34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
:))
Labdajátékokból, atlétikából kiváló voltam, versenyeken indultam, ezért azt mondta a tanárom ha legalább megfogom a rudat és a kötelet megadja a kettest:))
Megérdemeltem volna lehet :-))
Az érettségi is maximális tanári segítséggel sikerült kettesre. :-)
Nem szólt,nem is nézett énrám...:DDDD
Szegény nagymamám többet mosott utánam, mint József Attila édesanyja fénykorában. Mikor este hazaértem a sáros salakos ruhámban a focizásból. És sosem szólt egy rossz szót sem, csak ment és teregetett némán. :-))
Én biciklizni mindig papucsba mentem,mert azzal fékeztem!Estem én is akkorákat!:DDDD
Sebet sebre halmoztam, nagyon sok bicajos balesetem volt rendetlenségből, egyiknek maradandó nyoma van a térdemen.
De estem le fáról, épületről, elbuktam futás közben és én is sokat fociztam:)
Én nagyon szerettem!Még most is,sőt emeltszintű matematikát tanultam középiskolában!:DDDD
A matekórák engem éjjelente még azóta is kísértenek:-))
Azt az iskolát nem ismerem.
Hetente 1-2 alkalommal eljárok még most is focizni. Nem mintha olyan jó focista lennék, csak jó egy kicsit kikapcsolódni és mozogni. :-)
Engem mindig megakartak buktatni testnevelésből!Kötélmászás,magasugrás...Inkább három matekóra!:DDD
Hova jártál?A Bláthyba?:)
Még most is sokat focizol?Te egy igazi sportember vagy!:DDD
Milyen a patronos? ? :-)
Arra gondolok, amelyik olyan volt mint a szemcsepegtető, úgy szippantotta fel a tintát.
Igazad van,lassan már ott tartunk hogy semmi.Bekapcsolni sem érdemes a tv-t.
Én meg sem nézek ilyen műsort!Rettentően iritál!!!!
Egyet láttam belőle - elég is volt:(
De mi is van, ami nézhető?
A szertorna és egyéb nyalánkságok nekem sem ment soha, de a labdajátékokat szerettem.
A középiskolai tornatanárom mondta is, hogy inkább ne erőltessem a szerekre való felmenetelt, mert csak kárt teszek bennük és magamban is :-)))
Én tenyerest is kaptam, nem tul sokat. Jó, hogy már keveset kell irnom, mert olvashatatlan:(
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de az RTl-en futó Éjjel-nappal Budapest engem rettenetesen iritál.Mit tanulnak ebből a gyerekek? Szörnyű egy műsor.
Én a tornaórát nagyon utáltam, állandóan levertem a lécet, már 50 cm-nél:)
Mi kaptunk még pálcával körmöst is, ha nem figyeltünk vagy csúnyán írtunk.Arra nem emlékszem, hogy én kaptam-e.
Azt tudom, hogy nagyon szépen írtam, most is szépen írok:)
Nekem mindig tele volt a térdem sebbel, mivel ha fociztam mindig kapus voltam és próbáltam a labda után vetődni.
De ez most sincs másképp, felnőtt fejjel :-))
Ilyenekből nekem is van egy köteggel. :( Hiába szépek, a borzalmas infláció jelképei.
Van papír tízforintosom Petővel (zöldhasúnak hívták, 1962 október 12. rajta a dátum), s kék húszforintosom Dózsa Györggyel (1980. szeptember 30. a dátuma). Akkor még volt értéke a forintnak.
Hm hát a szépirás nekem nem ment, ja és most sem megy:)
Nekünk kötelező volt, mert azzal kellett megtanulnunk írni. Patronos. Nehéz volt vele, de az eredmény az lett, hogy mindenki nagyon figyelt, nehogy pacát ejtsen és gyönyörűen írtunk. :)
Azt hiszem, sajnos ez ritkaság :(
A leányom az unokám ovistársait hétvégére az állatkertbe hivta meg, ott tartják a Balázs születésnapját. Gondolom nagyobb élmény lesz, mintha a lakásban zsufolódnának. Remélem az idő is jó lesz.
Az én fiam most jött meg a kétnapos erdei suliból. Nagyon élvezte. Jó gyerekek voltak, éjjel kettőig le sem feküdtek. Voltak éjjeli túrán, vadlesen. Hülyültek, gyerekek voltak. Ez nagyon jó. Mármint, hogy ilyen is van manapság. Azt hiszem elhoznám abból s uliból a gyereket, ahol a bár turistalátványosság.