34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
Köpenyt? Hogy gondolod? ;) Már azon kiakadnak, ha óra közben nem ihatnak a cuclisüvegükből.
a kiírt feltételeknek nem felelek meg :(
Eltudjátok képzelni,hogy a mai fiatalokra köppenyt adni?Teljesen fellennének háborodva!Egyébként ki itt a legidősebb?
Ezért van, hogy nem kérek férfi segítséget egy villanykörte cseréhez.
Keresztszemes mintákat varrtunk, azt hiszem ennyi volt.
Nekem csak sipom van, a nyakkendő nem eredeti:(
Nálunk is igy volt, én is sok mindent megcsinálok:)
Nekem megvannak a nyakkendőim,sír,öv....:))))))
A leányom fiu babáját - ami 27 éves,- beöltöztettem uttörőnek, hogy meg tudjam mutatni az unokámnak:)
Az ötvenes,százas...Meg a kisdobos,úttörő nyakkendő!:DDDD
Emlékszek a technika teremre, nagy asztalok voltak, mind a négy sarkán satu volt, és ott kellett csavarozni, fúrni, faragni.Nem szerettem!
De így legalább a férfias munkáktól sem riadok el:)
Régi pénzek a nagy asztalon vannak nálam, szépen kivasalva, az üveg alatt de ezek nagyon régieek, pengő millpengő, stb:)
Mi hamutartót csináltunk, kézimunkaórán meg sapkát. A fa spulnira 4 szeget ütöttünk, rátekertük a fonalat s leemeltük az alsó szála, horgolótűvel.. a spulni alján kijött a kis hurka. Olyan hosszut kellett csinálni, hogy kiadja a sapkát. Most csinálok éppen a nagybabámnak ilyet, ja a hurkát ha kész ösze kell öltögetni.
Nekem is van emlékbe!Meg a régi pénzek?Milyen furcsa olyant fogni!:DDD Mennyit ért akkor!:)))
Anyu nagyon haragudott érte, de akkor is kidurrogtattuk a kis lufikat. Na és a csíkos raffia szatyor. Mindenki olyanba vásárolt. :) Néhány hónapja hozzám keveredett egy narancssárga centrumos szatyor is. Kincsként őrzöm.
Mi is varrtunk!Emlékszem,hozzávartam a köppenyemet,a tanár bontotta vissza!:DDDD
Mi nem tanultunk gyakorlatin forrasztani, a hímzésre,varrásra viszont emlékszem.
Voltak divatos mini iskolaköpenyek.Sosem felejtem el, hogy a kedvenc köpenyemet kiégettem technika órán a forrasztópálcikával:))
Ahelyett, hogy főzni, varrni tanítottak volna forrasztani kellett!
Tényleg!:)A fiúknál Sandokános tükör volt és azzal néztek a szoknyánk alá:)))
Én emlékszem!Mennyit szórakoztunk vele!:DDDD
Én az unokámmal Fekete Péterezek. 30 éves ez a kártya. Azóta vettem a kisfiunak is egyet, otthonra. Hát a rajzok között is óriási a különbség. Nálam a 30 éves nyert:):)
Pattogós reklámszatyorra emlékeztek?
a tábla römit ismeritek?
Ez volt a családi társasjátékunk.
Természetesen a joker jelölve volt
Én még most is csinálom,ha unatkozok!:DDD
XD Emlékszem rá. Héder-Palik ötödölő? Van benne valami Vágóval?
És az akasztófás játék.Pillanatok alatt kinyírtuk a másikat mert nem találta a megfelelő betűket :D
Én bort egyszer kóstoltam,egy kortyot!Elég is volt egy életre!
Én meg tollasoztam a barátnőimmel!:DDD
Hiszek neked mert nem szoktam inni, így nem tudom milyen a jó és milyen a rossz bor :-))
:-))
15 évesen még a barátokkal az udvaron a matchboxokat tologattuk :-))