Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. fórum

40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)

13046. bnedora
2008. dec. 7. 20:02

Sziasztok!

Üdvözöllek én is Edit. Nekem most lesz egy hónapos a pici fiú unokám, az ikrek pedig (bátyusok) 2 évesek. Imádom őket!!!

Incikém, bizony jó érzés, amikor mellénkbújnak az unokák. Tegnap nekem is annyira jól esett, amikor odajöttek, és mondták, hogy: "mama, melletted nézem a mesét". Egyre többet beszélnek, és okosodnak.

Mindenkinek nagyon kellemes estét, és nyugodalmas jó éjszakát kívánok. Esetleg, ha van köztünk beteg, annak mielőbbi jobbulást!

13045. Polli
2008. dec. 7. 19:55

szép estét Ngyik és Papik

Black-Gold gratulálok az unokához és nagyon sok örömed teljen benne.

13044. inci47 (válaszként erre: 13043. - Black-Gold)
2008. dec. 7. 19:42
Ez így van!!! Az a lényeg, hogy jót lehet velük beszélgetni, igaz már nem lehet babusgatni őket,de puszit azért adhatok még nekik, és olyan jó hallani, amikor azt mondják " mama te olyan jó vagy , és szeretlek!"
13043. Black-Gold (válaszként erre: 13041. - Inci47)
2008. dec. 7. 19:37

Szia Inci! Szerintem bármilyen koruak minden kornak meg van a maga szépsége és varázslata. Gratulálok az unokákhoz!

Edit

13042. inci47 (válaszként erre: 13040. - Milédy)
2008. dec. 7. 19:36

Csak nyugodtan panaszkodj, ha úgy érzed, hogy szívesen megosztanád velünk a gondod, talán meg is könnyebbülsz egy kicsit.

Mindenkinél vannak ám gondok, hol ilyen, hol olyan, hiszen nincs olyan, hogy minden csak szép és derűs, sokszor állít az élet próba elé, amit meg kell , hogy oldjunk!

13041. inci47 (válaszként erre: 13037. - Black-Gold)
2008. dec. 7. 19:32

Szia Edit!

Üdvözöllek én is, gratulálok az unokákhoz! Legyen bennük sok-sok örömöd!

Nekem 4 fiú unokám van, már nagy fiúk, de szeretnek nálam lenni és ennek nagyon örülök!

13040. Milédy (válaszként erre: 13036. - Alfoldi13)
2008. dec. 7. 19:20
Naha ezt magamtól is tudom,nálunk kevesebb a gyermek áldás de kijut a lecsapodásokból rendesen.Kicsit most igy a karácsony tájékán nem is az öröm mindinkább az üröm van az ember arcán,De próbál az ember optimista lenni,a gond után nem létezik,hogy gond következik,hanem inkább nyugalom,vagy mégsem?,ugynézki kicsit elbizonytalanottam??Bocsi nem szeretném ha teherként vennéd!hisz kijut abból szerintem mindenkinek! de óó nem jo helyen járok, mert ez nem a panaszkodó topik helye.Nyugodalmas szép jó estét mindenkinek,
13039. Black-Gold (válaszként erre: 13038. - Akác56)
2008. dec. 7. 19:10

Szia! Én karácsonykor fogok találkozni velük. Sajnos nincs rá lehetőség hogy sürün találkozzunk, de minden percet kihasználok. Jó mert a fiuk már nagyobbak nagyon jó velük játszani, a kislányra meg én vigyáztam a multkor amikor a lányom a fiukat fürdette.

Edit

13038. akác56
2008. dec. 7. 15:59

Szia Edit! Légy üdvözölve a nagyik között! Gratulálok az unokákhoz! Gyere gyakran és mesélj róluk! - mi is ezt tesszük!

Ebben a topikban is én üdvözöllek először, de majd jönnek ám a többiek is, most biztos unokáznak!

(Nekem egy 12 éves kislány unokám van, tenap este már hazament)Üdv:Cilus

13037. Black-Gold
2008. dec. 7. 15:46

Sziasztok! Én Edit vagyok és 2 hete lettem háromszoros nagymama. Két fiu unokám után most kislány unokám született.

Mindenkinek kellemes vasárnap délutánt kivánok!

Edit

13036. alfoldi13 (válaszként erre: 13033. - Milédy)
2008. dec. 7. 15:41
Van is gondom bőven vita is van bőven hisz itt minden lecsapodik és ennyiféle akaratot közös nevezőre hozni lehetetlen néha...
13035. inci47
2008. dec. 7. 15:13
Köszönöm szépen a képeket, én is kívánok mindenkinek békés, nyugodt vasárnapot!
13034. bnedora
2008. dec. 7. 11:52

Sziasztok!

Látom mindenkinél zajlik az élet... azért a vasárnapi ebédhez üljetek le együtt, és kívánok jó étvágyat hozzá.

Nálunk csodásan süt a nap, de a szél fújdogál.

Legyen mindenkinek nagyon szép a vasárnap délutánja.

