2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Lányom születésnapja 🤗 remélem pozitívat tesztelsz aznap 😍
Huh na az aztán jó messze van... 😏
Nekem márc 1re nem várom. Bér a fene tudja
En is csütörtökre vagy péntekre gondoltam tesztelni.🙂
Bizony a mai erősebb úgyhogy kapd al az Urad 🤣🤪 hajrá hajrá 🤪
🔞 🤣🤣 ezen olyan jót nevettem 🤣
😁😁😁 kapd el az urad! Mert most nagyon jók az esélyek 🥰
Ez szép pozitív, szóóóval valahogy csalogasd be a takaró alá az urat. 🤣🤣
Kész a mai lh teszt.Szerintem erősebb mindkét csík,mint tegnap volt.Lehet elkapkodtuk a tegnapi szexet.🙈Nem tudom ma hogy fogom ágyba vonszolni az embert.🔞😬🤣
Tegnap is fájdogált a cickóm meg szúrkált a petefészkem.Ma még erősebben csinálja,ha ezt jelent valamit.
Juhjj! 🤗🤗 De izgi csajok! Szépen sorban kezdődnek a tesztelős napok!😁🥰
Nekem meg jó sokára van 😄😄 még el sem múlt.. szóval.😃 de már most türelmetlen vagyok.🙄😃
Én legkésőbb vasárnap tesztelek ha nem jön meg, és Valentin napra ajándék lehet a pozitív teszt 😍
Jó taktika 🤣🤣🤣 Nekem még odébb van a nemvárt. Nem tudom hogy majd hogy döntök
Teljesen meg tudlak érteni. Én is pont így érzek. Félek a negatívtól de valahol ha mégis az legalább tudom akkor jön a havi és nem eszem magam még napokig
Én most nagyon reménykedem ebben a bogyóban, ma meg volt a második szem, még 3 aztán jönnek az izgalmas napok....
Én nekem csak 25-ös van otthon és csak fizu után tervezek venni, szóval egy hétig nem lesz otthon korai teszt, ami kísérthetne :D
Talán csütörtökön. Nem akarok túl korán.
Hú de izgi! 🤗 És mikor tervezel tesztelni?🤣
Remélem ez a február sok + terhességi tesztet hoz. 😍
Huu, én 10. dpo-n vagyok. Nagy a kísértés.😆
Igen, én múlt hónapban vettem 10 tesztet és hamar elkezdtem tesztelni de tökre bedepiztem a negatív tesztek láttán. Szóval nem is tudom mi a jó
Kicsit nekem is vegyesek az érzelmeim.. Azért nem tagadom, hoyg izgatott vagyok, de félek, hogy megint csalódok. :(
Amikor volt otthon teszt 10/9 alkalommal mindig elhasználtam és mindig negatív lett. Aztán kicsit szüneteltettem ezt a rágörcsölést amit műveltem és 3 hónapig kb nem teszteltem.
Amúgy vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, mert rossz érzés látni az egy csíkot de akkor legalább nem reménykedek feleslegesen a nemvárt napjáig. Másrészt meg olyan izgalmas várni, hogy mi lesz, remélem most már én is belépek a pozitívat tesztelők csoportjába 😊🙏
Hú nekem van vagy 25db tesztem igaz hcg. Remélem hamarosan nézhetem hogy jön e a 2 csík.🥰
Engem ma kapott el a tesztelős kedv 😅 de vasárnap a nemvárt napja. Pénteknél előbb nem látom amúgy értelmét, és szerencsére teszt sincs itthon.
Tegnap este iszonyatosan fájt a petefészkem. Rég éreztem ilyet. Szóval valószínűleg tegnap este szabadulhatott ki. Azért holnap reggel összebújunk a férjemmel, még ha már esetleg mindegy is. Legalább jól indul a nap 🤣
Nekem csipogós lázmérőm van,úgyhogy a reggeli ágyból méregetés kizárva.😬
Egyébként nekem nincs olyan nyúlós nyákom se,ahogy ti emlegetitek.😕Tegnap ilyen híg,ragacsos szerű volt,ma inkább krémszerű.Kíváncsi leszek ma mit mutat a teszt.
És a mostaninál érezted is hogy ovu van?
Táblázat szerint Cini Mininél és Halacskánál aktuális lehet😁
Ki tesztel legközelebb? ☺️☺️
😁😁 Kívánom, hogy még maradjon kicsit kopott az a tetkó! 🥰🥰
Nagyon drukkolok hogy kopott maradjon most sokáig 🤣❤️
További ajánlott fórumok: