2011- a TESTI megújulásunk éve (sok-sok mínusz kilótól szabadulunk meg) (beszélgetés)
Sziasztok.
Csatlakozni szeretnék én is ha lehet. Magamról:165.cm és 78.kg.sajnos :-(( Nem vagyok mai csirke sem 40 éves. na ennyi.Többször szültem,édesek a gyermekeim:-)) Viszont mindig híztam,és ez nem megy le. Nem tudom munkám miatt ,hogy kezdjek bele,mert futkosóm és utcán tudok enni. Nyugis időszakom 17-óra után van általában.Sajnos gyomorbeteg vagyok,tehát csak zöldségen nem tudok élni. Lelki okok miatt is gyorsan hízom. Ötlet?? 90-napos azért nem bírom,mert a gyümi napot nem bírom végig csinálni a sok savam miatt.
Csajok!
Örülök, hogy jöttetek, bizom benne mindenki megcsinálja!!!
Jok legyetek!!!
Most lépek!!
Sok puszi
3 feltétel lenne a részvételnek:
1. elküldeni e-mailben teljes alakos (lehet fej nélküli) és mérleg-kijelzős képet az induláskor
2. befizetni az 1000 ft részvételi díjat, ebből lenne kifizetve az első 3 helyezett 60-30-10 % arányban.
3. minden hónap elsején küldeni az írnok göncölnek a súlyadatot
4.verseny végén megint küldeni kell a két friss fotót mint az elején.
A leadott súlyt NEM kilóban néznzük, hanem az indulósúlyhoz képest százalékban.
(tehát ha valaki 60-ról 54-re fogy, a 6 kiló az 10 %, aki 130-ról 6, 5 kilót fogy, az 5 %, tehát hiába fogyott többet, a másik nyer. Azért gondolom ezt jobbnak, mert a nagyobb súlyból könnyebb leadni. Így egyenlők az esélyek. )
További konkrét példákkal:
Ha 50 ember száll be a játékba, akkor a jutalom 50. 000 ft, az első helyezett 30. 000 a második 15. 000 a harmadik helyezett 5. 000 forintot kapna a játék végén.
Mindenkinek egyformán van esélye a játékban, a jutalom motiváló.
Ha valaki szeretne, saját motiválására tehet a pénz-alapba bónusz pénzt, amennyit szeretne. Megad egy elérni kívánt súlyt a verseny elején. Ha eléri a végére, visszakapja a bónuszt, ha nem éri el, akkor megy a pénz a nyereményalapba.
Én sohasem voltam vékony , nem is szándékozom az lenni.
5 éve 78 kg-san ismert meg a párom.
Az +25 kg!
Én nem lepődnék meg ha a köv. mérlegelésnél pont 100 kg lenne.
Hogy volt képem igy elhanyagolni magam!PFUJJ!!
Kinek Mi az oka a fogyinak?
Egészség, kinézet, pár?
Örülök hogy indul megint!:))
Irsz részleteket?Vagy csak privibe?
1000 ft nevezési díj igazán nem sok, gyere nyugodtan.
A napló amiben az adatok lesznek vezetve, titkos, csak a versenyzők láthatják majd.
A lényeg hogy elérd a célod.
Egy napló, egy fórum, egy csapat ebben lelkiekben rengeteget tud segíteni.
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Aki 20 kilótól szabadulna...
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Egy igazi csodadiéta a teljes megújulásért - ki tart velem?
- Árthat-e a testnek a megújulás?