2011- a TESTI megújulásunk éve (sok-sok mínusz kilótól szabadulunk meg) (beszélgetés)
Engem is érdekel!!!
A pénzt számlára kell fizetni?Ugye?
Nekem is lelki okai vannak.
Falok mint állat!
evvan!!!
ZABÁLOK ha kell ha nem!
Ezért kell a lelkem rendbetenni!!
Azért mondom, hogy gyertek minél többen, annál többet lehet nyerni :))))
De most én akarok nyerni :) csak 22 kilónak kell lemenni :)
1000 ft a nevezési díj, ebből van fizetve a nyeremény. Illetve lehet tetszőleges bónusz összeget befizetni. Ha eléred a kívánt súlyt, visszakapod a bónusz pénzt, ha nem éred el, akkor megy a jutalom-alapba.
Ha érdekelnek a további szabályok, leírhatom :)
igen elhiszem,h vannak nagyon gonosz és beszólogatós emberkék:S nem is úgy "ismertelek" régen meg a naplód alapján
Nekem van csak annyi lelki"sérüléseim" vannak,h a kg felszaladnak:s
Szio!!
Én a nyáron beneveztem, de feladtam, mondjuk mikor nem!:))
Na de most nem, és épp 10 perce néztem a naplód hogy indul-e!?:)))
Szóval indul!:)
De jó , én megyek!!!
hidd el nekem nem vagyok gonosz ember, és ugy érzem te sem vagy , de már fáztam rá igy emberekre.
És persze vannak kivételek, meg nem ítélek elsőre, de ha itt többet beszélünk és még mindig érdekel az életem és a naplóm ezen része beengedlek.
neked van naplód??
Mindenkinek van?Vagy akartoK?
Akkor kb.22 kiló ment le a 90 nap alatt és annyival most is elégedett leszek, ha lemegy!:)
Csak rá kell gyúrni lelkileg igen erősen erre a diétára (is), mert ugye 3 hónapig az ember nem keresztezhet egymással bizonyos élelmiszereket, tehát tul.képp teljesen eltér a normális étkezéstől.
Január 1-től megint indul pénzdíjas fogyiverseny.
Ha valaki érdekel, keresse meg göncöl nevű fórumtársunkat.
Az előző verseny győztese henkoki, 22 kilótól szabadult meg a verseny 6 hónapja alatt, ezzel elvitte a 16.000 ft fődíjat. (2. hely 8000 ft 3. hely 2500 ft volt)
Minél többen indulunk a versenyben annál többet lehet nyerni.
Ne értsetek félre, nem elszipkázni akarom innen az embereket (bár szerintem mindegy ki melyik topicban fogyizik) csak azért írok, hátha valakit motiválna a pénz :)))
Rám is feljött...páR!
Holnap mérlegelés!!
Aztán 1én indul a mandula!
Azt nem mondanám hogy ujévi fogadalom, talán inkább ugy fejezném ki, hogy az uj év jokor van jo helyen!!
:) megértettem miért nem engedtél be a naplódba megértem ,h idegent nem engedsz be meg a sok "lelki" problémáidat csak azokkal osztod meg aki "ismersz"
Most is csak annyit tudok neked elmondani,h sok sok sikert neked is igaz őszintén megmondva kicsit szomorú voltam ,h nem engedtél be de megértem...:D
Örülök, hogy te is itt vagy.
Mármint hogy nem engedtelek be a naplómba..
Remélem sikerül elérned a célod!!
Én drukkolok, ahogyan itt mindenkinek!!
Magamat is beleértve!
Ezért jó, hogy több diéta közül tudunk választani!:))
Én a 90 naposat nem bírnám.
Sok jót hallottam már rola , de nekem nem menne.
Akkor mennyi kg ment le?
:) pedig muszáj lesz:D:D
-30 kg-ot le kell adnom:D:S:S
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Aki 20 kilótól szabadulna...
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Egy igazi csodadiéta a teljes megújulásért - ki tart velem?
- Árthat-e a testnek a megújulás?