Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 3x7 éve vagyunk házasok, igaz hogy vízválasztó? fórum

3x7 éve vagyunk házasok, igaz hogy vízválasztó? (beszélgetés)

1 2 3 4
47. 52b50bfaa2 (válaszként erre: 46. - 3d787b167a)
2014. aug. 1. 10:52
Azt hiszem nem érted. Amint irtam nem unatkozom,a papirmunkával kb. annyit dolgozom amennyit egy irodában ledolgoznék, nem erről van szó. De többet nem bizonygatok senkinek , ugy látom ebből az egészből munka kérdés lett.Nem az én igényeim miatt csinálja a férjem amit csinál, simán megélnénk a válalkozásból itthol is csak akkor nem lehetne annyira nagyzolni. Ez itt a baj.
46. 3d787b167a (válaszként erre: 43. - 52b50bfaa2)
2014. aug. 1. 10:45

Tudod mit?

Menj el dolgozni, a papírmunkáért meg fizess egy könyvelőnek havonta 5-10.000 Ft-ot, mert nem hiszem, hogy olyan nagy ügyek lennének, ha csak papírmunkád van vele.

Nem lesz időd unatkozni, mert munka után megvár a főzés, a vasalás, a takarítás, meg az egyebek.

És akkor majd megtanulod értékelni a hétvégét, meg talán azt, hogy milyen jó sorod van.

Neked mi lenne az elég?

Másnak a lét a tét, te meg itt nyavicskolsz!

Ó igen!

Emellett megértem, hogy mindenkinek a saját baja a legnagyobb, csak tudod ez nem baj. Ez elefántcsinálás.

45. unom (válaszként erre: 43. - 52b50bfaa2)
2014. aug. 1. 10:42
Attól, hogy a férjed külföldön van te miért nem tudsz munkát vállalni?
44. 3d787b167a (válaszként erre: 39. - Évi1992)
2014. aug. 1. 10:41

:DDD

Szerintem mindent meg lehet beszélni.

Annak mindig van értelme.

43. 52b50bfaa2 (válaszként erre: 40. - Ina87)
2014. aug. 1. 10:41
Persze ,hogy gond van. Nem az a bajom ,hogy uncsizom.Egyedül vagyok, társa vágyom aki oda figyel rám. Munkával kapcsolatban pedig, az hogy nem dolgozom kicsit tulzás., Férjem itthoni vállalkozásának a papir munkáját ittholról én végzem.Nem unatkozom. Ha férjem itthon lenne , itthon keresné meg a betevőt akkor sajnos nem cserélgethetné fél évente a BMV- ket. Ez a nagy helyzet, nem tudná miből fedezni a nagy autó imádatát.
2014. aug. 1. 10:40

Te jó ég!

Eltart a férjed, te két napot sem bírsz ki vele hetente, és az életed adtad értük!????

Azt hiszem, neked kevés a házimunka.

Nem bántásból, de más anyuka eljár dolgozni, és rendben van a hártartása is.

Miért olyan nagy szó, hogy te két gyereket nevelsz!???

Azt hiszem, komoly értékelési gondjaid vannak.

Talán túl jó dolgodban már nem tudod, mit csinálj!

41. unom (válaszként erre: 35. - 52b50bfaa2)
2014. aug. 1. 10:35
Egy 8 éves gyerek és a háztartás ekkora meló? Sokan ezt munka mellett csinálják.
40. ina87
2014. aug. 1. 10:32
ez a baj sok házaságban mert nem érzem h szeretem vagy h szeret nem érzem h nöként tenkint rám kérdem én mégsi mit vártok el akik hosszu házaságabn él,persze h x év után megváltozik minden mint ahogy az emberek is ha már valakiben felmerül a válás hát ott már gond van csak h az a gond nem párhonapja keletkezik meg kellene találni a baj okát és talán megmenteni a megmenthetöt és ujra közeledni a másik fél felé nem pedig siránkozni!
2014. aug. 1. 10:31
jó de ha ad magára főhősnőnk...és tényleg nem az a nem foglalkozom magammal... akkor a férjben is van ám hiba.semmibe veszi a mellette lévő nőt...aki csak figyelemre vágyik...mi értelme egy olyan kapcsolatnak?
38. vacsa (válaszként erre: 35. - 52b50bfaa2)
2014. aug. 1. 10:27

Attól hogy ő külföldön dolgozik, te vállalhatsz munkát. A gyerekek nem kicsik. Nem hisze hogy a háztartás meg a 8 éves olyan hűdenagy meló lenne.

