70-esek (kilóban) fogyicsapata (beszélgetés)
ott is itthon is minden hol...
de elmúlik majd...
most kicsit beborult de majd kisüt a nap...
csak idő kérdése...
nem valami jól....
egy csomó gond van ami nem hagy aggódni...
sokat fáj a fejem is...
de a fogyi az megy...azt SOSE ADOM FEL:::
Sziasztok!
Kriszta 1 hónap alattt. Mert januárba végig stagnáltam 73kg-on.
Pici Manócska hogy vagy?
Gratula!! Én 65kg vagyok most. 162 cm. Tehát van még miből...:-)
Pontosan mennyi idő alatt ment le a 4kg?
Szia Kriszta!
Most akkor hány kilóról indulsz? Én múlt hónapban voltam 69kg. Leadtam négy kilót. Nagyon jó érzés, és remélem egy hét múlva még kevesebb leszek. :)
Sziasztok!!
Szeretnék csatlakozni. 73kg-ról indultam. Lement 62-ig, de visszacsúszott pár gonosz kiló. Küzdelmes...
Sziasztok!
Orsi köszönöm a tippet én is így igyekszem csinálni. Bár nem könnyű. Hétfőn nem is voltam futni. Jelzett a szervezetem, hogy most kell egy kis pihenő. Jól ki is aludtam magam és holnap megyek. :) Mert ha már beterveztem akkor meg is fogom csinálni. Már kezdek izgulni, hiszen másfél hét múlva megtudom, hogy ebben a hónapban mennyit fogytam. :)
Képzeljétek el az egyik nadrágom nagyon nagy rám. :) Lötyőg rajta. Derékban is popsiban is de comba nagyon. Nem is biztos, hogy felfogom tudni húzni majd, mert olyan nagy rám. :)
na filmnézés megvolt bár kicsit bosszantott, hogy párom fel le ugrált az elején...
mert játszik valami netes játékon és ma küldetés van...és meg kell állítgatni a filmet...
belefáradtam és duzzogtam kicsit...
de csak befejeztük a végén nyugiba...
az Óz boszorkányait néztük meg, bevallom kicsit fura volt a régi Óz a csodák csodái után...
de végignéztük...most kicsit megyek tanulni kedden TZ van töriből...
Sziasztok!
Kinek hogy telt a hosszú hétvége? Nekem szó szó. Csütörtökön nagyon bekajkáltam igaz egészséges ételekből de abból nagyon sokat aztán most 2 napja oda tudok figyelni rendesen. Már elfogyot a pudingom is amit vettünk nekem, úgy hogy most talán nem is lesz egy darabig bűnözés sem. :)
Tegnap elkeztem futni. Azt tervezem amikor csak erősítek előtte egy fél órát fogok futni. Most " tanulom" Hát őszinte leszek van még hova fejlődnöm.
kaja ügyileg is nagyon ügyeske voltam jóval a megengedett alatt mozgok és a súlyom is remek megmaradt 75-őn elmondhatom, hogy az 56. napom és -9kilóval vagyok kevesebb. . juppika :)
és volt 7km-ter túra is..fel a hegyre a kápolnához megmutattam páromnak mert még nem látta...
igazából már csak 3kilót szeretnék fogyni....
nagyon jól tartom ezt a 76-ot egyszer volt 75is....de nem megy az istenért se lejjebb
sziasztok....
vissza ugrottam 76-ra megtorpantam és nem megy lejjebb...
További ajánlott fórumok:
- Új fogyicsapat kerestetik
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.