jelen és annyi kedves levelező társam van.

Igazán boldognak mondhatom magam,hogy ennyi ember szeret levelezni és osztozni bánatában ,örömében velem.Benneteket nem hagylak el soha.Hiszen ezt a fórumot azért hoztam létre,hogy egy szűkebb kis család bensőségesen tudjon együtt lenni.A többi oldal tágabb,több emberből,barátból áll.

Aránylag jól vagyunk! Brigitta,influenzás,egész

héten itthon van.Én már egy hónapja kínlódok ezzel a vacak gerincsérvemmel.Nem és nem akarja elengedni az elkapott ideg szálat.Már dühös vagyok rá nagyon!!! Puszillak Kedvesem: Éva

1157. 82f54af148 (válaszként erre: 1152. - Sünciné)
2009. jan. 28. 12:01

Gabikám! Brigitta október 11.-én ünnepli a névnapját.Sok puszit küld Neked!

Én is!!!!!!!!!!!!!!

1156. 82f54af148 (válaszként erre: 1143. - Sünciné)
2009. jan. 28. 11:57
Kedvesem! Sajnos nemcsak nálad van ilyen gond!Pedig oly szépek.Örülök,hogy kellemes heted volt.Puszillak: Éva
1155. Sünciné
2009. jan. 28. 11:00

Sziasztok! Szép Napot Mindenkinek!

Évikém nagyon eltüntél!!!!!!! Remélem nincs semmi baj!!!!! Olvasd el légyszíves az előző levelemet!!! Várom a válaszod!!!!!!

Puszilok Mindenkit!!!!!

Gabi

1154. ae12cc5be5 (válaszként erre: 1150. - 2d539db31c)
2009. jan. 27. 17:22

Szia Klári!

Vasárnap sógorom az agyi oedemától majdnem meghalt, mert hétvégén nics "műtét", így 10% esélyt adtak hétfőn hajnal 2-kor, hogy reggel még élni fog. Előtte viszont 10 óra telt el, mire szíveskedett valaki kijönni az ügyeletről, hiszen az "ilyen beteget" mindenki leírja, hiába mondtuk, hogy az egyébként is gyenge szervezete elkaphatott valami vírust, vagy bakt. fertőzést, jó lenne, ha azt is megnéznék, esetleg kapna antibiotikumot, ha kell.

Nem kívánom senkinek azt, amit vasárnap átéltünk.

Sajnos a daganat is kiújult, nemis egy.

Hétfőn lecsapolták végre, ma át akarták vinni Vácra, hogy holnap hozhassák vissza az Uzsokiba (az Amerikai út mellett van) sugárra.

Nagyon elegem van a magyar egészségügyből.

Végül mégsem viszik át Vácra, mert nem igényel kórházi ellátást, de megtűrik a folyosón holnapig, ellátást nem kap!!!. Még egyszer leírom, az összes kórterem pang (szerencsére) az ürességtől. A fia ma vizsgázott, a nővérem dolgozik, így a párom visszarohant (miután megtudtuk telefonon, hogy a folyosón van), hogy legalább megitassa, megetesse, a hidegben, a többi látogató szeme láttára, most nem írom le, mit igényelne még, amit mások szeme láttára kell majd valahogy végrahajtani. A gyerekeket lepasszoltuk, mert én meg megyek szülőire.

Tudod, ne lássák el, de emberségből igazán betolhatnák valamelyik kórterembe. Holnaptól meg minden nap itthonról cipelhetjük Pestre sugárra. Szegénykém ma ezerszer kért tőlünk bocsánatot, hogy ennyi baj van vele.

Hát ennyi, nem tudom, mi vár még ránk, de ilyen hozzáállás mellett...felháborító ez az egész.

Ne haragudjatok, most nem olvasom vissza, és szerintem nem is jövök mostanában.

Mindenkinek sok puszi: Timi

1153. alfoldi13
2009. jan. 27. 13:21
a bablevesből pörkölt lett tésztával kompottal palacsintával a husleves elképzelés maradt de azt csak majd most teszem fel mert frissen akarom vinni és adrit nem hagyhattam itt meg kell várnom mig valaki hazaér...
1152. Sünciné
2009. jan. 27. 13:01

Sziasztok!

Klárikám!

Minden nagyon szép és jó volt!!!! Ráfért a férjemre!!!!

