34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
Éljenek a későn érők!:DDDD
Gimiben még én is inkább féltem a lányoktól mintsem közeledtem feléjük. Pedig rengeteg lány járt abba a suliba.
Az ám a gumizás! Nagyon szerettem. Egyedül is lehetett űzni, csak akkor két hokedlival. Meg az ugróiskola is jó volt. Emlékszem, 12 évesen még nagyban ment a Paprika Jancsi hány óra? Ki emlékszik a válaszra? Na meg rengeteg Amerikából jöttem, mesterségem címere. Akkor volt még ami papírra írogattunk. A tréfásabbak közé tartozott a ki, kivel, mikor, hol, mit csinál játék.
Nagyon elvannak szabadulva a mai fiatalok! Jóval elöbb érnek,mint mi akkor! 18 éves koromig,azt sem tudtam,hogy mi az a férfi! Manapság ez szégyen közöttük!
Legalább köszönnek! Ezt sem tud mindenki.
A buszon egy 13 körüli fiatal pár nyalta , falta egymást.
Hátam mögött 20 év körüli csajok szétröhögték egymást.
Amikor a kétméteres gyerekek azt köszönik hogy csókolom! Múltkor jöttek ki az iskolából,rendesen elkeveredtem köztük! Mára a méretek is változtak!:DDDD
Öregedni????
Szomszédnéni mesélte, volt egy 100 éves néni, kint kapált a kertben, rászóltak , öreg márt maga ehhez, pihenjen inkább.
Felháborodva:
"Öreg a Mátra mert nem bírja szétvetni a lábát"
Jaj lányok,lassan már unokám is lehet,ha nem vigyázok!:)))
Dehogy!:)
Csak a gumikat kellett állandóan lecserélni:)
Mi fiatalok maradtunk:)
Nem dehogy!Mi nem öregszünk,csak a gyerekeink fölött megy az idő:DD
Mi is ezt csináltuk! De hányszor elcsuszott a szék!Vajon megöregedtünk?:))))
S,nem győztük a széket igazgatni ha az nem állt stabilan a lábán :)
Ha csak ketten voltunk, harmadiknak beakasztottuk a székláb mögé:)))
De jó is volt!:)
Mi minden második szombaton mentünk suliba!:))
Biztos fiatalabb vagy!:PPP
Nem baj,de egyre gondoltunk :)
nem tudom , mi ez, ebből kimaradtam
Látod,nem olvastam vissza,erre gondoltam én is!:))
Nálunk kevés régi játék maradt meg, a leányomnak egy két barbi, meg a butorai.
A lomis piacon vadászom ezeket a dolgokat.:)
volt reggeli torna a suliban
És gumizni? :)))Nem győztek a szülők vastag gumit venni!:)))
Ugy visongott, mert csak azt látta, hogy majdnem orra esek, de ki sem birtam volna, ha nem próbálom meg:):))
A talicskázást viszont kipróbáltuk - persze én fogtam a kisfiu lábát, nem forditva:):)
Abban is lehetett vagányat kapni,nekem úgy varták,de még meg is van,megőriztem!:)))
Fából volt szép baba butorom és horgolt kis poharaim alátéttel.Amikor meg falun voltam nyaralni, ott meg a kukorica csutka volt a babám és bogáncsból csxináltun k butorokat, Istenem de jó is volt.
Á nem,én csak azt hallottam hogy nevet az unokád,és azt mondja milyen jófej nagyija van,hogy bele ment vele ebbe a játékba :)
Az unokámal játszottunk, kipróbáltam az ugrókötelet.
Tán hozzád is elhallatszott a nevetése, hogy a mama milyen ügyetlen:):)
Párban áll egy kislányka :)
Igeen,szerettük az ugrókötelet,és a gumizást is.Félre értés ne essék aki esetleg nem ismeri.A gumizás nálunk annyiból állt,hogy egymással szemben állva egyszerű nadrág gumit a bokánkra helyeztük,és a társunk pedig megpróbált mindenféle "akrobatikus" mozdulatokat véghez vinni vele .Ha ez sikerült akkor a gumi egyre feljebb került,volt hogy már a derekunknál volt,s rendszerint ekkor már senki nem tudta elvégezni a mozdulatokat.És a kockába ugrálás (felénk iskolázás) is nagyon klassz játék volt. :)
Nekem nagyon szép pöttyös labdám volt.
Aztán volt egy kedvenc kis négerbabám ujjnyi nagyságu volt, sárga szoknyája és kis kalapja volt.:)