2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Sziasztok.kivel mi a helyzet? Nincs internetem sajnos,ezért ritkán tudok csak jönni.:-( ismét fájdogál a mellem pár hete,és az alhasam szurkák 3-4napja.nem tudom...lehet már csak beképzelem? Itt a diagrammom:
Sziasztok!
Én eddig csak olvastalak Titeket. Részemről nem volt érdemleges. Most talán változni látszik :) Egy hónapja hagyta abba a babám a szopizást végleg. Múlt hónapban meg is jött a ciklusom. Két hónapja csinálok ovu tesztet s most először két csíkos lett :) Ennek nagyon örülök, hogy minden úgy tűnik a szülés - szoptatás után helyreáll.
MEGJÖTTEM A DOKITÓL ÉS NEM HOGY JAVULTAM MÉG ROMLOTT IS A HELYZET :(
MOST KAPTAM MÁSIK ANTIBIÓT MEG LEVETTÉK A VÉRT.
NAGYON ELKESEREDTEM :(
De ha méhgyulladásom lenne, akkor a két hete történt együttlétünk óta is fájt volna nem? Mármint az együttlét. Nah érted :) Csak azon a napon fájt picit, de azóta nem.. és voltunk együtt.
Komolyan mondom, tiszta hipochonder leszek a végén.. :D
nem akarlak elkeseríteni de nekem akkor volt ez mikor kiderült hogy méhgyulladásom van :(
várd ki a mai-holnapi napot és ha nincs változás irány a doki!
Javítom.
Ciklus.hu szerint hétfő, de inkább vasárnap a saját számításaim szerint.
Lányok, lenne kérdésem. Ha nem baj hogy bepofátlankodtam :)
Sz/V/H környékén kellett volna /nem kellett volna! :)/ megjönnie.. de nem jött.
Hasam, derekam fáj már napok óta, mint mikor meg akar jönni, és pici pecsételő jellegű vérzés volt csak. De jelentéktelen.
Két hete kb fájdogált szintén a hasam alja, mintha felfáztam volna.. de erről nem volt szó. Mikor együtt voltunk, akkor fájdogált a hasam, és picit véreztem, de ez is pár csepp volt csak.
A lényeg, hogy vasárnap reggel csináltam egy tesztet, negatív.. Tegnap reggel csináltam tesztet, érzékenyebbet, az is negatív.
Már nagyon rég óta szeretnénk babát, de rázósabb időszakaink voltak /költözés, munka, stressz stb/ és arról beszéltünk, hogy akkor ezek miatt valószínű esélyünk sem volt...
Ilyenkor mi van? Tudom, türelem, még lehet hogy korai volt a teszt, és akár meg is jöhet..
de még soha nem késett.. és nem fájdogált így a hasam/derekam, miközben nem jön meg.
sajnos ezt nem tudom :(
de küldök nektek egy tök aranyos linket nem ide passzol de hátha titeket is felvídít :)
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!