2013-ban babát tervezünk (beszélgetés)
Negatív lett a vérvétel is... :-( tegnap kellett volna megjönnie,de még semmi...ha ez így marad akkor két hét múlva uh.!a hasam nem görcsôl inkább feszül,cicik feszülnek és viszketnek,ma kicsit fájt a derekam is.
Nah, mi ha eltervezünk apával vmit vagy vmelyikünk fejben kigondolt vmit azt tuti, hogy a fél éves Kriszbabánk megérzi és áthúzza számításunkat. Hát így nehéz lesz összehozni hármaskát :D
:-( sajnálom..!!mostmár majd csak sikerül nekünk is!!körülöttem mindenhol kisbaba van vagy jön!hugom jövő hétre van kiirva,bnőm 4hónapos terhes,keresztlányom fél éves.:-) mostmár rajtam a sor...!!hátha jövő hónapba sikerül ha hétfőn neg.lesz.!és drukkolok neked is!!
Izgulok! :)
Én már 3 hete "menstruálok". Egy hét pecsételés (nem barna), majd egy hét rendes menstruáció, azóta megint pecsételés... :(
Nem mentem el vérvételre...majd hétfőn,mert most kéne megjönnie,de legkésőbb elsején!a tünetek elmúltak...illetve a mellfeszülés megvan,viszont alhasi görcsök helyett inkább szurkáló érzés van néha.ma kezdett kicsit görcsölgetni megint,de nem vészes!ha nem jön meg hétfőn vérvétel,kedden doki!
Végeztem a dokinál!reggeli teszt negatív,doki nem lát se jót,se rosszat!holnap reggel vérvétel béta Hcg!kíváncsi vagyok!nem tudja a doki hogy ha nem vagyok terhes akkor mitől lehet!!:-(
Sajnálom!na majd legközelebb!drukkolok!!
nekem sajna megjött. na de nem baj mert ma megyek hormonsorra.
Sajnos újjabb negatív teszt!:-( nem bírom ki két hétig...!!két-három napja görcsöl nagyon az alhasam!!mintha meg akarna jönni!nem tudom most mi van!!párom mondta hogy menjek el már kedden orvoshoz,mert nem örül hogy görcsölök!
azt mondta hogy valószínűleg túl vagyok rajta mert érett tüszőt nem lát :S
Köszi!:-) még annyit mondott a doki hogy a nyálkahártya 6mm. Ez jó vagy rossz??
Sziasztok!ma voltam dokinál!nem látott petezsákot sehol!méhen kívül se!azt mondta hogy két hét múlva menjek vissza ha nem jön meg,mert 2hete van hogy nem jött meg és lehet azért nem lát semmit.viszont a tünetek,meg az hogy egynapos vérzésem volt gyanus neki!teszt negatív egyenlőre,de jövő héten újra tesztelnem kell,meg utána hétfőn vagy kedd reggel! Drukkoljatok!!!!:-)
Ha már volt peteérés akkor nem kellett volna látnia a helyét?
nekem is márc 14.-én volt meg utoljára. 27.-én voltam dokinál aki érett tüszöt nem látott szvl vagy már tul voltam rajta vagy nem volt peteérés. a mensim még nem jött meg. hasfeszülés cici fájdalom más másfél hete van. na meg a mindjárt megjön érzés. ma reggel negativat teszteltem.
Nekem is március 15-én kezdődött a ciklusom. Spontán kezdődött, de gyógyszerrel segített a dokim peteérés ügyben. Nekem kb a 19-20 napon volt pé-m. Uh-k, és lh tesztek alapján. Viszont ma teszteltem egy negatívat. Szerintetek korán van még? Jah és nem reggeli első vizeletbl, hanem az azt követőben.
Nekem a szédülés volt a legelső tünet a kisfiammal :)
Drukkolok Neked, írj majd, hogy mi volt! :)
Sziasztok!
az utolsó menstruációm márc.15én kezdődött a ciklusaim szabályosak 28-29 naposak.eszerint ápr.11-én megkellett volna jönnie de még mindig semmi aminek persze nagyon örülök.tüneteim nem igazán vannak,néha alhasi görcsölgetések de azok szinte azonnal el is múlnak,viszont állandóan olyan érzésem van mintha felfújták volna a méhem.néha szédülgetek de egyébként semmi.tesztelni még nem mertem nehogy korai legyen.szerintetek van esély babára?ha holnapig semmi akkor csinálok egy tesztet,remélem pozitív lesz.
A vetéléstől nem véd a vitamin. :/
Folsavat se szedsz? Az fontos lenne!
Szerintem még bőven benne van a pakliban, hogy később lehetett peteérésed, és azért nem mutat még semmit a teszt!
Sziasztok!nem szedek vitamint.voltam már terhes..ott sajnos 6hetesen elvetéltem,hiába szedtem elevitet...:-( csináltam új tesztet...negatív az is! :-( bár az előző terhességnél is csak 4hetesen volt halvány pozitív a teszt!
Szia!pár nap múlva tesztelhetsz újra, van jó pár ismerösöm akinek egyáltalán nem mutatott terhességet pedig már 8 hetes volt a baba! :)
Szedsz valami vitamint? ( elevit.....stb)
Szia állitólag ilyen elő fordulhat
Ne szomorkodj, majd ebben a ciklusban! Ovulációs tesztet nem gondoltál alkalmazni?
Sziasztok!megcsináltam a tesztet reggel!negatív... :-(
Ez nem menstruáció szerintem :))))
Írj majd, hogy mi lett a teszt!
Az Aviva tornát sokan dicsérik, guglizz rá, találsz a neten is könyvet róla.
Szia!csak első nap volt barnás!utána 3napig még cseppek voltak és ennyi volt a "menstruációm"!azóta semmi!
A cickafark és palástfű teát próbáltad már? Olvastam itt fórumokat, ahol esküsznek rá. Van, akinek hosszú sikertelenség után egy-két hónap alatt összejön a baba teázás közben. Ha nem jön be a gyógyszer, olvass utána, hátha megtetszik a lehetőség:)
További ajánlott fórumok: