40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
nálunk is volt bizony személyesen lehet hogy nem voltál jó?
Szerbusztok mindenki! már rég nem voltam,mert mindig akad valami tenni való,aztán a férjem seper le a gépről,szóval nem könnyü!Remélem mindenki egészséges,és készült a Mikulás fogadására,hát nem tudom ti kaptatok-e valamit ?de a mi házunkat elkerülte,igaz a cipőm sem volt kint az ablakban! talán ez lehetett a hiba? Esik esik esik nem egészen 5 perc alatt 5mm eső zudult,és sötét van mintha már este lenne.Hát ennek ellenére kivánok mindenkinek szép délutánt szép estét,érezzétek jol magatokat!
Délelőtt a kisebbik/skót/ unokám telefonált: szinte belesuttogta a telefonba" megjött a Mikulás"..aztán izgatottan hadarta angolul,molyen nagy meglepetés érte.Ott a Mikulás dec.25-én reggelre érke zik a kéményen keresztül,igy a kandallóra van akasztva a textil csizma,a karácsonyfát is ő hozza. De az én kisunokám félig magyar,így neki most is jön a Mikulás!De rossz,hogy ilyen szép eseményeket csak videón vagy fotón láthatok.
Nagyon kellemes délutánt Mindenkinek!
♣♣Sziasztok,szép napot mindenknek.♣♣
Gondolom megérkezett mindenhová a Mikulás, ha nem szánkón, hát vizísíelve,mert nálunk tegnap is, meg az éjszaka is esett. Biztosan, papírcsörgéstől hangos a szoba, ahogy bontják a kicsik az ajándékot. Kívánok további kellemes Mikulásozást, és még kellemesebb hétvégét.
Jó reggelt Mindenkinek!
Legyen nagyon szép hétvégétek!
Szép jó reggelt, csodás és vidám unokázos napot kívánok minden nagyinak és papinak.
Sziasztok!
Ez az én mikulási ajándékom Mindenkinek.
Töltsétek le:
[link]
Nyugodalmas jó éjszakát nektek.
Köszönjük az aranyos Mikulás versikéket.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
mukulás = mikulás bocsánat érte
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek és jó mukulás várást. :)
Devecsery László: Jön a Mikulás
A Mikulás gyorsan eljő
feje felett nagy hófelhő.
Rénszarvasok húzzák szánját,
hó csipkézi a bundáját.
Kövér puttony van a vállán,
hópihe ül a szakállán.
Mikor hozzád megérkezik,
cipőd sok-sok jóval telik.
Hull a hó, nézd, odakint,
a Mikulás néked int.
A Télapó nálunk is csak inkább nasizni valót hoz.A komolyabb ajándék a karácsonyi.
Sziasztok!Látom mindenki nagyon készül a Télapó fogadására.
RAGYOGNAK A CSIZMÁK, RAGYOGNAK A CIPŐCSKÉK,
VÁRUNK TÉGED MIKULÁS,
GYERE EL MIKÖZÉNK!
Nálunk. ezzel tért nyugovóra a legkisebb, Ő reggel látja meg,hogy mit hozott a Mikulás, és neki egy kicsivel gazdagabb lesz, a nagyok már megkapták az ajándékot -csoki Mikulás, neki is estek szépen, hamm, hamm, szaloncukor, mandarin és narancs volt. Lehet, hogy egy kicsit szegényes, de boldog pillanatok voltak, hiszen ritkán látjuk egymást -33o-km a távolság .
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok, azoknak, akik már nyugovóra térnek, további szép estét, azoknak akik még fenn vannak!
Hát nálunk majd éjjel jön, messze lakunk!
Jó éjszakát szép álmokat és nagyon kellemes unokázós, Télapózós hétvégét Mindenkinek. Hazaért a fiam, mostmár övé a pálya, én pedig megyek olvasni.
Puszi Mindenkinek.
Azt teszem ,hiszen mindennap ott vagyok hosszabb-rövidebb időre!
Mindenkinek boldog Mikulás estét kívánok, az unokákkal együtt. Hozzánk is megjött Mikulás, én is adok egy kis csoki mikulást, mogyorót, szaloncukrot a "nagyoknak" is.
Mártikám, Dóri, Cilus, Margó, köszönöm szépen a képeket.
Sziasztok!
Ma volt az Beni unokám és volt a nagy fiam a kis menyemmel elküldtem velük a télapó ajándékát az uncsikáimnak.
Délelőtt voltunk vásárolni ma is.
A gyerekeimet mind a mai napig meglepem egy-egy Mikulással, pedig már nagyok /felnőttek/ mégis olyan jó érzés "meglepni" őket.Majd egyszer talán lesz unokám is, és megtapasztalhatom milyen az unokával a Télapót várni.
mifelénk még csak az óvodákban járt ma a Mikulás /Ági visította a telefonba/, az igazi holnap jön hozzájuk, hozzám meg csak "beteszi az ajándékot az unokáknak".
SZép estét Mindannyiótoknak, az unokásoknak jó Mikulásos készülődést.
Sziasztok!
Kellemes estét és sok-sok ajándékot kívánok a Mikulástól, mindenkinek.
hát én az osanban bevásároltam mindent játék kavalkádot is karácsonyra az aproságoknak...csokit gyümölcsöt ,,és a rendelvények szerinti dolgokat is próbálom megvenni elöbb utobb sikerülni fog...most elviszek egy mikrobusz cuccot az uj házba és kész a mai nap is...már este csak a mikulásozásé lesz
Már találkoztam a pónik huzta kocsin utazó Mikulással Eger belvárosában.Megilletődött kisgyerekek,magabiztos kamaszok figyelték áhitattal teli meglepődéssel.
További ajánlott fórumok: