40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Igen teszek,amit más helyről szeretnék hozni, de nem lehet,mert másolással nem tudom lehozni.
Nekem is Niki segített megtanulni a használatát, meg a saját album nyitását, szerintem Neked is szívesen segít,beszélj vele.
Majd még azt kell megtanulnom tőle, hogy a hoxá-ba hogy tudok képeket rakni a képeslapok közé.
Annak ellenére hogy két infós gyerekem van szerintem az átlagnál is bénább vagyok, pedig lassan 20 éve használok gépet.
Erzsókom! A photobucketbe Te is teszel képet? - mert látom a képnél a neved!( Meg más ismerősét is)
A képfelrakásban még nagyon kezdő vagyok, azért teszek fel ilyen pimitív kérdéseket! Bocsi!
Szép estét mindenkinek, úgy látom megy a karácsonyi sütés-főzés. Az biztos, hogy nekem franciasalátából egy szénahordó kassal kell csinálnom.
Ciluskám a photobucket-ben csak Ctrl+c-vel lehet másolni,beilleszteni itt is kell, a többinél/glimbo stb/ müködik az ahogy csinálod.
Editke a tésztába meg a dióba nem teszel cukrot a zserbónál?
Dórikám! Nekem is eltünt több képem is!
Én úgy látom, hogy amit Ctrl-lel küldök, az eltűnik, de ha bekékítem, másolom és beillesztem, akkor megmarad! - vagy ez hülyeség?
Szia / Sziasztok!
Nálam a múltkor fordítva volt, az orvos volt az, aki mondta, hogy miért nem mentem délelőtt. A nővérke pedig, hogy teljesen mindegy, mert mindig sokan vannak.
Írod, hogy Adexor problémád van. Nekem van kiváltott 3 doboz, de azt mondták, hogy nem kell már szednem. Szívesen elküldöm neked, ha gondolod. A gyógyszertárban úgysem veszik vissza.
Mindenkinek nagyon jó egészséget, szép estét kívánok.
Ez így most meglepett kissé. Gyakorta ettünk már a kínaiban, de soha semmi problémánk nem volt. És a Tv-Paprikában az egyik magyar műsorban főzött egy kínai szakács, ő is tett bele. Hát, nem is tudom, mit gondoljak. Otthon a kínaiak ilyet nem esznek - ezek szerint - csak az éttermekben, büfékben tesznek az ennivalóba? Ez persze lehet.
Mindenesetre köszi szépen az információt.
.....hát, nem volt jó napod!
Nekem meg az ODM-laborba kellett volna időpontot kérnem,- egy hétig naponta többször telefonáltam, soha nem vették fel! A végén el kellett menni, személyesen kérni!
A Na-glutamátról nagyon rosszakat olvastam! - szinte alig lehet kikerülni! minden szalámiban, konzervben, zacskós levesben benne van.Nem csak a kínai konyha használja, hanem a Mac- Donals lánc, és talán minden étterem. Kivétel a bio-éttermek és biokészítmények! Csak reménykedni tudok, hogy a csecsemőknek készült étel,- ital konzervekbe nem tesznek!
Amennyire tudom, elkerülöm!
Sziasztok!
Délelőtt mi is vásárolni voltunk, még pár aproság és meg van minden karácsonyi ajándék.
A recepteket bemásoltam a naplómba.
Szép napot mindannyiótoknak.
Ismételten megköszönöm a jó kívánságaitokat, valamint a gyönyörű képeket, amiket küldtetek.
Én is szeretettel üdvözlök minden új hozzánk csatlakozót, érezzétek jól Magatokat köztünk.
Zserbó szelet
35 dkg liszt,1 egész tojás,20 dkg ráma,1dcl tej,1/2 csomag sütőpor. Össze gyúrjuk és 3 cipót formálunk belőle.Egyenként ki nyújtjuk és a tepsibe rakva ,barack lekvárral meg kenjük, rá darált dióbelet szórunk. Rátesszük a következő lapot és újra lekvár és dió,rá a harmadik lap és lassú tűzön sütöm ,hogy jól átsüljön Kb 40 perc. A tetejére csokimázt teszek. Én össze vagdalva szoktam dobozba rakni és úgy a mélyhűtőbe sokáig el áll.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)