2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Köszi a biztatást, de a köv hónapba nem reménykedem. Apát műtik 21én lágyéksérvvel...
ma vagyok a 28 cn. inszem+14 nap. Mensi nincs, ultrot továbbra is rakom. reggeli teszt nega, reménykedhetek még vagy csak az ultro miatt nem jön meg? Álmosabb vagyok mint szoktam lenni, fáj a deekam, rossz a gyomrom, mellem nem fáj de mensi előtt szokott kb ennyi.
Sziasztok!
Végre megjött pénteken,most már szép piros a dolog,mennyiségre még mindig kevés bár a súlyom miatt nem hinném hogy valaha lesz ez több is,viszont nem tudom hogy a gyulladás vagy a sok antibio miatt de nem esik a hőm,mi okozhatja még ezt?
NE izgulj, biztosan minden rendben lesz! Irj, hogy mi volt :)
Megkérdezhetem, hogy hogyan alakult így hogy nézitek? Köszönöm
Sziasztok szoritsatok holnap mgyunk uh-ra, hogy nezzek meg van-e eret petem :)
Szió! Na mi a helyzet azóta?
Sajnalom hatha kovetkezo honapba sikerul
Nekem 29 napra itt a nem várt.
hétfő-kedd általában 26 napos a ciklusom mostanában de 28 is becsúszik
Ezt nem ide akartam, bocsi csajok
Hogyan kell igényelni a magzati adókedvezményt, ha a férjem akarja igényelni? Van valami kitöltendő dokumentum, vagy csak jelezni kell a munkáltatónak az orvosi papírokkal?
És ha egy összegben szeretnénk, akkor azt mikor kell?
Nekem tegnap volt a 28. napom. A szülés előtt 30-32 naposak voltak ciklusaim. Még az is lehet hogy mst is azok térnek vissza. Bár jobb örülnék ha a várt nem jönne. Ma nagyon zizi voltam, mindenre haraptam, ingerlékeny voltam, fáj alhasam s bal petefészkem körül éreztem "fájdalmat".
S most mikorra nem várod?
Szia.
hát mi 8 éves házasok leszünk szeptemberben és 6 éve szeretnénk családot, de ebből le vonok ezt azt akkor 4 éve.
Most volt az első és egyben utolsó inszemünk július 30án. Volt 3 db 18mm-es tüszőm, méhnyálka 11mm volt.
Reménykedek nagyon.
Persze, ez a fórum nyitott mindenki számára, aki babát szeretne :)
Írj pár sort magadról :)
Sziasztok csatlakozhatok?
Pár nap távlatából és a kommentjeitek alapján kezdem látni a fényt az út végén,csak még elég messze van :) Most úgy érzem mintha meg akarna lassan jönni. Most elkezdtem a diétát , nem teljesen csinálom, de kezdek átállni! Egyelőre még nincs eredményem sem , addig nem tudom mi a helyzet...Bárcsak nekem is sikerülne fél év alatt a babásodni. Ez a gondolat nekem sokat segít, jó hogy mind írátátok :) Köszönöm!
Csajok!
Ne csüggedjetek, én is PCOS- vagyok már 6 éve tudatában vagyok. A metformint nekem is szednem kell, diéta, mozgás. Mi fél évre rá babásodtunk, ahogy elkezdtük a babaprojektet, kis barátcserjés rásegítéssel. 35 naposak voltak a ciklusaim, mégis lett peteérésem, és a petevezetékem is átjárható volt. Mi is már készültünk feladni, mindenféle műszeres beavatkozásba beleugrani, és akkor hirtelen jött a baaabaaa:) Most 24 hetes vagyok a diétánál észnél kell lennem. Jövőhét hétfőn megyek cukorterhelésre, na az megteszi a rosszullét hatását. Ettől függetlenül a PCOS lányoknak igenis lehet babájuk csak többet kell küzdeni, több türelem kell és sok kitartás.
CSajok en csak annyit tudok irni hogy olvasatok el az adatlapomagt es meritsetek erot mindenkivel tortenhet csoda. Remelem nektek is hamar ossze jon. A tortenetunkhoz annyit hogy a prolaktinom most rendbe latszik es most closti kuran vagyunk amibe nagy remenyt lattunk :)
Sajnos ezt csak úgymond szinten tartani lehet!Gyógyszert még nem kaptam mondván még nem próbálkozunk egy éve,(ezt akkor mondta a doki mikor voltam,de azóta letelt).Diéta......hát én amúgy is kezdem erre ráállni,úgyhogy mondhatom hogy próbálom!Nem tudom ez a hónap mit hoz,de mindenképpen meg kellene látogatnom újra a dokit!Tényleg ne csüggedj.......nehéz harc ez,nagyon kemény (ezt csak az érzi aki ezt "átéli")de hinni kell benne hogy nem csak annak jár akire csak ránéznek is terhes!
