3x7 éve vagyunk házasok, igaz hogy vízválasztó? (beszélgetés)
Tudod mit?
Menj el dolgozni, a papírmunkáért meg fizess egy könyvelőnek havonta 5-10.000 Ft-ot, mert nem hiszem, hogy olyan nagy ügyek lennének, ha csak papírmunkád van vele.
Nem lesz időd unatkozni, mert munka után megvár a főzés, a vasalás, a takarítás, meg az egyebek.
És akkor majd megtanulod értékelni a hétvégét, meg talán azt, hogy milyen jó sorod van.
Neked mi lenne az elég?
Másnak a lét a tét, te meg itt nyavicskolsz!
Ó igen!
Emellett megértem, hogy mindenkinek a saját baja a legnagyobb, csak tudod ez nem baj. Ez elefántcsinálás.
:DDD
Szerintem mindent meg lehet beszélni.
Annak mindig van értelme.
Te jó ég!
Eltart a férjed, te két napot sem bírsz ki vele hetente, és az életed adtad értük!????
Azt hiszem, neked kevés a házimunka.
Nem bántásból, de más anyuka eljár dolgozni, és rendben van a hártartása is.
Miért olyan nagy szó, hogy te két gyereket nevelsz!???
Azt hiszem, komoly értékelési gondjaid vannak.
Talán túl jó dolgodban már nem tudod, mit csinálj!
Attól hogy ő külföldön dolgozik, te vállalhatsz munkát. A gyerekek nem kicsik. Nem hisze hogy a háztartás meg a 8 éves olyan hűdenagy meló lenne.
Mit szeretnél? De tényleg. Milyen életet?
csak egy ötlet volt kértem hogy ne támadásnak vedd.
mindenkinek más az útja...ha nem vagy boldog akkor tégy valamit.
a boldogságért tenni kell!
ha meg úgy érzed h ezzel a férfival nem vagy boldog akkor mond meg neki h mivel a gyereket te neveled a házban maradsz...legalább míg nem állsz talpra..ahoz viszont meló kell...
ő meg vagy maradjon kint vagy menjen az anyjaekhoz..legalábbis egy.ideig!
Ha elválik, apu gürizhet tovább külföldön, hogy anyu a gyerektartásból újra megtalálja önmagát!:)
A cselédség, ja, ma már senki sem kényszerít erre senkit de jó kifogás hibáztatni a másikat
senki nem.megbantani akar" :)
csak azt szeretné mindenki h boldog légy
kinyult oslóban melegíteni kocosan hisztisen is van aki szeret...de nem fog koldulni érted amíg nem adsz magadra...
a férfiak szeretik az erotikat..szerezd vissza a lángot!!
hetvegen ha haza jön várd finom vacsival csinosan sminkelten új frizuval..
tedd ki a kadat gyertyakkal iazogassatok kicsit és kérdezd meg tőle hogy van? furodjetek együtt... ha meg sem próbáló honnan tudod h esetleg nem válik be? :)
Bocs, de abba is belegondoltál, hogy külföldön a munkaideje alatt őt sem virágot szedni tartják, hanem azokat a dzsuvás, nehezebb melókat végezni (szakmán belül), amit az adott ország munkásai már degradánsnak tartanak vagy több pénzt kérnek érte?
Mi ehhez képest az, hogy neked kell intézned a papírjait a háztartáson, gyerekeken kívül?
Még egy kérdés: mióta érzed így, ha 8 évvel ezelőtt bevállaltál egy második gyereket? Már akkor is haldokolt a kapcsolat és mégis vállaltad, vagy most, hogy az anyagiak javultak esetleg a külföldi munkának köszönhetően, úgy érzed, több pénzt kapnál, ha mégis elválnál és megfogalmazódott benned, hogy kell egy ok, vagyis fogjuk rá, hogy az a bajod, hogy mindent neked kell csinálni?
Igazán nem hiszem, hogy minderre ő kötelezett volna, inkább szólnod kellett volna azonnal, amikor úgy érezted, hogy valami nem stimmel. Jó, tudom, ez most így utólag már nem segít.
Talán ha dolgoznál a férjednek nem kéne külföldön melózni, távol a családtól. Tipikus, jó dolgában nem tudja mit csináljon helyzetben vagy.
"Csak" el kell mennie dolgozni... Cseréljetek, legyen ő otthon, tartsd el a családot.
emberek közzé mehetnel ki panaszkodhatnad magad...
lennének barátai...Sztem elég magányos vagy és a ferjed se adja meg azt a "törődést" . és Sztem inkább ez a baj.de ez a te hibád is.
vegyél fel noies ruhát sminkelj válts frizurat...
sokszor hallom h nem néz a párom már nőnek stb.
csodalkoztok h nem tetszettek úgy a parjaitoknak ha teljesen elhagyjatok magatokat...
vegyél néha magasaarkut ha mentek valahova stb!
higgyetek el lesz változás!!! :)
hát egy 8 évessel, melo és pénz nélkül, nem lesz egyszerű. és ha csak heti 2 napot van itthon az urad akkor a többin élhetsz egyedül tulajdonképpen, fogd fel lakótársnak.
melózni elmehetnél, lenne pénzed és kicsit kimozdulnál, de ha a párod is csak kint talált, akkor nehéz lehet arra találni valamit
vagy kimész te is?
*elmondani...
nem tudok írni :D
Olyan életet éltél, amilyet teremtettél magadnak. Kérte valaki hogy cselédkedj? Rendeld alá magad a családnak? Miért nem dolgoztál?
Mi lesz ha elválsz?
Nézd, a közös élet sikere-kudarca két emberen múlik.
Mondom ezt úgy hogy több mint 21 éve vagyok a férjemmel.
További ajánlott fórumok:
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- 8 éve vagyunk házasok és már nem kívánom őt...
- Ha még nem vagyunk házasok, de élettársak igen, akkor igénybe tudom venni a szocpolt?
- Tudja-e valaki, hogy ha Franciaorszagban szulok, es az apa is francia, viszont nem vagyunk hazasok, akkor milyen allampolgarsagu lesz a gyer
- Lehet lombikon részt venni, ha a párommal nem vagyunk házasok?
- Autóátíratás, hogy oldható meg, ha még házasok vagyunk, a férjem nevéről az enyémre? A legolcsóbban...