Mit szeretnél? De tényleg. Milyen életet?

2014. aug. 1. 10:25

csak egy ötlet volt kértem hogy ne támadásnak vedd.

mindenkinek más az útja...ha nem vagy boldog akkor tégy valamit.

a boldogságért tenni kell!

ha meg úgy érzed h ezzel a férfival nem vagy boldog akkor mond meg neki h mivel a gyereket te neveled a házban maradsz...legalább míg nem állsz talpra..ahoz viszont meló kell...

ő meg vagy maradjon kint vagy menjen az anyjaekhoz..legalábbis egy.ideig!

36. vacsa (válaszként erre: 35. - 52b50bfaa2)
2014. aug. 1. 10:24
Annyit tudunk amennyit te leírsz...
2014. aug. 1. 10:19
Nem hittem volna ,hogy ez akkora nagy szám lesz ,hogy nem dolgozom. Senki semmit nem tud rólam. Egyedül neveltem a két gyerekemet évek óta, férfi, férj nélkül.Nem azért nem dolgozom mert büdös a munka. A férjemnek nem kötelező külföldön dolgoznia, senki nem kényszereiti , csak neki igy a kényelmes. Nem kell foglalkoznia semmivel, senkivel.Én unatkozó házi asszony lennék? Nem heverek egész nap a TV elött , teszem a dolgom egész nap.Többször kértem a férjem vállaljon itthol munkát ,éljünk ugy mint mások én is szeretnék dolgozni.Nem.Neki igy a jó, igy van pénz.Azt hogy melegitőben flangáló ,semmit nem adni magára való háziasszony lennék ,nem tudom honnan vettétek. Igen is kimondottan csinos, 42 éves nő vagyok. Emberek közé is járok, és adok magamra, és fogok is.Cseréljek a férjemmel??? Volt hogy beteg voltam , 3 nap után elegge lett, nem tudta azt csinálni amit én . AKKOR???? Ki lehet próbálni!Lehet utánam csinálni! Lehet Anyának Apának lenni egy személyben!Akkor lehet ilyen baromságokat irni.
34. globus
2014. aug. 1. 09:44
Van olyan hozzá hasonlóan sanyarú sorsú ismerősöm, aki egypár évet dolgozott csak, aztán még le is százalékolták idegi alapon, mert nem bírta az otthon végezhető munkát, kibukott. Most hazajön késő este a férje, még ő gondozza a kertet, locsol, kapál, sövényt vág, csaj meg fagyosan járkál 38 fokos melegben, hosszúnadrágban... Pasi hajnalban kel, mondjuk ő se százas, hogy erre szüksége van.
33. vacsa (válaszként erre: 30. - Gribedli***)
2014. aug. 1. 09:39
Nem fog elválni.
32. unom (válaszként erre: 27. - Gribedli***)
2014. aug. 1. 09:39
Előtte sem dolgozott. Lehet, ha ő is melózik a pasinak nem kell külföldre mennie.
31. gribedli*** (válaszként erre: 21. - Ec94ffbcdf)
2014. aug. 1. 09:34
Tényleg, talán a legjobb az lenne, ha kimenne utána
30. gribedli*** (válaszként erre: 18. - Vacsa)
2014. aug. 1. 09:32

Ha elválik, apu gürizhet tovább külföldön, hogy anyu a gyerektartásból újra megtalálja önmagát!:)

A cselédség, ja, ma már senki sem kényszerít erre senkit de jó kifogás hibáztatni a másikat

2014. aug. 1. 09:30

senki nem.megbantani akar" :)

csak azt szeretné mindenki h boldog légy

2014. aug. 1. 09:29
* kinyult poloban melegítoben
27. gribedli*** (válaszként erre: 24. - Unom)
2014. aug. 1. 09:28
Igen, jó dolgában...Vagyis ahhoz képest, ami előtte volt, ez most " jó dolgában", mert előtte rosszabb volt, ha arra kényszerült a férje, hogy külföldön dolgozzon
2014. aug. 1. 09:26

kinyult oslóban melegíteni kocosan hisztisen is van aki szeret...de nem fog koldulni érted amíg nem adsz magadra...

a férfiak szeretik az erotikat..szerezd vissza a lángot!!

hetvegen ha haza jön várd finom vacsival csinosan sminkelten új frizuval..

tedd ki a kadat gyertyakkal iazogassatok kicsit és kérdezd meg tőle hogy van? furodjetek együtt... ha meg sem próbáló honnan tudod h esetleg nem válik be? :)

25. gribedli*** (válaszként erre: 14. - 52b50bfaa2)
2014. aug. 1. 09:24

Bocs, de abba is belegondoltál, hogy külföldön a munkaideje alatt őt sem virágot szedni tartják, hanem azokat a dzsuvás, nehezebb melókat végezni (szakmán belül), amit az adott ország munkásai már degradánsnak tartanak vagy több pénzt kérnek érte?

