3x7 éve vagyunk házasok, igaz hogy vízválasztó? (beszélgetés)
egyszerűnek tűnik a dolog.
menj el dolgozni!
így a te felvetés energiaidat is lekoti...ez nem támadás...csak gondolkodjunk el rajta!
másrészt viszont le kell ülni vé és elmondani a dolgokat.elme.dani h lehet jobb lenne elválni...
lehet ha Elmondanad neki akkor gondolkodna rajta és rájönne h nem figyel rád eléggé
Sajnos nem olyan egyszerű a dolog.A nagylányom már 20 éves , vele már nem nagyon kell foglalkozni, szerencsére ő egy határozottan felnőtt nő,ő már külön él tőlünk. A pici 8 éves, és sajnos nincs senkim, Anyukám meghalt igy tehát nincs hova haza mennem. Már meg tettem volna , ha olyanok lettek volna a akörülményeim, hogy tudok hova haza menni. Sajnos ezt a férjem is jól tudja. Nincs ő vele olyan eget rengető nagy gond, nem bánt, meg ilyenek, de szeretnék újra NŐ lenni, szeretném ha nem én intézném a férfi dolgát, nem kellene minden sz..rt az én nyakamba varrni, neki meg csak el menni dolgozni.Állandóan nekem kell az ő dolgait is intézni, ezt értem a munkahelyi problémáira.Ő külföldön dolgozik, hétvégén van csak itthol, de ugy érzem , már azt a két napot sem tudom vele el viselni.21 év
alatt 2 évet dolgoztam, a többit pedig csak velük töltöttem.Úgy érzem szó szerint az életemet adtam nekik, de már nem birom sokáig. Lépnem kell.
a jó kérdések:
van hova menned?
el tudod magad tartani egyedül?
a kiskorú gyereket el tudod vinni?
képzeld el hogy egyedül vagy, mi lesz jobb, mi lesz rosszabb?
ezeket jól gondold át mielőtt borítasz:D
A férjed ezt hogy éli meg?
És a gyerekek mit érzékelnek ebből? Nagyon kicsik nem lehetnek már.
Mit tart vissza? A szomszédok? A társadalom? Az elvárások? A "jól" megvagyunk? A gyerekek?
Ugyanmár...
ILLUSIONS
Senki nem éli a TE ÉLETEDET! Neked kell úgy alakítani hogy felelősségteljesen, de jól érezd magad benne, a körülményekhez képest.
és mit kell nyelned?
Ugyertem mi az ami miatt idáig jutottatok? nem beszéltek meg minden problémát? legyen az tök hétköznapi vagy intim dolog.
az a baj velünk nőkkel hogy cselédet csinálunk magunkból a saját otthonukban és eltűnik az önérzet...
a férjed nem érdeklődik már irántad? ha erdeklodne más lenne a helyzet?
Akkor nem a 3x7 év a vízválasztó:)
Lehet már a második is az volt...vissza kell gondolni, hogy hol romlott el, hogy lehet e javítani..akarod e, hogy jó legyen még VELE, vagy nem..és az alapján dönteni.
További ajánlott fórumok:
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- 8 éve vagyunk házasok és már nem kívánom őt...
- Ha még nem vagyunk házasok, de élettársak igen, akkor igénybe tudom venni a szocpolt?
- Tudja-e valaki, hogy ha Franciaorszagban szulok, es az apa is francia, viszont nem vagyunk hazasok, akkor milyen allampolgarsagu lesz a gyer
- Lehet lombikon részt venni, ha a párommal nem vagyunk házasok?
- Autóátíratás, hogy oldható meg, ha még házasok vagyunk, a férjem nevéről az enyémre? A legolcsóbban...