34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
valamelyik magazinban, Weress Laci bácsitól lehetett kérdezni szex témában
Ha egy fiú után leülök a buszon, attól lehetek terhes?
Arra emlékszik még valaki, hogy valamelyik mosószerben állítólag elrejtettek egy autó indító kulcsot. Talán Wartburg volt. Az egész ország ezt kereste.
Nem az Impulse valamelyik illata volt?
A sárga Limara az első három fizetésem egyikéből volt. Vettem még belőle egy farmert, meg fodrászrászhoz mentem és másra nem is futotta belőle. Pedik nyolc órában varrógép mellett, cipőfelsőrészeket gyártottam szaalagon. Brrr...
Meg volt egy bordó deo is, aminek nagyon tetszett az illata, de most nem ugrik be a neve. Kalapos nő volt rajta, ha jól emlékszem.
Viszont az első intim deo szagát (igen szagát!) soha nem felejtettem . Gyerekként a hangyákat írtotuk vele. Csak úgy hullottak tőle. XD
Igy igaz:)
Dr Bubót nagyon csiptem:)
Nekem a donald rágó jut eszembe..:))
Nem játék volt, műenyag kis állatok, bocs rosszul irtam.
És a rágós papirok?
Tényleg?Játék?Nem emlékszem:)
Nekem a Kedvenc volt a kedvenc:)
és a habroló és a csokis mignon és a terefere és többi nem jut most eszembe:A mosószeres dobozokban mindig volt kis műanyag játék:)
ÁÁ,már semmi nem olyan..A piros mogyorós is teljesen más volt..Viszont volt az a dobozos gumicukor,talán baba forma volt benne,Húú,de szerettem:)
impulse :-)
szivárványos színű, világoskék
:):) Rexona,
Gyöngyvirág, alma szappan,
Márka meggylé
Itt a Márka, itta már ma?
A napokban ettem egy télifagyit, csalódás volt:(:(
tényleg, a fémdoboz gyűjtés...
ott sorakoztak polcokon a kiürült üdítős és sörös dobozok, piramisba rakva ízlésesen:-)
Amikor én dolgozni kezdtem még volt kommunista szombat. Ez semmi más nem volt, mint egy nap munka ingyen. Igaz akkor még sok helyen nem úgy ment a meló mint manapság. Persze akkor is voltak kemény helyek, de a legtöbbjén nem kellett megszakadni. A reggeli idő bőséges volt és mindenki bagózott (ritka kivételek persze voltak). Én még szívtam talpas Munkást is. Ritka volt és drága a dobozos sör. A Kőbányai meg a Borsodi volt az igazi. Ami jó volt, hogy sok zenés szórakozóhely volt. Na nem diszkó (volt persze az is), de ha lightosra vágytunk, beültünk egy kis étterembe, vagy bisztróba. Ott volt élő zene ( ment a Se veled se nélküled, lambada stb.) ott lehetett táncikálni, ücsörögni. Nőknek likőr dukált, hapsiknak meg feles, kisérőnek sör.
Alsó tagozatban minden szombaton... aztán valamikor bejött a szabad szombat kéthetente. Hosszú hét-rövid hét. Ez utóbbi mekkora öröm volt!! :))
Lehet, hogy a 80-as években már nem volt ilyen,de én úgy emlékszem hogy mi még szombatonként is jártunk suliba.A mai diákok ezt el sem tudnák képzelni :)
Igen, az építőboroknak különleges hangulata volt. Főleg a nemzetközieknek. :)
Igen az akadályversenyek,a számháború a közös főzések voltak a legjobbak :)
Van itt ép eszű ember, aki nem tudja, mire megy ki a játék?
Mondjuk nem sok köszönet volt sokszor a társadalmi munkánban, de nekünk jó szórakozás volt.
Az úttörőségben az akadályversenyek voltak a jók, a többi felejthető:)
Építőtábor már gimiben volt, ott már állítólag KISZ-tagok voltunk, de pontosan a mai napig se tudom. Nyilván nagy benyomással volt rám...:DD
és a Hahota sorozat?:-))
micsoddddda remek mókák voltak benne, viccek, poénok gyűjteménye! Láttam, ma már a Vaterán is hirdetnek belőle:-)
Először én sem. De aztán gondolkodtam és sikerült valahogy összekaparnom az agyam egy rejtett zugából. Ki gondolta volna hogy ez még megvan, beégetve!
A lányom babáját beöltöztettem úttörőnek, hogy az unokmámnak megtudjam mutatni.
A gyümölcsszedféskor használt kendőmet a mai napig őrzöm!:):)
Jaj,az nagyon jóóó volt!:)
Mi még voltunk kisdobosok,és úttörők.Jártunk építő táborba,és minden ősszel suli kezdéskor szőlő szürettel,vagy paradicsom szedéssel kezdük az iskola évet.
Nálunk is vannak kint szelektív kukák. Aztán jön a kukás autó és mindent visz egybe öntve. Volt aki rákérdezett. Azta választ kapta, hogy még csak kísérleti jelleggel vannak kint a kukák. Jaaa...