Köszönöm Neked is! Igen, a gondolatok a fejemben a legfájóbbak a szívemnek :( Miért nem tudok kisbabát adni a férjemnek, pedig annyira szeretné már. A környezetemben mindenkire csak ránéznek és már terhes, de akkor nekem miért nem tud így menni? Mindig van valami gond!
Te most szedsz gyógyszert rá? Diétáznod kell?
Élethosszig tart ennek a gyógyszernek a szedése? (annyi kérdésem van...)
Köszönöm! Azóta kétszer átolvastam a naplód, pedig előtte is megtettem már (innen tudtam h Neked is ez van). Próbálok erőt gyűjteni. Nagyon rossz, mert nem ez volt az első akadály. 1 évig vártam már mivel nem volt P2 citológiám. 1 év után kiderült h HPV gyanú. Megműtöttek, nem volt semmi a szövettanba. Hogy fölösleges volt-e a műtét? Nem tudom! Ez volt tavaly márciusban. Utána HPV oltások, h ne is legyen többet ilyen és most februárban lejártak az oltások, akkor meg térdműtét, onnan még 3 hónap legyen meg és akkor most itt vagyok...szuper! Ami kiakaszt h a doki nem mond semmit. Tudom, tudom nem mondanak ilyenkor még, de én azt sem tudom mivel számoljak, mivel állok szemben!? és ez így baromi nehéz!
Teljesen együtt érzek veled!Én is sztk-ra jártam mióta az eszemet tudom!Mindég azt mondták hogy minden rendben!Most hogy nem akar jönni a kistesó a férjem szinte el tuszkolt "rendes" orvoshoz ahol kiderült (most kora tavasszal) hogy Pcos vagyok!Teljesen összetörtem!!Le írni nem lehet hogy akkor mit éltem át!Én vagyok Pcos???Én,aki annyira akarja a babát???Miattam nem lehet??És hasonló gondolatok!!De már most ott tartok hogy nem érdekel,csak sikerüljön és egézségesek legyünk mindannyian!!
Szia!
Ne keseredj el!
Nálam 2 év után diagnosztizálták, PCO+IR, ráadásul közepesen súlyos inzulinrezisztencia volt. Kaptam gyógyszert és a diétát tartottam mondjuk 75%-ban. 3 hónap múlva peteérést mutató ciklusaim lettek és beállt 33-34 naposra. Nekem a prolaktinom is magas volt azt később kezdtük kezelni. Mégis összesen a PCO diagnosztizálásától számolt 6. hónapban terhes lettem.
Fel a fejjel, ez a betegség jól karban tartható és javítható, a gyógyszerek nagyon korszerűek!
Sziasztok! Voltam tegnap nődokinál, mert még mindig nem állt be a menszeszem, bár nagy gondok nincsenek, de 3 hónap alatt nincs baba (tudom ez alig idő és másoknak évek, de én izgultam h baj van!), se rendes menszesz és egy fura megérzés h nincs rendben valami. Hozzáteszem sűrűn járok nődokihoz a beállítás miatt, vérvételek, uh és társai, de össze meg vissza. Lényeg ez a tegnapi ez egy új doki volt, neves, eléggé elfoglalt, nagyon dicsérték! Még meg sem csinálta az uh-t az elmondottak alapján tudta mi van..:( Persze nem mondta, hüvelyi uh után kiderült, hogy PCO. A túl nyilvánvaló tüneteket senki nem vette észre az elmúlt 1 évben...mindegy! most már nem érdekel! Ma voltam terheléses vérvételen. Jövő hét csüt lesz eredmény. Addig nem tudom milyen nagy avagy nem nagy a baj és a kezelésről is csak annyit, hogy gyógyszer lesz. OLvastam róla és el vagyok keseredve...egy világ omlott össze bennem! Egy dolog tartja a lelket még, hogy szerinte bármikor lehet baba csak nagyon kicsi az esélye, de nem kizárt...hát így jártam... :(((
akkor jó,nem emiatt kérdeztem hanem amikor nekem késett 3 napot és elmentem hasonló tünetekkel akkor derült ki az uh-n a mostani bajom :(
remélem nálad baba lesz,a két főnőkömnél 6 hetesen lett elöször pozi a teszt,drukkolok neked :)
Igen.de még semmit nem látott tegnapelött.ma reggeli hőm 36.6...
hüvelyi uh-t csinált a doki?
Én is!!!!!!De még nagyon messze van! :(
További ajánlott fórumok: