2023. nyárig lefogyok! (beszélgetés)
Nem emlékszem itt írta valaki vagy a másik témában hogy hamar megéhezik miután eszik és mindig enne.
Bár nem ennek kapcsán olvastam a CBD olaj hatásmechanizmusát, de a hatásai között azt is írják, hogy szabályozza az étvágyat. Tulajdonképpen az életműködéseket optimalizálja. csak gondoltam szólok, hátha érdekel valakit. Én ma rendeltem először, de más okból.
Wow, nagyon durva! Még jó hogy elkezdted írni a cm-eket is, ez így nagyon motiváló!
Én olyan finomat találtam ki ma reggelire: bundás kenyér a melegszendvics sütőben. Egy tojás + 2 szelet tk toast kenyér. Mellé sok ubi :)
Jó reggelt mindenkinek 😊
Hétfő reggel lévén mérlegre álltam -1kg, egy hét alatt (összesen eddig -3kg)
Centiket hivatalosan csak 2 hét múlva mérek, de bevallom kíváncsi voltam, a legdurvábbat írom csak, derékbőség -7cm két hét alatt 😁
Mai menü:reggeli főtt tojás, és alma, ebéd csirkepörkölt tésztával
Sportban ma pihenős vagyok, mert hosszú napozok
Legyen szép napotok 😊
Én is tornáztam ma! Nekem most nagyon tetszik a Zumba + előtte csináltam egy comb-fenék-has erősítést. Hát érzem 😅😅
Amúgy rájöttem, hogy azért veszem rá magam nehezen, mert át kell öltözni és le kell tusolnom utána, és úgy már egy óra elmegy ...
Ebéd nálunk: borsófőzelék + egy szelet rántott csirkemell.
A borsófőzeléket leturmixolt borsóval sűrítettem és csak kicsi rántással :)
Sziasztok 😊
30 perc torna, 1 óra ellipszis tréner pipa 😊
Az ebéd húsleves lesz sok-sok zöldséggel, meg paradicsomos párolt csirkemell rizzsel
Délután már csak pihi 😊
Vagy itt van Gitta nyersétel blogja: [link] Kicsit lentebb tekersz, és ott lesz a lenpálcika. A bal oldali menüben más sósakat is találsz.
nem kell aszaló, sütőben is alacsony hőfokon ki lehet szárítani ezeket.
Nagyon szeretem Gri receptjeit. Egyszerűek, gyorsak, finomak: [link]
Itt találsz sós kekszeket is.
Ha valaki kéri, megmutatom hogy kell magyar feliratot rakni a videóhoz.
Sziasztok🙂
Most mèrtem magam, 83.1 kg vagyok. 75- ig szeretnèk lefogyni. 165 cm a magasságom.
Nálam spenót volt ma. (Egészen 23 éves koromig nem ettem soha, és akkor megszerettem.) 😋
Valaki tud valami finom, egészséges sós snacket? Valami házi gyártású kéne.
Nekem az a baj, hogy ha egyik nap kicsit is többet mutat a mérleg, mint előtte, akkor elmegy a kedvem az egésztől😅
Így viszont baromi kíváncsian várom a hétfőt 😅
Sziasztok 🙂
A mai reggelim 7:45-kor: 50 g barna kenyèr margarinnal, szalámival ès paprikával.
Jó reggelt mindenkinek 😊
Mai reggeli 3 főtt tojás, paradicsom, pirítós.
Bemelegítésnek a házi munka, mosogatás, gyors takarítás, főznöm ma nem kell, borsófőzelék, fasírttal lesz az ebéd, így elvileg lesz 2 órám edzeni délelőtt, már ha bírom 😅
Legyen szép és hatásos napotok 😊
Köszönöm, de instám nincs. Youtubon szoktam nézni. (Van fent ezer, ami elvileg térdkímélő, mégis megint megerőltettem valamelyik mozdulattal...)
Attól még csinálom rendszeresen amit bír a térdem. 🙂 (Problémám még, hogy ami tényleg térdkímélő, az meg az alapvető erőnlétemhez édes kevés, hogy át is mozgasson jól, de nem akarok ennyit nyafogni, szoktam magamtól is gyakorlatokat csinálni emiatt. 😅 Régen rendszeresen sportoltam.)