2021 januári lombik (beszélgetés)
Fet + 11
Hivatalos teszteles holnap van.
Nagyon fáradt vagyok, meg kezdek emelyegni.
De egyébként jól. Kicsit ma jobban éreztem az alhasam. Izgulok mi lesz hetfon.
Nekem nagyon halvány volt ilyenkor a teszt, alig látni, inkább beképzeltem. Nem vagy elkesve.
Nalam minden valtozatlan. Tesztem meg halvanyabb (remenykedtem hogy ma mar akar erosodik, sokat lehet hallani hogy a 8 napon mar pozitivat tesztelnek. De nem vagyok telhetetlen. Orulok hogy meg mindig nem jott meg.
Es te hogy vagy?
Most nézem a Googleba, hogy petefeszek cisztam van ketto a jobban.
Ezt mondta, hogy nyomon kell követni. Remelem nem lesz gond vele.
Na pont ezen agyaltam. Ugye amikor beultetik ket hetes a pici, most 21 napos vagyok, az három hét es hetfon ultettek be, szóval akkor ma beultetes szerint 5 hetes vagyok. Tehát nem menzesz szerint. Akkor nem értem mit idegesítenek. Van petezsak, 5 het elején.
Csak, most számoltam ujra, hiaba szekalnak a menszesszel ebben igazad van. A baba mérete pont 5 hetes.vagyis a kis zsake
Szerintem cuszta lesz a megmaradt tuszokbol az pedig felszivodik szoval azon ne idegeskwdj. Ha mehen kivuli terhesseg lenne nem engedtek volna haza.
Nalam urul a hcg szuri na nar nagyon halvany lett. Szerintem csutortoktol mar ha mutatna valamit kezdhetnek orulni.
Lombiknal akkor szamoljak utolso menszesztol ha pont 14 nap + hany napos embriok lettek beralva. Nekem a 25. Nap volt a beulti ugye ugyhogy nem jonne ki az utolsohiz nerten a merete.
Es minden szervezet mas nem oramu. Nagyon szep a hcg szamod! Probalj meg ne gorgyolni rajta ❤️
Hat elegge szerencsetlenkedem.
5 hetesnek felel meg a terhesseg, egy zsák lathato ami 8,5szor6mm.
Meg valami ketto valami van méhen kivul, amit nem értek. Valami folyadékkal téli valami, lehet méhen kivuli vagy ugye a stimulalastol.
Remelem elmulik. Elegge megszenvedtetett, kicsit fáj is a hasam.
Kicsit sirdogalok, valahogy azt hittem lesz szikholyag es valami jobb eredmény lesz, mert én már 5 het 5 napos lennek menzesz szerint.
Nem tudom, hogy elem túl ezt, ha itt is megint valami rossz lesz.
Hetfon megyek vissza kontrollra.
Hat ez szuper! Tiszta szivbol gratulalok (meg azert halkan)
Irj najd hogy mi volt a dokinal.
Et10nap 256 et16nap 1500hcg
Szoval szépen nől. Elvileg 5hetes 5napos vagyok es holnap megyek orvoshoz.
A tesztem gyonyoru, ma csináltam.
Remelem, most velem marad.
Szia!
Veled mi a helyzet? Mik lettek a verveteli eredmenyek?
Szerdan szurtam. Es mara nem vartam. Az ido kevés es arrol semmit nem talaltam hogy ez is eltolhatja e. Mert progreszteron mellett a multkor siman megjott, mostmeg semmi jele.
Ma kezdtem el tesztelni hogy lassam hogy hogyan urul ki
Mikor szúrtad? Én elso naptól teszteltem akkor negativ volt a teszt, de azt mondják 10 nap alatt teljesen kiurul.
Mikor szurtad?
Nem lehet meglepetés?
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata hogy a hcg szuri akkor is kitolja a menstruaciot ha esetleg nem sikeres a beultetes?
Tegnap, mara lenne eyedekes de semmi jele. Hetfon szerdan adtam be szurit.