2011 Októberi babák (beszélgetés)
szia, üdv minálunk!!
én is az 5. hétben vagyok, azaz 4+3, de doki csak jövő héten lát majd. tök jó h nálad már minden látszik. első?
sziasztok mindenki!
szeretnék hozzátok csatlakozni, a mai nap túlestem az első ultrahangon, 5. hetes kismami vagyok és mérhetetlenül boldog. pici a helyén van és már 5,6 mm :)
Nembaj had jöjjön aminek jönnie kell:)))Pukizzál csak nyugodtan...
de hát ha egyszer felvan puffadva az ember na!!!
Hát a délelőttöm eléggé vacakul telt...görcsölt a hasam....és hallodd úgy megindult a folyásom hogy csak na...éreztem ilyen(bocsi)meleget..ajj mondom atya úristen...vége....megjött!!!Elmentem wc-re és teljesen fehér tojásfehérjés lett a tisztaságim..szóval azt is sűrűbben kell cserélni napközbe...
na lényeg a lényeg aztán elmentem még a gyogyóba vettem magneB6-ot meg terhesvitamint ugyhogy azokat kezdtem el szedni...
Aztán két émelygés közt sütöttem egy kis gofrit...
végül is ennyi történt ma...amugy hányinger egyre ritkábban van...bár étvágyam még most sem jött meg
Vannak ilyen különböző kalkulátorok ott sztem nagyjából betudod lőni hány hetes is vagy valójában....
4kg?azt meg hogy csináltad?!!Biztos ez?És már észreveszed magadon hogy kerek a pocid??Hát drágám nem semmi vagy!!!Majd reggel éhgyomorra mérd meg magad!
hát kicsit elkeseredtem,mert itt a többiek mondták hogy nekik is így jött meg,mint nekem!és már látszik... :(
nem szeretnék sokáig dolgozni,mert 12 órázok boltba,és sok emberrel találkozom...
na akkor nekem se látszana mert nekem meg jan 7én volt meg utoljára....jobb is hogy várok még vele....
Azt mondták pici......de az a lényeg hogy ottvan nemigaz????!!!
Meddig gondoltál melózni?
sziasztok!
voltam uh,hát nem láttak sokat,mondván még nagyon pici!ezért 1 hét múlva megyek megint :(
Jajj ezt nem is tudtam hogy műtét várt volna rád:(((
ÓÓÓ annyira örülök neki hogy sikerült:))))
Én jólvagyok,a csajok javaslatára vettem ma magneB6-ot,eléggé görcsöl a hasam,meg megvettem a terhesvitamint...na meg délután gofrit sütöttem(gyorsan két émelygés közt:))))
Jajj dejó hogy itt is találkozunk:))
Na akkor engedd meg hogy itt is gratuláljak neked a kicsi zebrádhoz:)))
Dokihoz úgy gondoltam hogy 6hét előtt nem megyek...majd csak utánna,és akkor kérem is a beutalót a további vizsgálatokhoz,meg szólok a védőnőmnek:))
holnap hívom fel a dokim, szerdánként rendel, remélem jövő héten tudok menni.
lekopogom, nekünk szerencsénk volt, decemberben kezdtünk el próbálkozni, a 2. kör eredményes lett (reméljük az is marad! :)
nagyjából én is képbe vagyok h mikor kell megjönnie, előtte két nappal elkezd fájni a hasam, és nagyjából szabályos a ciklusom (27-31 nap)
hát a melleim nem fájnak, csak érzékenyek, és múlt éjjel már sikerült hason aludni (úgy szeretek a legjobban), de semmi növést vagy sötétedést nem látok rajta...
MÉsz csütin UH-ra...jajj dejó neked!!MÁr nagyon kiváncsiak vagyunk hogy mit mondanak!!!
Na meg a rosszulléteket elviseljük hiszen ezt akartuk ugye????:)))
Igaza van Mamuszlinak...sztem is ritka hogy a gyerkőc pont időre jöjjön....az enyémek 37- és 38 hétre jöttek....de igyis megvoltak simán 3kg és nem volt semmi baj!!
Jaaj szegénykém!!
Pihenj ahogy az időd engedi!!!Vagy költözz be a wc-be:)))))
Én is hőmérőztem, megrögzötten, de most már nem, csak 4-5 naponta kb, ha épp eszembe jut, vagy akkor kelek fel, mikor szoktam.
Mert nekem sem volt egyszerű, nekem meg gyógyszerekkel lett baba, úgyhogy kicsit én is "aggódós" vagyok:S
Helló lányok! Egy hete még én is azon aggódtam, hogy miért nincsenek erősebb terhestüneteim. Na a hétvégén beköszöntött, úgyhogy már nem "panaszkodom". Szerintem ami késik nem múlik:D
Nyugi Liimo, úgy tűnik, aggódós vagy, ilyenkor azzal tesszük a legjobbat, ha nem aggódunk:S bár már én is majd "megőrülök", hogy legyen végre csütörtök és UH.
Én is csak azért hőmérőzök, hogy tudjam van-e peteérésem. Mivel PCOS vagyok, így nem is igazán volt pé-m. Az utóbbi 1 évben indult be valami. Meg így ki tudtam számolni, hogy mikorra fog megjönni és soha nem ért meglepetésként.:)
Én is parázok, hogy nincsenek tipikus terhestüneteim. Szerencsére a hányinger elmúlt, viszont most visszamászok az ágyba, mert leesik a fejem.:)
Melleid még fájnak?
Szerencsére már a hasam sem görcsöl annyit, mint az elején, úgyhogy azt hiszem ez jó jel...legalábbis remélem.:)
Mikor mész dokihoz?
ha katasztrofális a szitu, begyél magad elé egy kis lavórt ;)
én attól parázok, hogy nem érzem magam rosszul. az normális?