2013-ban babát tervezünk (beszélgetés)
sziasztok. mi már elég régota probálkozunk. sajnos vannak problémák is. igy nem sok esély van rá spontán. nekem is ilyen tüneteim voltak a héten. szédelegtem szurkálgat a hasam. pedig most mulott el a mensim a mult hét végén.
lehet a pete érést érzem de ahoz meg kicsit korai.
érdekes hogy a melleim nem érzékenyek csak a mellbimboim.
a mensim sem olyan volt mint szokott. 3 hetet késett és akkor sem fájt a cicim. tesztet csináltam a mensi kezdésekor de sajna negativ volt. most viszont nem tudom mi van. szerintetek?
Nem tudom mire gondoljak hogy mi van.
Mindenesetre nem bízok benne nagyon hogy a 17. napon összejöjjön a bébi, mert a 28 napnál már érdekes lenne, 32-nél még aktuális.
Nálam legutóbb decemberben volt ilyen, karácsony előtti hétvégén kezdődött a hasszurkálás, szédülés, hányinger (előtte 1 héttel volt a peteérésem, legalábbis én úgy éreztem, és akkor együtt is voltunk). A szédülés több napig meg is maradt, és a hasam is fájdogált 1-2 napig.
30-án kellett volna megjönnie, de csak 2-án jött meg.
Sajnos engem többször átvert a szervezetem, több hónap is volt, amikor azt hittem, hogy babás vagyok, 1 hetes késés, mellfájdalom, puffadás, hányinger.
Holott komolyan még csak januárban kezdtük a próbálkozást, de én már előtte többször is azt hittem, hogy összejött.
Nekem pont ma mondta a védőnő hogy a gravida nagy babákat eredményez, így inkább az elelvitet javasolta hogy szedjem.
Nekem az 1. gyereknél bevált anno még 2004-ben.
Annyira "furán" érzem magam. Mintha nagyon tele lennék és "más" mint korábban volt. Nem mondom hogy hányingerem lenne, de nem is a rendesnek érzem magam.
Ha viszont összejött a dolog akkor az 1-2 nap elteltével még nem érezhető, ugye?
Sziasztok!
Csatlakozhatnék én is hozzátok! Mi a párom tavaly augusztos óta rárjuk a mi kis babócánkat! Első gyermekünk lenne! Eddig semmi! Szedtem egy darabig Gravidát, majd januárba méhmempőt de attól nagyon meghiztam! Most nem szedek semmit helyette elmentem Aviva tornára!
Ma néztem nemrég hogy az elevit 30-as 2300; a 90-es 6100; a materna 30-as 2000; 100-as pedig 5800ft.
Valahogy az utóbbit nem merem venni, anno az elevit bevált.
Én is elevitet szedtem, már a fiammal is lassan 10 éve, még mikor csak terveztük is.
Most még nem szedem, de fizetéskor elkezdem szedni. Még nincs baba, addig 2 naponta én is, utána viszont minden nap, végig a terhesség alatt.
Ti szedtek már terhesvitamint?
Vagy valami másféle vitamint?
Én elkezdtem az elevitet, úgy terveztem, hogy kb 2 naponta veszek be belőle, csak mindig elfelejtem.
Sajna nálunk ennél ritkábban az együttlétek, a páromnak iszonyat hülye munkabeosztása van, ráadásul állandó éjszakás :-(
De azért igyekszünk megoldani, hogy legalább a peteérés környékén együtt tudjunk lenni.
Mi se élünk együtt még. A péntek - szombat - vasárnap éjjelek mindig megoldottak, no meg hétköznap is 1-2 éjjel itt van.
Sajna a munkája miatt a bérletje kötött még márciusban is, másikat meg nem tud venni mert nem fizet 2-t a munkáltatója. Így most így oldjuk meg még kis ideig.
Pont tegnap voltam a 17. napon, kíváncsi leszek, mit hozott az éjszaka.
Sziasztok!
Mi is szeretnék babát idén, első lenne.
Kicsit aggódom én is, mert én is 35 leszek idén.
Ráadásul még az is bonyolítja a helyzetet, hogy nem élünk még együtt, bár ha minden igaz, tavasszal sikerül összeköltözni.
Még pont beleférsz akkor. Én 30 leszek, de már igazán itt az idelye a kistesónak.
A fiam is jó viszonyba van párommal (nem ő az apukája neki)és szerencsére van már kivel tervezzük a baba dolgot. Párom 37 múlt, neki még nincs saját gyerkőc, de már nagyon régen szeretne egy sajátot.
Este számoltam, tegnap voltam a ciklus 17. napján, nem tudom mekkora az esély rá hogy terhes legyek esetleg. A ciklusban 27-32 nap között ingadozok.
Szia! Én is szeretnék még idén teherbe esni, esetleg még idén szülni :) Nekem is van már egy "nagy" fiam, most 9-én volt egy éves :)
Sajna a ciklusom még nem állt helyre, nem tudom, hogy így milyenek az esélyek :S
Várok mindenkit, akik elhatározták, hogy ebben az évben babát akarnak!
Nálunk a 2. gyerkőc lesz, mert már van egy lassan 9 éves fiam, a Máté. Most kislány a "cél" ha sikerül.