40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Sziasztok!
Üdvözöllek én is Edit. Nekem most lesz egy hónapos a pici fiú unokám, az ikrek pedig (bátyusok) 2 évesek. Imádom őket!!!
Incikém, bizony jó érzés, amikor mellénkbújnak az unokák. Tegnap nekem is annyira jól esett, amikor odajöttek, és mondták, hogy: "mama, melletted nézem a mesét". Egyre többet beszélnek, és okosodnak.
Mindenkinek nagyon kellemes estét, és nyugodalmas jó éjszakát kívánok. Esetleg, ha van köztünk beteg, annak mielőbbi jobbulást!
szép estét Ngyik és Papik
Black-Gold gratulálok az unokához és nagyon sok örömed teljen benne.
Szia Inci! Szerintem bármilyen koruak minden kornak meg van a maga szépsége és varázslata. Gratulálok az unokákhoz!
Edit
Csak nyugodtan panaszkodj, ha úgy érzed, hogy szívesen megosztanád velünk a gondod, talán meg is könnyebbülsz egy kicsit.
Mindenkinél vannak ám gondok, hol ilyen, hol olyan, hiszen nincs olyan, hogy minden csak szép és derűs, sokszor állít az élet próba elé, amit meg kell , hogy oldjunk!
Szia Edit!
Üdvözöllek én is, gratulálok az unokákhoz! Legyen bennük sok-sok örömöd!
Nekem 4 fiú unokám van, már nagy fiúk, de szeretnek nálam lenni és ennek nagyon örülök!
Szia! Én karácsonykor fogok találkozni velük. Sajnos nincs rá lehetőség hogy sürün találkozzunk, de minden percet kihasználok. Jó mert a fiuk már nagyobbak nagyon jó velük játszani, a kislányra meg én vigyáztam a multkor amikor a lányom a fiukat fürdette.
Edit
Szia Edit! Légy üdvözölve a nagyik között! Gratulálok az unokákhoz! Gyere gyakran és mesélj róluk! - mi is ezt tesszük!
Ebben a topikban is én üdvözöllek először, de majd jönnek ám a többiek is, most biztos unokáznak!
(Nekem egy 12 éves kislány unokám van, tenap este már hazament)Üdv:Cilus
Sziasztok! Én Edit vagyok és 2 hete lettem háromszoros nagymama. Két fiu unokám után most kislány unokám született.
Mindenkinek kellemes vasárnap délutánt kivánok!
Edit
Sziasztok!
Látom mindenkinél zajlik az élet... azért a vasárnapi ebédhez üljetek le együtt, és kívánok jó étvágyat hozzá.
Nálunk csodásan süt a nap, de a szél fújdogál.
Legyen mindenkinek nagyon szép a vasárnap délutánja.
Sziasztok!
Örömteli boldog 2. advent vasárnapot kívánok nagyikák és papik.
Nálunk 6°C van borus és fúj a szél.
Süt a nap és nemsokára itt lesz Nórika unokám.Már megfőztem,lehet játszani. Délután meg lemegyünk a
Dobó térre az adventi gyertyagyujtásra.Mindenkinek szép ,békés napot kívánok.
Jó reggelt! Békés,nyugodt II. adventi vasárnapot kvánok mindőtöknek!
Erzsóknak, Tykának és Katalinnnak köszönöm a képeket!
( borzalmas fejfájással ébredtem)
Drága Nagyikák és Papikák!
Nagyon békés, boldog 2. Advent vasárnapot kívánok Mindannyiótoknak, családotok körében.
Akinél unoka is van, annak még sok-sok örömet.:)
Nekem a Mikulás meghozta a Bence unokámat!
Nagyon fáradt vagyok, mert takarítottam,de felvidította egy kicsit a kedvemet, most pedig alszik nyugodtan!
Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok!
Szép estét!
Szerencsére nálunk ma már nem esett, sőt elég enyhe volt az idő, sütött a napocska is. Délután vásárolni voltunk, majd unokázni. A picurka végig aludta az ottlétünket, így csak a kiságyban láthattam. Az ikrek pedig nagyon örültek a Mikulásnak. Igaz először csak köszöntek nekünk, és folytatták a játékot, de amint megkérdeztem tőlük, hogy mit hozott a Mikulás, csapot-papot otthagytak, és rohantak hozzánk megnézni mit kaptak. A DVD-t azonnal le kellett játszani, a csoki Mikulást pedig le sem akarták tenni. Azért egy banánért cserébe, mégis sikerült megkaparintani tőlük. Olyan jó, ahogyan mellém bújnak. Már nagyon sok mindent beszélnek. Szóval, nagyon jó volt a délutánom.
Remélem, másoknál is kellemesen telt a nap, és ajándék is akadt bőven a csizmában.
Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok!
Nagyon szép estét minden Nagyinak és Papinak.
Szegény Mikulás az idén jól ráfázott,térdig érő hó helyett nyakig érő sárban kellett caplatnia. Itt most is szakad, már lassan két órája, nem tudom, hogy nem fáradt még bele.Személy szerint nekem már igencsak elegem van belőle.
Szép estét Nagyik és Papik
Remélem megérkezett már a Mikulás mindenkihez,:)
Az én Mikulásom számotokra ezt hozta.
Letöltőlink : *****
Nagyon jó szórakozást hozzá.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)