2021 januári lombik (beszélgetés)
Harom hetente kapok most 30an lesz a harmadik. Utanna nem tudom hogyan lesz...
Ugy nez ki akkor mindenki ujra belevag 🥰
Nekem március vagy április beultetes.
Jol vagyunk.
Lipid infúzió mennyi?
Sziasztok!
En 30an megyek a kovetkezo lipid infuziora. 10en a klinikara addig szedem a fogamzasgatlot es akkor startol az utolso fagyasztott beulteteses ciklus. Nagy remenyeim nincsenek.
Utanna vagy Magyarorszag vagy A Csehek.
Mi hazajöttünk karàcsonyra Magyarorszàgra, szeretetben és pihenéssel telnek a hetek.
Amùgy pszichològushoz jàrok és mindketten akupunkturara. Februàrban vagy màrciusban lesz beültetés ha minden jòl alakul. Nàlatok mi a helyzet?
Csacsogocsibe elhiszem.Sokat kuzdunk a gyermekert.
Milyen korlatozasok vannak?
Eszter Ausztriában tényleg kötelező lesz?
Megtehetik?
Sziasztok lányok!
Régen nem írtam.
Én az utolsó sikertelenség után eléggé összetörtem. De most nagyjából megvan a következő terv nálunk.
Elkezdtünk járni akupunktúrára, én bejelentkeztem pszichológushoz és beszéltünk a központtal, akik a következő icsi-t kicsit máshogy építik fel. Ebben az évben pihenünk, nem lesz következő beültetés.
Az oltással kapcsolatban, mi mindketten be vagyunk oltva. Sajnos nekem a nagyim 1 éve elment elég gyorsan, úgy hogy bár idős volt, de nem volt alapbetegsége. Ezek után egyértelmű volt, hogy beoltatjuk magunkat. Meg itt Németországban is egyre szigorítanak, boltba ( élelmiszeren kívül) csak teszttel, oltási igazolvánnyal mehetsz.
Nem vagyok, nem is szeretnek es Ausztriaban elek. Szoval most igen fontos lenne ha sikerulne februarig teherbeesnem 😥
Az egyszem mazlim hogy meg ingyenes nalunk a teszteles.
Ti be vagytok oltva? Most ahol éltek mi a helyzet?
Itt az oltatlan felelős mindenert.
Elvileg aki nem oltott minden vizsgalat előtt gyortesztet vagy pcrt kell csinálnia. Azert az durva. 100 e Ft kb
Van meg egy fagyasztottunk, ot meg megprobaljuk.
Tegnap kezdtem fogamzasgatlot szedni, ma kapom meg az elso intralipid infuziot. Ezt 3 szor kapom beultetes előtt. Elvileg a hashimotora is jo lehet.
Mast mar a doki se tudott mondani. Azt mondta minden tokeletes volt es megse.
Nagyon sajnálom. Istenem.
Es, most mi lesz? Mi a további terv?
Többiek??
Csacsogocsibe?
Autoimmun negativ
Setaltam. Vásároltam. Azt mondták elmehetek... komolyan.
Tojásfehérjés gely suti volt 18kor.