Mi ehhez képest az, hogy neked kell intézned a papírjait a háztartáson, gyerekeken kívül?

Még egy kérdés: mióta érzed így, ha 8 évvel ezelőtt bevállaltál egy második gyereket? Már akkor is haldokolt a kapcsolat és mégis vállaltad, vagy most, hogy az anyagiak javultak esetleg a külföldi munkának köszönhetően, úgy érzed, több pénzt kapnál, ha mégis elválnál és megfogalmazódott benned, hogy kell egy ok, vagyis fogjuk rá, hogy az a bajod, hogy mindent neked kell csinálni?

Igazán nem hiszem, hogy minderre ő kötelezett volna, inkább szólnod kellett volna azonnal, amikor úgy érezted, hogy valami nem stimmel. Jó, tudom, ez most így utólag már nem segít.

24. unom (válaszként erre: 14. - 52b50bfaa2)
2014. aug. 1. 09:23

Talán ha dolgoznál a férjednek nem kéne külföldön melózni, távol a családtól. Tipikus, jó dolgában nem tudja mit csináljon helyzetben vagy.

"Csak" el kell mennie dolgozni... Cseréljetek, legyen ő otthon, tartsd el a családot.

2014. aug. 1. 09:21

emberek közzé mehetnel ki panaszkodhatnad magad...

lennének barátai...Sztem elég magányos vagy és a ferjed se adja meg azt a "törődést" . és Sztem inkább ez a baj.de ez a te hibád is.

vegyél fel noies ruhát sminkelj válts frizurat...

sokszor hallom h nem néz a párom már nőnek stb.

csodalkoztok h nem tetszettek úgy a parjaitoknak ha teljesen elhagyjatok magatokat...

vegyél néha magasaarkut ha mentek valahova stb!

higgyetek el lesz változás!!! :)

22. globus (válaszként erre: 14. - 52b50bfaa2)
2014. aug. 1. 09:17
Most biztosan nem leszek népszerű, de próbáljuk meg ezt az ő szemszögéből is vizsgálni. Heti 5 napot robotol távol a hazájától, rokonaitól, cserébe nem kell dolgoznod. Minden bizonnyal szívesen jönne haza 2 nyugodt, szeretettel teli napra feltöltődni. Hiszen írod is, hogy nincs vele semmi baj, amúgy egy rendes ember. Erre kiderül, hogy eluntad magad, az ügyintézéseket, itthoni feladatokat. Csatlakozom azokhoz, akik javasolják, hogy ki lehet próbálni a munka világát :)
21. ec94ffbcdf (válaszként erre: 14. - 52b50bfaa2)
2014. aug. 1. 09:06

hát egy 8 évessel, melo és pénz nélkül, nem lesz egyszerű. és ha csak heti 2 napot van itthon az urad akkor a többin élhetsz egyedül tulajdonképpen, fogd fel lakótársnak.

melózni elmehetnél, lenne pénzed és kicsit kimozdulnál, de ha a párod is csak kint talált, akkor nehéz lehet arra találni valamit

vagy kimész te is?

20. vacsa (válaszként erre: 19. - Évi1992)
2014. aug. 1. 09:02
Nekem tetszett elme dani :-) :-)
2014. aug. 1. 09:01

*elmondani...

nem tudok írni :D

18. vacsa (válaszként erre: 14. - 52b50bfaa2)
2014. aug. 1. 09:01

Olyan életet éltél, amilyet teremtettél magadnak. Kérte valaki hogy cselédkedj? Rendeld alá magad a családnak? Miért nem dolgoztál?

Mi lesz ha elválsz?

Nézd, a közös élet sikere-kudarca két emberen múlik.

Mondom ezt úgy hogy több mint 21 éve vagyok a férjemmel.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook