34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
De lagalább vasalni nem kellett... rágóstul.:)
ehehe:-)))ismerős. És kimosta a keverőtárcsás mosógéppel.
Nekem meg soha nem vettek nylonköpenyt, csak olyan vastagot, és folyton megsültem benne. :)
Külön értéke volt mindegyiknek. Amelyiken műanyag borítás volt, az többet ért. :)
És anyám tépte a haját, mert a nájlonköpenyem zsebe mindig tele volt rágóval:D
Nem akartam a szék vagy a pad aljába ragasztani óra elején:D
tudom, hogy unalomig hangoztatjuk, de se mobil, se internet, se érintés nélküli kézfertőtlenítős szappan nem volt:-)
Kártyanaptárakat gyűjtöttünk, és cserélgettünk.
sziasztok,
na ugye, hogy beindul az a bizonyos retró iránti nosztalgia?:-)Tornaórán fehér szegélyes dresszünk volt, kék vagy fekete lehetett, és két csíkos bordó melegítő. Köpeny pedig kifejezetten szikrázós, nylon anyagból. Ja, és a fiúk először 5-ödikes korukban mertek először szerelmes írni, amit általában a haverjuk adott át:-)
Nálunk most ez a korszak van és nem csak hétfőn nincs, de a hét többi napján se. Max este 1 óra. Van legalább 100 csatornánk, de értelmes műsor alig. Legalább is számunkra értelmes alig.
Sziasztok! Igen, a régi szép idők! Kisdobos, úttörő, kakasos nyalóka, Zizi, Leo jégkrém (a dobozán keresztben egy fa pálcikával), üveges kóla, na meg a szőke kóla :-), Márka, Ági szörp... majd még gondolkozom. :-)
Utáltam. Kivéve amikor volt havonta egyszer rádiókabaré.
Isteni korszak volt, amikor nem volt hétfőnként tv-adás.
hát igen, a múlt egy kicsit szépül az évek során, mindegy mennyi vagy:-)
Ja, én ott offoltam, mert nem vagyok ötvenes, csak sok mindenre emlékszem úttörő-koromból. :))
Szia:) Biztos, hogy sok a közös emlék...:) Volt egy hasonló fórum, (50-sek beszélgessünk, vagy vmi hasonló), ahol minden régi dolgot kibeszéltünk. :)
A hétfői adásszünet nekem most se tűnne fel, mert nem nagyon van mit nézni... régen legalább egy ország várta hetente egyszer lélegzet-visszafojtva Onedint, vagy Isaurát. :D
Talán a hasonló korosztály jobban megérti egymást,
és ha azt mondom pl., hogy nem volt hétfőnként tv-adás, vagy neonszínű kötött pulóver, márvány farmer korszak, akkor nem kell magyarázni miről van szó...