34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
Zi-zi labor,és a veresegyházi asszonykórus, Pokolgép,Lord, Első Emelet, Bikini...érdekes kisvárosban laktam, és mennyi koncerten voltam, de jó volt...
Mi általánosban A törpés kabarétréfát adtuk elő,nem jut a neve hirtelen az eszembe...A fiúk a bányába dolgoznak:))
Imádtam az Eddát,sok koncertjén voltam eszméletlen volt.Sírtam mikor feloszlott...meg a Hűtlenen is...
45 éve voltam Illés Koncerteen! Irtó nagy buli volt.
S akkor kuriózumnak számitott " testközelben látni nagy embereket"!:)
Érdekes, hogy én is szerettem ezeket a humoristákat gyerekfejjel és értettem is, hogy miről beszélnek.
Igen arra gondoltam. Kern András mindig a kedvenceim közé tartozott.
Én Hofit is nagyon szerettem, szeretem. Nagy Bandó András is a régiek közül való. Érdekes, hogy már egészen kicsiként is megértettem a szövegét. A rádió kabaré csütörtökönként nálunk mindig főműsor volt. Markos-Nádas, Ihos József. Maksa akkoriban kezdett. A férjemnek van egy féltve őrzött dedikált Maksa magnó kazettája. :) Zoltán Erika is akkortájt futott be a Szerelemre születtemmel. Első Emelet? Step? Edda? (!!!!) Edda koncerten is voltam. Nagy buli volt. Akkoriban gyakran énekelték a tinik éjszakánkánt a Hűtlent.
jaj, de jó ezt olvasni.. :)
Hüp hüp hüó, barba trükk?
Tomi Brill mosópor,csillag tészta nyakláncnak piritva, felét megpiritottuk szárazon, ez lett a barna, a többit meg simán, aztán felfüztük.
Aztán szivószálat elvagdaltunk, majd azt is felfűztük.
Az anyukám, sajátom lányom emlékkönyvét is őrzöm:)
Jácint színes tv-nk volt gyerek koromban.
Van fent róla kép, ha érdekel:)
Ha-ha-ha-ha hát igen, szóval ennyivel vagyok nálatok idősebb:):)
Olyanra nem emlékszem, de a nagymamám beszélt ilyesmiről, régen. :)
Na,azt még elképzelni se tudom!:)
Nekem még kurblis korcsolyám volt.
Hm....... én a fórumnál megadott korosztálynál idősebb vagyok, tán ez az oka!?:)
A mosópor nevére nem emlékszem:(
Én nem emlékszem ezekre a mosószeres dobozba rrejtett játékokra,lehet, mi nem olyat vettünk...
Tsebtükör Sandokan képpel!
Tiki-taki, bűvös kocka,necc harisnya,
Jajj,a kedvencem volt:)))
Szabó család sorozat a rádióban. Ilyenkor volt nagyi csöndbe :-))
Bocs, kétszer írtam, hogy újság. :)
Géza! Lukas a fürdőkád!!! Hol? A lefolyónál!! :)
Ha jól emlékszem, "Magyar Ifjúság" volt az újság címe az újságnak.
A kivehető ajtajura gondolsz? Kern Andrásssal baromi jó volt!:):)
Az volt!! Tiéd a piros hangszóró. Vagy az NDK-s turmixgép. :)
Volt a barna üveges és a zöld üveges Kőbányai. Nálunk sokszor voltak névnapokon, szilveszterkor bulik. 30 ember is összegyült. A parkettás szobában felcsavarták a szőnyeget és ment a tánc hajnalig. Imádtam amikor Hernádi: Soha se mondd! című számára táncoltak. Amikor elfáradtam bebújtam egy sarokba és aludtam egy jót. Na ilyenkor jó sok Kőbambi elfogyott.