2011- a TESTI megújulásunk éve (sok-sok mínusz kilótól szabadulunk meg) (beszélgetés)
Ne legyél rossz kedvű:)
Am nekem se a legjobb a kedvem:(
Nekem is vannak ilyen napjaim meg mindenkinek:)
Sziasztok!!
Örülök, hogy többen lettünk!!
Ma nem vagyok toppon....
ÁÁá...
Lelkileg elég instabil vagyok....
Ma minden baj!!
Sziasztok! Jönnék én is :)
Rövid történet: 162 cm, 24 év, 75 kg-ról kezdtem, nyár elejére vagy ilyesmi (nem tudom pontosan), lement 60 kg-ig, aztán a 61 és 63 között tartottam néhány hónapig, minden nagyobb gond és odafigyelés nélkül. Aztán nem tudom, hogy mit csináltam decemberben (vagyis dehogynem tudom...), de egy adott pillanatban visszaugrott 66-ra. Nah most 65ről kezdek, cél 55 (ez az álomsúlyom), bár már 60-al is egészen jól éreztem magam, legalább is nem kövérnek.
Az évet egy léböjtkúrával indítom, de ezt nem feltétlenül a fogyás miatt, hanem inkább a tisztulás kedvéért. Persze, az sem elhanyagolandó, hogy a fogyást is beindítja. Ma volt a felvezető napom, ami gyümölcsnapot jelent, a következő 5 napban pedig nincs szilárd táplálék, csak tea, víz és 100%-os, rostmentes gyümölcslé, esetleg zöldséglevek.
Elnézést, ha hosszú voltam, mindenkinek nagyon sok kitartást!
:D köszike nagyon aranyos vagy!!
Neked is kitartást!
sziasztok lányok, én is csatlakozom hozzátok én 1,5 éve fogyizom akkor 96kg-ról indultam és 3 hónap alatt 77kg ig jutottam mikor feladtam vagy bele fáradtam, na így vissza is mentem 90kg-ra augusztus végére akkor kezdtem ismét fogyizni, nekem a kcl számolás jön be, jókor jött, hogy benéztem hozzátok mert az ünnepek alatt ismét eszegettem rendesen, és a mai nappal ismét fogyi, ma 80,4kg!közel 4 hónap alatt 10kg, május végére csinosnak kell lennem, legalább még 10kg!
Törpilla fel a fejjel és kitartást neked menni fog ne keseredj el olvastam a naplód és be is jelöltem, ha nen baj!
mindenkinek kitartást! sziasztok
Hát őszintén meg mondva sehogy,de ma már ügyibb vagyok nem sokat ettem és tapostam is 20 percet és még lesz este 20 perc bringa is
Jaaah és köszi,hogy olvasól:)!!
Nem sokára írok is oda csak még van pár dolgom:)
Ne írj már ilyen hülyeséget!!!
Még a naplód is bejelöltem!:)))
Hogy haladsz?
Hahóóó többiek!!
ELTÜNTETEK????
Huha..a cuki biztosan húzós volt, de le a kalappal előtteD!:))))
Én is tekertem ma 20 percet!:))
Jol indult a napom, valószínű reggelente tornázok,mert feldob , és legalább tul vagyok rajta, mert ha délutánra hagyom tuti elmaradna!!:)))
Igy meg megcsinálom!!!
Este jol zártam, ugyhogy ezért is jo kedvem van.
Nagyon jól telt a mai napom. Olyan csajosan. És még a cukiban is erős maradtam :) Este pedig felültem fél órára a szobabicóra.
Kár, hogy holnap már hétfő és vége a szabinak.
Én se szerettem volna soha extra vékony lenni, de azért egy átlagos testalkattal kibékülnék...ami nálam olyan 65-70 kg közötti lenne. Azzal nagyon-nagyon boldog lennék, bár most sincs okom a kesergésre :)
Nagyon-nagyon sok erőt, kitartást kívánok magunknak és azt, hogy a célt sose tévesszük szem elől. Szeretnék a 2011-es nyaralásomon elégedetten sétálgatni a tengerparton.
Megyek VV-t nézni!!:))
Szép estéT!
Hogy telt a mai napotoK?
Remélem jöttök majd és nem kell egyedül beszélgetnem magammal, bár az is megy , de többen jobb!:))
Igen a cél, számomra is jol érezni magam a bőrömben.
Vékony sohasem leszek.
miért?
Mert egyszerűen nem tetszik.
Nekem attol nőies egy nő, hogy igenis van mit fogni rajta.
Jelenleg nálam több fognivaló is van a kelleténél, de mindent megteszek hogy ez megváltozzon.
én is:)
szép napot!
Sziasztok!!!
Én már ma elkezdtem, elkezdem.
Ti???
Holnap leszek és beszámolok mi hogyan alakult.
Szép január elesejei napot!!!
B.Ú.É.K. Mindenkinek!!
Új év van új erőbedobással induljon a fogyiii!!:D:D
Sok sikert mindenkinek:)
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!
Buliztok vhol, vagy otthon lesztek?
Én idén otthon szilveszterezek Édeskémmel.
Üdv köztünk Nőci!
biztosan menni fog!
Jelenleg egész pozitiv vagyok, és ha ez esetleg alábbhagyna majd jövök ide segítségért!:)))
Jó reggelt Csajszikák!!!
Voltam a versenyes topicba , köszi szépen, és Göncöllel is felvettem a kapcsolatot.
LÁNYOK! MEGVAN A VERSENY TOPIC!!
Ha valaki szeretne jönni játszani, olvassa el a szabályt az első hsz-nál, és írja be a topicba, hogy játszani akar!
Ki milyen módszerrel fogyózik majd?
Én Norbi Updattel. Mert én sem bírom, hogy ezt vagy azt ne egyek egy nap.
Ott mindent lehet a megadott időben, azaz mindig vagy 50 kajából lehet választani.
Persze csak 6-8 Norbi kaját veszek, a többi normál étel. Korábban fogytam még vele 15 majd 10 lókilót csak egy része visszajött.
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Aki 20 kilótól szabadulna...
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Egy igazi csodadiéta a teljes megújulásért - ki tart velem?
- Árthat-e a testnek a megújulás?