40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Ó szegényke! Neki is jobbulást!!
Olyan könnyen meg van a baj..
Gyogyulást Ádikának!!
Sajnos nem láttam..
Sziasztok nagyikák, papik!
Nem tudom látta -e valamelyikőtök tegnap este a tv2-ön az aktívot? egy beteg kisfiúról készítettek riportot, aki távoktatásban részesül a hatvani Szécheny közgében, na ennek a riportnak a végén megkérdeztek egy ott tanuló diákot, aki beszélt, a szőke, fehéringes fiú volt az én Ádám unokám!
Büszke vagyok rá, mert nagyon értelmesen fogalmazta meg a mondanivalóját.
Sajnos most ő is beteg, fáj a torka, és otthon kúrálgatja magát.
Akác56-nak:
Tesó-Hug, megint szépet küldtél, köszönöm! Majd én is küldök, ha lesz időm megtanulni a módját - addig csak "bezsebelem" a szép küldeményeket!
Szép estét Nagyik és Papik
Üdvözlöm az új tagokat és érezzék magukat jól közöttünk.
Szia! Voltál allergia vizsgálaton? Remélem hamar megtalálják hogy mitől van allergiád!
Jobbulást!
Lazításként:
Molylepke nagymama megkérdezi az unokáit:
-Na, kicsikék, hogy sikerült az első repülés?
A kicsik válasza:
-Nagyon jól nagyi, még tapsoltak is nekünk!
További jó pihenést!
Ezzel én is így vagyok. Imádom őket, mindig szeretnék a közelükben lenni.
Kellemes délutánt!
Sziasztok! Mindenkinek kellemes délutánt kivánok!
Köszönöm a szülők nevében is! Imádom a csöppségeket! Jó velük játszani, tanitani, etetni őket, nézni ahogy nőnek, okosodnak, fejlődnek.
Sziasztok!
Jól kezdődik a napom. Köszönöm lányok a finom kávét, csokit és szép képeket.
Editke! Ügyesen feltetted a képeket, nagyon aranyosak az unokáid. Örülök, hogy te is állatbarát vagy. Nekem is van bőven cicám és kutyusom.
Olvasom, hogy betegek is vannak. Biztosan vírus lehet ez a megfázás, mert az én fiam is itthon van betegállományban. Bennem is lappang, de kúrálom magamat. Minden betegnek mielőbbi gyógyulást kívánok.
Nálunk a hideg ellenére süt a nap, amit kihasználva, mosok ezerrel. Két adag kiteregetve, a 3. még a gépben. Remélem be is fognak száradni. Jó hogy van udvarom, mert utálok bentre teregetni.
Legyen nagyon szép és örömteli a napotok.
Szeretettel üdvözlöm Ditka4-t, és kunikundát, érezzétek jól magatokat közöttünk, remek kis fórumos csapathoz kerültetek!
Drága barátnőim, köszönöm a képeket! Az a helyzet, hogy nagyon "tele" van a gép lemeze, tényleg kell vennem lemezt, amire átmentsek, aztán töröljek, mert most már nem engedi a képek feltöltését sem.
Kívánok mindenkinek szép napot, a gyengélkedőknek, betegeskedőknek gyors gyógyulást,
a szorgoskodóknak szapora haladást a készülődésekben.
Akinek van Natália vagy Natasa ismerőse, vagy ezt a nevet is viseli, boldog névnapot, a szülinaposokna sok boldogságot.
Végül, de nem utolsó sorban a kis és nagy unokákat vegyétek sok szeretettel körül.
Szia!
Szerintem ide nem lehet! A naplódba, vagy az adatlapodra, - de már látok ott két aranyos kisfiút!
Majd biztos válaszolnak azok is, akik jobban értenek hozzá! üdv.Cilus
Szép jó reggelt mindenkinek!
Sajnos nálunk nem szép és jó a reggel sajnos az egész család, beleértve az összes unokát is valami virust kaptunk el. Lázunk szerencsére nincs. Ugy néz ki a gyerekek hamarabb lesznek tul rajta, mert már folyik az orruk.
Polli! örülök hogy sikerült cipőt venned! Sajnos a boltokban egyre kevesebben dolgoznak eladók, ezért lehet hogy az "értékeiket" pl a cipőkanalat a pénztárban tartják és nem felakasztva.
Én minden reggel kávéval kezdem a napot+ 2 kockacukor + 1 kávéskanál tejszinpor.
A nap hátralevő idejében már nem iszom kávét.
Jó reggelt szép és boldog napot kívánok.
Aki unokázik jó játszást a kincseikkel.
A betegeknek jobbulást.
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Margónak, Tykának, Dórának köszönöm a gyönyörű képeket!
Mártykám! . nem látom, hogy hol kell szavazni a naplódra! Megmondanád?
Csodálattal nézegetem a sok szebbnél-szebb naplót!
.....hát,...nagyon ügyesek vagytok!
(mindjárt indulunk a rendelőbe, vérvétel lesz)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)