2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)
Sajnos az idegeskedés már teljesen a részem lett. :( Amúgy vannak jobb napok, amikor nem agyalok annyit és nem is fáj annyira a pocim. Ma voltam védőnőnél, mert nagyon szúrt és görcsölt megint a jobb petefészkem környékén egy pontban és ugye a baba sem nagyon mocorog, így kellett egy pici megnyugtatás, hogy van szívhang és minden rendben. Persze kapásból megtalálta és hol máshol, mint a jobb oldalon. Szerinte oda kucorodik és nyom valami ideget, ezért fáj ott sokszor, mivel a doki is mindig mindent rendben talált.
A hasam nem olyan nagyon, most kezdett el nőni kb 1 hete. Eddig nem nagyon látszott, de most már pólóban azért feltűnik, hogy ez nem háj, hanem kismama poci. :) 82 kg voltam a legelső mérésnél és fogytam 1-2 kilót, amit azóta se szedtem vissza. Szinte folyamatosan 80,5 és 81,5 között mozgok.
Sokszor érzem úgy, hogy lassan megy, mert stresszes vagyok és várom mindig a következő hetet, hogy teljen már az idő, nehogy hamarabb szülessen valami miatt. :) De visszatekintve meg gyorsan megy, valóban. A felén már túl vagyok. :)
Drukkolok, hogy minden jó legyen és minél előbb ott legyen a bébi a pocakban. :)
Hamar eltelik az is :) Kitartás :)
Én is bízom benne, hogy minden rendben lesz majd. Nagyon pozitív vagyok, de azért felkészülök mindenre. Nem akarok hatalmasat csalódni. De végül is, miért is kellene csalódnom???!!! :D
Már a 21. ?? :) :) emlékszem, akkor csatlakoztam hozzátok, mikor kiderült a baba :) nagy lehet már a pocid ;)
Ne idegeskedj!
Már a 21. hét? Hogy repül az idő :)
Nekünk még egy hónap, és megyünk vissza a dokihoz. Remélem minden eredményünk jó lesz, és indulhat a közeljövőben a lombik :)
Köszi a kérdést. :) Így is vagyok, meg úgy is. :) 2 napig egész jól voltam, de most megint fáj a hasam és a combom, derekam. Ilyenkor persze kapásból idegesebb leszek, mert megijedek.
Vasárnap nagyon mocorgott, meg is lepődtem. Azóta napi 1-2 alkalommal érzek egy-egy apróbb böködés félét, de semmi mást. Pedig ma töltöttem be a 21. hetet.
Csajok én nagyon pipa vagyok!
Kórházat váltottunk,mert sok ember véleménye és saját tapasztalat alapján is tré volt a régi..az újjal nem lenne gond,mert tényleg rendesek,segítőkészek minden jó...de viszont hónapok óta otvarosan mennek haza az újszülöttek a kórházból és nem olyan rég kapta meg a baba-mama barát cimet az intézmény..na most mi legyen?váltsak megint?
hihetetlen,hogy ez a 3,terhességem ennyire bonyi...
Sziasztok!
Most voltunk dokinál.minden ok:)
Se folyás se semmi...méhszáj 3000 szóval nem aggódok túl mindent mostantól.
Ti hogy vagytok?
Mi erre a babára 13 hónapot vártunk....de ugye a mi helyzetünk azért bonyi...de bizonyítja,hogy nincs lehetetlen! :)
Kitartást Nektek is!
Macika!Remélem a gólya meghallotta amit mondtál!
Drukkolok nektek is! :)
Nem is csodálom!
Nekem ez a 110/70 teljesen jó, semmi bajom. Szóval szerintem nekem ez a természetes :)
Pedig a családban a magas vérnyomás a jellemző :)
További ajánlott fórumok:
- 2015 nyara - Babatervezés
- 30 fölött első babatervezők
- Magzatvédő vitamin szedése babatervezéskor
- Érdemes vagy illik szólni a főnöknek, ha babatervezés előtt állok?
- Halasztanátok a babatervezést a járványhelyzet miatt?
- Van valaki itt rajtam kívül, aki szintén ebben a hónapban szeretne belevágni a babatervezésbe?