2011 Októberi babák (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek...
Jó reggelt!
Nem tudom hogy amit én érzek arról senki sem számolt még be! Nagyon érzem a jobb oldali petefészkemet! Nem fáj csak feszül vagy ahhoz hasonló érzést érzek de már több napja és az egy folytában érzem nem erősödig és nem is gyengül ez a feszülő érzés! Nem baj hogy ilyet érzek?
Más is érez ilyent?
Persze azon kívül fájnak a melleim de semmi más tünetet nem érzékelek magamon!
Jóreggelt! Én minden fordulásnál, mert a melleim annyira leszakadnak. Tegnap óta sportmelltartóban alszom, de még így is érzem. Aztán Nem merek háton aludni a gyomorsav miatt, nehogy hányingerem legyen...:)
Jó reggelt Mindenkinek!
Beköszöntött az igazi elsö komoly hányinger és szédülés....
De legalább tudom miért van:-) Ma megyek a nödokihoz, hát kíváncsi vagyok!
Ti is többször felébredtek éjszaka?
Hupsz, egyébként jó reggelt :)
A kalkulátor szerint én 13,59 kg-ot hízhatok :D
Egyébként egy fél éve, én is megerősödtem csöppet, szóval gömbölyödik a hasam. Már többször kérdezték, hogy terhes vagyok-e :) Most már lassan mondhatom, hogy igen :D
Sziasztok!
Úgy volt hogy majd két hét múlva megyek orvoshoz de ahogy olvaslak benneteket úgy egyre jobban kíváncsi vagyok mi látszik az én drágámból, szóval jövő héten hétfőn megyek orvoshoz! :)
nekem még simán megy a farmergombolás, bár már nem mindig kényelmes. az elmúlt évben felszedtem cca 5 kilót főleg pocakra meg popsira, így főleg ha pisilni kell, akkor már simán 2. trimeszteresnek festek :)
én is megyek alcsizni!
sziasztok!
Sziasztok csatlakoznék okt.18-ra vagyok kiírva...
A farmert én sem tudom begombolni.
Jó éjszakát
na, mostmár meg vagyok fenyegetve...:) tényleg lépek és minden jót kívánok nektek! pusza
[link]
például ez is egy jó lehet, bár nem ezen számoltam, de most is kijött, nézd meg
igen, teljesen egyetértek. valami honlap van erre, nem is tudom, csak böngésztem. a testtömegindex alapján lehetett kiszámítani. várj, megpróbálok rákeresni, hátha megtalaláom. ennyi időm még van, bár férjecske már ideülne:)
Nekem még nincs mérlegem :) De már tervezem :) Én ebbe még így nem gondoltam bele, mármint hogy mennyit hízhatok. Az biztos, hogy én nagyon büszke leszek a pocakomra, nem úgy mint azok, akik eltakarják :D
bocsi, lányok, lassan lelépek fürcsizni és persze pisilni. :) ma már nem jövök, de örülök nektek és amint tudok, benézek. mindenkinek kellemes babavárást és gyönyörű szép érzéseket kívánok! jó éjt, pusza
ugye?! akkor csak nem vagyok egyedül, de jó! múlt héten voltam 63 kg, reggel megmérem magam megint. számítások szerint + 11-16 kg között szabad híznom.
szia mereszger! hát kitartás, nálam is a fáradékonyság árulkodó volt. soha nem aludtam délután, de múlt héten meló után azt hittem, hazafelé menet állva elalszok. akkor várható, hogy egy hét múlva én is ezeket átélem, mint te? a sok ülés nekem is gond, gép előtt egész nap, de még nem fáj tőle, csak a derekam.
Hát én már nem nagyon tudom begombolni a farmerem :D Bár én is azt hittem, hogy csak beképzelem :D
Ja, és valaki kérdezte, hogy van-e könyvjelző. Sajnos nincs, de nekem az a technikám, hogy felírom az utolsó hozzászólás számát és így könnyebben vissza tudok keresni, főleg ha csak sokára jövök vissza.
lányok, ti érzitek már a hasatokat? mert lehet, hogy csak beképzelem, de lehet, hogy már gömbölyödik egy pirinyót? mondjuk már nem tornáztam és jógáztam egy ideje, lehet attól is, de olyan fura ott alul a méhem körül.
Sziasztok csajok!
Helyzetjelentés :)
A melleim továbbra is fájnak, a görcsölés már enyhébb és ritkább, de többet kell járkálnom óra közben, mert megfájdul a hasam a sok üléstől. Főleg ha egybe tartok két órát :(
A hányinger változó. Reggel jó vagyok, de ma délután a TESCO-ban majdnem behánytam a sarokba a savanyúságos pult mellett :S
Illetve már nem alszom annyit. Azt nem mondanám, hogy nem vagyok fáradt, mint az állat, de nem alszom délután, csak este.
Én most járok 5+2nél
hát az ötödik hétben vagy,4. betöltött hét. hát nem tudom, nekem az is logikus ha 6.dik hétben vagy és azt mondod h 5hetes vagy 6hetes... nekem egyértelműbb ha azt írom 5.ben
NÉV SZÜLÉS
Rekivi: okt. 2
kutykurutty3: okt. 2
Zsiribiri: okt. 6-9
terkata: okt. 6
tobea82: okt. 6
bobbancs: okt. 8.
Gombóc: okt. 9
Chrissy26: okt. 6-10
mereszger: okt. 9
színescsillag:okt. 11
muslinca1: okt 13
Mamuszli: okt. 16
téné: okt. 17.
köszi én is grata neked és MINDENKINEK! azt olvastam, hogy ha a doki azt mondja, 4 hetes vagy, akkor az ötödikben jársz. a te számításod szerint én is elvileg 4+2 vagyok, de jobban hangzik az 5 :)
NÉV SZÜLÉS
Rekivi: okt. 2
kutykurutty3: okt. 2
Zsiribiri: okt. 6-9
terkata: okt. 6
tobea82: okt. 6
bobbancs: okt. 8.
Gombóc: okt. 9
Chrissy26: okt. 6-10
mereszger: okt. 9
színescsillag:okt. 11
muslinca1: okt 13
Mamuszli: okt. 16
Téné gratulálok!:)
Ti hogy számoljátok a heteket? Ha én 4+2 vagyok, akkor azt mondjam, hogy 5 hetes vagyok vagy 4 hetes?
október 17, az első időpont
nálam az első jelek a mellfeszülés és az éjszaka is sűrű vizelés. kikészít... ahogy kijövök, már mennék is vissza, de boldogan tűröm :)
mikorra várod? van már listánk, minnyá visszakeresem és beírhatod magad :)
További ajánlott fórumok: