2011- a TESTI megújulásunk éve (sok-sok mínusz kilótól szabadulunk meg) (beszélgetés)
fincsi is volt :) vacsira almás párolt lila káposztát fogok enni, holnapra lesz a dagadó mellé de én már ma megdézsmálom :) legközelebb kedd reggel fogom megmérni magam, izgulok :)
holnap ünnepeljük a tesóm szülinapját, se tortat, se krumplit se finom husit nem lehet nekem :(
Nem bunkoságbol irtám ám!!
Nehogy megharagudj, mert mindenkinek más válik be és ha ez neked jo akkor örülök!
Nagyon jól bírom, alapvetően nincs semmi bajom. Éhes sem vagyok, energiám van bőven, több is, mint szokott. Nem látom, hogy bármim is vizesedne... és stoppon sem vagyok mostanában.
Kétlem, h egészségügyi gondjaim lennének belőle, már egyszer csináltam, tavaly, akkor is nagyon jó volt. Egyébként is max egyszer egy évben csinálok ilyet. Mondjuk azzal a különbséggel, h tavaly fogytam is tőle, kb 4-4.5 kilót egy hét alatt. Most meg eddig összesen kettőt, s holnap az utolsó nap.
Köszönöm szépen a véleményeket :)
Ebben lehet valami.
Bár ilyen sok napos léböjtkúrárol nem hallottam még.
Max 3naposrol!!
Nehogy rámenjen az egészségedrE!!
Egyébként hogy birod?
Az is eszembe jutott hogy nem menstruálsz a napokban..AZ is tarthat a szervezetedben vizet!
Én nemrég ebédeltem.
Ki mi finomat evett?
Nálunk bableves volt és tojásos krumpli!
Bizony az életmodváltás/fogyás nem korfüggő!!
Gratulálok, biztosan most is menni fog!
Nem tudom,hogy mi ként csinálod ezt a kúrát,de elképzelhető,hogy elkezdte raktározni a szervezeted a sok folyadékot...
Bevizesedhetnek a végtagjaid, meg hasonló...nem tapasztaltad,hogy püffed a bokád, mintha tele lenne vízzel?
De ha nem látod akkor is elképzelhető,hogy raktároz a szervezeted...
Én hétfőn állok mérlegre!
Kiváncsi leszek mennyit mutat!
Addig nem merek.
De ha már -1 kg lemegy akkor örülni fogok!!!
Mindenkinek nagy taps aki fogyott!!!:)))
Üdv köztünk!!!:)))
Minél többen vagyunk, annál jobb a hangulaT!:)))
Ne hagyd hogy felidegesítsen, úgyis le fog menni. Kitartás:)
Én most -3nál tartok. Minő boldogság!:)
Na kinél mizu? :)
Én büszkén jelentem, hogy a léböjtkúra kellős közepén sikerült híznom egy fél kilót :)))
Olyan idegesítő.... Elképzelésem sincs, hogy történhetett
Hali!
Köszönöm a "kört". :o)) A cél amit akkor elértem, 65 kg. Akkor is 82 kg-ról indultam, most is annyi vagyok. Hétfőn kezdek. Akkor 51 éves voltam, most 54. Ezt csak azért írom, hogy a fogyás nem korfüggő, én már csak tudom. Amit csináltam:
Minden reggel Norbira tornáztam (tudjátok a Katinkával, meg a Kovival nyomta.) A menű:
Van az a fogyókúra, ahol minden reggel egy kávé 1 szem kockacukorral, a mindmegettén fent van. Azzal két hét alatt 6 kg-ot fogytam. Aztán 6 óra után nem ettem és hetente egyszer még úszni is mentem. Igaz, nagyon motivált, hogy készültem az esküvőmre és meg akartam mutatni, hogy "öregasszony nem vén asszony." Sikerült. Viszont abbahagytam a mozgást és ez bizony visszahozta a kilókat. Egyébként 2007. szeptember 8-án kezdtem és 2007. november 8-ra meglett az eredmény. Hát ennyi.
Sziasztok Lányok!
Én egy "kicsit" öregebb vagyok, de szeretnék csatlakozni a fogyózáshoz. Mindig fogyóztam, utoljára 2007-ben, akkor 20 kg-tól szabadultam meg. Szeretnék csatlakozni és lelkesedni.
Nyáron diplomáztam, októberig pedig egy szezonális munkát végeztem.
Egy étteremben felszolgáltam.
Mára léptem!!!
Remélem mindenki nagyon ügyes!!
ne feledjétek!!
Mindenki maga irányítja a sorsát!!Minden a kezünkben van!!!!
Sikerülni fog!!
Napról-napra könnyebb lesz!
Én meg dolgozni szeretnék már.
Több mint 3 hónapja vagyok munkanélküli , eléggé megvisel, de bízom benne hogy találok vmit hamarosan.
Hát most nem tanulok, dolgozom, de majd szeretnék.
Te?
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Aki 20 kilótól szabadulna...
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Egy igazi csodadiéta a teljes megújulásért - ki tart velem?
- Árthat-e a testnek a megújulás?