2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
no erre kivancsi leszek mar nagyon varom veled egyutt a nemvart napodat :)
Reggeli hőm 36.9,teszt negatív!3napja késik.nem tudom mi lehet ez.doki a folyásomra azt mondta valami fertőzés lehet.lehet hogy csak ezért késik?vagy most lehet tényleg baba csak lassabban termelődik a hcg-m?mikor terhes voltam akkor egy hét késés után halvány pozitív volt,de az a baba 2hétre rá elment...:-( ezért is félek...szurkál a hasam,és párom szerint hisztisebb meg fáradékonyabb vagyok. :-) mi a fene történik velem?
Na sziasztok!Velem annyi történt hogy elkezdtem enni a méhpempőt kb egy hete (pontosan nem tudom),3 napja nem eszem mert állandó hányingerem van,néha nem kicsit!szóval betudtam a méhpempőnek a hányingert mivel írták hogy esetleg okozhat hányingert,de ez a tisztulási folyamat!de mivel nekem nem kicsit van igy (ha rá gondolok is felfordul a gyomrom)abba hagytam,gondoltam elmulik de nem igazán akar!Étvágyam igen csekély.Ma meg arra lettem figyelmes hogy tejföl szerű folyásom van!Már hónapok óta nem tapasztaltam ilyet!Namár most,vagy most van egy peteérésem (13.-án nem kellene megjöjjön),és a méhpempőtől vagyok rosszul és nincs étvágyam,vagy megint bebeszélek mindent,vagy....................................................................................................most tényleg sikerült???????!!!!!Hát nem tudom!Ovulációs tesztet nem csinálok mert a múlthónapban is egész hónapban azt mutatta hogy peteérésem van!Hát nem hinném hogy az lett volna,ha csak nem valami istennő vagyok! :D Terhességi eszt meg még korai lenne!Úgyhogy marad a találgatás!Hol menszi szerű fájdalmam van,hol meg feszül,de már napok óta fel vagyok puffadva!Vagy még egy lehetőség hogy hamarabb megjön!De ez a folyás......hát nemtudom hova tenni,de tényleg!Hónapok óta olyan száraz voltam hogy csuda! :D :D De hát ugye mint kiderült ez a pcotól van,valószínüleg nem volt peteérésem!Hát eléggé izgulok,de valószínüleg megint tréfát űz velem a természet!
A legjobb az a 10 es erzekenysegu volt nekem olyan is :) de a 25-os is tokeletes :)
MAjd ird meg mi lett! :) Szorítok!
Persze! Nem is azt akartam mondani azzal amit írtam hogy csak az a jó és a többi nem, csak tanácsot adtam mert nekem is ezeket mondták! Biztosan nagyon jó a többi teszt is, nem kétlem :) Az érzékenysége viszont fontos 25mIU/ml a jó a korai terhesség kimutatásához, én így tudom.
2 napja késik.ma elmentem dokihoz mivel szurkált a hasam.kis folyást látott...azt mondta menjek majd a héten vizelet vizsgálatra és jöő héten uh.holnap kíváncsiságból csinálok egy tesztet reggel ha még mindig nem esik le a hőm és pénteken labor.legkésőbb hétfőre kiderül...már alig várom...
Nem csak a cler blu mutasa ki nekem mind a harom terhesegemet nagyon hamar mutata ki egy nev nelkuli teszt is az elsot az elmaradas napja utan 3 napall mert akkor eset le hogy kesik. A masodik ket terhesegemet pedig rogton a havi napjan :)
Kicsit furcsállottam, hogy külön írod, de mondom meg van biztos az értelme :))) Mindjárt ott leszel a felénél! Hipp-hopp eltűnik! Rosszullétek vagy ilyesmi? Milyen tüneteid vannak?
Mármint 8 hét + 6 nap :))
Még az egyharmadánál sem vagyok :))
Örülnék nagyon ha legalább már a 13. hetet elhagynánk :)
Csak a megérzés van, hogy kisfiú.
Nem magamnak akarok válaszolni, csak hátha mást is érdekel a válasz! Ezt találtam: "Ha ovuláció után megemelkedik az alaphőmérséklet és úgyis marad 5 napig, akkor biztosra vehető a peteérés."