13033. Milédy (válaszként erre: 13029. - Alfoldi13)
2008. dec. 7. 11:12
Tyű a mindenit szivből gratulálok!!! ez csodálatos ennyi gyermekkel áldott meg a teremtő? és plusz még az unokák,hát szohoz is alig jutok.Csak további áldást és jo egészséget tudok kivánni az egész családnak.Sajnos nekem csak 1 gyermekem van egy lány aki 35 éves ,és van két unokám,Barnabás 16,Bianka 8 éves.Ők a mi szemünk fénye,csak messze vannak hozzánk a jo munka reményében költöztek B.pestre már 7 hónapja.Nem sokára megyünk hozzájuk mert a Mikulás idehozta hozzánk az unokák ajándékát meg a Karácsony is meg a születésnapok,szóval egyben minden!Ja és a felsorolásból kihagytam az egyszem vőmet,ő is van!Köszönöm,hogy irtál !
13032. alfoldi13
2008. dec. 7. 11:07
nálunk most nagyon jó a lányok hangulata most jöttem haza a dzsakudziban 40 fokos volt a viz mondja az egyik miközben megölel én apa kettőre moziba szeretnék menni a keresztanyámmal mondja a másik én meg netezni akarok mondja Viki adri meg benne ül a minimaxban most is a másik két picivel... mi pakolászunk fözünk vásárolgatunk karácsonyra...és várjuk a többieket haza..
13031. jjhmarta
2008. dec. 7. 10:21

Sziasztok!

Örömteli boldog 2. advent vasárnapot kívánok nagyikák és papik.

Nálunk 6°C van borus és fúj a szél.

2008. dec. 7. 09:31
Szép jó napot, békés vasárnapot kívánok Mindenkinek! Igazából megint nincs karácsonyi hangulat, úgy süt a nap, hogy nosza, hó meg egy pehelynyi sem! Most már mennem kell, ma "uccu"-futi van nekem. További szép napot!
13029. alfoldi13 (válaszként erre: 13026. - Milédy)
2008. dec. 7. 09:19
neked akartam válaszolni
13028. alfoldi13
2008. dec. 7. 09:19
most katintottam az adatlapodra és egy helyes házaspárt láttam gratulálok a fa alatt már biztos lesz valami a télapó nálunk személyesen volt nekünk az unokánk örömét hozta az arcára pedig ... nem is igaz mert megkérdezte a feleségem mit főzzek hogy örüljél ez volt a meglepetés...
13027. grany60.
2008. dec. 7. 09:17

Süt a nap és nemsokára itt lesz Nórika unokám.Már megfőztem,lehet játszani. Délután meg lemegyünk a

Dobó térre az adventi gyertyagyujtásra.Mindenkinek szép ,békés napot kívánok.

13026. Milédy (válaszként erre: 13016. - Alfoldi13)
2008. dec. 7. 09:03
Látod ez lehet! de olyan nagy dolog nem volt! gondolod,hogy mindent tud ez a télapó?Na majd a Karácsony ott biztos lesz valami a fa alatt,Szép és áldott napot nektek,ma már ugy nézki az idő is kegyes hozzánk! mehetünk egy kicsit sétálni üdv nektek.
13025. alfoldi13
2008. dec. 7. 07:58
jó reggelt
13024. akác56
2008. dec. 7. 07:34

Jó reggelt! Békés,nyugodt II. adventi vasárnapot kvánok mindőtöknek!

Erzsóknak, Tykának és Katalinnnak köszönöm a képeket!

( borzalmas fejfájással ébredtem)

13023. Rozália
2008. dec. 7. 06:24

Drága Nagyikák és Papikák!

Nagyon békés, boldog 2. Advent vasárnapot kívánok Mindannyiótoknak, családotok körében.

Akinél unoka is van, annak még sok-sok örömet.:)

13022. inci47
2008. dec. 6. 22:18

Nekem a Mikulás meghozta a Bence unokámat!

Nagyon fáradt vagyok, mert takarítottam,de felvidította egy kicsit a kedvemet, most pedig alszik nyugodtan!

Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok!

13021. nitán
2008. dec. 6. 21:08
Nyugodalmas jó éjszakát szép álmokat mindenkinek
2008. dec. 6. 20:32
Tőlünk is már tovább bandukolt a Mikulás. Kívánok jó pihenést, főleg a fáradalmak kipihenését, jó egészséget és új erőt a következő ünnepi készülődéshez. Jó éjszakát Mindenkinek!
13019. bnedora
2008. dec. 6. 20:28

Szép estét!

Szerencsére nálunk ma már nem esett, sőt elég enyhe volt az idő, sütött a napocska is. Délután vásárolni voltunk, majd unokázni. A picurka végig aludta az ottlétünket, így csak a kiságyban láthattam. Az ikrek pedig nagyon örültek a Mikulásnak. Igaz először csak köszöntek nekünk, és folytatták a játékot, de amint megkérdeztem tőlük, hogy mit hozott a Mikulás, csapot-papot otthagytak, és rohantak hozzánk megnézni mit kaptak. A DVD-t azonnal le kellett játszani, a csoki Mikulást pedig le sem akarták tenni. Azért egy banánért cserébe, mégis sikerült megkaparintani tőlük. Olyan jó, ahogyan mellém bújnak. Már nagyon sok mindent beszélnek. Szóval, nagyon jó volt a délutánom.

Remélem, másoknál is kellemesen telt a nap, és ajándék is akadt bőven a csizmában.

Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok!

13018. nitán
2008. dec. 6. 18:14

Nagyon szép estét minden Nagyinak és Papinak.

Szegény Mikulás az idén jól ráfázott,térdig érő hó helyett nyakig érő sárban kellett caplatnia. Itt most is szakad, már lassan két órája, nem tudom, hogy nem fáradt még bele.Személy szerint nekem már igencsak elegem van belőle.

13017. Polli
2008. dec. 6. 17:58

Szép estét Nagyik és Papik

Remélem megérkezett már a Mikulás mindenkihez,:)

Az én Mikulásom számotokra ezt hozta.

Letöltőlink : *****

Nagyon jó szórakozást hozzá.

* Automatikusan eltávolított tartalom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook