2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)
Sziasztok¡
Ma státusz szerint 30hetes vagyok és szeptember 10a szülés várható időpontja.....döbbenet.
:)
Lényeg h gyarapszik és fejlődik!
Ha nyugodtabb vagy igy akkor tégy igy:)
Ebbe senki nem szólhat bele.
Én 2hét mulva tudom meg Dominik sulyat:)de ahogy ma lattam szepen gyarapszik:)
No...gépről könnyebb..
Hatvanba rohantunk,minden rendben,2 doki is azt mondta hazajöhetek.Tarcsa azért messze lett volna,de ha nem lesz változás este még lehet ott kötünk ki.Ott állítólag pár napig bent tartottak volna.
Babu mozog,szíve is ver,köldökzsinor is jó helyen van,megkönnyebbültünk.
de ez most baromira nem hiányzott!
Főleg így telibe a nyárral a nyakamban:D
Köszönöm:)
Nagyon szépek a lányaid!
:D
:)
Túlélem:)
Minden vizsgálat meg van,minden eredmény jó,így nem tartottuk indokoltnak a plusz vizsgálatokat,lévén,hogy kockázati tényező sincs:)
Alapjáraton minden ok:)
Milyen gyorsan megy az idő....kitartást a nyárra:)
Szép napot!
Jajj de izgi :)
Sajnalom h sz.rul vagy ès ilyen gondokkal küzdesz, kitartás neked! Már minden fontosabb vizsgálaton tulvagy, ha jol számolom, ugye? Csináltattatok vmilyen plusz vizsgálatot, ami fizetös?
Köszi, jol vagyunk, baba is egy tündèr, tök okos ès ügyes, ma harom honapos:) 2 hete megfogja mar a jatekokat, szèpen tartja magat hason, brutalcuki😇😇
En kezdem visszaedzeni magam a terhessegem elotti formara ;)
Szia!
Most szept.28:)
De hát ki tudja.
Jól voltam egy darabig most éjszaka nem jó,többnyire hányok meg ég a gyomrom.Iszom a lugos vizet szedem a rennie-t de semmi...amúgy minden rendben,mocorog rendesen,jul végén megyünk 4D-re ,semmi extra.
Nálatok baba hogy viseli a meleget?te hogy vagy?
Basszus:(
Vigyázz magadra!Mielőbbi hazamenetelt neked!
Ne stresszelj!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2015 nyara - Babatervezés
- 30 fölött első babatervezők
- Magzatvédő vitamin szedése babatervezéskor
- Érdemes vagy illik szólni a főnöknek, ha babatervezés előtt állok?
- Halasztanátok a babatervezést a járványhelyzet miatt?
- Van valaki itt rajtam kívül, aki szintén ebben a hónapban szeretne belevágni a babatervezésbe?