A lányod nem lehet, hogy egy kicsit alábecsüli magát. Csak azért kérdem, mert én mindíg ilyen cipőben járok a lányommal, már a középiskola óta. Az érettségin is azt mondta, hogy nem sikerült valami jól és egy négyes lett a bizonyítványba a többi ötös. Az egyetemmel pont így van!!!!!

Évikém!

Remélem jól vagytok gyönyörű unokáddal együtt!! Brigi mikor ünnepli a névnapját? Mert a naptárban több Brigitta napot is látok, pld. most vasárnap!

Timikém!

Remélem Veletek is minden rendben!!!!! Kérlek írj Magatokról!!

István!

Nem irigyellek. Pár kőltözésen már mi is túl vagyunk! Remélem még lesz még egy aztán vége!!!

Erzsóról tudtok valamit?

Puszilok Mindenkit!

Gabi

1151. alfoldi13
2009. jan. 27. 06:35
jó reggelt egy jó meleg kávé egy pici kis elhatározás ,hogy ma megpróbálunk mindent jobban csinálni mint tegnap, legalább egy kicsivel jobban... és kezdőthet a nap ... egy jó bablevest főzök ma palacsintával... és egy kevés erős huslevest mit beviszünk a korházba..és takarítani kéne de ehez nem igazán van kedvem...
2009. jan. 26. 20:40

Jó estét mindenkinek!

Látom együtt a csapat. Csak este jöttem haza. Gyorsan benéztem, már hiányoztatok.

Gabika! Végre újra itthon vagy. Kipihentétek magatokat? Nem csodálom, hogy fejbe vágott a szörnyű hír, ami fogadott. Egy ilyen fiatal élet elvesztése nagyon sokkoló.

Timike! Olvastam a leveled. Nem tudom, hogy milyen gondod van. Remélem megoldódott. Hogy bírod az elvonást. Nekem nem volt nyugis a hétvégém. Ma vizsgálaton voltam, amitől féltem, mint a tűztől. A fiam elkisért, tudta, hogy magamtól nem megyek. Megvárt, nehogy lelépjek. Onnan hozzájuk mentünk ebédre.

A nagylányunk eléggé lehangolt, nem érzi száz százalékosnak a teljesítményét. De még mindig van lehetősége a szóbelin javítani. A sportban elért eredményeivel eddig nem dicsekedtek. A hétvégén beszélgettünk róla, hogy most az ő érdekében félre kell tenni a szemérmességet és igen is beszélni kell róla. Az iskolának is jó, ha elismert sportolójuk van. Ha a felvételnél két megfelelő közül kell valakit választani, ez is döntő lehet.

Évike drága. Megkaptam a meghívót, beregisztráltam, de az adatlapot nem töltöttem ki, mert úgy értelmeztem, hogy a benne szereplő adatok nyilvánosak. Ezt nem szeretném.

Puszillak benneteket, Klári

1149. Sünciné
2009. jan. 26. 17:59

Sziasztok!

Végre végeztem a dolgaimmal. Egy hétig nem voltunk itthon de annyi dolgom volt! Most kipihenten megcsináltam mindent. Csodás egy hét volt. Voltunk Pécsett, Siklóson, Harkányban. Nagyon szép volt minden. Voltunk egy vacsorával egybekötött pincelátogatáson. Most jöttem rá, hogy milyen kedvesek a vidéki emberek!!

Sajnos egy rossz hír fogadott tegnap. Egy nagyon kedves volt kollégám 32 éves korában autóbaleset következtében elhunyt, Még mindíg a hatása alatt vagyok.

Gratulálok a Nagypapának!!!!!

Remélem Mindenki jól van!

Puszi Mindenkinek!

Gabi

1148. alfoldi13
2009. jan. 26. 15:04
most tul sok családi gonddal küzdök ,s ugy állok mint az egész ország nem egészen jól a gondok legyöznek igy hát most nem igazán büszkélkedem annak ellenére,hogy nagyon örülünk ,hogy egészségesek és tul vagyunk ezen a ngyon fontos eseményen is... de az élet a gondok bajok közepette se áll meg ...és amit az eber képtelen megoldani azt az idő bogozgatja...költözés közepén állunk már sokan nevetnek rajtunk ,hogy hogy lehet ennyire lassan ... pedig minden nap csinálunk benne egy egy keveset persze csak annyit mi nem tesz bennünket tönkre...a gyerekek közt az idén is érettségire készülünk...
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook