2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Én valamelyik nap, amikor nagyon meleg volt, engedtem a kádjába egy kis vizet (de tényleg keveset) és beletettem pucéran, hason, háton és borzasztóan élvezte :-)
szegényke, de ugye mivel mindennek van valami oka, ebben is meg kellene találni.
sajnos ebben a gondolkodásmódban csak eddig jutottam....
550 euro volt benne (és néhány ezres), épp a bankba készültem. Egyre erősebb a gyanúm, hogy kinyúlták a táskámból miután fizettem a boltban. Az euro mondjuk elrejtve volt benne.
Szig+lakcím+jogsi+axa egészségp.kártya+céges blokkoló kártya+brendon törzsvásárlói+bankkártya
A brendonost kivéve már mindent letiltottam.
Jaj, és voltak benne iratok is???Hátha megtalálja valaki és visszaküldi, ha elhagytad...
Nekem ma a férjem hagyta el a 40 X ezres napszemüvegét... No komment.
Tudom nem egy kategória, de borzalmasan idegesítő.
Nálunk fordítva: a párom alig várja a tesót, de én nem szeretnék két pelusost egyszerre.
Tegnap kiraboltak, vagy elvesztettem a pénztárcámat, pont benne volt egy valag pénz.
Bőgök 16 órásja....
Köszi a válaszokat!
Akkor lehet az a "baj", hogy vannak napok amikor egy szopit kihagy a csaj, nagyon éhes, de nem hajlandó szopizni, ilyenkor próbálkozom egy ideig hátha mégis (mondjuk tej sincs benne nagyon), nagy ritkán bejön, de csak sír, ha meg hozom a tápszert akkor megeszik legalább 120ml. De vannak napok amikor elvagyunk tápszer nélkül. Előbb-utóbb biztos meghülyülök...
Én nem bánnám ha jönne a kistesó, de apa még várna vele egy kicsit (pedig fiatalabb már én se leszek), emiatt vigyázunk kezdettől fogva, de gyógyszert nem szedek.
Lehet, hogy ha nem figyeltek, akkor előbb jön a tesó.:)
Nekem akkor jött meg, amikor a kisfiam 9 hónapos volt, amikor kihagytuk a déli szopit. Többet nem jött meg azóta sem, mert rá 5 hétre összehoztuk Zorkát. Zalánt sem zavarta az, hogy megjött, még az sem, hogy terhes voltam, 6 hónapos terhesen hagytuk abba teljesen a szopit.
Egyébként azért nem tudok visszaolvasni mindenkit, mert gőzerővel dolgoznak az ácsok a kertben (férjem új műhelye és az előtetőt is csinálják) és nem sok időm van.
Hétvégén betöltöttem a 32. évemet, hát mit mondjak... felcseréltem volna a számokat. Ti miben altatjátok a babákat ? Mi most tettük le a téli hálózsákot, mert újra felkelt Melike hajnalban (sztem melege volt és szomjazott).
Szia ! Várom a beszámolót, de idén még nem merek indulni. Alsóörsön van egy ismerősömnek nyaralója, amit felajánlott (kiságy, kiskád... minden van). Nem merünk menni, mert Dunaújvárosba is vicces volt eljutni.
Még gondolkodunk rajta...
CSak rágcsálja a cumit av...t-es cumisüveg, ma..m-os cumi (ezt legalább bekapja) ma...-os trainer és csőrös pohár.
Tegnap kipróbáltam az almareszelőt, egy késhegynyit adtam Melinek. Anyám mesélte, hogy anno én már egy csomó mindent ettem. Hát érdekes fejeket vágott, majd kihányta a tejet amit 2 órával előtte evett.
Tapasztalat: szitán át kell nyomkodni a lereszelt almát, mert túl durva (A turmix se pépesít nyers almát még jól). Tapasztalat 2: még várok...
Szia Lindi,
hát a bee vagy a bee pluss elég drága még :(
Én a frogot néztem ki, mert az egy kicsit régebbi és találtam is egy fullosat nem is olyan drágán az angol ebay-en...majd valahogy behozatom szerintem.
Kint valahogy olcsóbbak a dolgok; szállítással együtt is megéri behozatni.
Szia, mi quinny zapp-ot nagyon picikére össze lehet csukni nekem ez volt az 1ik fő szempont.
A Bugaboo is jó szerintem, abból a bee is kicsire csukódik és könnyű is.