A teszt kapcsán én annyit javasolnék, hogy a menszesz biztos elmaradását várd meg, mert elvileg onnantól kerül ki a HCG a szervezetbe és ha van is megtermékenyülés már nem valószínű, hogy felszívódik. Azért sem szabad korán tesztelni, mert a terhességek nagy része felszívódik menszeszig :( Én a clearblue tesztet nagyon tudom javasolni. A környezetemben mindenkinek ez adott + jelet. Sajnos nem olcsó, mert 1300-1800 között mozog az ára. Az elmaradt menszesz utáni 4.napon már kimutatja a babát elvileg. A barátnőm 3 tesztet csinált és mind negatív lett, utána clearblue 1 hétre rá (ekkor már kb 6 hetes volt) és + lett. Szorítok Neked :)
Akkor ezek szerint késik 2 napja, igaz?
Köszönöm szépen! :) Tényleg rossz helyre teszi az ovut, de nem baj mert igy is jó ez az oldal, szeretem!
Óó hát akkor mindjárt félidőnél vagy:) Most már nő a pocakod, ugye? Hamarosan majd tudni lehet h fiú-e vagy lány!? Nevek már vannak?
A zöld vízszintes csík, a coverline, az alaphődet jelöli.
Az a hő ami az ovulációig a legáltalánosabb.
Ehhez képest fogja nézni a kiugrást.
A függőleges vonal az ovulációt jelzi. Sajnos a ciklus sokszor rossz helyre húzza be.
Az ovulációt oda számold ahol először felugrik a hőmérséklet a vízszintes vonalhoz képest.
Mi ma vagyunk 8+6. Ma voltam egy 2. poty ultrahangon az sztk-ba. Annyira gagyi volt az UH, hogy először 13 mm-esnek mérték, majdnem infarktust kaptam.
Utána 26 mm-esnek lőtték be. Szépen dobog a szíve. Minden rendben.
31 naposak mostanában a ciklusaim.mióta hőmérőzök be szokott jönni az ovu utáni 14.nap a menszi első napjának.
Valaki tudna segíteni, hogy a ciklus.hu oldal a diagrammon mi alapján teszi be a zöld vízszintes és függőleges csíkot a hőmérős diagrammra?
Hát tudod, nekem még mindig nem állt be a normál ciklusom és emiatt nem tudok számolni a napokkal még kbre sem! :( A hőmérőzést pedig csak 2-3 hete kezdtem és az ovu fájdalom is most volt úgy először hogy tudtam , hogy ez AZ. Legközelebb már nem lesz kérdéses!
Neked minden rendben van a babával? Hány hetesek vagytok most?
Én jobban hiszek a hőben, és az ovulációs fájdalomban, nyákban, mint az LH tesztekben.
Az LH teszt nagyon sok mindenkit becsapott már, negatív és pozitív irányban is. Én ezért soha nem ovu teszteltem.
Ma reggelre felment 36,7re...remélem marad is :)))
Szia csibe10! Hány napos ciklusaid szoktak lenni? Mindig pontosan jön meg?
Mostmár azért kezdhetek reménykedni??bár tegnap reggeli teszt negatív de azért van remény szerintetek??
[link]
Óóó és tényleg! Bocsánat, akkor biztosan rosszat néztem! :(
Na most kicsit megnyugodtam, hogy akkor nem velen van a gond! Szerinted ha érzem az ovulációs fájdalmat akkor tutira volt pé? Úgy értem nem csak az ovu teszten látott emelkedett LH szint, hanem tényleg volt pé-m?
nem emlékszem már melyik diagramm volt, de a babás diagrammomon nem esett le.
[link]
MOst néztem a hő diagrammod, amit a múltkor küldtél át nekem itt! Azon Neked ovu előtti és utáni két napban is leesett a hőd...akkor lehet velem lesz a baj :(
Köszi! Mindenhol ezt olvastam és nem igazán értettem! Nagyon erős volt az ovu tesztem, még sosem volt ilyen. El sem akartam hinni! Meg az egész napos fájdalmak a bal petefészkemben. Remélem minden összevág, na meg h a ma reggeli akcióval nem késtünk el :)))
Mastodynon csepp kúrát csinálok. 1 hete kezdtem, sztem az is belejátszik a dolgokba! Jaaaaaaajjj de jó lenne:)
Nekem soha nem esett a hőm, csak felugrott ovu utáni napon.
Szerintem nem törvényszerű, hogy még egyszer leesik a hő és utána ugrik meg.
Sziasztok! Tegnap ovu teszt pozitiv és ovu fájdalmak is voltak, de a hőm 36,5 ma is , tegnap is. Eddigi legalacsonyabb 36,2. Ha ovu van akkor nem le kellene menjen? Vagy lehet h csak holnapra megy le?
Még semmi híre a menszinek.36.6 a hőm 2 napja és ma kellett volna megjönnie.
Nekem a menzi melle van egy jo hirem keddn kezdem a clostit szedni drukoljatok hatha ikrek lesznek :)
További ajánlott fórumok: