2011 januári babák (beszélgetés)
Tehát, ha a bébim már lentebb van, akkor a gyomorszáj puhulása lehet a bibi?
Persze elfogyott ma a cimicifugából és a caullophyllumból is a 9 és 15 ch-s (a 30-ast a szülésre tartogatom) és holnaptól 5 ch-st kell szednem. Remélem ez is hat, mert nem csak Orosházán, de Békéscsabán sem lehet kapni belőlük.
Hát a ctg-t megnézte a doki, azzal minden ok, de jó lett volna ha vmi közelebbit is mond. Ez van. Az a baj hogy egyre többet aggódok, ahogy közeleg az idő.Mensi alapján 24.-e a kiírás, de 26.-a volt az UH alapján...
És az hogy érdről Bp-re bejárni minden nap jövőhéten, nem lesz egyszerű, de hát ha menni kell akkor menni kell!
Ti éreztek valami fájásokat? Én semmit, csak hogy nyom a kicsi. És lent nyilallgat.
De telt ház van a kórházba, ami aggasztó kicsit. De hát csak figyelnek ott az emberre, ha sokan vannak akkor is.
Sziasztok! Hazaértem. Nem vizsgált meg a doki, mert bolondok háza van a kórházban. Remélem még most nem kell bemenni. Nem volt szabad szülőszoba sem.
Ezen a héten 2szer voltam. Jövő héten minden nap mennem kell. Reggel 8 körülre minden nap. 2 naponta amnioszkópia és köldökáramlást néznek. Már alig várom..........
A málnalevél teára rá van írva, hogy fémmel ne érintkezzen. Én egyszer iszom egy nap belőle.
Tényleg csak pelus kell meg popsitörlő, de abból sok, mert sokszor, amikor elviszik a babákat, több pelenkát is felmarkolnak a kocsiról és így elég gyorsan fogy.
Amúgy tényleg segítőkészek a nővérek, csak a szoptatással kapcsolatban teljesen eltérő véleményen vannak a régi MÁV-osok, a Szabolcs utcaiak és a Honvédosok és a gyerekorvosok is (valamelyik neonatológus semmi pénzért nem javasol tápszert, más pedig rögtön azzal tömi a babát). A picinek ruha csak az kell, amiben majd hazaviszed. Popsikrémből mindenki kap 1-1 tubust, fertőtlenítő spray és hintőpor is van a köldökcsonk ápolására.
Első éjszaka meg tényleg mindig beviszik a babát, ha éhes. Nekem úgy kellett visszavinni, hogy vigyék el, mert nagyon szédültem és féltem, hogy elejtem szoptatás közben. Szerencsére nem néztek rám csúnyán, látták milyen szarul vagyok (pedig könnyű szülésem volt).
A babát elvileg nem kell leadni, ha kimész ebédelni (nem hozzák be a kaját), ha ott marad valamelyik szobatársad, de valaki leszid érte, hogy magára hagytad a picit (más nővér meg azért, mert odaviszed neki). Akik az ebédlő közeli szobákban vannak, ki is tolják a picit.
Fú, picit hosszú lettem, de remélem segíthettem. :) Meg láttam írtál az ÁEK-es topikba. Ha van kérdésed még, írhatsz priviben is (sajna nem tudok sokszor jönni).
Ja bizony, de nem gond, mert semmi panaszom. Igazsághoz tartozik, hogy még 19. is termínem volt, de most már az is eltelt. :)
Lehet holnap majd RLindi írja nektek, hogy túl vagyok rajta. :)
Sziasztok! Én még továbbra is renduletlenul egyben vagyunk. Pedig a ricinus olajon kívül már mindent kipróbáltam, és még mindig semmi. :)))
Azt is meginnám, csak sajna nálunk sehol sem lehet venni, így marad továbbra is a várakozás. Egyenlőre még csak egy kósza fájást sem éreztem, hát nagxyon kiváncsi leszek mi lesz ebből. :) Holnap megyek a kórházban, lehet bent is fognak, hát nem tudom, nem lenne rossz, mert nagy val=oszínuséggel akkor holnap be is indítanák a szülést és meg is lenne már holnap. :)
Köszi, hogy leírtad!
azért kérdeztem, mert a tájékoztatón azt mondták, hogy mindent kell vinni, csak popsikrémet nem. Na ezek se tudják már, hogy mi van szerintem. Mindenesetre mostmár nem pakolom ki a kicsi cuccát, sose lehet tudni, lehet mire én szülök megint kell majd minden nekik...
Köszönöm.
Igen egy kis mosoly album, egyfolytában cicin akar lenni, most próbálom, legalább 1.5-2 órára kitólni az etetést, hála rengeteg tejem van, már a kórházban a 3.ik nap belövelt, így most csak szoptatok, meg fejek.
Sokat alszik, békés kis tünemény.